Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Жахлива аварія під Сімферополем: 17 постраждалих, з них двоє дітей (фото)

Як повідомляє Головне територіальне управління МНС в Криму, повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на в'їзді в м Сімферополь (11-й км траси «Сімферополь-Харків») надійшло в службу порятунку о 5 годині 8 хвилин 9 серпня. До місця аварії негайно був направлений оперативно-рятувальний автомобіль, бригада швидкої медичної допомоги та співробітники ДАІ.

До місця аварії негайно був направлений оперативно-рятувальний автомобіль, бригада швидкої медичної допомоги та співробітники ДАІ

Після прибуття до місця аварії рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту зрізали двері в салон мікроавтобуса, оскільки вона була сильно деформована і не дозволяла вибратися постраждалим пасажирам, після чого стали надавати їм першу допомогу і транспортували в машини швидкої допомоги. Всього було залучено 6 машин «швидкої медичної допомоги» Служби медицини катастроф, 13 чоловік були доставлені в 6-у міську лікарню м Сімферополя, 2 людини - в ЦРКЛ Сімферопольського району та 2 дитини - в республіканську дитячу клінічну лікарню.

Всього було залучено 6 машин «швидкої медичної допомоги» Служби медицини катастроф, 13 чоловік були доставлені в 6-у міську лікарню м Сімферополя, 2 людини - в ЦРКЛ Сімферопольського району та 2 дитини - в республіканську дитячу клінічну лікарню

8-річний хлопчик, житель м Кременчука, знаходиться в дитячій лікарні з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, різані рани обличчя. 8-річна дівчинка (м.Кременчук) отримала закриту черепно-мозкову травму, струс мозку, закритий перелом правої ключиці і правої плечової кістки.

З 13 осіб, доставлених в 6-у міську лікарню, троє знаходяться в реанімації, 1 - в травматології та 2 - в хірургічному відділенні. В даний час медики проводять обстеження решти 7 постраждалих.

За попередньою інформацією, мікроавтобус «Мерседес» слідував з Полтавської області до Криму, в його салоні знаходилося 16 чоловік (15 пасажирів і водій), в бік Сімферополя рухався і вантажний автомобіль «Газель-33021» (в салоні знаходився водій і пасажир), з вантажем м'яса. На відстані 11 км від Сімферополя два автомобілі рухалися в попутному напрямку по трасі «Харків-Сімферополь» і зіткнулися, хто був винуватцем ДТП - зараз встановлюється.

В результаті ДТП обидва автомобілі вилетіли з траси в кювет. «Газель» практично розірвало, двигун лежав у 5 метрах від автомобіля, кабіна і кузов сильно деформовані. Мікроавтобус з сильно пошкодженою правою передньою частиною вилетів з автодороги і ліг на лівий бік.

Проводиться розслідування обставин події, працює слідчо-оперативна бригада.

фото http://site01.mns.gov.ua/news/513.html

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки