Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

KeyPro (підключення bluetooth клавіатури) »Андроїд скачати apk гри, програми, теми та шпалери, додатки, віджети, книги, відео і музику. Все для телефону на Google Android - Samsung, LG, HTC, Motorola, Acer, Sony Ericsson, Huawei, Alcatel, Dell, T-Mobile і інших на Android-Touch.ru

Сенсорні екрани - це, звичайно, здорово і чудово Сенсорні екрани - це, звичайно, здорово і чудово. З точки зору економії місця. Однак зручніше традиційної клавіатури екран навряд чи буде - в першу чергу через наших звичок, а також з-за тактильного відгуку. Крім того, пристрої з маленькими екранами часто просто не вміщають віртуальні клавіші комфортного розміру.

Рішенням такої проблеми для тих, хто набирає багато тексту, може стати Buetooth-клавіатура. Часто такі клавіатури навіть включають в чохли для пристроїв. Однак з усіма чи додатками буде працювати така зовнішня клавіатура?

В принципі, в Android є вбудований драйвер, проте, як часто буває в Android, сторонні рішення виграють по комфорту і надійності. До таких варіантів відноситься і драйвер KeyPro. Завдяки цьому драйверу Ваше пристрій зможе працювати з клавіатурами QWERTY і QWERTZ, які використовують для з'єднання протокол SPP. Зокрема, підтримуються такі моделі, як HP iPAQ FA287A, BK600 Smart Keyboard, Freedom Pro, Think Outside Shasta, i.Tech Virtual Keyboard і інші популярні моделі, наскільки взагалі можна називати «популярними» такі нішеві девайси.

Тим, хто часто працює з файлами офісних форматів в мобільних пакетах або з програмами для нотаток, є сенс задуматися про придбання Bluetooth-клавіатури (якщо, звичайно, Ви їй ще не обзавелися). З даними драйвером клавіатура зробить роботу комфортніше і простіше.

Недолік у цього драйвера рівно одна: не підтримується перемикання розкладок по команді з клавіатури. Все-таки ми живемо в глобалізованому світі, де англійська превалює, перебувай ми в Москві, Дубаї або Шанхаї. Драйвер має незначний розмір - близько 175 кілобайт. Підтримується установка на карту пам'яті (хоча ми вважаємо, що в даному випадку не варто розмінюватися на дрібниці, такі важливі програми краще встановлювати у вбудовану пам'ять).

Увага! У Вас немає прав для перегляду прихованого тексту.

Назва: KeyPro
Версія програми: 2.00.26
Платформа: не нижче Android 1.6

Завантажити: key_pro.apk [175,87 Kb]

Додаток KeyPro (підключення bluetooth клавіатури) імовірно підійде для смартфонів: Samsung Galaxy S II I9100, HTC EVO 3D + Incredible S + Desire HD, Motorola Atrix 4G + Milestone 2 + XT701, LG Optimus 3D P920, HTC Sensation, Sony Ericsson Xperia Arc S , Google Nexus S, Acer Liquid, Garmin-Asus A10, Huawei Ideos U8150 (і інших моделей).

Однак з усіма чи додатками буде працювати така зовнішня клавіатура?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки