Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Meizu M3S vs. Xiaomi Redmi 3S

З різницею буквально в один день китайські компанії Meizu і Xiaomi показали два нових смартфони, які покликані посилити їх, і без того хороший, положення в бюджетному сегменті ринку мобільних пристроїв. Перші анонсували довгоочікуваний металевий M3S , А інші «кинули ответочку» у вигляді Redmi 3S. Обидва апарати отримали цікаві характеристики і дуже адекватні цінники. Але на огляд пристрою зможуть потрапити до нас в кращому випадку через місяць, а питання «Meizu M3S або Xiaomi Redmi 3S?» Висить у повітрі вже зараз. Давайте ж спробуємо розібратися в цьому.

Для початку пройдемося по технічним характеристикам. Вони багато в чому схожі, що, власне, і натякає на їх пряму конкуренцію. Але все ж деякі відмінності є. Обидва пристрої отримали 5-дюймові екрани з HD-дозволом. Також конкретно ці смартфони від більшості бюджетних рішень інших виробників відрізняє наявність 2,5D скла. На якість картинки даний момент, ясна річ, ніяк не впливає, але зате зовні телефони виглядають набагато красивіше аналогів, та й явно дорожче за свою реальну вартість. Особливо, якщо говорити про Meizu. Такі висновки я можу зробити з невеликого досвіду використання Meizu M3 Note, який зовні - це практично повна копія M3S. І раз ми з вами вже заговорили про дизайн, то в Redmi 3S мені більше подобається задня кришка, а в Meizu M3S - його лицьова частина. До слова, металевий корпус використовується і там, і там.

Xiaomi Redmi 3S

Ситуація з пам'яттю, знову ж таки, аналогічна: 2 ГБ оперативної пам'яті + 16 ГБ вбудованої пам'яті або ж 3 ГБ оперативної пам'яті + 32 ГБ вбудованої пам'яті. І Xiaomi Redmi 3S, і Meizu M3S підтримують роботу з двома SIM-картами, але другий лоток можна використовувати ще і як слота для карт пам'яті до 128 ГБ.

І Xiaomi Redmi 3S, і Meizu M3S підтримують роботу з двома SIM-картами, але другий лоток можна використовувати ще і як слота для карт пам'яті до 128 ГБ

Meizu M3S

Тепер нарешті перша відмінність - і полягає воно саме в процесорах. Xiaomi Redmi 3S працює на восьмиядерний чипі Snapdragon 430, а в Meizu M3S встановлено восьмиядерна рішення від MediaTek - MT6750. В принципі, я особисто знаю людей, які до сих пір вважають MediaTek «китайщиной» (причому в їх контексті мова йде не про територіальному розміщенні компанії), і відразу ж відкидають подібні пристрої. Ми ж з вами знаємо, що не потрібно ставитися до цього питання так категорично. Звичайно, про продуктивність можна буде серйозно поговорити тільки в оглядах цих апаратів, але щось мені підказує, що і в АнТуТу, і в іграх, і при звичайному використанні особливої ​​різниці між Redmi 3S і Meizu M3S не буде. Що стосується камер, то «на папері» їх характеристики однакові - 13 мегапікселів ззаду і 5 мегапікселів спереду, але за якістю вони можуть дуже сильно відрізнятися. Чекаємо на тест!

До речі, в смартфоні Xiaomi Redmi 3S встановлений графічний прискорювач Adreno 505, а в смартфоні Meizu M3S використовується Mali-T860. Але це так, просто потрібно було сказати ... А ось з ємністю акумулятора справи набагато краще йдуть у вирішення Xiaomi. У Redmi 3S встановлений акумулятор на 4100 мАг, а в Meizu M3S - лише на 3020 мАг. Зрозуміло, що і Meizu буде «жити добре», але Xiaomi зможе протриматися на одному заряді набагато довше. В даному контексті Meizu не допоможе навіть надоптимізації системи. Якщо говорити про сканерах відбитків пальців, то є вони і там, і там.

Якщо говорити про сканерах відбитків пальців, то є вони і там, і там

Xiaomi Redmi 3S

Що стосується операційних систем, то Redmi 3S працює під управлінням Android 5.1.1 з надбудовою MIUI сьомій версії (обіцяють оновлення до восьмої), а Meizu M3S - Android 6.0 і Flyme OS. І тепер один з найважливіших моментів - вартість. Молодша версія Xiaomi Redmi 3S (2 ГБ оперативної пам'яті + 16 ГБ вбудованої пам'яті) обійдеться приблизно в 105 доларів. Модель Meizu M3S в такий же конфігурації оцінюється в 110 доларів. Якщо ж ви хочете собі апарат з 3 ГБ оперативної пам'яті і 32 ГБ вбудованої пам'яті, то будьте готові викласти 135 доларів. Такий цінник і на Meizu, і на Xiaomi. Як бачите, вони навіть коштують однаково! Що ж при такому розкладі може зіграти ключову роль? Мені здається, що в даній ситуації варто звернути увагу саме на три показники: на автономність, оболонку і зовнішній вигляд конкретного пристрою.

Meizu M3S

Особисто я вже зробив попереднє замовлення на Meizu M3S (приїхати він повинен десь в 20 числах липня). Хотів раніше взяти M3 Note, але 5,5 дюймів особисто для мене - забагато. Автономність мені не так вже й важлива. Головне, щоб людина була хороша смартфон доживав до кінця дня. А що вибрали б ви: Xiaomi Redmi 3S або Meizu M3S? Обов'язково напишіть про це в коментарях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Але на огляд пристрою зможуть потрапити до нас в кращому випадку через місяць, а питання «Meizu M3S або Xiaomi Redmi 3S?
Що ж при такому розкладі може зіграти ключову роль?
А що вибрали б ви: Xiaomi Redmi 3S або Meizu M3S?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки