Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Установка SSD на моноблок

  1. Установка SSD на моноблок в СПБ. Виклик майстра 8 911 953 78 07 Безкоштовна:
  2. Установка SSD-диска на моноблок

Установка SSD-диска на моноблок доцільна з метою зростання його продуктивності. Як і на ноутбук, установка SSD-диска виконується, як правило, замість вбудованого приводу. У випадку з моноблоком, буде потрібно адаптер DVD-HDD для ноутбука, в який для установки в моноблок вставлятиметься SSD-диск. Також необхідно встановити windows на моноблок з усіма драйверами і програмами. Пропоную послугу по установці SSD-диска в моноблок в Санкт-Петербурзі, доставці SSD і адаптера DVD-HDD, по налаштуванню і установці windows на моноблок з виїздом майстра додому. Викликати майстра можна через форму зворотного зв'язку на сайті . При бажанні встановити SSD-диск на моноблок в Санкт-Петербурзі самостійно, на сайті розміщено статтю з даного питання.

Установка SSD-диска на моноблок

При установці SSD на моноблок обсягу носія від 60 до 120 Гігабайт більш ніж достатньо, тому що SSD ставиться замість приводу. Старий жорсткий диск на моноблоці залишається для зберігання даних. SSD-диски об'ємом від 60 до 120 Гігабайт в даний час стоять в комп'ютерних магазинах від 2500 до 4000 рублів.

Щоб отримати приріст продуктивності моноблока, потрібно також встановити windows на SSD-диск моноблока з усіма драйверами і програмами. Для установки windows необхідно попередньо створити завантажувальний носій, правильно вибрати порядок завантаження пристроїв в BIOS моноблока.

Установка windows на моноблок, створення завантажувального носія відбувається таким же чином, як з ноутбуком. Тому буде корисна для користувача статися установка windows на SSD-диск .

Якщо немає бажання розбиратися з усіма тонкощами установки SSD-диска на моноблок в Санкт-Петербурзі, то можна викликати комп'ютерного майстра по телефону 8 (911) 953 7807. Також дуже зручний виклик майстра через форму зворотного зв'язку на сайті .

Чому установку SSD-диска в моноблок краще робити замість приводу для читання дисків? Привід є майже в кожному моноблоке, але DVD-дисками давно ніхто не користується. Якщо установка SSD в моноблок проводиться замість основного жорсткого диска, то буде потрібно SSD-носій розміром від 240 Гігабайт.

Установка SSD на моноблок в СПБ. Виклик майстра 8 911 953 78 07 Безкоштовна:

установка драйверів і програм-прі виборі опції установка windows на SSD диск

Установка SSD на моноблокУстановка SSD

(Пакет Mini) ⁠ Установка SSD ( "Все під ключ") ⁠ Установка SSD (Пакет VIP) Установка SSD 60Гб в моноблок з доставкою SSD-диска для моноблока 2500 рублів 2500 рублів 2500 рублів Установка SSD - DVD адаптера на моноблок (адаптер включений в ціну) 700 рублів 700 рублів 700 рублів Установка windows на SSD немає 1500 рублів 1500 рублів Виїзд і доставка 300 рублів 300 рублів 300 рублів Відновлення windows при завантаженні немає ні 1500 рублів Загальна вартість установки SSD на моноблок і windows на SSD 3500 рублів 5000 рубей 6500 рублів

Установка SSD-диска на моноблок

Як і у випадку з ноутбуком, будемо розглядати самостійну установку SSD-диска на моноблок замість DVD-приводу. Так як приводи для читання дисків для моноблока і ноутбука однакові, буде потрібно адаптер DVD-HDD для ноутбука для установки його в корпус моноблока. В адаптер попередньо потрібно вставити SSD-диск розміром від 60 до 120 Гігабайт. При такому підході старий жорсткий диск залишиться в моноблоці і буде використаний для зберігання даних і установки ігор. Отже, що нам буде потрібно для заміни приводу на SSD-накопичувач?

1. Хрестова викрутка

Корпусні болти на моноблоці за розміром менше корпусних болтів системного блоку персонального комп'ютера, тому потрібно вибирати хрестову викрутку трохи менше Корпусні болти на моноблоці за розміром менше корпусних болтів системного блоку персонального комп'ютера, тому потрібно вибирати хрестову викрутку трохи менше. Не слід використовувати ножиці або ніж для роботи, тому що можна пошкодити верхню частину болта, потім його буде важко відкрутити або взагалі не вийде. Єдиним рішенням буде силою витягнути що-небудь. Але розглядати вандалізм з комп'ютерною технікою сьогодні не будемо. Так як SSD-встановлюється додатковим диском, невеликого розміру носія досить. Переходимо до пункту два. Бажано використовувати новий SSD-диск для установки його в моноблок.

2. SSD-диск розміром від 60 до 120 Гігабайт або більше (на любителя)

До речі, зараз саме носії SSD невеликого розміру доступні за ціною До речі, зараз саме носії SSD невеликого розміру доступні за ціною. Носії, які розглядаються в даному огляді, зараз коштують від 2500 до 4000 рублів. Вважаю, що немає потреби використовувати SSD-диск великого розміру для установки його в моноблок, тому що він і коштує дорожче і старий диск також залишається в моноблоці.

SSD-диски знаходяться в продажу вже більше п'яти - шести років. На них багато виробників дають гарантію більше трьох років. Також є стаття, в якій розглянуті рекомендації по вибору SSD-диска для установки його в моноблок або нетбук.

Установка відбувається замість DVD-приводу, тому буде потрібно адаптер. Адаптери є в продажу в комп'ютерних магазинах, при цьому стоять в районі 700 рублів. Це дуже недорого для того, щоб встановити SSD-диск на моноблок.

При виборі адаптера DVD-HDD варто бути уважним, тому що вони бувають товщиною 9,5 і 12,7 мм. Іншими словами це товщина DVD-приводу на вашому моноблоке.

3.Адаптер DVD-HDD для моноблока (ноутбука)

Таким чином візуально виглядає даний пристрій Таким чином візуально виглядає даний пристрій. При цьому важливо зауважити, що SSD-диск встановлюється в корпус адаптера, а потім адаптер встановлюється в корпус моноблока замість DVD-приводу. Бувають моноблоки, в яких встановлений звичайний DVD-привід для дисків, точно такий же інакше кажучи, як на комп'ютері. Тоді слід скористатися матеріалом на сайті про те, як встановити SSD-диск на комп'ютер . Він підключається такими ж контактами, що і звичайний жорсткий диск або SSD-диск. Адаптер DVD-HDD не буде потрібно, якщо в моноблоці встановлений звичайний привід для DVD, а не DVD-привід для ноутбука, його ще називають SLIM-привід. Звідси і товщина 9,5 або 12,7 мм. Далі необхідно адаптер з SSD-диском вставити в корпус моноблока і закріпити кріпильний болт.

Також як і у випадку з ноутбуком, DVD-привід на моноблоці кріпиться за все одним корпусним болтом Також як і у випадку з ноутбуком, DVD-привід на моноблоці кріпиться за все одним корпусним болтом. Тому немає нічого складного в тому, щоб самостійно зробити установку SSD-диска на моноблок. Але це ще не все, необхідно буде встановити windows на моноблок і створити завантажувальний носій. Але більш детально це питання вже було розглянуто на сайті в статті: установка windows на ssd-диск .

До речі, повернемося до замітці вище, на додаток: товщина звичайного DVD, який встановлюється в системний блок більше 25 мм. Тому ніяким чином неможливо переплутати, який DVD-привід встановлений в моноблоці.

Результат: в даному огляді ми розглянули процес самостійної установки SSD-диска на моноблок без виклику комп'ютерного майстра. Також присутні посилання на матеріал, який може знадобитися в ході вирішення поставленого завдання.

На головну сторінку сайту

Установка SSD на моноблокУстановка SSD

(Пакет Mini) ⁠ Установка SSD ( "Все під ключ") ⁠ Установка SSD (Пакет VIP) Установка SSD 60Гб в моноблок з доставкою SSD-диска для моноблока 2500 рублів 2500 рублів 2500 рублів Установка SSD - DVD адаптера на моноблок (адаптер включений в ціну) 700 рублів 700 рублів 700 рублів Установка windows на SSD немає 1500 рублів 1500 рублів Виїзд і доставка 300 рублів 300 рублів 300 рублів Відновлення windows при завантаженні немає ні 1500 рублів Загальна вартість установки SSD на моноблок і windows на SSD 3500 рублів 5000 рубей 6500 рублів

⁠ ⁠ Установка SSD на моноблок в СПБ. Виклик майстра 8 911 953 78 07 Безкоштовна:

установка драйверів і програм - при виборі опції установка windows на SSD диск

Прискорювач комп'ютера. SSD купити, установка windows на SSD, на ноутбук замість dvd.

Установка SSD на моноблок в Санкт-Петербурзі

Установка SSD на моноблок в СПБ

Чому установку SSD-диска в моноблок краще робити замість приводу для читання дисків?
Отже, що нам буде потрібно для заміни приводу на SSD-накопичувач?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки