Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

США направляють кораблі до берегів Тайваню

Сполучені Штати збираються направити свої військові кораблі до берегів Тайваню на тлі різкого погіршення американо-китайських відносин. Сполучені Штати збираються направити свої військові кораблі до берегів Тайваню на тлі різкого погіршення американо-китайських відносин

Як повідомляє видання The Wall Street Journal, американські власті планують збільшити присутність бойових одиниць військово-морських сил біля узбережжя Тайваню. За словами глави американського оборонного відомства Джеймс Меттіс, кораблі США можуть на власний розсуд діяти в міжнародних водах суду можуть діяти в міжнародних водах там, де їм заманеться, заявив міністр оборони на в Сінгапурі. Видання відзначає, що в даний час США розробляють стратегію переправлення військових через Тайванський протоку,

Подібні маневри стали відповіддю Америки на загострення політичних конфліктів між США і Китаєм. Острівна держава Тайвань, яке намагається відстояти свою незалежність від КНР, вже давно є каменем спотикання в полеміці між Вашингтоном і Пекіном. Крім того, До того ж, відомості про підготовку операції американського флоту прийшли рівно в той момент, коли в Сінгапур на нараду міністрів оборони АСЕАН прибув глава міноборони США Джеймс Меттіс, який в рамках заходу провів зустріч зі своїм китайським колегою Веем Фенхе.

"США будуть літати, плавати і діяти всюди, де це дозволено міжнародним правом, і ми закликаємо всі інші країни з упевненістю наслідувати наш приклад", - заявив Меттіс в своєму виступі.

Нагадаємо, в січні китайська авіаносна ударна група пройшла через протоку, після загострення відносин з тайванським урядом, а вже в липні поточного року два судна ВМФ США пройшли через Тайванський протоку. Чергова військово-морська експедиція до берегів Тайваню, може бути розцінена владою острівної держави, як жест схвалення своєї політики, а китайський уряд може угледіти в цій дії США акт агресії.

Однак, відносно недавно американський віце-президент Майк Пенс запевнив, що США продовжують вважати Китай єдиним і неподільною державою, тобто визнають, що Тайвань входить до складу КНР. При цьому Пенс, як пише видання, високо оцінює успіхи тайванської демократії.

Раніше Правда. Ру писала про те, що США домовляються з Тайванем про постачання озброєння.

Фото: politus.ru

Читайте також:

Перед рисою: США змушують Китай битися за Тайвань

Китай порадив США стримати великодержавність

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки