Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Оригінальний блок живлення Apple 45W MagSafe Power Adapter для MacBook Air 11 "і 13"

  1. Коротка інформація про товар Оригінальний блок живлення Apple 45W MagSafe Power Adapter для MacBook...
  2. Лицьова частина упаковки
  3. Тильна частина упаковки
  4. Бічна (інформаційна) сторона упаковки

Коротка інформація про товар Оригінальний блок живлення Apple 45W MagSafe Power Adapter для MacBook Air 11 "і 13"

* Технічні характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення. Уточнюйте важливі для вас параметри у наших менеджерів.

Опис товару Оригінальний блок живлення Apple 45W MagSafe Power Adapter для MacBook Air 11 "і 13"

Як відрізнити оригінальний блок живлення Apple MagSafe 45W від копії, не дістаючи і не розкриваючи упаковку (коробку):

На даний момент ринок просто завалений якісними і не дуже репліками зарядного пристрою для MacBook Air. Більшість магазинів пропонує: "ОЕМ комплектацію" - це аксесуар, який поставляється без упаковки, тобто голий блок живлення без кабелю подовжувача і документації та другий варіант - коробковий (Retail упаковка) з повним комплектом супутніх аксесуарів, зазначених в комплектації, про цей варіант і піде мова.

Китайські фабрики не варті без діла і постійно вдосконалюють свої виробничі потужності, відповідно кінцевий покупець просто не в силах відрізнити якісну копію від оригіналу. Щоб не потрапити в халепу і купити якісний аксесуар, рекомендуємо звернути увагу на представлені нижче деталі:

Лицьова частина упаковки

Логотип і найменування:

Зверху, зображення «логотипа» оригінального блоку живлення, знизу - репліки.

Перше, на що варто звернути увагу - це логотип, яблуко Apple, на оригіналі - рівне і симетричне, світло сірого кольору, коли на копії яблуко криве і темно сірого кольору. Друге, напис - 85W MagSafe Power Adapter, на оригінальній упаковці виконано красивим, жирним шрифтом, на копії букви і цифри «стрибають».

Якість поліграфії:

Зліва, зображення штекера оригінального блоку живлення, праворуч - репліки.

Картинка самого блоку живлення - на оригіналі помітно якість поліграфії, якщо придивитися до отвору світлодіода на зарядному MagSafe - у оригіналу це чітка, рівномірна точка, на копії ця точка «розмазана».

Тильна частина упаковки

Інформація «про аксесуар»:

Зверху, зображення написів на коробці з оригінальним блоком живлення, знизу - репліки.

Неозброєним оком знайти відміну, досить складно, але якщо придивитися, шрифт і прогалини між символами на оригіналі зображені рівно і симетрично, на копії явно інший шрифт і «сильно багато прогалин».

Зображення з комплектацією:

Поліграфія ідентична, але питання в тому, що знаходиться всередині упаковки: комплектація адаптера повинна чітко відповідати тій, що вказана на упаковці.

Якщо на коробці картинка як представлена ​​нижче, це означає що зарядний пристрій зроблено під США, блок живлення, кабель подовжувач і євро-перехідник повинні бути саме такими як на картинці, а всередині ніяк не може перебувати євро-перехідник і шнур під наші розетки.

Бічна (інформаційна) сторона упаковки

Наклейка з застосовність:

Зліва зображення наклейки оригінального блоку живлення, праворуч - репліки:

Зліва зображення наклейки оригінального блоку живлення, праворуч - репліки:

На зображенні вказано, які аксесуари надаються в коробці і з якими моделями MacBook можна використовувати даний зарядний пристрій. На оригіналі інформація надана на чотирьох мовах, на копії тільки на двох.

Наклейка з інформацією про модель пристрою і серійним номером:

Саме, смачне і цікаве ми залишили наостанок. Щоб сильно не ламати собі і продавцеві голову, вам необхідно, всього лише, порівняти серійний номер блоку живлення на коробці і на самому зарядному пристрої. Якщо вони не збігаються, то перед вами підробка!

Пам'ятайте, для чого підробляють оригінальні речі - щоб продавати за ціною оригінальних, але при значно менших виробничих витратах. Знижуючи витрати неминуче падає якість - як внутрішніх компонентів, так і корпусу / упаковки аксесуара - на це і варто звертати увагу, щоб відрізнити підробку, адже на старому зношеному верстаті неможливо зробити компоненти такої ж якості, як оригінальні.

Не знаєте, який роз'єм MagSafe підходить до Вашого MacBook Air Не знаєте, який роз'єм MagSafe підходить до Вашого MacBook Air?

штекер першого покоління - "Magsafe 1 "буває Г-подібний (кришечка срібна) і Т-подібний (кришечка білого кольору), коннектор має 5 з'єднувальних елементів, центральний менше всіх. Роз'єм Magsafe 2 буває тільки Т-образний, а колір ковпачка - срібний. Конектор MagSafe другого покоління має 5 з'єднувальних елементів, які мають однаковий розмір.

Представляємо вашій увазі Apple 45W MagSafe - зручний і функціональний блок живлення для MacBook. Адаптер забезпечує потужність 45 Вт. і підходить тільки для легкого і ультратонкого MacBook Air 11 "і 13" з роз'ємом живлення MagSafe.

Одна з особливостей цього зарядного пристрою - наявність магнітного роз'єму, завдяки якому кабелі прослужать вам довше. Магнітний роз'єм вбереже Ваш макбук від пошкоджень, адже навіть якщо хтось ненароком настане на кабель - він просто від'єднається, не зрушивши пристрій. До того ж, такий коннектор підключається набагато швидше і простіше. Роз'єм мережного адаптера оснащений світлодіодом, який спалахує при підключенні макбука до мережі і горить жовтим під час зарядки або зеленим, коли батарея повністю заряджена. До речі, літієвий акумулятор буде заряджатися не тільки при включеній системі, а й коли ваш макбук знаходиться в режимі сну або взагалі вимкнений. Також адаптер буде забезпечувати харчуванням систему безпосередньо, при роботі без акумулятора.

У комплекті з блоком живлення йде кабель зручною довжини, який при перевезенні можна компактно намотати на пристрій, а також штепсельна вилка. Якщо Ви придбали макбук під час закордонної поїздки, а вдома виявили, що йде в комплекті штекер не входить в розетку, не поспішайте засмучуватися. Вам не обов'язково купувати новий блок живлення - досить купити євро-перехідник або подовжувач для адаптера-харчування .

Навіть в таких аксесуарах, як адаптери харчування, компанія Apple втілює новітні розробки і прагне зробити користування ними гранично зручним. Спробуйте - і вам вже не захочеться повертатися ні до звичайних ноутбуків, ні до звичайних зарядних пристроїв.

Комплект поставки:

особливості:

  • Совместіость з усіма моделями MacBook Air з роз'ємом живлення MagSafe
  • Інноваційний магнітний роз'єм
  • Ударостійкий пластик і качесвенно шнур
  • компактна конструкція
  • оригінальний аксесуар

Технічні характеристики:

  • Вихідна потужність: 45 Вт.
  • Вхідна напруга: 100-240 В ~ 1.0 A (50-60 Hz)
  • Вихідна напруга: 14.5 В
  • Струм: 3.1 A Max

Сумісні моделі MacBook Air, за роками:

  • MacBook Air (13 ", Середина 2011)
  • MacBook Air (11 ", Середина 2011)
  • MacBook Air (13 ", Кінець 2010)
  • MacBook Air (11 ", Кінець 2010)
  • MacBook Air (середини 2009)
  • MacBook Air (Кінець 2008)
  • MacBook Air (Початковий)
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки