Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Ноутбук ASUS ZenBook або VivoBook - який з 2 серій вибрати?

  1. VivoBook - для розваг і повсякденних завдань
  2. VivoBook X510UQ - тонкий і потужний
  3. VivoBook Pro N580VD в алюмінієвому корпусі
  4. VivoBook Max X542UQ-DM037 з довговічною батареєю
  5. ZenBook - ультрапортативні девайси
  6. ZenBook UX550VE-BN041R - для ігроманів та дизайнерів
  7. ZenBook UX305CA-FB028R - чудова автономність
  8. ZenBook 3 UX390UA-GS031R з «діамантовою» огранюванням
  9. Підсумки вибору з двох серій ноутов ASUS

Ультратонкі, стильно декоровані, високопродуктивні - і це ще не все епітети, які можна застосувати до лінійок ноутов від відомого бренду ASUS: ZenBook і VivoBook. Ці дві серії буквально напхані різноманітними фішками на кшталт розкривається на 360 ° екрана, «розумної» системи охолодження або трансформації девайса в режим планшета.



лінійок ноутов


Що ж краще, вигідніше вибрати і придбати - гаджети з лінійки ZenBook або VivoBook? Для цього варто дізнатися основні характеристики, особливості дизайну та начинки девайсів з цих серій. Дана стаття присвячена порівнянню в цілому серій ноутбуків ZenBook і VivoBook від бренду ASUS (Асус) і детальному огляду її кращих представників. Які з них найтонші, спритні і функціональні? Детальніше про це - далі.

Читайте також: 5 причин купити новий ноутбук

VivoBook - для розваг і повсякденних завдань

Ноути зі стильним дизайном. Зовнішні панелі оформлені в чорному, сірому, червоному, коричневому або білому варіантах забарвлення. Розмір дисплея в аксесуарах даної серії варіюється від 11,6 "до 17,3". Кожен апарат має потужний процесор (аж до Intel Core i7) і непогану відеокарту, що підтримує більшу частину сучасного геймплея.

Залежно від поставлених цілей (робота, навчання, розваги) можна вибрати відповідну кандидатуру зі внутрішньої лінійки VivoBook:

  1. Pro. Ноути одягнені в монолітну алюмінієву оболонку, оснащені якісними дисплеями і процесорами на 4 ядра. Обсягу оперативки 12-16 ГБ цілком достатньо для вирішення повсякденних завдань. Такі девайси оптимально підійдуть любителям віртуальних розваг. Величезний плюс - мобільність і компактність пристроїв. Вони завжди під рукою.
  2. Slim (VivoBook S). Тонкі і дуже легкі девайси. Апарати поєднують в собі міць чіпсетів Intel і оригінальне оформлення. Відносяться до недорогої серії. На відмінно справляються як з іграми, так і з роботою в мережі Інтернет.
  3. Max. Розмір екрану складає 14 "- 15,6". Є варіанти зі скромним дозволом в 1366х768 пікселів і Full HD - 1920х1080 пікселів. Маса пристрою невелика: від 1,75 кг до 2 кг. Корпус виконаний з пластика. Техніка відноситься до середньої цінової категорії. Це універсальне рішення для використання в офісі або вдома.

Серед цієї лінійки ноутов ASUS можна підібрати як достатньо бюджетні за вартістю агрегати, так і моделі у вищій ціновій категорії. Вартість залежить від внутрішньої начинки і можливостей девайсів. Детальніше про деякі з них - нижче.

VivoBook X510UQ - тонкий і потужний

Апарат відрізняється невеликою вагою (1,7 кг) і тонким профілем (19,5 мм). Корпус девайса оформлений лаконічно і доступний в трьох різних відтінках: сірий, червоний або білий. Його зручно взяти з собою в поїздку, на навчання або роботу.

В X510UQ вбудована першокласна IPS-матриця формату Full HD з матовим покриттям. Вона відтворює чітку якісну картинку.



Серед особливостей апарату варто виділити:

  • Екран з найтоншої рамкою. Розмір дисплея становить 15,6 ", завдяки рамочці в 7,8 мм він займає 80% поверхні корпусу.
  • Широкі кути огляду. Цілих 178 градусів: можна переглядати кіно великою компанією, кольору при зміні кута перегляду не спотворюються.
  • Відмінне звучання завдяки фірмовій технології SonicMaster (система засобів для поліпшення якості звучання).

Гаджет укомплектований сьомим або восьмим поколінням процесорів Intel Core і легко впорається з будь-якими завданнями. Розмір оперативки - до 16 ГБ, можна вибрати конфігурацію з жорстким диском або SSD-накопичувачем. Це відмінний середньоформатний апарат для вирішення повсякденних завдань.

Ознайомтеся також: ТОП-10 найкращих ноутбуків ASUS: детальний огляд моделей

VivoBook Pro N580VD в алюмінієвому корпусі

Корпус даних агрегатів створюється за допомогою фрезерування з алюмінієвої заготовки. Він відрізняється гладкістю, міцністю, елегантним зовнішнім виглядом. Профіль гаджета складає 19,2 мм, а вага 2,2 кг. Ще один тонкий і легкий апарат серії VivoBook.


VivoBook Pro N580VD відрізняється від своїх побратимів наступним:

  • підсвічування клавіатури - відмінне рішення для роботи в умовах недостатнього освітлення;
  • відеокарта NVIDIA GeForce GTX 1050 - найширші можливості для розваг або роботи з графікою;
  • охолодження з двома вентиляторами - автоматично регульована швидкість обертання (вісім рівнів), мінімальний шум і максимальні можливості для ігрових марафонів без перегріву апарату;
  • продуктивність на вищому рівні - процесор від Інтел (сьоме покоління) і пам'ять DDR4 на 16 ГБ.

Девайс потягне роботу ресурсоемкого софта, впорається з багатозадачністю. Новий модуль Wi-Fi передає дані в 6 разів швидше, ніж версії до стандарту 802.11ас.

VivoBook Max X542UQ-DM037 з довговічною батареєю

Апарат оснащений літій-полімерним акумулятором (38 Вт ∙ год), що витримує в 3 рази більше кількості циклів заряджання, ніж аналоги. Тут передбачена швидка зарядка, завдяки якій батарея досягає показників 60% за 49 хв.




X542UQ-DM037 може похвалитися таким:

  1. Технологія Battery Health Charging. Можна самостійно задати максимальний рівень заряду батареї - від 60% до 100%. Це дозволить продовжити життя акумулятора і уникнути його «розбухання».
  2. Порт USB Type-C. Має особливу конструкцію, що дозволяє підключити USB-шнур до агрегату будь-якою стороною. Порт працює на швидкості до 5 Гбіт в секунду, тобто дані миттєво передаються з одного пристрою на інший.
  3. Технологія Splendid. Користувач може вибрати для перегляду кіно чи роботи з текстовими файлами один з режимів в налаштуваннях екрану, щоб домогтися максимально чіткої та якісної картинки.

Ще одна фірмова фішка апаратів - технологія IceCool. Завдяки тонким теплових трубках і інтелектуальному управлінню вентиляторами в області розташування рук користувача забезпечуються комфортні температурні показники не вище 36 градусів Цельсія. З такими ноутами можна працювати, вчитися, розважатися і не переживати, що девайси перегріються і вийдуть з ладу в самий не підходящий для цього момент.

Корисна інформація: Що робити, якщо ноутбук не включається: 6 основних ситуацій і виходи з них

ZenBook - ультрапортативні девайси

Це елітні пристрої з середньої і вищої цінової категорії. Лінійка орієнтована на вирішення бізнес-завдань. Агрегати відрізняються високопродуктивної начинкою, престижним дизайном (концентричний або шліфований малюнок, сині, сріблясті, золотисті, чорні відтінки; окантовка). Вони відносяться до категорії ультрапортативних гаджетів.



Внутрішня лінійка девайсів представлена ​​апаратами з матрицею від 12,5 "до 15,6" (дозвіл 1920х1080 пікселів і вище). Важлива особливість лінійки - незважаючи на ультратонкий профіль, в ній є моделі з дискретною відеокартою, що перетворює гаджет в універсальну робочу «конячку».

Усередині серії ZenBook є ще кілька відгалужень:

  1. Deluxe. Відноситься до сегменту преміум-пристроїв. Агрегати легкі (~ 1,2 кг), ультратонкі (~ 12,9 мм), продуктивні. Девайси оснащені дисплеєм в 14 "і потужним процесором Intel (сьоме чи восьме покоління). Ємність SSD - до 1 ТБ. До того ж тут встановлена ​​потужна аудіосистема з чотирма динаміками. Це - іміджеві ультрабуки для любителів флагманів.
  2. Pro. Потужні і стильні ноути. Вражають користувачів продуктивним процесором Інтел 7-го покоління і графікою ігрового класу. Корпус гаджетів - монолітний алюміній з огранованими крайками, а екран має розмір 15,6 "і дозвіл до 4К UHD. Маса апаратів всього ~ 1,8 кг, товщина - ~ 18,9 мм. Відмінний вибір для тих, хто займається монтажем відео, використовує ресурсномісткий софт в роботі чи навчанні.
  3. Flip. Девайси-трансформери. Мають сенсорний екран, який розкривається на 360 градусів. Завдяки цьому виходить ноут і планшет в одному апараті. Шарнірний механізм гаджета дозволяє відкривати дисплей на будь-який кут для зручності роботи або геймплея. Начинка пристроїв складається з процесора Intel 8-го покоління, ігровий відеокарти, SSD-накопичувача до 512 ГБ. Для зручності використання девайси можуть комплектуватися стилусом. Такі девайси - оптимальне придбання для мобільних користувачів, вони чудово справляються з завданнями будь-якого рівня складності.

Серія ZenBook увібрала в себе всілякі інноваційні технології і впевнено претендує на флагманське звання. Щоб ще краще познайомитися з особливостями і можливостями апаратів лінійки, варто ближче розглянути деякі моделі.

Для довідки: ASUS ZenBook 3 - новий лідер серед ультрабуків

ZenBook UX550VE-BN041R - для ігроманів та дизайнерів

Оснащений яскравим і дуже чітким IPS-дисплеєм з найтоншими крайками по периметру. Агрегат справляється з роботою в графічних редакторах і з сучасними іграми завдяки процесору сьомого покоління від Intel.



Крім того, в UX550VE-BN041R закладено:

  • графіка ігрового класу NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti;
  • відеопам'ять розміром до 4 ГБ;
  • екран в 15,6 "з покриттям антивідблиску;
  • широкий кут огляду в 178 градусів;
  • високошвидкісна пам'ять DDR4.

Також тут є підсвічування клавіатури і сканер відбитків пальців: особисті дані користувача будуть під надійною охороною. Даний девайс стане гідним придбанням для геймера, розробника або дизайнера.

ZenBook UX305CA-FB028R - чудова автономність

Потужна батарея в 45 Вт ∙ год і система управління енергоспоживанням дозволяють девайсу функціонувати без додаткового підживлення енергією до 8 годин. Ще один плюс даної техніки - безшумність роботи, тому що девайс оснащений Безвентиляторний системою охолодження.


серед особливостей UX305CA-FB028R також варто виділити:

  • екран розміром 13,3 "з щільністю пікселів в 276 на 1 дюйм;
  • мультисенсорний тачпад (підтримує перетягування, одночасні дотики та інше);
  • технологію Splendid з 4 режимами налаштування (можна міняти відтінки відображення на власний розсуд);
  • оперативку розміром в 8 ГБ;
  • твердотільний диск об'ємом 512 ГБ.

Агрегат може похвалитися професійної акустикою з чистим вокалом і соковитими басами. Передбачено вибір одного з 5 режимів роботи системи звучання, наприклад, для перегляду кіно чи ігрового марафону.

Гаджет можна безпроблемно брати з собою в подорож: він не обтяжить поклажу, тому що важить всього 1,2 кг. Алюмінієва оболонка дозволить стійко перенести будь-які навантаження і уникнути подряпин, відколів.

ZenBook 3 UX390UA-GS031R з «діамантовою» огранюванням

Має розкішний дизайн, що складається з обробки у вигляді концентричних кіл, шліфованої структури і золотистої огранки. У центрі верхньої панелі розташований золотий логотип бренду.

UX390UA-GS031R здатний вразити наступним:

  • рекордно низька маса в 910 гр і мінімальна товщина 11,9 мм;
  • надміцне скляне покриття в 0,4 мм;
  • 12,5 "дисплей займає 82% лицьової поверхні корпусу;
  • контрастність відтінків 1000: 1;
  • чіпсет від Інтел останнього покоління (частота 2133 МГц);
  • автономність о 9 годині.

У девайсе була задіяна нова система охолодження, яка відводить нагріте повітря через спеціальні отвори в шарнірах. Ноут не перегрівається і працює дуже тихо. Швидка зарядка дозволяє за 49 хв. поповнити енергозапас батареї на 60%.

В тачпад апарату вбудований сканер відбитку пальців, тому не потрібно придумувати складні паролі для входу в систему - гаджет дізнається господаря в один дотик. Такий девайс стане вишуканим і продуктивним робочим інструментом, для якого не проблема проведення тривалих геймплея або багатогодинний перегляд фільмів.

Цікаво дізнатись: Огляд 10 топових ноутбуків: рейтинг 2017 року

Підсумки вибору з двох серій ноутов ASUS

Короткий нагадування про основні параметри лінійок ZenBook і VivoBook:

Діагональ екрану (дюйм)

12,5-15,6 11,6-17,3 Процесор Intel Core і5 або i7 (сьоме і восьме покоління) Intel Core і3, і5, Core i7 (сьоме і восьме покоління), Pentium; AMD E2, A6, A9 Графіка Інтегрована або дискретна (UX550 - NVIDIA GeForce GTX 1050 або 1050 Ti, UX331 - NVIDIA GeForce MX150) Інтегрована або дискретна (безліч варіантів, в т.ч. NVIDIA GeForce MX150 або MX130) Накопичувач SSD HDD (в деяких конфігураціях - SSD)

У цих двох серіях можна підібрати ноутбуки на будь-який смак. Обидві лінійки стильно оформлені, мають мінімальними розмірами і вагою, за рахунок чого ідеально підходять для подорожей, виїзної роботи.

Досить недорогі апарати VivoBook цілком підійдуть для розваг, перегляду кіно, рішення стандартних офісних завдань. Потрібні саме флагмани? Тоді краще придбати гаджети з лінійки ZenBook. Вони відрізняються приголомшливою продуктивністю, неперевершеною автономністю, масою унікальних фішок і здатністю впоратися з будь-якою поставленою задачею.

Що ж краще, вигідніше вибрати і придбати - гаджети з лінійки ZenBook або VivoBook?
Які з них найтонші, спритні і функціональні?
Потрібні саме флагмани?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки