Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Чи постачаються ультрапікселі HTC One? Наш повний огляд камери

  1. Основні характеристики фото / відео

Огляди смартфонів DPReview написані з урахуванням потреб фотографів. Ми орієнтуємося на особливості камери, продуктивність та якість зображення.

HTC є піонером у світі смартфонів. Тайванський виробник дуже рано вступив у гру зі своїми мобільними пристроями Windows, багато з яких продаються під торговими марками операторів. У 2008 році він також сконструював та виготовив перший телефон Android - T-Mobile G1 / HTC Dream.

Однак у недавньому минулому HTC намагається конкурувати зі своїм гірким корейським конкурентом Samsung. Хоча 2012-й флагманський пристрій HTC, Один X, отримав захоплені відгуки, і автори технологій отримали загальну оцінку як один з найкращих пристроїв року, він не міг відповідати очікуванням на ринку, де знайшли багато споживачів. Galaxy S3 від Samsung бути більш переконливим вибором.

Таким чином, 2013 рік може бути для «HTC або перерви» для HTC, і, здається, компанія зробила все можливе, щоб підготуватися. З 8-мегапіксельною камерою, швидким об'єктивом F2.0 та багатоядерним процесором 1,5 ГГц минулорічний One X не був хитрим, але новий флагман 2013 року був покращений майже в усіх районах. HTC One замінює полікарбонатний корпус One X для красивого цільнометалевого дизайну корпусу, в якому розміщений 4,7-дюймовий 1080p екран Full-HD, 2 ГБ оперативної пам’яті та чотириядерний процесор Snapdragon.

HTC One замінює полікарбонатний корпус One X для красивого цільнометалевого дизайну корпусу, в якому розміщений 4,7-дюймовий 1080p екран Full-HD, 2 ГБ оперативної пам’яті та чотириядерний процесор Snapdragon

Фотосайти на датчику камери в HTC One мають приблизно такий же розмір, як і у захоплених компактних камер, таких як Pansonic Lumix LX7.

Незважаючи на те, що всі загальні характеристики пристрою не сумніваються, що One є пристроєм високого класу, HTC зробила особливий акцент на можливості захоплення зображення свого флагманського телефону. Як і попередник, HTC One оснащений швидким об'єктивом F2.0, але також пропонує оптичну систему стабілізації зображення, що робить його, принаймні на папері, ідеальним смартфоном із низьким освітленням.

HTC One - це не перший смартфон, який спортує швидкий об'єктив та OIS, проте його 4-ультрафіксельний CMOS-датчик - новинка у мобільному просторі. "Ультрапікселі" - це, по суті, маркетинговий термін, який був придуманий HTC для опису пікселів, більших за розмір, ніж на конкуруючих моделях. Основа аргументу HTC базується на ідеї, що використання менших, більших пікселів на сенсорі такого ж розміру, як 8 або 13MP одиниць, знайдених у конкурентів, повинно пропонувати кращу якість зображення. Це, звичайно, суперечить звичайному маркетингу, який завжди суперечив навпаки, тобто більше пікселів краще.
Існує аргумент щодо використання меншої кількості пікселів на смартфоні, оскільки більшість зображень редагуються та / або діляться загальною роздільною здатністю, ніж 4 Мп. Однак, є досить сильний аргумент, що дійсно визначається якість зображення при перегляді зображення в цілому - це загальна кількість світла, що потрапляє датчиком, а не кожним окремим пікселем. Ми поставили HTC One через наш процес огляду, щоб з’ясувати, що ультрапікселі означають для якості зображення та як пристрій взагалі виконує завдання, пов’язані із зображенням. Читайте далі, щоб дізнатися, як це сталося.

Якщо ви хочете побачити HTC One в порівнянні якості зображення поряд із Samsung Galaxy S4, Apple iPhone 5, Nokia Lumia 920 та Apple iPhone 4S, будь ласка, ознайомтесь із нашими всебічний смартфон Super Shootout і наші порівняння з Apple iPhone 4S .

Основні характеристики фото / відео

  • CMMP-сенсор HTC 1/3 "із задньою підсвічуванням 4 Мп
  • Діафрагма F2.0
  • Фокусна відстань в 28 мм
  • Оптична стабілізація зображення
  • Full HD відео 1080p як передньої, так і задньої камер
  • HDR відео
  • Мікрофони HDR та стереодинаміки з Beats Audio
  • Повільне відео з відтворенням зі змінною швидкістю
  • HTC Zoe фільми
  • Видалення об'єктів, параметри редагування знімків завжди, посмішки та послідовності
  • Ширококутна передня камера 88 градусів

Інші технічні характеристики

  • Чотириядерний процесор Qualcomm Snapdragon 600, 1,7 ГГц
  • ОС Android 4.1.2 "Jelly Bean" з HTC Sense 5.0
  • 4,7-дюймовий 1080p екран (486 пілонів у дюйм)
  • 2 Гб оперативної пам’яті
  • 32/64 Гб пам’яті
  • NFC
  • Акумулятор 2300 мАг (не знімний)
  • Цільнометалевий дизайн корпусу

Наш огляд на десяти сторінках

Ми розглянули кожен аспект HTC One, маючи на увазі фотографа. Ми вивчили користувальницький інтерфейс нативного камери та його особливості. Ми експериментували з роботою камери під час зйомки фотографій та відео. Клацніть будь-яке посилання нижче для отримання додаткової інформації про конкретні функції та продовжуйте наш висновок, щоб отримати остаточний підсумок наших висновків.

Ми шукаємо пропозиції для вашого місцезнаходження, оновіть сторінку, щоб побачити ціни.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки