Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

[FAQ] Як вибрати зарядку для iPhone 5s? ТОП-5 Lightning-зарядок для пристроїв від Apple

  1. Оригінальний кабель від Apple
  2. Lightning зарядка від Griffin
  3. Lightning кабель від Belkin
  4. Lightning зарядка від Incipio
  5. Lightning кабель від Melkco
  6. Пару слів замість виведення:

Всі наші читачі хоча б раз бачили в мережі статті про те, що яблучні пристрою займаються або їх акумулятори вибухають. Подібні сумні новини мають досить сильний резонанс і практично завжди розглядаються Apple, особливо якщо постраждав користувач. Як показує практика, в 99% випадків проблеми неоригінальними аксесуарами для яблучних смартфонів і планшетів. дешева зарядка для iPhone 5s може легко пошкодити пристрій.

зарядка для iPhone 5s

Одним з найпопулярніших «расходников» для iPhone, iPad і iPod є кабель зарядки. Багато користувачів вважають, що його можна легко придбати в будь-якому магазині або ж замовити в мережі за 400-500 рублів. Але не варто поспішати.

З появою роз'єму Lightning Apple почала вбудовувати в кабель спеціальний чіп, який служить в першу чергу для аутентифікації. Саме завдяки такому нововведенню багато дешеві зарядки просто відмовляються працювати з iPhone і iPad, «радуючи» користувачів красномовним написом - «Даний аксесуар не підтримується». До речі, саме через вбудованих чіпів дійсно якісні зарядки для яблучної техніки сьогодні стоять так дорого.

На противагу неоригінальним USB кабелям існують фірмові дроти, вироблені великими і добре відомими компаніями. Подібні аксесуари відрізняються високою надійністю і прослужать не один рік, а також точно будуть підтримуватися iPhone і iPad. У сьогоднішньому матеріалі ми вирішили розповісти про п'ять різних Lightning зарядках від великих виробників, які точно не доставлять власникам iPhone 5/5 с / 5s ніяких проблем.

За надання статистики по повернень і працездатності зарядок ми дякуємо магазин PoShop , Який також погодився надати читачам ProstoMac 15% знижку на зарядки для iPhone, iPad і iPod. При оформленні замовлення введіть кодове слово "prostomac".

Отже, в цьому міні-огляді ви знайдете: оригінальний кабель Apple, Lightning-шнурок від Griffin, Belkin, Incipio і Melkco.

Оригінальний кабель від Apple

Думаю, оригінальний Lightning кабель не потребує представлення. Цей аксесуар поставляється в комплекті з усіма яблучними мобільними пристроями останнього покоління. Зарядка відрізняється досить міцною і м'якою опліткою і буває тільки білого кольору.

Оригінальний провід підійде тим, хто не хоче розглядати варіанти від інших виробників і віддає перевагу перевіреним і добре зарекомендували себе рішень.

Lightning зарядка від Griffin

Історія американської компанії Griffin почалася більше 20 років тому. Сьогодні цей виробник відомий по всьому світу завдяки своїм аксесуарам для мобільних пристроїв та іншої техніки.

Якщо говорити про зарядках для яблучних смартфонів і планшетів, то в асортименті компанії можна відзначити чотири різних Lightning шнура. Три моделі відрізняються тільки довгою (0,2, 0,6 і 3 метри), а четвертий варіант виконаний у формі спіралі. До речі, представники Griffin навіть визначили призначення кожного кабелю. Наприклад, самий короткий можна використовувати в поїздках, 3-х метровий шнур підійде для великого будинку або офісу, а кручений - дуже зручно використовувати в машині.

Що стосується самих проводів, то вони відрізняються дуже щільною опліткою, яка прослужить довго навіть при не дуже акуратному використанні. Також варто відзначити, що ширина пластикової накладки на Lightning роз'ємі трохи ширше, ніж у оригінального «шнурка». Це варто враховувати при використанні унікальних чохлів. Однак у великого накладки є і свої переваги. Наприклад, відключати гаджет від зарядки буде набагато зручніше.

Окремо варто відзначити, що виробник випускає Lightning кабелі тільки чорного кольору.

Lightning кабель від Belkin

Компанія Belkin з'явилася на ринку вже давно. Судячи з офіційним сайтом, вона була заснована ще на початку 80-х в Каліфорнії, і з того часу займається виробництвом різноманітних продуктів для повної інтеграції комп'ютерних та побутових електронних пристроїв в те середовище, в якій вони використовуються.

До речі, на початку свого шляху Belkin була «гаражної» компаній зі штатом всього в 2 людини. Сьогодні виробляти може похвалитися великою кількістю офісів, а також кількома престижними нагородами і званнями.

Сьогодні виробляти може похвалитися великою кількістю офісів, а також кількома престижними нагородами і званнями

В асортименті компанії є кілька кабелів для яблучних смартфонів і планшетів останнього покоління. Всі вони відрізняються довжиною і кольором. Belkin випускає як білі, так і чорні Lightning шнури.

Окремо варто відзначити, що всі зарядки мають досить міцну, але в той же час гнучку оплетку, завдяки чому їх можна возити з собою в сумці або рюкзаку разом з іншими речами.

Lightning зарядка від Incipio

Incipio - це ще одна каліфорнійська компанія, що випускає різноманітні аксесуари для мобільних пристроїв. В асортименті є не тільки кабелю і зарядки. Компанія також виробляє і чохли, док-станції, додаткові акумулятори, навушники і портативні колонки.

Відмінною особливістю продукції від Incipio є непогана якість і досить помірна ціна. Це твердження стосується і кабелів для яблучної техніки. За своєю якістю вони практично не відстають від оригінальних «шнурків», але при цьому коштують дешевше і доступні в декількох кольорах.

На офіційному сайті можна знайти зарядки чорного, білого, сірого, блакитного, жовтого, червоного, рожевого і синього кольорів. Правда, в Росії зазвичай привозять тільки білі і чорні варіанти (саме з ними ми і познайомилися).

Lightning кабель від Melkco

На відміну від всіх попередніх виробників компанія Melkco розташовується в Гонконзі. Однак це ніяк не позначається на якості продукції. Компанія виробляє не просто багато, а дуже багато різноманітних аксесуарів для самих різних гаджетів. Але в цьому огляді ми торкнемося лише Lightning зарядок.

Відмінною особливістю кабелю Melkco, який потрапив до нас в руки, стала обплетення. Виробник вирішив захистити сам «шнурок» синтетичної обмоткою. Вона надає зарядці певну м'якість і виділяє її на тлі рішень від інших виробників.

Також хочеться відзначити вартість. Всю продукцію від компанії Melkco можна придбати за досить невисокою ціною. Але при цьому вона відрізняється гарною якістю і зможе радувати користувачів не один рік.

Пару слів замість виведення:

Якщо говорити про вартість всіх Lightning шнурків, з якими нам вдалося познайомитися ближче, то в середньому їх можна придбати від 700 до 1400 рублів (в залежності від виробника і довжини).

Ми ще раз дякуємо магазин PoShop за надану статистику, і нагадуємо, що всі читачі ProstoMac, які захочуть придбати собі Lightning зарядки для iPhone, iPad або iPod в PoShop, отримають 15% знижку, ввівши кодове слово "prostomac" при оформленні замовлення.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки