Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Щоденник Сергей_Іванов3: LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників

онлайнові ігри настільки щільно вписалися в наше повсякденне життя, що деякі товариші вже готові оселитися в віртуальному світі і ніколи його не залишати. А що? Існує безліч прецедентів, коли втратили почуття реальності люди стрибали з дахів, билися головами об монітор або того гірше - хапали перший-ліпший під руку гострий предмет і, уявляючи, що це ніякий не кухонний ніж, а зовсім магічний скіпетр 12-го рівня, нападали з ним на своїх друзів і товаріщей.Что і говорити, тенденція нездорова. І якби ж то все обмежувалося наявністю парочки таких схиблених горе-геймерів, але ж проблема куди більш глобальна. Більшість захоплених онлайновими іграми людей забувають хоча б іноді вийти з дому. Пояснювати не потрібно чим це для них загрожує. А як же робота, сім'я, навчання? Ми їх втрачаємо? Ні, не все так погано. Розробники однієї з найпопулярніших MMORPG «Сфера» представили мобільний варіант цієї гри . Причому це не якась там двовимірна виріб, а як там не є справжня «Сфера».

"Сфера" - російська онлайнова рольова гра (MMORPG), яка об'єднує тисячі російських користувачів у рамках однієї ігрової всесвіту. Дія гри відбувається в паралельному світі, відомому під ім'ям "Сфера" . Цей древній магічний світ своїм існуванням загрожує планеті Земля, так як всі негативні події, що відбуваються в паралельному світі Сфери, відображаються на нашому житті. Гравцям належить об'єднати зусилля, щоб протистояти цьому руйнівному процесу.

Безкоштовна гра "Сфера", де ти зможеш розвивати свої навички і врятувати світ від загибелі! Тільки твій талант і завзятість допоможуть тобі в цьому!

над створенням мобільної «Сфери» працювали відразу три компанії: 1С, Nikita і Яндекс. Мобільна версія розроблялася як додаток до повної версії гри. Гравці можуть бачити один одного незалежно від того, з якого пристрою вони входять в віртуальний світ. Але через особливості архітектури сучасних надолонників і комунікаторів на базі Pocket PC в першій версії мобільної «Сфери» можливості кілька огранічени.Етого варто було очікувати, позначаються скромні можливості мобільних відеоадаптерів і процесорів. Не варто забувати і про канал передачі даних. Добре, якщо ваш гаджет має постійне підключення до високошвидкісного Wi-Fi з'єднання з Інтернетом - в такому випадку проблем бути не повинно. В іншому ж випадку, для того щоб нормально пограти, вам доведеться з'єднувати за допомогою Bluetooth мобільний телефон і КПК, після чого налаштовувати вихід в Мережу. При цьому швидкість передачі даних буде дуже невелика і в грі можлива поява затримок (лагов), тривалістю від 30 секунд до 1 хвилини, що, звичайно ж, є неприйнятним при веденні віртуального боя.Іменно тому, на даному етапі розробки, творці гри вирішили обмежити світ мобільної «Сфери» тільки головною торговельною площею. Це означає, що в мобільному варіанті гравець може торгувати, обмінюватися речами, переодягати свого персонажа і спілкуватися в ігровому чаті. Побігати по просторах ігрового світу, на жаль не вдасться. Такі обмеження мобільної версії. Деякі з гравців онлайн гри «Сфери» на форумах відзначають, що навіть такі обмежені можливості, бувають дуже корисні, коли немає доступу до комп'ютера. Гравець може приділити більше уваги екіпіровці персонажа, серйозно подумати над тим, які речі потрібні, а які можна без жалю продати або обміняти.

Для нормальної роботи мобільної версії он-лайн гри «Сфери» потрібен, як мінімум, процесор Intel® XScale® з тактовою частотою не менш 600 МГц для КПК і 300 МГц для комунікаторів. Для максимальної продуктивності рекомендується використовувати КПК з вбудованим графічним прискорювачем Intel® 2700G Multimedia Accelerator (Marathon). На даний момент на російському ринку доступний до придбання тільки один кишеньковий комп'ютер з таким прискорювачем - Dell Axim x50v. При всіх своїх наворотах він має скромне час автономної роботи від стандартної батареї, що природно обмежує час безперервного геймплея. Сумісність є вузьким місцем мобільній версії «Сфери» - вона підтримує тільки пристрої, засновані на найсучасніших процесорах Intel PXA270 і 272. Серед офіційно підтримуваних моделей значаться: Dell Axim X50v, Fujitsu-Siemens LOOX 718/720, Asustek P505, BenQ P50, Qtek s100, Samsung SGH-i700. Перед тим як запустити мобільну версію «Сфери» необхідно завантажити її дистрибутив з офіційного сайту (розмір файлу - близько 30 мегабайт). Також буде потрібно придбати ПІН-код і зареєструватися на сайті ігри.Для перевірки можливостей ми спробували запустити гру на редакційному комунікаторі T-Mobile MDA II (процесор Intel PXA 263 400МГц). Варто відзначити, що з'єднання з сервером зайняло лічені секунди, але гра не завантажувалася саме через процесора. Пізніше ми повторили експеримент, але вже з Fujitsu-Siemens LOOX 720, підключивши його до Інтернету через мобільний телефон. Швидкість з'єднання була нижче, зате гра запустилася без проблем. Треба сказати, що повна тривимірність ігрового світу на екрані наладонника спочатку вражає, адже Мобільна версія майже повністю ідентична комп'ютерної. Особливо це помітно на екрані з роздільною здатністю 640х480 пікселів. Не дарма розробники з «Нікіти» створювали мобільну версію «Сфери» спільно з фахівцями компанії Intel - неозброєним оком помітно, що з Intel XScale вичавлений максимум. У всякому разі, кращої графіки для Pocket PC гри пристроїв ми поки не бачили.

У всякому разі, кращої графіки для   Pocket PC   гри пристроїв ми поки не бачили

Безкоштовні браузерні ігри
А що?
А як же робота, сім'я, навчання?
Ми їх втрачаємо?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки