Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляд Apple iPhone 6S Plus: самий універсальний гаджет на ринку

  1. Вступ
  2. Дизайн і ергономіка
  3. Екран і 3D Touch
  4. Touch ID
  5. камери
  6. продуктивність
  7. акумулятор
  8. висновки

«... У цьому році нове покоління купують набагато гірше, ніж в минулому. Причин дві. По-перше, Apple не оновила дизайн. По-друге, ціна шокує. Якби не рожевий колір, їх би, напевно, взагалі не брали ... », - аналітика з продажу iPhone 6S вмістилася в п'ять пропозицій консультанта одного з офіційних дилерів Apple. Не дивно, що в компанії задумалися про випуск iPhone 7 раніше терміну, тобто не у вересні, а навесні або влітку 2016 року. Решта вендори (крім, мабуть, HTC) оновлюють дизайн флагманських пристроїв щороку, і дворічний цикл Apple вже не вписується в звичну картину.

Вступ

Так вийшло, що в перші дні російських продажів (природно, неофіційних) iPhone 6S Plus вважався дефіцитом: постачальники в черговий раз підвели Apple, тому на прилавки виставили, в основному, звичайні 4,7-дюймові «шістки» з 3D Touch і 12- мегапіксельною камерою. Брак фаблет була настільки гострою, що колеги, які спеціалізуються на блискавичних оглядах гаджетів, впадали в ступор: в Росії крихітні партії «сірих» 6S Plus моментально розліталися, дістати пристрій було вкрай складно.

Ближче до листопада ситуація стабілізувалася, і нові «плюси» знайшли своє місце на полицях. Найпопулярнішою очікувано стала версія з 64 Гбайт вбудованої пам'яті: 16 Гбайт - занадто мало, 128 - непристойно дорого (84 тисяч рублів проти 75 тисяч за 64 Гбайт).

Дизайн і ергономіка

Зовнішній вигляд iPhone 6S з 5,5-дюймовим екраном за рік не змінився: все те ж саме, що у iPhone 6 / 6S, тільки в збільшеному масштабі. Зате змінилася маса - апарат поважчав на 18 грамів і в порівнянні з 4,7-дюймовою «шісткою» здається бруківкою (190 грамів проти 143). Товщина теж злегка збільшилася, але не настільки, щоб не підійшов чохол від iPhone 6 Plus. На колишньому місці залишилася і камера, яка все так же випирає з тильного боку корпусу. Змінився матеріал гаджетів: після численних фотографій погнутих і подряпаних айфонів Apple забезпечила 6S і 6S Plus алюмінієм 7000-ї серії. На вигляд все чудово, але я віддав перевагу відразу прикріпити накладку на задню сторону фаблет і не відчувати апарат на витривалість.

Тильна сторона iPhone 6S Plus

До iPhone 6S Plus (5,5 дюйма) я рік користувався iPhone 6 (4,7 дюйма), а до «шістки» два роки ходив з 4S (3,5 дюйма). Відповідно, звикнути до «шістці» у вересні 2014 го було важче, ніж зараз - до iPhone 6S Plus. Рік тому гаджет здавався величезним, і я не міг дотягнутися великим пальцем до протилежного кута дисплея. Зараз все інакше: в потрібні моменти на допомогу приходить друга рука. Цей рух не викликає ускладнень і не дратує. Зате напружує інше: якщо 10-15 хвилин тримати апарат однією рукою, підтримуючи мізинцем знизу, кисть почне затікати. Тоді iPhone доводиться перекладати в іншу руку.

Фінальне відміну 6S Plus від iPhone 6 - буква «S» на задній панелі: Apple робить все, щоб ви могли похвалитися друзям новою моделлю смартфона з Купертіно.

Екран і 3D Touch

У порівнянні з дисплеєм iPhone 6 Plus відмінностей всього два, і обидва не стосуються ключових параметрів - діагоналі (5,5 дюйма) або дозволу (Full-HD, 401 ppi).

По-перше, змінилося скло: Apple запевняє, що воно фантастично міцне, але, швидше за все, «міцність» в інтерпретації компанії - здатність не тріснути при падінні. Маленькі подряпини, помітні на світлі на вимкненому екрані, за два тижні все ж з'явилися. Є і одна глибока, нехай і на самому верху передньої панелі. Варто уточнити, що iPhone використовувався без плівки, хоча в кишені з ключами і дріб'язком його теж не носили - найнебезпечнішим сусідом був iPod Touch п'ятого покоління.

Друге нововведення Apple - технологія 3D Touch, що розпізнає силу дотику. За тиждень до релізу нових iPhone свій «Force Touch» показала Huawei, але презентація китайців більше нагадувала стенд-ап: на екран ставили апельсин і раділи, що смартфон може визначити його вагу. В iPhone 6S Plus все в рази практичніше. Найчастіший сценарій використання 3D Touch - акцентоване натиснення на іконку і швидкий перехід до одного з пунктів меню. Наприклад, опублікувати твіт можна без відкриття стрічки, а зробити Селфі - без перемикання на фронтальну камеру. Ще посилене натискання полегшує роботу з вкладками в Safari і з Фотопотока в галереї. Поступово додатків з підтримкою 3D Touch стає все більше, для них навіть створено спеціальний розділ в App Store. До слова, умільці вже розробили додаток для зважування апельсина, але Apple наполегливо попросила не використовувати айфон як ваги.

Передня панель iPhone 6S Plus з активованим 3D Touch. Поруч - LG Nexus 5

Практична чи річ 3D Touch? Так, безумовно. Чи легко до неї звикнути? Зовсім немає. Користувач, у якого і раніше були сенсорні смартфони, буде довго привчати себе з силою тиснути в екран. Той, для кого iPhone 6S Plus, - перший гаджет з сенсорним дисплеєм, освоїться швидше. Кращий спосіб переконати покупців у потрібності 3D Touch - випустити і розкрутити гру з реальним залученням цієї технології.

Touch ID

Як тільки функція розпізнавання відбитку пальця з'явилася в iPhone, Android-конкуренти почали штампувати свої дактилоскопічні сенсори. Більш-менш все їх опису зводилися до порівняння з Touch ID в айфоне. «Швидше, точніше, зручніше, практичніше» - заманювали суперники Apple, розміщуючи сканери то збоку, то ззаду.

конструкція датчика

У Купертіно на випади відреагували сверхдостойно: Touch ID в iPhone 6S Plus (і в 6S, відповідно) працює вбивчо швидко і прекрасно розпізнає навіть вологі пальці.

камери

В Apple цілих три роки ігнорували претензії тих, хто звик оцінювати основну камеру за кількістю мегапікселів, - і правильно робили. Але тепер, мабуть, прийшов час забути про консервативність: 8 мегапікселів змінилися дванадцятьма. На практиці, зрозуміло, майже нічого не змінилося - в iPhone як була, так і залишилася одна з кращих камер на ринку. А якщо брати автоматичний режим, то, мабуть, найкраща.

Приклад фотографії, зробленої відразу після розблокування і.

При натисканні на картинку відкриється повнорозмірне зображення

У списку характеристик основної камери - спалах True Tone Flash (така ж, як в «шістці»), автоматичний режим HDR, ручне фокусування під час відео і підтримка зйомки відео з роздільною здатністю 4К. Як і рік тому у iPhone 6 Plus і iPhone 6, 6S Plus відрізняється від 6S наявністю оптичної стабілізації.

інтерфейс камери

Можливо, при сильній трясці різниця і відчувається, але в стандартних умовах стабілізація непомітна. Корисна функція, додавши в короткий список можливостей камери, - Live Photo: якщо натиснути на фотографію, вона трансформується в трисекундній відео. Важить такий файл більше, ніж звичайне фото, зате якщо ви натиснули на спуск трохи пізніше, ніж хотіли, то у вас буде шанс все виправити.

Важить такий файл більше, ніж звичайне фото, зате якщо ви натиснули на спуск трохи пізніше, ніж хотіли, то у вас буде шанс все виправити

Приклад Селфі на iPhone 6S Plus.

При натисканні на картинку відкриється повнорозмірне зображення

Фронтальна камера тепер п'ятимегапіксельна, а в якості спалаху задіюється екран. Це саме та комбінація, при якій виходять нормальні Селфі: немає ні здоровенного модуля камери спереду, ні страхітливою спалаху, але портрети все одно чіткі.

продуктивність

Apple в черговий раз повторила щорічну процедуру: показала графік, з якого видно, наскільки багато недужих чіпи А7 і А8 в порівнянні з могутнім А9. Зміни відчуваються, проте не сказати, що в iPhone 6 з продуктивністю було щось не так. Набагато важливіше, що в айфоне нарешті з'явилося два гігабайти оперативної пам'яті - цього чекали з 2013 року. Користуватися iPhone 6S Plus - суцільне задоволення: додатки не вилітають, відео в браузері можна згортати, і воно не закривається, а ігри на зразок FIFA 16 запускаються без єдиного пригальмовування.

AnTuTu

57940 GeekBench

2537 (single-core)

4419 (multi-core)

3D Mark

28010

Джерело: ZOOM.CNews

За відчуттями, щоб напружити iPhone 6S Plus, необхідно забити внутрішню пам'ять, відкрити три десятка програм і почати редагувати 4К-відео.

акумулятор

У порівнянні з iPhone 6 Plus мало що змінилося (номінальна ємність зменшилася з 2915 до 2750 мАч), але для людини, який за останні п'ять-шість років звик ставити смартфон на зарядку з вечора, 6S Plus - довгожитель. Цей фаблет вкрай важко розрядити за світловий день: зазвичай я знімаю його з зарядки в 7-8 ранку, а ставлю о 2 годині ночі з 15-20% в запасі. Всі ці 18-19 годин він використовується по максимуму - від LTE і Wi-Fi до камери, від перегляду відео до запуску ігор.

Розібраний iPhone 6S Plus

Якщо ситуація стає критичною, завжди можна включити енергозберігаючий режим, що з'явився в iOS 9. Відсотки зарядки відлітають набагато повільніше, але читати в таких умовах важко: часто не встигаєш вивчити вміст сторінки до того моменту, як згасне екран.

висновки

Якщо у вас був смартфон з діагоналлю від 4,7 дюйма, і вас не напружували його розміри, ви легко звикнете і до iPhone 6S Plus. Якщо у вас був планшет (наприклад, iPad або iPad mini), з величезною часткою ймовірності ви будете використовувати його набагато рідше: 6S Plus вміє все те ж саме і розряджається так само неспішно. Якщо ви шукаєте фаблет з крутої камерою, але не хочете копатися в настройках, iPhone 6S Plus - найкращий варіант. Як медіаплеєр він теж в топі: до 50 годин прослуховування аудіо, до 11 годин відтворення відео.

Слабким місцем можна з натяжкою назвати екран - подряпини дійсно з'являються. Друга причина для невдоволення більш істотна - через курс валют офіційні ціни iPhone 6S Plus в середньому на 30 тисяч рублів вище, ніж у iPhone 6 Plus рік тому. Але з цим нічого не поробиш - залишається тільки чекати і сподіватися.


ЕкранПроцесорПам'ятьАкумуляторЦінаApple iPhone 6S Plus

5,5 дюйма

1920х1080 точок

Apple A9

2 Гбайт ОЗУ

16 Гбайт

2750 мАг Від i 54 000 Samsung Galaxy S6 Edge Plus

5,7 дюйма

2560х1440 точок

Samsung Exynos 7420

4 ГбайтОЗУ

32 Гбайт

3000 мАг Від i 43 000 LG G4

5,5 дюйма

2560х1440 точок

Qualcomm

Snapdragon 808

3 ГбайтОЗУ

32 Гбайт

є підтримка карт пам'яті

3000 мАг Від i 29 000 Huawei Mate S

5,5 дюйма

1920х1080 точок

HiSilicon Kirin 935

3 ГбайтОЗУ

64 Гбайт

2700 мАг Від i 38 000 Microsoft Lumia 950 XL

5,7 дюйма

2560х1440 точок

Qualcomm

Snapdragon 810

3 ГбайтОЗУ 3340 мАг Немає у продажу

Джерело: ZOOM.CNews

Чи легко до неї звикнути?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки