Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Mobile-review.com Огляд розумних годин Samsung Gear Fit SM-R350

  1. зміст: Комплект поставки позиціонування Дизайн, ергономіка, змінні ремінці Менеджер Gear на...
  2. Дизайн, ергономіка, змінні ремінці
  3. Менеджер Gear на телефоні - налаштування і додатки
  4. Інтерфейс годин - управління та робота з ними
  5. враження
  6. Посилання по темі

зміст:
  1. Комплект поставки
  2. позиціонування
  3. Дизайн, ергономіка, змінні ремінці
  4. Менеджер Gear на телефоні - налаштування і додатки
  5. Інтерфейс годин - управління та робота з ними
  6. враження

Комплект поставки:

  • Годинники
  • Зарядний пристрій
  • зарядний блок
  • Інструкція

позиціонування

Одночасно з Gear 2 з'являється спрощена версія Gear 2 Neo, що не відрізняється дизайном, а також третя модель - молодіжний Gear Fit. У цій моделі намагалися створити умовно-бюджетні розумні годинник, а заодно поекспериментувати з дизайном. Вийшло і перше, і друге, причому саме Gear Fit багато полюбили на картинках, а також в житті - годинник виглядають смішно, незважаючи на те, що вони дуже прості і водночас з цим дорогі. Слово «бюджетний» щодо цієї моделі звучить з певною насмішкою, все-таки за 7 990 рублів можна придбати непогані GShock від Casio або купити пару годин з OLED-екранами, вони не будуть виглядати сильно гірше. Інша справа, що на ринку розумної електроніки така пропозиція вважається «бюджетним». Та й в лінійці від Samsung це найдорожчі годинник.

Та й в лінійці від Samsung це найдорожчі годинник

Подивіться в табличку, щоб побачити відмінність Fit від інших моделей.

Gear Gear 2 Gear 2 Neo Gear Fit Змінний ремінець Ні Так Так Так Камера 1.9 мегапікселі 2 мегапікселя Ні Ні Стандарт захисту IP55 IP67 IP67 IP67 Датчик пульсу Ні Так Так Так Пульт управління (ІК-порт) Ні Так Так Ні Дисплей 1.63 дюйма, 320х320 пікселів , SuperAMOLED 1.63 дюйма, 320х320 пікселів, SuperAMOLED 1.63 дюйма, 320х320 пікселів, SuperAMOLED 1.84 дюйма, 432х128 точок, SuperAMOLED Акумулятор 315 мАг, Li-Pol 300 мАг, Li-Pol 300 мАг, Li-Pol 210 мАг, Li-Pol Вага, грам 73.8 68 55 27 Розміри, ШхВхТ, мм 36.8х56.6х11.1 36.9х58.4х10 37.9х58.8х10 23.4х57.4х11.95 Гучний зв'язок, мікрофон Так Так Так Ні S Voice Так Так Так Ні Процесор 800 МГц 1 ГГц, двоядерний 1 ГГц, двоядерний 1 ГГц, двух'яде рний RAM 512 МБ 512 МБ 512 МБ 512 МБ Вбудованої пам'яті 4 ГБ 4 ГБ 4 ГБ 4 ГБ Ціна в Росії (початок квітня) 11 990 рублів 12 990 рублів 9 990 рублів 7 990 рублів

Позиціонування Fit дуже нехитре - для молоді. Такий собі електронний аксесуар. Маркетологи дуже люблять говорити фразу «модна молодь», але не впевнений, що вона може бути застосовна до цього продукту. Та й сам годинник виглядають як Gear першого покоління півроку назад - це поки експеримент, який вже не можна назвати дуже вдалим.

До змісту >>>

Дизайн, ергономіка, змінні ремінці

Якість виконання корпусу сильно відрізняється від Gear 2, тут тільки пластик, і світлою стороною стає екран c діагоналлю 1.84 дюйма, він витягнуть уздовж корпусу годин і виглядає досить стильно. Навіть у вимкненому стані, коли зігнуте скло відблискує.

Навіть у вимкненому стані, коли зігнуте скло відблискує

Дисплей має дозвіл 432х128 точок, як ви розумієте, більше число - це дозвіл по ширині, тобто те, що ви бачите перед собою. Почну з того, що в залежності від того, на якій руці ви носите годинник, вам доведеться вибрати орієнтацію дисплея в настройках (ліва або права рука). Картинка буде дивитися на вас. Якщо для того, щоб подивитися час, це не має ніякого значення, то для всіх осмислених операцій, наприклад, читання SMS, перегляду номерів тих, що дзвонять і так далі, вам потрібно буде згинати руку або дивитися під кутом. У звичному зігнутому положенні руки, як зазвичай ми дивимося на годинник, цього зробити не вийде з-за орієнтації екрану. Чи зручно це? Зовсім ні - вам потрібно забути з Fit все, що ви знали про такі пристрої, і переучуватися. Для молоді можливо, що це і не вада, але для більшості серйозний недолік.

Для молоді можливо, що це і не вада, але для більшості серйозний недолік

Ремінець гумовий і без засувки, на звичайних кнопках, тобто треба надягати годинник із зусиллям. Ремінці можуть бути різними, ви можете вибрати їх при покупці.

Ремінці можуть бути різними, ви можете вибрати їх при покупці

На руці годинник не відчуваються, вага в 27 грам малий і дуже приємний. Те, що основний блок має захист IP67, відмінно, можна спокійно мити руки, навіть ходити в душ, і, в теорії, годинах нічого не буде. Але в інструкції не рекомендують в них плавати або пірнати, все-таки захист IP67 не призначена для активних занять спортом у воді, це 30 хвилин на глибині до одного метра і в стані спокою.

Але в інструкції не рекомендують в них плавати або пірнати, все-таки захист IP67 не призначена для активних занять спортом у воді, це 30 хвилин на глибині до одного метра і в стані спокою

На внутрішній стороні можна бачити світлодіод, який служить для вимірювання пульсу, це нова функція в другому поколінні годин. Рівне таку ж конструкцію можна бачити близько спалаху на корпусі Galaxy S5, тобто в Samsung намагаються впровадити її масово.

Рівне таку ж конструкцію можна бачити близько спалаху на корпусі Galaxy S5, тобто в Samsung намагаються впровадити її масово

На ринку є кілька пристроїв, які дозволяють вимірювати пульс, зокрема, найкращим можна назвати годинник Alpha MIO, які призначені для занять спортом і вимірюють пульс постійно в режимі реального часу.

На ринку є кілька пристроїв, які дозволяють вимірювати пульс, зокрема, найкращим можна назвати годинник Alpha MIO, які призначені для занять спортом і вимірюють пульс постійно в режимі реального часу

На жаль, реалізація цієї функції в годиннику Gear далека від ідеальної. Вам потрібно не ворушитися, не розмовляти і, мабуть, не дихати. Виміряти пульс з першого разу, як правило, не виходить. Зробити це під час ходьби можна. Зробити це під час розмови складно. Якщо у вас мокра рука, то ніяких вимірів не буде. Як ви розумієте, простіше сказати, коли ця функція може працювати - тільки в ідеальних умовах. Причому для більшості Android-смартфонів ви можете завантажити безкоштовно програми для вимірювання пульсу, як датчика використовується спалах вашого апарату. Точність вимірів не гірше, ніж в Gear, - також потрібно стан спокою.

Точність вимірів не гірше, ніж в Gear, - також потрібно стан спокою

Виходячи з цього говорити про те, що функція вимірювання пульсу в Gear корисна, не можна. Це додаткова фішка, яку в майбутніх моделях явно допив і зроблять краще. Або зовсім відмовляться від неї, так як в такому вигляді вона просто непридатна на практиці.

Мінус Fit в порівнянні зі звичайним Gear 2 - це менша ємність Li-Pol акумулятора - 210 мАг проти 300 мАг при однаковому чіпсеті (1 ГГц, 2 ядра). Якщо для Gear 2 легко досяжні 2-3 дня роботи при повному навантаженні, то в Fit це буде 1.5-2 дня, не більше. І відносно невеликий час роботи стає певним недоліком, тим більше, що годинник за замовчуванням не горять, тобто екран погашений. Якщо зробити їх активними до 5 хвилин (максимальний таймаут), то батарейка буде розряджатися дуже швидко і її не вистачить навіть на повну добу.

Зарядний блок з комплекту надаватися на годинник, в нього вже вставляється microUSB-кабель від зарядки. Час повної зарядки годин - близько 30 хвилин. Від комп'ютера - стільки ж. Роз'єм зроблений бічним, що значно зручніше, ніж його розташування на першому Gear, коли треба було вставляти провід, зачіпаючи за ремінець.

Мабуть, необхідно сказати, що в годиннику є вібро і він відчувається на відмінно, я вважаю за краще виставляти саме його, так як вібрація годинника на руці - краще нагадування. Сигнал можна не почути на вулиці, в той час як вібро завжди відчувається.

Присутні гіроскоп і датчик прискорення, тому вони активуються в момент, коли ви підкидаєте руку, щоб подивитися час. У нашому відео видно, що це відбувається не моментально, а з невеликою затримкою. Активувати годинник постукуванням по екрану можна - так зроблено в ряді конкуруючих моделей.

З'єднання з телефоном відбувається за допомогою Bluetooth (версія 4.0), при цьому годинник вміють працювати тільки з одним телефоном. Для того, щоб прив'язати їх кудись ще, необхідно скинути всі дані. Це можна вважати серйозним недоліком, так як одночасно використовувати годинник з планшетом і телефоном не вийде. А це цілком поширений сценарій.

До змісту >>>

Менеджер Gear на телефоні - налаштування і додатки

Для того, щоб використовувати годинник, вам необхідно пов'язати їх з вашим пристроєм (телефон або планшет). У магазині додатків Samsung Apps треба завантажити Gear Fit Manager (це окрема програма від просто Gear Manager) і далі слідувати підказкам на екрані годин або телефону.

У магазині додатків Samsung Apps треба завантажити Gear Fit Manager (це окрема програма від просто Gear Manager) і далі слідувати підказкам на екрані годин або телефону

У Gear Manager можна налаштувати ваші уподобання, вибрати додаткові програми, які встановлюються на годинник. Зручний інтерфейс для налаштувань, так як на годиннику це робити не так просто і легко внаслідок невеликого розміру екрана.

Із приємних несподіванок - архівація всіх ваших налаштувань, тобто, обнулила годинник, ви автоматично отримаєте знову все настройки, не потрібно буде проробляти вдруге цю роботу.

З того, що варто зробити в першу чергу, це розібрати порядок функцій і їх проходження в меню, так буде простіше і швидше управляти годинами. Описувати всі можливості менеджера не буду. Варто вибрати програму, яка буде запускатися при подвійному натисканні на центральну клавішу, у мене, наприклад, це камера.

До змісту >>>

Інтерфейс годин - управління та робота з ними

Підкидаєте руку, і годинник на 7 секунд включають екран, на якому за замовчуванням відображаються час, дата і погода. Час підсвічування можна змінити на більшу, тоді і витрата акумулятора буде більше. Також ви можете вибрати різні циферблати або годинник з іконками програм або з крокоміром.

У налаштуваннях ви можете вибрати розмір шрифту, як для меню, так і для повідомлень - функція дозволяє налаштувати все під себе, свій зір. Максимум два рядки тонким шрифтом, що незручно.

Гортаючи по горизонталі, ви побачите пункти меню, які можна відсортувати за своїм розсудом. Опишу основні можливості годин.

Повернення до попереднього меню здійснюється рухом зверху вниз, на відміну від перших Gear, тут немає помилкових спрацьовувань і все працює відмінно.

Музика - управління музикою, яка зберігається на вашому смартфоні, такий собі пульт. Наскільки потрібно, не беруся судити - підтягує тільки файли, які бачить стандартний плеєр.

Повідомлення - найцікавіша функція. Ви можете налаштувати більшу частину повідомлень, але при цьому найбільший інтерес в SMS, а от соціальні мережі практично не працюють, тому що приходить повідомлення без тексту, тобто сам факт, що щось сталося. Ви можете натиснути кнопку «На пристрої», тоді на телефоні відразу побачите все. Зручно? Зовсім немає. Подивитися електронну пошту можна, але тут теж безліч нарікань, скоріше, це не працює, ніж працює. Основне використання - з SMS, і тут дійсно буває зручно - сидите в кіно, не треба діставати телефон і висвітлювати все навколо. Ну, і так далі.

З додаткових програм можу відзначити Evernote, він обмежено працює з годинником - можна зручно дивитися списки справ, відзначати їх, але ось замітки сильно обрізаються і не видно.

Під час дзвінків можна відбивати їх з годин і відправляти SMS-шаблони, це зручно. Говорити по цьому годиннику за відсутності в них мікрофона можна. Втім, подивіться відео, в якому я описую функціональність годин.

До змісту >>>


враження

Ціна цього годинника - 7 990 рублів, що не можна вважати низькою вартістю. Приємний дизайн, але бюджетне виконання і відсутність багатьох фішок старшої моделі (дистанційне керування по ІК, немає камери, немає вбудованого мікрофона і всього, що з ним пов'язано). Маленький акумулятор і малий час роботи. Незручний в повсякденному житті екран, мала кількість інформації, що міститься на екрані, списки дивитися неможливо. Навіть якби не існувало Gear 2, Gear Fit можна було б назвати обрубком, в якому вся функціональність загублена на догоду екрану. Відчуття, що в Samsung могли зробити класні зовні годинник, з відмінним екраном і картинками різних циферблатів. І вони це зробили - по дизайну до цього продукту немає ніяких нарікань. Але використовувати його практично неможливо. Вийшло дивне пристрій, який навряд чи може здобути собі велику славу і зібрати помітні продажу. Все-таки, якщо у вас є 8 000 рублів, варто накопичити і придбати старшу модель Gear 2, нехай не таку цікаву з точки зору зовнішнього вигляду, але явно що виграє за всіма іншими параметрами. А Gear Fit вийшов ні риба ні м'ясо. Навіщо купувати розумні годинник, якщо інформації вони показують мало, і ту криво, так, що доводиться крутити або головою, або рукою?

До змісту >>>

Посилання по темі

Поділитися:

Ми в соціальних мережах:


Є, що додати ?! Пишіть ... [email protected]

Чи зручно це?
Зручно?
Навіщо купувати розумні годинник, якщо інформації вони показують мало, і ту криво, так, що доводиться крутити або головою, або рукою?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки