Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

AV-процесор і п'ятиканальний підсилювач потужності Rotel RSP-1570 / Rotel RMB-1575, огляд. Журнал "DVD Експерт"

В індустрії Hi-Fi двохблокові підсилювачі вже давно вважаються одним з ознак елітарності.Якщо ж говорити про AV-приймача, то в ньому відділення блоку комутації і управління від підсилювача потужності є рішенням не менш розумним і обґрунтованим.

Зберегти і прочитати потім - Зберегти і прочитати потім -

В індустрії Hi-Fi двохблокові підсилювачі вже давно вважаються одним з ознак елітарності. Якщо ж говорити про AV-приймача, то в ньому відділення блоку комутації і управління від підсилювача потужності є рішенням не менш розумним і обґрунтованим.

У двохблочний AV-системі декодування сигналів, комутація та управління здійснюються за допомогою процесо-ра / передпідсилювача. У нашому випадку це Rotei RSP-1570. Він оснащений здвоєним 32-бітовим DSP-процесором і високорозрядних цифроаналогові перетворювачі з параметрами 24 біт / 192 кГц. В принципі апарат восьмиканальний, має відповідний аналоговий вхід формату 7.1 і розкладає звук саме в таку конфігурацію. Однак загальна кількість аналогових аудіовиходів у Rotel RSP-1570 дозволяє скоммутіровать акустику за схемою 8.2. «Зайві» два виходи - це можливість підключення другого сабвуфера і другого гучномовця центрального каналу. Відеочасть здатна працювати з сигналом до 1080р включно, підтримуються стандарти Deep Color і xvYCC. AV-процесор прекрасно підготовлений для інтеграції в складні мультирум-системи. Підтримуються до трьох додаткових зон, в яких можна використовувати композитну або S-Video (дл (зображення) і стереофонічну (для звуку) комутацію. Для управління Rotel RSP-1570 в кімнатах можна розмістити до чотирьох додаткових мультирум-панелей сам же він здатний командувати різними пристроями за допомогою шести 12-вольтів тригерів.

Незважаючи на гадану складність, системою на базі Rotel RSP-1570 легко керувати через екранне меню. Велика частина функцій доступна з передньої панелі пристрою, тобто навіть тоді, коли під рукою немає пульта дистанційного керування. Другий компонент нашого двох-блочного тандему, помічників Rotel RMB-1575, виглядає і управляється ще простіше. На його лицьовій стороні є тільки кнопка включення, та й ту використовувати не обов'язково, якщо апарат синхронізований з процесором по 12-вольтової шині управління. Оскільки системи, подібні до цієї, призначаються зазвичай для великих приміщень, запас потужності у підсилювача солідний. Схема працює в класі D і здатна видавати до 250 Вт на кожний канал при їх одночасній роботі. А якщо акустика буде 4-омной, то потужність може зрости до 500 Вт на канал.

А якщо акустика буде 4-омной, то потужність може зрости до 500 Вт на канал

Кількість каналів у Rotel RMB-1575 не дозволяє повністю розкрити можливості AV-процесора, так що для реалізації схеми 7.1 доведеться підшукати в асортименті компанії ще один, двоканальний, помічник.

Звучання зв'язки Rotel не викликає нарікань ні при перегляді кіно, ні при прослуховуванні музики. Визначити приналежність підсилювача до класу D можна по низькій температурі корпусу, малій вазі, специфікації нарешті, але ніяк не по звуку - він у Rotel RMB-1575 динамічний, чистий, високоякісний. Найскладніші стереозаписи відтворюються системою відмінно.

Наявність різних алгоритмів обробки саунду дозволяє не тільки розподілити сигнал 5.1 по восьми каналах, а й провести аналогічну процедуру з двоканальними фонограмами. Попередньо встановлені режими DSP, які скромно позначені цифрами і не мають власних назв, або підсилюють реверберації, створюючи ефект виконання музики в залах різних розмірів, або роблять звучання більш рельєфним, виділяючи в різного ступеня голосовий діапазон.

Підготовлено за матеріалами журналу "DVD Експерт", травень 2010р. www.dvdexpert.ru

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки