Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Гаджети за тиждень: від біометричних кредиток до нейрочипа Ілона Маска

Мікрочіп для "спілкування" мозку з комп'ютером, магазини без продавців, аеромобіль з вертикальним зльотом, гібридна камера Fujifilm, новий флагман Xiaomi, банківські картки зі сканером відбитків і огляд оглядів Samsung Galaxy S8. Про ці та інші передових інноваціях - в щотижневій добірці Вестей.Hi-tech.

Маск перетворить людей на кіборгів

Ілон Маск, засновник SpaceX і Tesla Motors, офіційно оголосив про установі стартапу, який займеться підключенням людського мозку до комп'ютерів . Нову компанію - Neuralink - очолює сам підприємець.

В рамках Neuralink планується розробити крихітний чіп розміром з мікрон (0,001 міліметра), який буде імплантуватися в мозок, дозволяючи людям "спілкуватися" з комп'ютером безпосередньо, за допомогою електричних імпульсів, минаючи традиційні інтерфейси. Як очікується, за допомогою цієї технології можна буде розширити розумові здібності людини, а також лікувати такі захворювання, як інсульт, параліч і навіть втрату пам'яті в літньому віці.

За словами Маска, амбітний продукт може бути виведений на ринок уже до 2020 року. На наступному етапі, через 8-10 років, Neuralink намір знайти спосіб підключення мозку однієї людини до іншої. Швидкість спілкування і розуміння думок через "прямий нейроинтерфейс" Маск порівняв з набором тексту десятьма пальцями. "Зараз ми друкуємо двома пальцями. Це божевільно повільна швидкість комунікації", - сказав підприємець.

Випробуваний аеромобіль з вертикальним зльотом

Випробуваний аеромобіль з вертикальним зльотом

Німецький стартап Lilium Aviation провів успішні випробування першого в світі електричного автомобіля , Здатного злітати і сідати по вертикалі. На аеродромі біля Мюнхена прототип VTOL "виконав ряд складних маневрів, включаючи його фірмовий перехід від режиму висіння до польоту з використанням підйомної сили крила", сказали представники компанії.

2-місний Lilium Jet оснащений 36 реактивними двигунами, які дозволяють йому розвивати швидкість до 300 км / ч. За словами конструкторів, VTOL вистачить однієї зарядки, щоб долетіти з Лондона в Париж за годину.

Власний проект по розробці літаючих автомобілів для доставки пасажирів по повітрю розвиває Uber. На "повітряному таксі", що розвиває швидкість 240 км / ч, можна буде дістатися з Сан-Франциско до Кремнієвої долини менше ніж за 15 хвилин. Нову послугу планується впровадити протягом десяти років.

У Facebok роблять "мишку для мозку"

Facebook створює систему для управління комп'ютером силою думки без використання периферійних пристроїв - таку собі "мишку для мозку" . Про це заявила в середу Регіна Дуган, керівник секретного відділу Facebook Building 8, що займає передовими розробками.

Як зазначила Дуган, незважаючи на те, що зараз це здається нереальним, "ймовірно, таке буде можливо раніше ніж ви припускаєте". В справжній момент перед відділом Building 8 стоїть завдання створити систему, яка могла б записувати силою думки 100 слів за хвилину, без вживлення в людини будь-яких елементів.

Регіна Дуган підкреслила, що компанія не планує створити систему, що розшифровує випадкові думки людей, передає ТАСС. Передбачається, що людина буде транслювати лише ті думки, які хоче. Можливо, для цього будуть використовуватися спеціальні датчики, що стежать за активністю мовних центрів в мозку людини, що зберігає мовчання, і передавальних цю інформацію на комп'ютер.

Новинка GoPro знімає сферичне 5K-відео

Новинка GoPro знімає сферичне 5K-відео

Виробник екшн-камер для серферів, дайверів, лижників і екстремальних видів спорту GoPro представив компактну камеру Fusion, здатну знімати полноградусное (360 °) відео з роздільною здатністю 5,2K . Пристрій відносять до розряду надягають - тобто його можна прикріпити до тіла або снаряду, займаючись тією чи іншою активністю.

Крім того, Fusion сумісна з кріпленнями і аксесуарами, випущеними для GoPro. Це сильно відрізняє новинку від Omni - ще однієї 360-градусної VR-камери GoPro, яка по суті є каркасом для шести "спортивних" моделей Hero4 Black.

Як зазначає CNET, Fusion здатна знімати як звичайний контент, так і для віртуальної реальності. Функція OverCapture дозволяє камері обрізати "кругові" відео, знижуючи їх до HD-якості. Спочатку новинка GoPro буде доступна тільки учасникам пілотної програми, яка стартує цього літа. Комерційний реліз Fusion очікується не раніше кінця 2017 року. Про ціну і характеристиках камери нічого не повідомляється.

Камера Fujifilm миттєво перетворить і роздрукує знімок

Японська компанія Fujifilm оголосила про поповнення в серії "миттєвих" камер Instax . Новинка - Square SQ10 - поєднує в собі функції цифрових і плівкових моделей, дозволяючи не тільки зберігати зображення на флеш-накопичувач або microSD-карту, але і тут же друкувати знімки.

По суті, Square SQ10 це "цифра" з вбудованим принтером. Перед тим, як відправити зображення до друку, його можна відредагувати, накласти один з 10 арт-фільтрів, застосувати ефект віньєтування, а також виправити яскравість і контрастність. Розміри карток в картриджах Instax Square - 86 на 72 міліметра, а на виході фотографії будуть виходити в квадратному форматі: 62х62 мм.

Новинка Fujifilm має 3,7-мегапіксельним CMOS-сенсором 1/4 ", об'єктивом 28,5 мм в 35-мм еквіваленті (f / 2.4), автофокусом, microUSB для зарядки і 3-дюймовим РК-дисплеєм. Рівень ISO лежить в діапазоні 100-1600 одиниць. Фотографії друкуються близько 12 секунд кожна. На симетричному корпусі передбачені дві кнопки спуску затвора і коліщатко для перемикання між режимами зйомки. Габарити: 119 x 47 x 127 мм, вага - 460 грамів.

Реліз Instax Square SQ10 намічений на травень. Камера буде продаватися за $ 279,95, а картридж Instax Square з 10 листами - за $ 16,99.

Названа ціна гібридного Windows-планшета Galaxy Book

Компанія Samsung назвала вартість і дату релізу планшетів Galaxy Book , Показаних на виставці MWC 2017 наприкінці лютого. Гібридна "таблетка" на операційній системі Windows 10, прямий конкурент Microsoft Surface, виходить у продаж сьогодні. Купити її можна за $ 630.

Стільки коштує модель Galaxy Book 10 початкового рівня з екраном 10,6 дюйма і можливістю підключення тільки до Wi-Fi. 12-дюймовий варіант - Galaxy Book 12 - обійдеться в $ 1130 (тільки Wi-Fi) і $ 1300 (з LTE-модулем).

У США Galaxy Book 12 з LTE можна купити у оператора Verizon починаючи з сьогоднішнього дня. Інші моделі доступні для попереднього замовлення в інтернет-магазині Samsung і "окремих рітейлерів, включаючи Best Buy". У широкий продаж новинки виходять 21 травня.

Для порівняння, ціна на Surface Pro 4 з чіпом Intel Core m3 починається з $ 799, без урахування стилуса або обкладинки-клавіатури. За $ 999 продається модель, яку можна порівняти за характеристиками з Galaxy Book 12 (Wi-Fi): з тим же Core i5, 4 ГБ "оперативки" і 128 ГБ пам'яті.

В Японії з'являться магазини без продавців

Уряд Японії спільно з п'ятьма головними операторами мереж міні-супермаркетів розробляє програму впровадження в країні системи автоматичних магазинів без продавців . Планується, що така система повинна запрацювати до 2025 року, пише ТАСС з посиланням на інформагентство Kyodo.

Брак продавців і все зростаючі витрати на оплату їх праці викликали в Японії підвищений інтерес до автоматизації магазинів. Всі продукти в автоматичному супермаркеті будуть забезпечені спеціальним чіпом з інформацією про товар. Касовий апарат буде зчитувати її дистанційно прямо з кошика покупця.

Як повідомляє агентство, зчитування буде займати близько 10 секунд. Каса видаватиме чек і здачу, а складати покупки в пакет буде спеціальний робот. Перші випробування автоматичних магазинів вже пройшли в місті Морігуті в префектурі Осака.

Огляд оглядів Samsung Galaxy S8: краса і кілька "але"

Огляд оглядів Samsung Galaxy S8: краса і кілька але

В кінці березня Samsung офіційно представила нові флагманські смартфони, ключовою особливістю яких є що покривають майже всю передню панель екрани. На цьому тижні новинки надходять у продаж у багатьох країнах світу, а в зарубіжних ЗМІ з'явилися перші огляди Galaxy S8 і Galaxy S8 +. Весті.Hi-tech вивчили їх і готові поділитися основними спостереженнями експертів , Зробленими за підсумками тестування - з якими незручностями користувачам доведеться миритися заради "безкрайніх" дисплеїв?

Після презентації Galaxy S8 / S8 + залишилася маса питань, на які можна було відповісти тільки за результатами тестування. Ось основні:

Вузький корпус і великий екран - це здорово, але як позначилися на зручності переміщення сканера відбитків і відмова від механічної клавіші "додому"? Якщо дактилоскопічний сканер ззаду незручний, чи можна покладатися на розпізнавання особи або райдужної оболонки для розблокування телефону? Чи не замала чи батарея для нового потужного процесора і великих НАДЧІТКЕ (QuadHD +) екранів? Якими інноваціями порадують корейці за частиною інтерфейсу і ПО? А він точно не вибухне? Відповіді на них ви знайдете в нашому матеріалі.

Слух: Galaxy Note8 скопіює камеру "айфона"

Наступний флагманський Планшетофони Samsung - Galaxy Note8 - запозичить одну з кращих функцій "айфона" . Як говориться в записці авторитетного аналітика KGI Securities Мін Чи Куо, фаблет забезпечать подвійний камерою, причому вона буде "набагато краще, ніж камера в iPhone 7 Plus".

За якістю фотографій, пише експерт, камера Note8, "ймовірно, буде порівнянна з iPhone 8". Система буде складатися з двох "вічок": 12-мегапіксельного широкоугольного CIS-сенсора і 13-мп телефото-датчика CIS з функція 3-кратного оптичного (без втрати якості) зуму.

Обидві камери будуть підтримувати технологію оптичної стабілізації зображення (OIS), яка пригнічує "тряску" при зйомці відео і "замилювання" фото. Також, повідомив Куо, Note8 укомплектують 6,4-дюймовим дисплеєм від краю до краю - як у Galaxy S8.

У Росії виходить "бачить" в 3D смартфон

У Росії виходить бачить в 3D смартфон

Компанія Lenovo випустила на російському ринку Phab 2 Pro, перший в світі смартфон з підтримкою платформи Tango . Завдяки технології Project Tango смартфон може застосовуватися для роботи з доповненою реальністю.

Новинка отримала 8-мегапіксельну фронтальну і 16-мегапіксельну основну камери, а також камеру для 3D-сканування простору. У смартфоні передбачена підтримка 3D-звуку Dolby Atmos і запис звуку Dolby 5.1. Операційна система - Android 6.0 Marshmallow.

Завдяки встановленому набору датчиків і сенсорів смартфтон здатний визначати своє місце розташування в просторі, сприймати форму навколишнього світу, "вимірюючи" відстань до навколишніх предметів. Він може запропонувати користувачам найрізноманітніші формати застосування технологій віртуальної реальності (VR) і доповненої реальності (AR). У продажу на російському ринку смартфон Phab 2 Pro з'явиться протягом квітня за ціною від 36 000 рублей.

MasterCard додала сканер відбитків пальців до банківських карт

Платіжна система MasterCard почала тестувати платіжні карти, оснащені сканером відбитків пальців . Біометрична система ідентифікації, вбудована безпосередньо на чіп, позбавляє покупця від необхідності вводити PIN-код, прикриваючи термінал рукою, або розписуватися на чеку.

Нову систему вже випробовують у Південній Африці. В інших країнах, очікують в MasterCard, вона запрацює до кінця 2017 роки (за умови, якщо ваш банк або фінансова установа погодиться на участь в системі).

Працює нова система так: спочатку користувач відправляється в банк або офіс компанії-партнера, де "здає" відбитки, як у візовому центрі. Цифровий відбиток записується прямо на EMV-чіп (стандарт Europay, MasterCard і VISA), яким обладнана кожна сучасна карта. Після цього розплачуватися за покупки, як і раніше, можна буде в будь-якому магазині, що приймає "пластик", - міняти обладнання продавцям не доведеться.

Сама карта зі сканером - не товще звичайною. Площа датчика не перевищує за розміром великий палець, а розміщений він у верхньому правому куті. При це залишається сенсор залишається видимим, коли користувач вставляє карту в банкомат.

Огляд: смартфон TP-Link Neffos X1

Цей приємний на вид смартфон може похвалитися обтічним металевим корпусом, в якому розмістили середню за потужністю начинку, доповнену 5-дюймовим HD-екраном, 13-мегапіксельною камерою і швидким дактилоскопічний сканером. Весті.Hi-tech з'ясували всі можливості TP-Link Neffos X1 .

Поряд з не позбавленим привабливості обтічним металевим корпусом Neffos X1, варто особливо відзначити наявність у нього механічної клавіші для вимикання звуку. Крім того, до переваг нового апарату, безумовно, відноситься підтримка частот LTE обома лотками для SIM-карт, а також швидкий дактилоскопічний сканер.

А ось в недоліки новинки можна записати як "невидимі" кнопки панелі управління, так і альтернативну установку другої SIM-карти або карти пам'яті.

Xiaomi Mi 6: подвійна камера iPhone 7 Plus в смартфоні за 360 доларів

Xiaomi Mi 6: подвійна камера iPhone 7 Plus в смартфоні за 360 доларів

Китайська компанія Xiaomi на минулій в Пекіні презентації показала новий флагманський смартфон Mi 6 . Апарат має 5,15-дюймовим екраном Full HD c "3D-склом, вигнутим по чотирьох сторонах", 8-ядерним процесором Snapdragon 835, а також 6 гігабайтами оперативної пам'яті.

Новинка розділяє деяку схожість з "iPhone 7". По-перше, Xiaomi пішла тренду, заданому Apple, і позбавила пристрій 3,5-міліметрового аудіороз'єми. По-друге, Mi 6 комплектується подвійний 12-мегапіксельною камерою: телеоб'єктивом і "шірокоуголкой", як iPhone 7.

Ця система дозволяє смартфону робити портретні знімки з ефектом боке (розмиванням заднього плану) і наближати картинку до 10 разів (без втрати якості - до 2-х разів). Також Mi 6 підтримує технологію оптичної стабілізації зображення (OIS). При цьому новинка Xiaomi набагато доступніше "айфона". Модель початкового рівня з 64 ГБ на флеш-накопичувачі буде продаватися за 2499 юанів ($ 360), з 128 ГБ пам'яті - за 2899 юанів ($ 420). Ще одна спецмодель, "одягнена" в корпус з кераміки, обійдеться в 2999 юанів ($ 435).

Чому "військовий" сертифікат MIL-STD - не привід забивати гаджетом цвяхи

Крім широкого відомої сертифікації IP (Ingress Protection, захист від попадання води і пилу) існує ще один, набагато менш відомий клас захисту MIL-STD-810G (810G), який пред'являється до споживчих гаджетам армією CШA . В рамках тестів на відповідність стандарту MIL-STD американські військові перевіряють, наскільки пристрій захищене від різкого перепаду температур, стійке до опадів, морозу, туману, падінь і іншим ушкодженням.

Тести максимально наближені до військових умовам. Згідно 810G, апарат повинен витримати не менше 26 падінь з висоти 1,2 метра, причому після кожного випробування гаджет перевіряють на наявність будь-яких пошкоджень. Як приклад можна привести Casio G'zOne Commando 4G LTE - смартфон, який за твердженням виробника повністю відповідає стандарту армії США. Апарат захищений від впливу різних руйнівних факторів, включаючи падіння з висоти. Також модель Casio пручається проникненню в корпус води на глибині до 1 метра протягом 30 хвилин.

Проте, стандарт 810G не означає, що відповідне йому пристрій можна застосовувати в бойових умовах. По-перше, не існує будь-якого регулюючого органу, який міг би сертифікувати апарат під "армійський стандарт США". А це означає, що виробники мають право трактувати вимоги так, як їм захочеться. Наприклад, будь-яка компанія може заявити, що її новинка стійка до морського туману, хоча це може виявитися не так. І смартфон, який ви тільки що купили, через якийсь час перестане працювати біля пляжу.

По-друге, апарат може бути протестований на відповідність 810G лише частково. Тобто куплений вами смартфон здатний проходити тест на екстремальні температури і падіння з висоти, однак до пролиття рідини, вибухову хвилю або кислотному впливу його корпус може бути взагалі ніяк не захищений. В результаті армія США взагалі не має будь-якого відношення до його тестування. А по-третє, і це найголовніше, сертифікація по 810G не означає, що пошкодження будуть покриті гарантією.

HP оголосила рублеві ціни новітніх ноутбуків Pavilion

Компанія HP оголосила про випуск нової лінійки ноутбуків серії Pavilion в Росії . Новинки отримали оновлений дизайн, металеві корпуси і порти USB Type-C.

Нові ноутбуки оснастили IPS-екранами HD або Full HD з діагоналями 14, 15,6 і 17 дюймів, в тому числі сенсорними, і підйомним шарнірним механізмом, успадкованим від продуктів ENVY. Новинки використовують процесори Intel Celeron і Core i3, i5 з i7, AMD E2 або AMD A10 в залежності від конфігурації. Крім цього нові Pavilion можуть оснащуватися SSD-дисками ємністю до 512 ГБ або механічними HDD до 2 ТБ, а також графікою Nvidia GeForce 940MX або AMD Radeon. Над екранами розташована HD-камера HP Wide Vision або (опціонально) камера з інфрачервоним підсвічуванням для розпізнавання осіб за допомогою системи біометричної ідентифікації Windows Hello.

Ноутбуки виконані в різних колірних рішеннях від золотого до синього. Ціна новинок складе від 36 000 рублей для 14-дюймового HP Pavilion, до 43 000 рублей для 15-дюймового. Скільки буде коштувати в Росії ноутбук з діагоналлю 17 дюймів, поки не оголошено.

У Мережу потрапили фото секретного флагманського смартфона HTC

У Мережу потрапили фото секретного флагманського смартфона HTC

Автор Twitter-блогу @evleaks Еван Бласс, не раз надававши вірну інформацію про мобільні новинки Задовго до їх офіційного анонса, віклав фотографію майбутнього флагманського смартфона HTC U (Ховається під РОбочий назв Ocean). Судячи по знімках, апарат буде володіти глянсовою обробкою, сканером відбитків пальців на лицьовій панелі і закругленими кутами корпусу.

Сам апарат виглядає як зменшена копія HTC U Ultra, хоча другого екрану у нього немає. Очікується, що смартфон отримає 5,5-дюймовий екран з роздільною здатністю 2560x1440 пікселів, процесор Snapdragon 835, 12-мегапіксельну основну і 16-мп фронтальну камеру, флеш-накопичувач об'ємом до 128 гігабайт, интерфейсную оболонку Sense 9 і операційну систему Android Nougat 7.1.

Пристрою також пророкують 4 ГБ "оперативки", 64 ГБ на флеш-накопичувачі, 12-мегапіксельну основну камеру і 16-мп "Фронталки". Працювати Ocean повинен на Android Nougat з версією прошивки Sense 9. Головною відмінною особливістю пристрою стане металева рамка Edge Sense. Проводячи пальцем по бічній грані, користувачі зможуть швидко перемикатися між додатками, міняти гучність, яскравість дисплея, а також включати камеру.

Вчені: гаджети позбавляють дошкільнят сну

Сомнологи з Біркбек (Лондонського університету) підтвердили, що яскраво світяться екрани смартфонів, планшетів, "читалок" електронних книг та інших пристроїв призводять до занепокоєння і порушення сну у дітей . За даними вчених, недолік сну відчувають діти у віці від 6 місяців.

В ході дослідження вчені опитали 715 батьків, які повідомили приблизний час використання гаджетів дітьми, а також скільки вони сплять вдень і вночі. З'ясувалося, що кожну годину використання гаджета скорочував загальний час сну на 15,6 хвилин, при цьому нічний сон вкорочувався в середньому на 26,4 хвилини, а денний - подовженими на 10,8 хвилин ".

"Це не здається величезною кількістю, коли ви спите по 10-12 годин на день, проте кожна хвилина впливає на розвиток дитини", - говорить співавтор дослідження Тім Сміт. Вчений пояснює це "нейропластичності" - або здатністю мозку дитини формувати нові нейронні зв'язки у відповідь на нові ситуації або зміни навколишнього середовища. За словами Сміта, діти, які користувалися гаджетом хоча б 25 хвилин в день, спали на 6 хвилин менше звичайного.

Матеріал підготував Олег Ілюхін за участю Миколи Бєлкіна і Андрія Борзенко

Якщо дактилоскопічний сканер ззаду незручний, чи можна покладатися на розпізнавання особи або райдужної оболонки для розблокування телефону?
Чи не замала чи батарея для нового потужного процесора і великих НАДЧІТКЕ (QuadHD +) екранів?
Якими інноваціями порадують корейці за частиною інтерфейсу і ПО?
А він точно не вибухне?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки