Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Mobile-review.com Огляд смартфона Xiaomi Redmi 5 Plus

  1. зміст
  2. Характеристики
  3. Комплектація
  4. Зовнішній вигляд, матеріали, керуючі елементи, збірка
  5. Габарити
  6. екран
  7. Операційна система
  8. продуктивність
  9. Автономна робота
  10. Камера
  11. бездротові інтерфейси
  12. висновок

Привіт друзі! У Xiaomi нарешті почали продаж своїх Redmi 5 і Redmi 5 Plus в Росії. Це одні з найцікавіших моделей в середньому сегменті, здорово, що вони нарешті дісталися і до Росії. До слова, саме тому ми не поспішали готувати огляди за китайськими семплам.

зміст

  1. Характеристики
  2. Комплектація
  3. Зовнішній вигляд, матеріали, керуючі елементи, збірка
  4. Габарити
  5. екран
  6. Операційна система
  7. продуктивність
  8. Автономна робота
  9. Камера
  10. бездротові інтерфейси
  11. висновок

Характеристики

Технічні характеристики Розміри 158.5 x 75.5 x 8.1 мм Вага 180 грам Матеріали корпусу Алюмінієвий корпус, пластикові вставки Діагональ екрану 5.99 дюйма Дозвіл екрану 2160 x 1080 пікселів Тип матриці IPS Захисне покриття Скло Gorilla Glass Олеофобное покриття Є Мережа 2G: 850/900/1800/1900
3G: 850/900/1700/1900/2100
4G: b3 / b7 / b20 / b38
Дві SIM-карти Платформа Qualcomm Snapdragon 625 Процесор восьмиядерна, 2 ГГц, Cortex-A53 Відеоприскорювач Adreno 506 Внутрішня пам'ять 32/64 ГБ Оперативна пам'ять 3/4 ГБ Слот для карти пам'яті Є, гібридний Wi-Fi Є, b / g / n / ac, двохдіапазонний Bluetooth Є, 4.2, A2DP, LE NFC Ні Основна камера 12 МП, f / 2.2, фазовий автофокус, подвійний LED-спалах, 4k-відео Фронтальна камера 5 МП Навігація GPS, A-GPS, GLONASS Датчики Сканер відбитків пальців, акселерометр, гіроскоп, компас, датчики освітлення та наближення, світловий індикатор Батарея 4000 мАг Вартість 15 000 рублів

Комплектація

  • смартфон
  • Зарядний пристрій
  • Кабель для підключення до ПК (також є частиною зарядного пристрою)
  • Ключ для витягання SIM-карти
  • Силіконовий чохол
Привіт друзі

Я приємно здивований комплектацією цього разу. Крім зарядного пристрою, Xiaomi також поклали в комплект простенький силіконовий чохол. Він, звичайно, істотно погіршує тактильні відчуття, та й виглядає так собі, але їм прекрасно можна користуватися до покупки більш якісного аксесуара.

Зовнішній вигляд, матеріали, керуючі елементи, збірка

«Як би так описати дизайн при тому, що, по суті, його в цій моделі і ні?» - думав я. І тут мені спало на думку прекрасне порівняння. Пам'ятайте Redmi Note 4?

Пам'ятайте Redmi Note 4

А тепер уявіть, що екран в ньому витягли, зменшили нижню і верхню межі, також зробили закруглені кути у дисплея і замінили сенсорні кнопки на наекранной. І отримаєте ідеальне опис дизайну Redmi 5 Plus. І хоча у цій моделі немає будь-яких цікавих дизайнерських ходів, вона виглядає ... нормально. Мабуть, це найправильніше слово. Так, Redmi 5 Plus не особливо виділяється на тлі інших китайців, але і відторгнення не викликає.

Так, Redmi 5 Plus не особливо виділяється на тлі інших китайців, але і відторгнення не викликає

Якщо ж хочеться якихось надмірностей у зовнішньому вигляді, то варто вибрати більш цікаві забарвлення корпусу, наприклад, блакитну, в цьому кольорі смартфон виглядає здорово.

Якщо ж хочеться якихось надмірностей у зовнішньому вигляді, то варто вибрати більш цікаві забарвлення корпусу, наприклад, блакитну, в цьому кольорі смартфон виглядає здорово

Відмова від сенсорних кнопок на користь наекранной я підтримую, адже вони не будуть заважати при перегляді відео і в іграх в горизонтальному режимі, до того ж їх можна детально налаштувати і поміняти місцями в налаштуваннях.

Відмова від сенсорних кнопок на користь наекранной я підтримую, адже вони не будуть заважати при перегляді відео і в іграх в горизонтальному режимі, до того ж їх можна детально налаштувати і поміняти місцями в налаштуваннях

Над дисплеєм розташувалися сіточка розмовного динаміка, датчики освітлення та наближення, фронтальна камера зі спалахом і світловий індикатор.

Над дисплеєм розташувалися сіточка розмовного динаміка, датчики освітлення та наближення, фронтальна камера зі спалахом і світловий індикатор

Ліворуч можна бачити кнопку включення і гойдалку регулювання гучності, праворуч - лоток для двох nanoSIM і карти пам'яті microSD. Слот гібридний.

Слот гібридний

На нижньому торці знаходиться microUSB-порт, сіточка зовнішнього динаміка і основний мікрофон, а на верхньому - другий мікрофон, миниджек для навушників і ІЧ-порт.

На нижньому торці знаходиться microUSB-порт, сіточка зовнішнього динаміка і основний мікрофон, а на верхньому - другий мікрофон, миниджек для навушників і ІЧ-порт

Задня кришка, як і каркас, зроблена з алюмінію, за винятком верхньої і нижньої пластикових вставок. На ній встановлено основна камера і сканер відбитків пальців. Останній працює швидко, його точність і швидкість на високому рівні.

Останній працює швидко, його точність і швидкість на високому рівні

Апарат відмінно зібраний, незважаючи на те, що перед нами модель середнього сегмента, тут немає ніяких кривих стиків, щілин і інших проблем зі складанням.

До змісту >>>

Габарити

Висота (мм) Ширина (мм) Товщина (мм) Вага (грам) Xiaomi Redmi 5 Plus 158.5 75.5 8.1 180 Xiaomi Redmi Note 4 151 76 8.4 175 Honor 9 Lite 151 71.9 7.6 149 Huawei Nova 2i 156.2 75.2 7.5 164

Особливість смартфонів з співвідношенням сторін дисплея 18: 9 в тому, що при майже тих же розмірах вони мають велику діагональ. Зверніть увагу на габарити цієї моделі і Note 4, вони майже не відрізняються, при цьому у Redmi 5 Plus майже шестидюймовий дисплей, а у Note 4 - 5.5 дюйма. Незважаючи на те, що зростання діагоналі йде тільки по вертикалі, ви все одно отримуєте більшу площу майже в тому ж корпусі.

У порівнянні з Apple iPhone 7 Plus

Мене трохи здивував вага новинки, вона виявилася важкувата, але вага розподілена рівномірно, плюс сам смартфон щодо тонкий, тому я не можу сказати, що в руці Redmi 5 Plus відчувається погано.

До змісту >>>

екран

Характеристики Значення Діагональ екрану 5.99 дюйма Роздільна здатність дисплея 2160 x 1080 пікселів Значення PPI 403 Тип матриці IPS Захисне покриття Скло Gorilla Glass Олеофобное покриття Є Автоматичне регулювання яскравості Є Підтримка «мультитач» Присутній, до десяти одночасних дотиків

Особисто я не фанат витягнутих дисплеїв, але саме в Redmi 5 Plus таке рішення мені сподобалося, що дивно, так як тим же Mi MIX 2 при таких же діагоналі і співвідношенні сторін користуватися було не дуже зручно. Це пов'язано з тим, що у Mi MIX 2 дисплей був зміщений вгору і тягнутися до верхнього ряду іконок було зовсім незручно. При цьому у Redmi 5 Plus стандартне розташування фронтальної камери, тому верхня і нижня межі мають однаковий розмір.

Сам екран залишив тільки позитивні враження: відмінна чіткість картинки, прекрасне олеофобним покриття, хороші кути огляду, непоганий діапазон по яскравості.

Сам екран залишив тільки позитивні враження: відмінна чіткість картинки, прекрасне олеофобним покриття, хороші кути огляду, непоганий діапазон по яскравості

Якщо порівнювати баланс білого з iPhone 7 Plus, то виявиться, що Redmi 5 Plus ближче до холодних квітам, а iPhone - до теплих.

Окремо відзначу, що баланс білого і колірна гамма налаштовуються в спеціальному пункті меню.

До змісту >>>

Операційна система

Смартфон працює під управлінням Android 7.1.2 і MIUI 9.2. У Xiaomi одна з самих наворочених і функціональних оболонок. Ви можете детально налаштувати будь-яку дрібницю, будь то становище наекранной кнопок або робота в тлі тих чи інших додатків. У нас є детальний огляд MIUI 9.0, якщо хочете дізнатися більше про MIUI, то настійно рекомендую його почитати.

До змісту >>>

продуктивність

Характеристики Значення чіпсет Qualcomm Snapdragon 625 Процесор восьмиядерна, 2 ГГц Відеоприскорювач Adreno 508 Об'єм оперативної пам'яті 3/4 ГБ Ємність внутрішнього накопичувача 32/64 ГБ Слот для карти пам'яті Є, гібридний

За продуктивність відповідає старий добрий «625-й». Ми вже багато разів описували можливості цього чіпсета і тестували велика кількість смартфонів на ньому. Загальний висновок завжди один і той же: Snapdragon 625 - відмінне збалансоване рішення з точки зору продуктивності і енергоспоживання. Його можливостей позаочі вистачає для роботи з FHD + дозволом. Що стосується нагрівання, то він помітний тільки в продуктивних іграшках або під час прогону бенчмарков.

До змісту >>>

Автономна робота

Характеристики Значення Ємність акумулятора 4000 мАг Тип акумулятора Незнімний, Li-Pol Час роботи в режимі перегляду HD-відео на максимальній яскравості (включений авіарежім) 10 годинний Розрядка в режимі сну (12 годин, вимкнений дисплей, включений Wi-Fi) 3%

У наших тестах смартфон показав хороші результати, особливо порадував невеликий відсоток розрядки за ніч. При повсякденному використанні (пошта, твіттер, соціальні мережі, браузер з використанням мобільного інтернету) ви можете розраховувати на 4-5 годин включеного дисплея в залежності від виставленої яскравості.

Смартфон підтримує швидку зарядку, але цифри при використанні блоку живлення з QC 3.0 мене не дуже вразили:

  • 30 хвилин - 37%
  • 60 хвилин - 67%
  • 90 хвилин - 92%
  • 120 хвилин - 100%

До змісту >>>

Камера

Характеристики Значення Дозвіл основної камери 12 МП Дозвіл фронтальної камери 5 МП Значення діафрагми f / 2.2 Дозвіл при відеозйомці До 4k Кількість кадрів в секунду 30 кадрів в секунду Фокусування після натискання Є Стереозвук Є

Як і більшість смартфонів, Redmi 5 Plus добре знімає при природному освітленні.

А ось коли ми переходимо в приміщення, то ситуація відразу погіршується. Тобто якщо дивитися знімок без збільшення, то він в цілому виглядає непогано. Але якщо спробувати збільшити картинку і придивитися до цінників, наприклад, то відразу видно втрата деталізації.

Про нічні знімки й говорити не варто, отримати вдалий кадр вельми проблематично.

Що стосується фронтальної камери, то фотографії виходять «мильноватимі», а спалах я вважаю сумнівним плюсом Фронталки. Перший знімок з вбудованим бьютіфікатором, другий без нього, третій зі спалахом.

До змісту >>>

бездротові інтерфейси

Інтерфейси Наявність Wi-Fi Є, b / g / n / ac, dual-band Bluetooth Є, 4.2 LE GPS Холодний старт займає близько 3 секунд Мобільні дані 2G: 850/900/1800/1900
3G: 850/900/1700/1900/2100
4G: b3 / b7 / b20 / b38
Дві SIM-карти USB On-The-Go Є NFC Ні ІК-порт Є

Набір бездротових інтерфейсів стандартний, я б навіть сказав, аскетичний, наприклад, ніякого NFC тут немає, а ось наявність ІК-порту - дуже приємний бонус.


висновок

До якості мови у мене не виникло ніяких претензій, ви і ваш співрозмовник чудово один одного чуєте. До речі, в MIUI за замовчуванням є утиліта для запису дзвінків, дуже корисна штука!

Офіційний старт продажів в Росії починається 20 березня. Для перших покупців молодша версія Redmi 5 Plus обійде в 14 000 рублів, потім апарат буде продаватися за 15 тисяч рублів.

плюси

  • відмінний дисплей
  • хороший чіпсет
  • Алюмінієвий корпус
  • ІК-порт
  • ємний акумулятор
  • функціональна оболонка

мінуси

  • Немає подвійний камери
  • Немає порту USB-C
  • Немає NFC-модуля
  • гібридний слот

Важливо розуміти, що при оцінці телефону все його параметри можна умовно розділити на бонуси і основу. Так ось, ємний акумулятор, хороший дисплей і швидкий чіпсет - це основа. А USB-C, NFC, подвійна камера і гібридний слот - бонуси. Якщо вони є, це добре, а якщо ні, то і бог з ними.

На даний момент у новинки є серйозний конкурент - Honor 9 Lite. Цей апарат виглядає красивіше, у нього є NFC-модуль і подвійна камера. Але менше ємність акумулятора і немає ІК-порту. А ще комусь може не сподобатися використання власного чіпсета у цій моделі.

Інший конкурент - Huawei Nova 2i. У нього більше діагональ і трохи вище ємність акумулятора (ніж у Honor 9 Lite), але немає NFC-модуля.

У нього більше діагональ і трохи вище ємність акумулятора (ніж у Honor 9 Lite), але немає NFC-модуля

На мій погляд, у Xiaomi вийшов відмінний збалансований апарат, гідний наступник того ж Note 4. Однак міняти Note 4 на цю модель я б не рекомендував просто тому, що у Note 4 великий життєвий цикл, ви прекрасно зможете користуватися ним ще пару років.

А як вам новинка, шановні читачі? Висловіть свою думку в коментарях, разом обговоримо.

До змісту >>>

Поділитися:

Ми в соціальних мережах:


Є, що додати ?! Пишіть ... [email protected]

Пам'ятайте Redmi Note 4?
А як вам новинка, шановні читачі?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки