Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Samsung Galaxy j1 Ace duos j110 огляд

  1. Зовнішній вигляд, заводська комплектація J110:
  2. Дисплей J1 Ace:
  3. Продуктивність, інтерфейс, тести Антуту:
  4. Камера:
  5. Акумулятор Galaxy Ace J110:
  6. висновки:

Компанія Самсунг завжди радувала нас якісними яскравими Super Amoled дисплеями в своїх флагманських моделях. Але тепер не обов'язково купувати флагмана, адже отримати насолоду від якісним зображенням тепер можна за доступною ціною - сто доларів. Ім'я цієї моделі - Samsung Galaxy j1 Ace duos j110 .

Зовнішній вигляд, заводська комплектація J110:

Зовнішній вигляд, заводська комплектація J110:

Поставляється смартфон в помаранчевій коробці, як і інші моделі серії J. Там крім апарату, акумулятора, інструкції, зарядного пристрою, кабелю usb немає нічого. Левова частка вартості припадає на дисплей, тому виробникові довелося заощаджувати де це можливо.

Левова частка вартості припадає на дисплей, тому виробникові довелося заощаджувати де це можливо

Зовнішній вигляд не вибивається із "класичного" дизайну Samsung: хромована окантовка дисплея, металева решеточка прорізи динаміка, внизу три кнопки, одна з яких механічна. Однак є один незрозумілий мені елемент дизайну - напливи пластику на кутах. Яку мету переслідували дизайнери - неясно, кому-то подобається, а мені наприклад не надто. Матеріал корпусу - глянсовий пластик, тому будуть залишатися сліди від пальців. В цілому ж Galaxy J110 однозначно виглядає дорожче своєї ціни, а керувати ним однією рукою зручно.

В цілому ж Galaxy J110 однозначно виглядає дорожче своєї ціни, а керувати ним однією рукою зручно

Дисплей J1 Ace:

Головне надбання цього телефону. Пишатися є чим - немає конкурентів, які за таку ціну запропонували б Super Amoled матрицю. Його особливість в тому, що чорний колір відображається без підсвічування, картинка виглядає дуже приємно, реалістично. IPS-екрани на жаль не зможуть забезпечити такого ефекту. Кути огляду також хороші. Діагональ складає 4.3 дюйма, чого цілком вистачає для зручної роботи з гаджетом. На жаль не встановлено датчик освітлення, але виробник компенсував це додавши режим підсвічування "На вулиці" (запас яскравості просто величезний).

Продуктивність, інтерфейс, тести Антуту:

Продуктивність, інтерфейс, тести Антуту:

Samsung J110 працює під управлінням операційної системи Андроїд версії 4.4.4 з фірмовим інтерфейсом TouchWiz. Апаратної начинкою тут є: двоядерний процесор SC7731, відеоприскорювач Mali-400MP і 512 мегабайт оперативної пам'яті. За сучасними мірками досить скромні характеристики, однак треба віддати належне - інтерфейс відмінно оптимізований, всі дії відбуваються швидко. Слабке місце даного смартфона - "важкі" 3D-ігри, вони в певний момент мимовільно закриваються. З цієї ж причини не вдалося завершити тестування Antutu. Тому даний апарат однозначно не для любителів сучасних ігор.

Тому даний апарат однозначно не для любителів сучасних ігор

Камера:

Встановлені камери на подив непогані. Основна володіє здатністю п'ять мегапікселів, автофокусом, спалахом. Передача кольору насичена, знімки виходять цілком якісними. Фронтальна двухмегапиксельная камера дозволяє не тільки спілкуватися в чатах, за умови хорошого освітлення вона здатна робити чудові фото.

Акумулятор Galaxy Ace J110:

Акумулятор Galaxy Ace J110:

Інженери Самсунга завжди особливу увагу приділяють енергоефективності своїх апаратів. Тому ємності батареї 1800мАч легко вистачає смартфону для двох днів досить активної роботи. Також присутній режим "ультра економії" енергії, тому навряд чи раптова розрядка J110 застане Вас зненацька.

висновки:

Samsung J110 справив про себе гарне враження, їм приємно користуватися, Super Amoled екран не перестає радувати око соковитою реалістичною картинкою, якість збірки, прошивки, зручність в роботі. Все добре, але не обійшлося без мінусів. Смартфон не підійде геймерам: на процесорі, оперативній пам'яті виробникові довелося заощадити. Однак в браузері, соц.сетях, інших офісних додатках апарат відчуває себе прекрасно.
Хочу нагадати, що для оптових клієнтів у нас є великі знижки, тому якщо бажаєте купити телефони оптом - раджу ознайомитися з прайсом. Також співпрацюємо з дропшіпперамі.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки