Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Тримач для паперових рушників: види і варіант виготовлення своїми руками

  1. різновиди продукції
  2. ручні вироби
  3. останні розробки
  4. Підбиття підсумків

Багато домогосподарки використовують на кухні одноразові паперові рушники. Для того щоб вони завжди знаходилися під рукою, встановлюють спеціальний утримувач, який фіксує вироби в одному положенні. Конструкція такого приладу відрізняється простотою і невеликими розмірами, що викликає купівельний попит на цей товар.

різновиди продукції

різновиди продукції

Тримачі для паперових кухонних рушників бувають двох видів:

  1. Звичайна підставка. Такий варіант держателя вибирають на кухню більшість домогосподарок. Він не виділяється на загальному тлі інтер'єру приміщення і при цьому не втрачає своєї функціональності.
  2. Спеціальний дозатор. Це пристосування дозовано розподіляє рушники, що дозволяє не перевитрачати папір. Подібні дозатори актуальні в тих випадках, коли рушниками користується велика кількість людей (наприклад, в місцях громадського користування).

ручні вироби

ручні вироби

Такі варіанти власників створюються з метою зберігати рулони або окремі листи паперових рушників. Цей вид продукції відноситься до професійного кухонного обладнання. Конструкції власників надійно фіксуються на різних поверхнях, що дозволяє без зусиль скористатися необхідною кількістю рушників.

У більшості випадків такі кухонні предмети встановлюються на столі або вішаються на стіни, оптимізуючи тим самим робочий простір. Настільні версії монтують на кухнях або в їдальнях, щоб використовувати під час готування їжі на кухні. Найчастіше у настільних аксесуарів є пластикові підстави. Це дає можливість фіксувати утримувачі на вологих поверхнях без побоювання, що рушники всередині намокнуть.

Тримачі, що кріпляться вертикально на стінах, бувають двох видів:

  1. Для листових рушників.
  2. Для рулонних рушників.

Стандартні пачки листових рушників розрізняються конфігурацією складання паперових сегментів (їх умовно позначають буквами Z, V, W). Тому вибираючи утримувач, необхідно пам'ятати про цю особливість.

Оскільки велика частина вертикальних власників для кухонних рушників компактна і не відділяється від площини стіни, то прилади вдало виглядають в малогабаритних санвузлах, там, де відчувається дефіцит простору.

Тримач для паперових рушників можна виготовити самостійно. Для цього буде потрібно металева вішалка для одягу.

останні розробки

Великого поширення набули модифікації автоматичних власників для кухонних рушників. Покупці оцінили їх як найбільш зручні моделі, оскільки вони самостійно відміряють весь рулон по одному полотнищі, а вбудований ніж відриває потрібний фрагмент. Пристрій попередньо налаштовується на довжину полотна, що виходить з нього. Такий прилад для рушників є незамінним в тих місцях, де спостерігається найбільша прохідність людей. Старі моделі власників, які зберігали і розподіляли паперові рушники, залишилися в минулому. До того ж автоматичні версії оперують великими обсягами рушників.

До того ж автоматичні версії оперують великими обсягами рушників

До переваг автоматичних розробок відносяться:

  1. Сучасний дизайн. Завдяки цьому вони успішно вписуються в різні стильові концепції приміщень.
  2. Швидкість подачі паперових рушників.
  3. Можливість перенастроювання відповідно до габаритів паперових блоків.
  4. Володіння рядом додаткових функціональних опцій, серед яких виділяється здатність працювати в декількох режимах.

На ринку представлені новітні розробки, що мають сенсорне управління і спеціальні індикатори. Зустрічаються моделі, корпуси яких оснащені спеціальними кнопками, при натисканні яких відбувається активація приладу. Іноді власники для рушників оснащуються інфрачервоним датчиком, що запускає прилад від простого руху рукою.

Існують і комбіновані мультідіспенсери - пристосування, в яких поєднується фіксація рулонних і листових паперових рушників. Ці пристрої випускає єдиний завод в світі. У їх виробництві застосовується двоколірний пластик. Тримачі створюються з розрахунком на просторі санвузли, в силу того, що володіють значними розмірами. У них є знімна втулка для рулонів, яка демонтується. Використання такого диспенсера надзвичайно зручно, оскільки в цьому випадку користувач не прив'язаний до одного розхідники.

При виборі держателя ля рушників особливу увагу приділяйте матеріалу, з якого прилад виготовлений. Розрізняють пластикові, металеві або скляні власники. Найбільшим попитом користуються перші два різновиди пристосувань. У якісних власниках використовується ударопрочная пластмаса. Моделі з «нержавійки» мають матову або блискучу полірування, і оформляються в чорному, білому або хромовом кольорі.

Підбиття підсумків

Таким чином, власники для кухонних рушників випускаються в широкій дизайнерської гамі, мають різні технічні характеристики. Одні моделі розраховані на установку в туалетах, ванних кімнатах або суміщених санвузлах. Інші підійдуть для кухонних гарнітурів. Тому вибираючи прилад, попередньо визначтеся з його призначенням.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки