Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Як відрізнити оригінальний дисплей від копії?

Користувачі сучасних смартфонів можуть зіткнутися з проблемою розбитого дисплея. Таке може трапитися з будь-яким флагманом: Samsung, Lenovo, Xiaomi, Apple і інші. На жаль, від такого ніхто не застрахований, хоч виробники встановлюють максимально міцні скла. Але, наприклад, падіння з дев'ятого поверху жоден смартфон не витримає. Саме в подібних випадках, багато користувачів своїх гаджетів звертаються в офіційні або інші технічні послуги, щоб полагодити екран смартфона.

Нагальна проблема ремонту дисплея вимагає звернення до подібних сервіси. Але якщо звернутися не до офіційного представника в Києві, Харкові чи іншому місті України, а в будь-який приватний технічний центр, виникає наступна проблема: установка оригінального екрану або копії?

Оригінальні і неоригінальні запчастини

Клієнти сервісних центрів часто задаються питанням оригінальних запасних частин і неоригінальних. Дисплеї і тачскрін умовно діляться на 4 варіанти якості:

  • Original - обов'язкове зазначення заводського номера - деталі фабричного виробництва від виробника.

  • Orig - вироби, виготовлені на сучасному обладнанні з застосуванням високих технологій, зберігаючи якість і матеріал виробу. Але, єдина відмінність, вони проводяться не на заводах брендів.

  • High Copy - високоякісна копія. Можуть бути помітні деякі відмінності: кути огляду і кількість кольорів.

  • Copy - низька якість, погане перенесення кольорів і кути огляду.

Неоригінальний дисплей не завжди означає, що він неякісний. Все залежить від виробника. Копії дисплейних модулів зазвичай маркуються не так, як оригінальні. Тим більше, в сервісних центрах, в основному, якщо не використовують брендові запчастини, то замість них встановлюють якісні копії або за оригінальні дисплеї видають раніше відновлені. Наприклад, після заміни дисплейного модуля з матрицею і так далі.

Оригінальні запчастини природно виробляються на заводах виробника і поставляються в офіційні сервісні центри. Якщо ви прихильник брендових запчастин, то якісні екранні модулі для телефону і планшета можна купити тут: http://www.aks.ua/catalog/displei-ekrany/

ua/catalog/displei-ekrany/

Знайдемо відмінності!

Відрізнити якісну підробку від справжнього екрану досить складно. Але якщо порівнювати два дисплея: оригінал і підробку, то головною відмінністю є якість виготовлення. Справжні дисплеї точні і підігнані під параметри гаджета. Тому, навіть при нестійкості хоч одного елемента екрана, або при наявності задирок, можете бути впевнені, що це копія.

Якщо порівнювати два дисплейних модуля тильною стороною, то оригінальний екран буде мати вертикальні захисні смуги по двом сторонам дисплея, щоб запобігти просвіти. У неоригінальних екранах цього, звичайно ж, немає.

Справжні дисплеї при поставці захищені наклейками, надписами, мають певні коди і серійний номер.

Якщо розглядати більш ретельно, то в оригінальних версіях шлейф дисплея і сенсора має повноцінну маркування, а в копіях, хоч і високоякісних, маркування присутній тільки на одному шлейфі.

Якщо розглядати більш ретельно, то в оригінальних версіях шлейф дисплея і сенсора має повноцінну маркування, а в копіях, хоч і високоякісних, маркування присутній тільки на одному шлейфі

Існують також інші способи розпізнати підробку:

  • Нахиливши дисплей, просвічується доріжка з пікселів.

  • Менш яскрава і чітка картинка на сонці.

  • Гальмування відгуку на дотик.

  • Матеріал екрану більше схильний до подряпин і більш крихкий.

Це також стосується тачскріном, тому, щоб не прогадати і не придбати копію, ви можете вибрати оригінальний сенсор для свого гаджета за посиланням http://www.aks.ua/catalog/sensornaya-panel/

Тепер ви зможете розпізнати оригінальний, встановлений на ваш смартфон або планшет, дисплей від копії, а при нагоді, будете знати, куди звернутися, щоб придбати ексклюзивні і не китайські екрани.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки