Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Ремонт ноутбуків, ультрабуків, нетбуків, макбуков.

  1. Що робити, якщо ноутбук перегрівається
  2. Чистка ноутбука від пилу
  3. Пролив на ноутбук
  4. видалення вірусів
  5. розблокування ноутбука
  6. Заміна чіпа на ноутбуці
  7. Не включається ноутбук
  8. Немає зображення на ноутбуці
  9. Заміна екрану матриці ноутбука

Ремонт ноутбуків, ультрабуків, нетбуків, макбуков.52

Якщо у вас зламався ноутбук , Центр «РемонтПК96» запропонує вам професійний ремонт з виїздом по Катеринбургу. Виконуємо ремонт ноутбуків будь-якого виробника: Lenovo , Asus , Acer , Dell , Samsung, iRu, Toshiba , HP , MSI , Packard Bell , Fujitsu , Sony , Apple , 3Q, Expertline, Compaq , Gigabyte, MicroXperts, Panasonic , DEXP, Absolut, Nautilus, Axelvox, 4Good, Krez, Aces, Prestigio, Irbis та інших. Від найвідоміших - Apple , Acer , Asus , Dell , Samsung , Lenovo , HP , Sony , Toshiba , До менш поширених: DexP, DNS, Alienware, MSI, Packard Bell . Також, якщо у Вас ноутбук взагалі не з нашої країни, наприклад Clevo або ще який-небудь екзотичний, а може бути просто вкрай старий (IBM, Fujitsu-Siemens), ми також зможемо Вам допомогти! Ми спеціалізуємося на ремонті і обслуговуванні комп'ютерів. Ми ремонтуємо і оптимізуємо ноутбуки і ПК і допомагаємо вам в установці програмного і апаратного забезпечення, міграції даних і багато іншого! Ми надаємо надійний і економічний ремонт портативних комп'ютерів в Єкатеринбурзі.

Ноутбук - це складне багатофункціональний пристрій, який складається з електронних систем і програмного забезпечення Ноутбук - це складне багатофункціональний пристрій, який складається з електронних систем і програмного забезпечення. І те, і інше, може вийти з ладу. Звертатися в перший-ліпший сервіс не треба - некваліфікований майстер по ремонту, може не тільки остаточно вивести з ладу Ваш ноутбук , Але і втратити всі дані, які зберігаються на вбудованому пристрої. Якщо вам необхідний ремонт ноутбука - наші фахівці готові виконати ремонт навіть розбитого пристрою Інженери сервісного центру, з розумінням підійдуть до вирішення даної проблеми, зроблять діагностику ноутбука і повідомлять ціни на ремонт у вашому випадку, щоб ви могли прийняти рішення про його рентабельності. вартість ремонту ноутбука , Який був розбитий, найчастіше прагне до вартості нового пристрою, саме тому, що не завжди є сенс його ремонтувати.
Ми ремонтуємо всі ноутбуки (а також макбуки, нетбуки, ультрабуки і просто буки) всіх фірм виробників. Ми в змозі усунути практично будь-які несправності вашого ноутбука.

Що робити, якщо ноутбук перегрівається

Ваш ноутбук сильно гріється, навіть якщо працює від 5 до 30 хвилин? І від цього ваша система або «намертво» висне, або сильно гальмує. Ви можете виявити, що корпус ноутбука в деяких місцях сильно гарячий, і намагаєтеся направити на нього потік повітря від спліт-системи або вентилятора, і виявляєте, що це допомогло, продовжуєте роботу на ноутбуці. Цим ви робите колосальну помилку.
Ми рекомендуємо вам робити профілактику від перегрівання кожні 6 місяців. Якісна заміна або чистка тепловідвідних компонентів, вироблена нашими майстрами за 1 день, допоможе вам заощадити на ремонті або навіть на покупку нового ноутбука.

Чистка ноутбука від пилу

Навіть якщо зняти кришку ноутбука, то щоб почистити його, буде мало вашого пилососа. З радіатора, кулера, і інших деталей їм просто неможливо усунути всю пил. Тут потрібна ретельна і професійна чистка.
Чистка ноутбука від пилу в нашій сервісній компанії починається з розбирання пристрою по деталях. Це набагато складніше, ніж розібрати ПК. Деталі ноутбука тендітні, маленькі. Діяти потрібно плавно, невірний рух може стати результатом зламаних голок процесора або відірваного дроти в який-небудь системі охолодження.

Пролив на ноутбук

На щастя, в більшості випадків залитий ноутбук можливо відремонтувати, але успіх напряму залежатиме від подальших дій власника апарату. Якщо ви пролили на ноутбук якусь рідину , Його потрібно негайно знеструмити - чим швидше, тим краще. Потім залиште його в перевернутому вигляді для витікання рідини і просушування.
Після цього не відкладайте на кілька днів або тижнів похід до наших фахівців, адже може виявитися, що всю материнську плату із'ела корозія, а іноді пошкодженими можуть стати будь-які інші деталі, і відновлювати ваш ноутбук буде вже марно.

видалення вірусів

Якщо на ноутбуці зберігаються важливі для вас дані, то обов'язково потрібно проводити його регулярну діагностику нашими фахівцями. Мета перевірки - пошук і видалення вірусів, програм шпигунів, різних шкідливих програм, троянів , Які можуть псувати вашу інформацію або передавати зловмисникам важливі дані через Інтернет .
Наша компанія співпрацює з творцями антивірусних систем. Ми не тільки встановимо антивірусну програму на ваш ноутбук , А й покажемо, як їй грамотно користуватися.

розблокування ноутбука

Увага, шахраї! Вони блокують операційну систему ноутбука і вимагають, щоб ви заплатили за розблокування. Це один з вірусів, який набув значного поширення в наш час. Наша компанія допоможе вам повернути працездатність ноутбука, якщо він заблокований такої шкідливою програмою, яка вимагає відправити платне SMS-повідомлення на вказаний телефонний номер, обіцяючи натомість надіслати раз блокувальний код. Як тільки у вас сталося таке - звертайтеся, ми допоможемо вам!

Заміна чіпа на ноутбуці

На жаль, чіп даних відеокарти має безрадісне властивість виходити з ладу. Причиною поломки найчастіше служить перегрів, який виникає при надмірних навантаженнях на відеокарту або якщо в ноутбуці недостатня система охолодження. Якщо ви переглядаєте фільми в основному в високій якості, займаєтеся обробкою фотографій і граєте в новітні ігри, то це поступово виводить з ладу чіп відеокарти. Якщо він зламався, то його потрібно замінити.
Звертайтеся в нашу компанію, щоб наші досвідчені і висококваліфіковані фахівці повернули до життя вашу техніку, а також ми заощадимо ваш дорогоцінний час і гроші!

Не включається ноутбук

Чому ноутбук може не включатися? На це може бути декілька причин. Одна з них - вийшов з ладу блок живлення, в цьому випадку його необхідно повністю замінити. Іноді буває так, що зламалася кнопка включення. Ремонт цієї кнопки не становить особливих труднощів в більшості випадків. Але бувають проблеми серйозніші, їх можна точно встановити тільки після детальної діагностики. Це найскладніший випадок, і природно, найдорожчий.
Тим не менш, не впадайте у відчай. Звертайтеся в нашу компанію, і ми з'ясуємо, чому не включається ваш ноутбук, і усунемо поломку.

Немає зображення на ноутбуці

Несправності екрану - одна з частих поломок ноутбука. Причин може бути декілька, але результат - немає зображення на ноутбуці. Якщо видно фізичні ушкодження матриці або несправності в електронній частини, то потрібно замінити матрицю. Іноді лампа підсвічування відмовляється несправною. Замінити цю лампу так, щоб не пошкодити матриці, досить складно. Коли люди без досвіду намагаються самі зробити такий ремонт, це призводить до дефектів і властивості матриці погіршуються. Наші професійні майстри можуть замінити лампу підсвічування так, що не з'являться ніякі дефекти.

Заміна екрану матриці ноутбука

На жаль, матриця на ноутбуці є досить крихкою деталлю. Як і будь-який високотехнологічний продукт, вона може зламатися або у неї можуть з'явитися різні несправності, наприклад: горизонтальні або вертикальні смуги, пропажа зображення, мерехтіння, механічні пошкодження (білі або чорні плями з повним або частковим відсутністю зображення). Якщо на вашому ноутбуці проявився один або кілька перерахованих симптомів, то, найімовірніше, ремонт буде марний, потрібно замінити матрицю.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки