Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Налаштування роутера ASUS RT-N11P

  1. Як підключити ASUS RT-N11P для настройки
  2. Як зайти в інтерфейс налаштувань роутера
  3. Налаштування ASUS RT-N11P для Білайн
  4. Налагодження підключення Ростелеком і Дом.ру (PPPoE)
  5. Як змінити пароль на Wi-Fi на ASUS RT-N11P
  6. Налаштування IPTV

У даній покрокової інструкції - докладно про те, як налаштувати Wi-Fi роутер ASUS RT-N11P для роботи з домашнім Інтернетом провайдерів Білайн (L2TP) і Ростелеком (PPPoE). Один по одному будуть розглянуті наступні етапи настройки бездротового маршрутизатора:

  1. Як підключити Asus RT-N11P
  2. Вхід в веб-інтерфейс налаштувань роутера
  3. Налаштування Інтернету Білайн і Ростелеком
  4. Налаштування захисту бездротової мережі (установка пароля на Wi-Fi)
  5. Налаштування IPTV

Як підключити ASUS RT-N11P для настройки

Перший крок - правильне підключення Wi-Fi роутера, яке зазвичай не представляє собою складнощів:

  1. Кабель живлення підключіть до відповідного роз'єму на задній панелі роутера.
  2. Кабель Інтернету (в тому числі кабель від модему, якщо ваш провайдер використовує ADSL модем) до гнізда WAN (Internet), позначеним, що нагадує іконку Internet Explorer.
  3. Також ви можете з'єднати роз'єм мережевої карти комп'ютера або ноутбука, з якого буде проводитися настройка, кабелем (входить в комплект поставки роутера) з одним з роз'ємів LAN на роутері (відзначені цифрами). По можливості, налаштування краще проводити саме по кабельному з'єднанню, але, якщо такої можливості немає - можна і по Wi-Fi.

І, нарешті, останнє, що можна порекомендувати зробити, перш ніж приступити безпосередньо до налаштування - перевірити параметри підключення по локальній мережі на комп'ютері або ноутбуці (Якщо він підключений до ASUS RT-N11P кабелем).

Увімкніть живлення роутера (кнопка праворуч на тильній стороні) і почекайте хвилину-другу, поки він завантажиться. Якщо роутер не підключений кабелем, встановіть з'єднання з з'явилася бездротової мережі ASUS.

Як зайти в інтерфейс налаштувань роутера

Для входу в веб-інтерфейс налаштувань Asus RT-N11P запустіть будь-який браузер на комп'ютері або ноутбуці, підключеному до роутера і введіть в адресний рядок 192.168.1.1 - ви повинні будете побачити запит логіна і пароля.

Стандартні логін і пароль, якщо ви раніше їх не міняли (а зміна пароля потрібно після першого входу в настройки) - admin і admin відповідно.

Якщо це перший вхід в параметри роутера, то вас зустріне майстер швидкого налаштування, який:

  1. Запропонує задати новий пароль для входу в настройки, замість стандартного admin
  2. Спробує виявити тип з'єднання (часто робить це неправильно і потрібно ручне налаштування, що описано далі).
  3. Запропонує задати ім'я Wi-Fi мережі (SSID) і пароль для неї. Врахуйте, якщо ви виконуєте налаштування по бездротовій мережі, а не по кабелю, то відразу після зміни імені та ключа мережі і натискання кнопки «Застосувати», вам доведеться перепідключитися вже до нової мережі і знову зайти в налаштування роутера (а поки ви цього не зробите , в браузері вам може здатися що «роутер завис», хоча це не так, просто з ним більше немає з'єднання).

По завершенні кроків швидкого налаштування QIS (Quick Internet Setup) ви опинитеся на головній сторінці налаштувань роутера ASUS RT-N11P, яка дозволяє задати необхідні опції, налаштувати інтернет і інші параметри вручну, що часто необхідно, особливо якщо ваш провайдер - Білайн.

Налаштування ASUS RT-N11P для Білайн

Увага: для того, щоб роутер міг підключитися до Інтернету, з'єднання Білайн L2TP на самому комп'ютері, якщо таке є в наявності, повинно бути відключено (і в подальшому його підключати не потрібно, маршрутизатор буде сам встановлювати VPN-з'єднання і «роздавати» його кінцевим пристроїв).

Для настройки Інтернет-підключення Білайн на Wi-Fi роутер, на сторінці налаштувань в меню зліва виберіть «Інтернет», а потім на вкладці «Підключення» задайте наступні параметри мережевого підключення (нижче є також скріншот з необхідними параметрами):

  • Тип WAN-підключення - L2TP
  • Отримати IP-адресу WAN автоматично - Так
  • Підключатися до DNS-сервера автоматично - Так
  • Ім'я користувача - ваш логін від домашнього Інтернету Білайн (зазвичай, починається з 089)
  • VPN-сервер - tp.internet.beeline.ru

ru

Інші параметри змінювати не потрібно, вони за умовчанням як раз ті, які потрібні (якщо тільки ви раніше їх вже не міняли). Натисніть кнопку «Применить» і почекайте якийсь час.

Якщо всі параметри були вказані вірно, то через короткий час на комп'ютері (за умови, що Інтернет «Білайн» на ньому розірваний, про що йшлося вище) з'явиться доступ не тільки в «адмінку» Asus RT-N11P, але і в Інтернет (можете відкрити нову вкладку в браузері і спробувати зайти на який-небудь сайт або ж подивитися на статус мережі на головній сторінці веб-інтерфейсу налаштувань бездротового маршрутизатора).

Налагодження підключення Ростелеком і Дом.ру (PPPoE)

Для того, щоб налаштувати Інтернет Ростелеком або Дом.ру по протоколу PPPoE на ASUS RT-N11P, на сторінці налаштувань зліва натисніть «Інтернет», а потім на вкладці «Підключення» задайте наступні параметри:

  • Тип WAN-підключення - PPPoE
  • Отримати IP-адресу автоматично - Так
  • Підключитися до DNS-сервера автоматично - Так
  • Ім'я користувача і пароль - ваші дані (логін і пароль) для домашнього Інтернету Ростелеком або Дом.ру

Інші параметри зазвичай не вимагають зміни. Натисніть «застосувати» і, якщо все було зроблено правильно, то через короткий проміжок часу на вашому комп'ютері і на інших пристроях, підключених по Wi-Fi до ASUS RT-N11P, з'явиться доступ в Інтернет.

Примітка: в деяких рідкісних регіонах для Ростелеком і Дом.ру використовується тип з'єднання «Динамічний IP». Якщо це так, то по суті ваш роутер налаштований «з коробки», все що потрібно - задати пароль на Wi-Fi, що робиться ще на етапі автоматичної настройки.

Як змінити пароль на Wi-Fi на ASUS RT-N11P

Для налаштування параметрів бездротової мережі на роутері в меню зліва виберіть пункт «Бездротова мережа», а потім задайте (або змініть) необхідні параметри:

  • SSID - ім'я бездротової мережі (яке видно з підключаються пристроїв). Не використовуйте кирилицю.
  • Метод перевірки автентичності - оптимальний варіант WPA2-Personal
  • Попередній ключ WPA - ваш пароль на Wi-Fi, повинен містити не менше 8 символів. Також, як і в випадку з SSID, не використовуйте кирилицю.

Збережіть налаштування. Після збереження на тих пристроях, які були підключені по Wi-Fi може знадобитися заново підключитися. Якщо ім'я мережі не змінилося, а змінився тільки пароль Wi-Fi, може знадобитися «забути мережу», перш ніж підключатися, см. Параметри мережі, збережені на цьому комп'ютері не відповідають вимогам цієї мережі , Помилка аутентифікації на телефоні Android (смартфон пише Збережено WPA / WPA2) .

Налаштування IPTV

Для настройки телебачення IPTV на ASUS RT-N11P, підключіть приставку до одного з вільних портів LAN на пристрої, після чого на сторінці налаштувань роутера відкрийте пункт «Локальна мережі» і на вкладці «IPTV» вкажіть номер цього порту LAN, збережіть налаштування. Детальніше: Як налаштувати IPTV на роутерах ASUS RT-N11P та інших .

Можливі проблеми під час налаштування Wi-Fi роутера

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки