Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Можливості Samsung Galaxy S7 Edge, яких немає в інших смартфонах

  1. інтерфейс Edge
  2. Опція Game Launcher
  3. Камера з супер-ширококутним об'єктивом
  4. Зйомка в режимі «гіперлапс» за замовчуванням
  5. анімована панорама
  6. Технологія Dual Pixel

На відміну від побратима Samsung Galaxy S7 , Модель Edge отримала не тільки еволюційні рішення, які виросли з уже існуючих систем, а й принципово нові. Смартфон недвозначно вибивається із загального ряду - досить сміливий крок з боку Samsung і, на перший погляд, досить вдалий.

Samsung Galaxy S7

інтерфейс Edge

інтерфейс Edge

Безальтернативна надбудова для фірмової утиліти TouchWiz, що експлуатує сенсорне простір бічній грані гаджета, знайома нам ще з попередньої моделі в даній серії. Але якщо раніше це була примітивна панелька зі значками, збудованими в одну колонку, то тепер рядів для іконок вдвічі більше, а їх асортимент значно розширено за рахунок додавання довільних віджетів. Samsung делегувала права на експлуатацію інтерфейсу Edge спільноті - ми можемо формувати пул кнопок швидкого доступу на свій смак. Розробникам відкрита можливість створення нових тематичних віджетів і, треба думати, за ними справа не стане.

З ТЕМИ: Чому Samsung Galaxy S7 краще, ніж iPhone 6s - 13 причин .

Опція Game Launcher

Опція Game Launcher

Відмітна риса Galaxy S7, притаманна обом представникам дуету - на радість завзятих геймерів. Не стільки холоднокровних професіоналів, скільки азартних, емоційних любителів розмашистими свайпамі і гнівними стусанами поганяти по сенсорному екрану віртуальну нечисть. Система Game Launcher виключає помилкові спрацьовування в такій ситуації, блокує повідомлення та іншу активність інших додатків, які відволікають від гри. Плюс функція автоматичного запису того, що відбувається на екрані - свіжої відео-хронікою досягнень можна оперативно ділитися в соціальних мережах.

Камера з супер-ширококутним об'єктивом

Камера з супер-ширококутним об'єктивом

Показник апертури - F 1.7, що з технічної точки зору вже не є унікальним досягненням серед смартфонів. Однак серед масових, доступних пересічним покупцям моделей в даному історичному відрізку, це один з найкращих варіантів. Йдеться про боротьбу за лідерство в рішенні поширеною завдання - отримання якісного зображення в умовах посередньої освітленості. Камера S7 Edge F1.7 дозволяє вести таку зйомку з більш високим ККД, ніж у актуальних конкурентів.

З ТЕМИ: Samsung Galaxy S7 дзвонить, фотографує і знімає відео під водою - доказ .

Зйомка в режимі «гіперлапс» за замовчуванням

Зйомка в режимі «гіперлапс» за замовчуванням

Досить довгий час можливість практикувати даний візуальне творчість обмежувалася функціоналом додатків від сторонніх розробників. З появою моделі S7 Edge корейський бренд закрив ще одну пролом у своїй продукції - гіперлапс увійшов в число «рідних», нативних функцій камери нового смартфона. Це обіцяє більший комфорт і меншу кількість огріхів при зйомці авторських відео, особливо в не найсприятливіших умовах. Начебто спонтанних записів на жвавих вулицях мегаполісів, коли на попередню настройку програми категорично немає часу.

анімована панорама

анімована панорама

Теж не революційне нововведення, але грамотно допрацьована і реалізована функція. У випадку з останнім поколінням Edge ключових переваг перед аналогами мінімум два. По-перше, швидка і акуратна склейка кордонів, що дозволяє мінімізувати графічні колізії, особливо при зйомці великого числа рухомих людей. По-друге - анімована панорама забезпечує легку і швидку навігацію в будь-якому напрямку, ніж усувається обмеження, притаманне звичайній відеозапису. Там оператор повинен постійно крутитися на всі боки, щоб відобразити навколишній, новий же спосіб в рази простіше і комфортніше.

З ТЕМИ: Що буде, якщо Samsung Galaxy S7 опустити в воду на глибину 10 метрів (відео) .

Технологія Dual Pixel

Технологія Dual Pixel

Модель S7 Edge стала першим комерційним смартфоном, який отримав цю опцію. Матриця її камери має подвійний набір світлодіодів, скомпонованих за аналогією з людськими очима. У цей секрет неймовірної швидкого фокусування, в порівнянні з іншими рішеннями на ринку, звідси і можливість вручну скоректувати фокус, свідомо відійшовши від еталонного машинного значення задля авторського задуму. Плюс горезвісна проблема нестачі освітлення - отримуючи вдвічі більше світла і порівнюючи показники в кожній парі світлодіодів, система демонструє кращу реакцію, ніж камери головних конкурентів.

Дивіться також:

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки