Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Новини за 21.12.2017 / Overclockers.ua

21.12.2017 | 16:20 | Irbis | обговорити (26)

На жаль, передноворічні навантаження на логістику разом з негодою змусили вітчизняне представництво Micro-Star International внести корективи в умови проведення анонсованої днями акції « У 2018 з новою відеокартою MSI! ». Нагадаємо, в її рамках у всіх бажаючих була можливість отримати вагому знижку на GeForce GTX 1050 Ti Gaming X, здавши на обмін будь-яку робочу відеокарту.

Замість 23 грудня днем ​​проведення акції було вибрано 6 січня, місце проведення та умови залишаються незмінними. Нижче наведено офіційну заяву київського офісу MSI.

Нижче наведено офіційну заяву київського офісу MSI

Дорогі друзі!

Божевільні новорічні навантаження на логістику і негода спрацювали як ніхто не очікував - і відеокарти MSI GeForce GTX 1050 Ti Gaming 4G не встигають доїхати до магазину MOYO 23-го грудня на нашу акцію по трейд-іну. Тому ми змушені перенести її на 6 січня 2018 року.

Підкреслюємо - акція НЕ ВІДМІНЯЄТЬСЯ, а тільки ПЕРЕНОСИТЬСЯ! Як тільки відеокарти стануть доступними у постачальника - ми з радістю передамо їх в руки нових люблячих господарів. Тому прибережіть свої старі відеокарти для обміну та приходьте напередодні Різдва - 6 СІЧНЯ в магазин MOYO за адресою: м Київ, вул. Дніпровська Набережна, 33, ТЦ «Аркадія» ( «Материк»).

Щоб зробити ваше очікування більш приємним, обіцяємо першим 20 учасникам зробити приємний бонус за терпіння і відданість бренду MSI.

Дякую за розуміння і те, що ви з нами!

21.12.2017 | 13:55 | Irbis | обговорити (4)

Гонконгська компанія Zotac, відома в першу чергу як виробник графічних адаптерів і міні-ПК, анонсувала швидкий вихід зовнішніх док-станцій для відеокарт під назвами AMP Box і AMP Box Mini. Обидва пристрої підключаються до ноутбука або комп'ютера за допомогою інтерфейсу Thunderbolt 3 (40 Гбіт / с), можуть похвалитися одним роз'ємом M.2 для установки NVMe-накопичувача, а їх головна відмінність полягає в розмірах корпусу і переліку підтримуваних графічних карт.

2 для установки NVMe-накопичувача, а їх головна відмінність полягає в розмірах корпусу і переліку підтримуваних графічних карт

Модель Zotac AMP Box здатна вмістити відеокарту рівня GeForce GTX 1 080 Ti, тоді як AMP Box Mini розрахована на роботу з картами GeForce GTX 1060 і молодше. Обидва пристрої обладнані чотирма портами USB 3.0, один з яких у старшій док-станції підтримує технологію швидкої зарядки Quick Charge 3.0.

0, один з яких у старшій док-станції підтримує технологію швидкої зарядки Quick Charge 3

Габарити Zotac AMP Box Mini складають 183x229x99 мм при масі всього в 850 грам. Досягти стільки скромних розмірів вдалося головним чином за рахунок виносу блоку живлення за межі корпусу. У той же час більша AMP Box, яка вже була помічена на виставці Computex 2017, має в своєму розпорядженні вбудованим 400-ватним джерелом живлення і оснащена світлодіодним RGB-підсвічуванням Spectra. Її розміри, на жаль, оголошені не були.

Її розміри, на жаль, оголошені не були

Більш докладні характеристики пристроїв Zotac AMP Box і AMP Box Mini поряд з їх рекомендованими цінами стануть відомі найближчим часом.

Більш докладні характеристики пристроїв Zotac AMP Box і AMP Box Mini поряд з їх рекомендованими цінами стануть відомі найближчим часом

21.12.2017 | 13:05 | Irbis | обговорити (12)

Лінійка мобільних процесорів Intel Core 8-го покоління незабаром поповниться молодшим рішенням серії Core i3. Як вдалося дізнатися порталу LaptopMedia , Для конкуренції з процесорами AMD Ryzen Mobile і особливо ще не вийшли бюджетними рішеннями Ryzen 3, «синій гігант» готує чіп Core i3-8130U.

За інформацією наших колег, даний CPU знайде застосування в недорогих лептопах для повсякденних завдань, а вартість подібних пристроїв буде перебувати в районі 400-450 доларів. Що стосується самого Intel Core i3-8130U, то в його розпорядженні знаходяться всього два фізичних ядра з підтримкою Hyper-Threading, робочі частоти яких, на жаль, поки залишаються невідомими. Нагадаємо, що така конфігурація характерна для мобільних процесорів Intel Kaby Lake-U, тоді як актуальні моделі Core i5-8250U і Core i7-8550U розташовують чотирма ядрами.

В якості орієнтовних термінів дебюту Intel Core i3-8130U вказано перший квартал наступного року.

21.12.2017 | 12:20 | Irbis | обговорити (29)

Поки комп'ютерні ентузіасти скаржаться на високу вартість модулів ОЗУ, виробники оперативної пам'яті продовжують ставити нові рекорди виручки. Згідно з останніми підрахунками аналітичної компанії IC Insights , Ринок DRAM в поточному році зріс на рекордні 74%. Відзначимо, що в останній раз подібне зростання (78%) спостерігався в далекому 1994 році. Що стосується поточного кварталу, то за попередніми підрахунками, виручка виробників від продажу мікросхем DRAM складе понад 21 млрд доларів.

Що стосується поточного кварталу, то за попередніми підрахунками, виручка виробників від продажу мікросхем DRAM складе понад 21 млрд доларів

Причинами такого стрімкого зростання ринку оперативної пам'яті став високий попит на мікросхеми DRAM з боку виробників ігрових відеокарт, серверів і смартфонів. До того ж деякі чипмейкери зазнавали труднощів з переходом на передові технологічні норми (20-нм і менше), що негативно позначилося на обсягах виробництва і зробило чіпи пам'яті дефіцитним товаром.

До того ж деякі чипмейкери зазнавали труднощів з переходом на передові технологічні норми (20-нм і менше), що негативно позначилося на обсягах виробництва і зробило чіпи пам'яті дефіцитним товаром

На окрему увагу заслуговують прогнози аналітиків на найближче майбутнє. Як видно на першому графіку, за стрімким зростанням ринку пам'яті DRAM завжди слід значний спад. На думку IC Insights, прийдешнє збільшення обсягів виробництва мікросхем, анонсоване Samsung і SK Hynix, має допомогти перенаситити ринок пропозицією і в кінцевому підсумку призвести до зниження цін на модулі ОЗУ в не настільки віддаленому майбутньому.

джерело:
TechPowerUp

21.12.2017 | 11:24 | Irbis | обговорити (20)

Як відомо, менш ніж через місяць в Лас-Вегасі пройде виставка споживчої електроніки CES 2018. Напередодні цього заходу компанія LG поділилася першими подробицями про high-end моніторах, з якими можна буде ознайомитися на стенді корейського виробника.

LG 32UK950
LG 32UK950

Першою новинкою стане 32-дюймовий дисплей 32UK950 з дозволом 3840x2160 пікселів. Даний монітор може похвалитися 98-процентним охопленням кольорової палітри DCI-P3, а також підтримкою розширеного динамічного діапазону за стандартом «HDR 600». На жаль, чи є дане позначення власним терміном LG для екранів з піковою яскравістю в 600 кд / м² або ж пристрій буде відповідати вимогам VESA для сертифікації DisplayHDR 600 поки неясно.

Любителів UltraWide-моніторів зацікавить дисплей 34WK95U з дозволом 5120x2160 пікселів. Як і описана вище модель, даний монітор підтримує «HDR 600», а для підключення до джерела зображення можна використовувати інтерфейс Thunderbolt 3, що має сподобатися власникам топових ноутбуків.

Ще однією новинкою стане ігровий дисплей LG 34GK950G з дозволом QHD (2560x1440 пікселів) і підтримкою технології синхронізації Nvidia G-Sync. Детальні технічні характеристики і орієнтовні ціни вищеописаних дисплеїв стануть відомі в першій половині січня.

джерело:
The Verge

21.12.2017 | 10:39 | Irbis | обговорити (40)

Шведський виробник комп'ютерних корпусів Fractal Design анонсувала вихід нового флагманського шасі Define R6. Новинка є спадкоємицею моделі Define R5 , Що пройшла через нашу тестову лабораторію пару років назад, примітна наявністю шумопоглинального матеріалу на бічній, верхній і передній панелях і буде доступна у версіях зі скляною або металевою бічною стінкою.

Новинка є спадкоємицею моделі   Define R5   , Що пройшла через нашу тестову лабораторію пару років назад, примітна наявністю шумопоглинального матеріалу на бічній, верхній і передній панелях і буде доступна у версіях зі скляною або металевою бічною стінкою

Габарити Fractal Design Define R6 становлять 543 (Д) x 233 (Ш) x 465 (В) мм, маса - 12,4 кг. Корпус здатний вмістити материнську плату типорозміру Extended ATX, до семи карт розширення, ATX-сумісний блок живлення, шість 3,5- і пару 2,5-дюймових накопичувачів (2,5 "диски можна встановити в 3,5" кошика), одне пристрій форм-фактора 5,25 дюйма, а також двослотовою відеокарту, що встановлюється вертикально за допомогою райзера. Довжина графічних адаптерів не повинна перевищувати 440 мм, а висота CPU-кулера обмежена 185 мм.

Довжина графічних адаптерів не повинна перевищувати 440 мм, а висота CPU-кулера обмежена 185 мм

Define R6 підтримує установку 360/420-мм радіатора СВО в верхній частині, 280/360-мм в передній і 240/280-мм охолоджувача в нижній частині корпусу. Є посадкові місця для дев'яти 120-мм або семи 140-мм вентиляторів, а в комплект поставки включені три 140-мм «Карлсона» Dynamic X2 GP14. На панелі введення виведення доступні два порти USB 3.0, пара USB 2.0 і два 3,5-мм аудіороз'єми. Серед іншого варто відзначити наявність трьох пилових фільтрів і контролера вентиляторів Nexus + Smart Hub.

Серед іншого варто відзначити наявність трьох пилових фільтрів і контролера вентиляторів Nexus + Smart Hub

На прилавках магазинів корпус Fractal Design Define R6 з'явиться в лютому, рекомендована вартість стандартної версії становить $ 156, а варіант зі стінкою з загартованого скла обійдеться мінімум в 180 доларів.

На прилавках магазинів корпус Fractal Design Define R6 з'явиться в лютому, рекомендована вартість стандартної версії становить $ 156, а варіант зі стінкою з загартованого скла обійдеться мінімум в 180 доларів

21.12.2017 | 9:57 | Irbis | обговорити (41)

Nvidia повідомила про доступність до завантаження останнього в цьому році пакета Game Ready драйверів GeForce 388.71, сертифікованого лабораторією Microsoft WHQL. Даний випуск приурочений до виходу з раннього доступу популярної гри PlayerUnknown's Battlegrounds, де він повинен забезпечити максимальну продуктивність. Також Nvidia склала перелік оптимальних відеокарт для гри на високих і ультра-настройках графіки з кадровою частотою близько 60 к / с в дозволі від 1080p до 4K.

Серед інших нововведень випуску GeForce 388.71 (WHQL) слід зазначити новий профіль SLI для шутера Warframe, а також профілі 3D Vision для наступних ігор: Black Desert, ELEX, Forza Motorsport 7, JX3 Online і PlayerUnknown's Battlegrounds. Супутня документація до свіжого пакету драйверів доступна по засланні .

Завантажити набір драйверів і ПО GeForce 388.71 (WHQL) можна, скориставшись пошуком на офіційному сайті Nvidia або через додаток GeForce Experience.

21.12.2017 | 9:18 | 13Li | обговорити (24)

Студія Cloud Imperium Games розкрила офіційні системні вимоги Squadron 42 - одиночної кампанії космічного симулятора Star Citizen. Згідно представленої інформації, для запуску даної частини гри знадобляться, як мінімум, чотирьохядерний процесор, 16 Гб оперативної пам'яті і відеокарта з 2 ГБ пам'яті. На жаль, конкретні моделі комплектуючих названі не були.

На жаль, конкретні моделі комплектуючих названі не були

Мінімальні системні вимоги:

  • ОС: 64-розрядна Windows 7 SP1 / 8/10 Anniversary Update;
  • процесор: чотирьохядерний;
  • оперативна пам'ять: 16 ГБ;
  • відеокарта: з 2 ГБ пам'яті (настійно рекомендується 4 ГБ) і підтримкою DirectX 11;
  • місце установки: настійно рекомендується SSD.

Це вся нова інформація, яку надали розробники щодо очікуваної багатьма Squadron 42. Орієнтовна дата релізу сюжетної кампанії Star Citizen як і раніше невідома, але, судячи з усього, незабаром автори проллють світло на це питання.

джерело:
DSOGaming

21.12.2017 | 8:47 | 13Li | обговорити (31)

Компанія Gaijin Entertainment продовжує розвивати і покращувати розрахований на багато користувачів військовий екшен War Thunder. Днями компанія випустила чергове велике оновлення до гри під назвою «La Résistance». Головним нововведенням патча 1.75 стала французька наземна техніка.

75 стала французька наземна техніка

Франції дісталися 35 моделей наземної техніки з першого по шостий ранг. У їх числі танки від кінця 30-х років і до пізніх етапів холодної війни. Також у всіх легких танків кожної нації з'явилися нові механіки: наприклад, тепер вони можуть передавати інформацію про танки противника і допомагати союзникам з ремонтом під час бою.

Не забули розробники і про любителів повітряних баталій. Зокрема, в War Thunder додали більше десятка нових літаків. Серед них як двухмоторнікі часів війни - радянські Як-2, Як 4, французький MS.406C1, так і повоєнні літаки - американський палубників F3D1 Skyknight і новий топовий японський винищувач F-86F-40.

До релізу французької наземної техніки Gaijin Entertainment ввела в гру карту для змішаних боїв «Лінія Мажино» - на ній знайшлося місце для бункерів, невеликого міста і навіть середньовічного замку. Список доступних локацій поповнився також «Близьким Сходом», де між зруйнованим містом і нафтовим заводом лежить спекотна пустеля, пересічена декількома шляхами.

Повний список всіх змін, що містяться в патчі 1.75, можна прочитати на офіційному сайті проекту.

21.12.2017 | 8:05 | valerie | обговорити (12)

15 грудня в Києві компанія MSI підвела підсумки року, що минає і розповіла про всі свої проекти - як про зовсім нової продукції, так і про поліпшених «улюбленців публіки».

15 грудня в Києві компанія MSI підвела підсумки року, що минає і розповіла про всі свої проекти - як про зовсім нової продукції, так і про поліпшених «улюбленців публіки»

Крім класичних продуктів - материнських плат, відеокарт, ноутбуків, компанія сьогодні може запропонувати геймерам ігрові монітори, клавіатури на механічних перемикачах, миші з регульованою ергономікою, ігрові поверхні та гарнітури. Всі новинки, що вийшли в цьому році, згадати складно, тому зупинимося на основних моментах.

Всі новинки, що вийшли в цьому році, згадати складно, тому зупинимося на основних моментах

Для ефективного охолодження фірмових потужних відеокарт, MSI пропонує поліпшену систему Frozr. Кулери Tri-Frozr можуть похвалитися додатковим охолодженням модуля харчування і пам'яті, переробленої формою радіатора і трьома новими вентиляторами з вигнутими лопатями Torx 2.0. Присутній також популярна зараз RGB LED-підсвітка.

А для «Майнінг» - наймоднішою теми 2017 і, швидше за все, 2018 років, MSI пропонує спеціальне рішення. Це відеокарта P106-100 MINER 6G з продуктивністю 300 Sol / s (Zcash) або 24,5 Mh / s (Ethereum).

Цінителям компактних готових рішень буде цікавий фірмовий ПК MSI Trident, високо оцінений на CES 2017 і 2018. Корпус обсягом всього в 4,72 літра вміщує відеоадаптери від GTX 1050 Ti до GTX 1070 і процесори від Core i5-7400 до Core i7 7700. Але на презентації наживо його до, жаль, не було.

Але на презентації наживо його до, жаль, не було

Під гаслом, «ми тепер випускаємо майже все» компанія MSI представила серію геймерських моніторів Optix. Крім діагоналі в 24 або 27 дюймів, виріб може порадувати кутом огляду в 178 °, частотою оновлення екрану в 144 Гц, зовсім тонкими рамками і реалістичними квітами з колірним охопленням 110% sRGB. Також є регулювання екрану по висоті для більш зручного користування.

Крім моніторів, цінителі зможуть придбати оновлений міні-ПК Cubi 3 Silent S або Cubi 3 Silent. У «кубиках» є все що потрібно: Core i3 / i5 / i7 сьомого покоління, елегантний металевий корпус плюс всі необхідні порти, а саме HDMI, Display Port, Dual Lan, чотири USB-порту. Для S-версії - все те саме, плюс ще один Lan, два USB і Dual COM Ports. Обидві лінійки підтримують VESA-кріплення.

Є й ігрові миші з сенсором PMW 3360, максимальною роздільною здатністю 18000 dpi і частотою опитування в 3000 Гц. Пристрої мають знімні бічні панелі, так що можна легко регулювати форму миші під свою долоню.

Пристрої мають знімні бічні панелі, так що можна легко регулювати форму миші під свою долоню

Спеціальна пропозиція для геймерів - ноутбуки GT75VR Titan. Даний лептоп укомплектований процесором Intel сьомого покоління Core i7, відеокартою GeForce GTX 1070, механічною клавіатурою з RGB-підсвічуванням від SteelSeries - для кожної клавіші можна задати окремий колір. Модель оснащена Full HD екраном з діагоналлю 17,3 "і частотою оновлення 120 Гц, або опціональним дисплеєм з роздільною здатністю 4K (3840х2160).

Модель оснащена Full HD екраном з діагоналлю 17,3 і частотою оновлення 120 Гц, або опціональним дисплеєм з роздільною здатністю 4K (3840х2160)

Ще один «exclusive» і «world's first» від MSI - GE63VR Raider в алюмінієвому корпусі. Ноутбук з процесором Intel сьомого покоління Core i7, відеокартою GeForce GTX 1050 4GB і екраном Full HD з діагоналлю 15,6 "і частотою 120 Гц. Клавіатура від SteelSeries з можливістю налаштувати RGB-підсвічування для кожної клавіші. Пристрій підтримує підключення до двох зовнішніх моніторів.

Компанія MSI подбала і про звучання, випустивши ігрові гарнітури Immerse GH70 і Immerse GH60. Заявлено про формат 7.1, природно, якщо гра підтримує таку многоканальность, а також про Hi-Res-сертифікації, що натякає, на те, що користувачеві буде доступний весь спектр частот. Для любителів кастомізації доступний вибір підсвічування RGB Mystic Light. Ще одне задоволення для геймерів - ігрові клавіатури, в тому числі з механічними перемикачами.

Так, тепер компанія MSI зможе запропонувати своїм шанувальникам майже будь-який продукт, який може знадобитися для найвимогливіших ігор, роботи або прослуховування музики. Чим же вони тепер нас здивують в наступному році? Поживемо побачимо!

Останні огляди:

Чим же вони тепер нас здивують в наступному році?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки