Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Windows 7

Windows - найпопулярніша операційна система для ПК. На тлі динамічної індустрії мобільних пристроїв, зміни в поширеності різних комп'ютерних операційних систем відбуваються дуже повільно. Часом лише через десятиліття після свого дебюту стара платформа починає поступово відходити на другий план, поступаючись місцем новій. 2018 рік компанія Microsoft завершила важливим для себе довгоочікуваним досягненням, до якого софтверний гігант йшов кілька років.

Читати далі

Всього за півроку своєї присутності на ринку операційна система Windows 10 виявилася встановленої на 12,82% комп'ютерів. Її частка ринку зараз переважає частку Windows 8. Крім того, нова операційна система від Microsoft в січні встановила ще один рекорд, перевершивши за ступенем поширеності Windows XP. Ще в грудні минулого року ця досить стара операційна система була більш поширеною, ніж Windows 10. Windows 7, основна підтримка якої була припинена в середині січня 2016 року , Все ще перевершує нову ОС.

Читати далі

Незважаючи на те що Microsoft не збирається оновлювати колишні версії своїх операційних систем для нових процесорів , Багато користувачів хотіли б залишити на своїх комп'ютерах колишню ОС. При цьому операційна система постійно показує спливаюче повідомлення, наполегливо пропонує оновитися до Windows 10. Чи можна зробити так, щоб це повідомлення перестало надалі відволікати користувача?

Читати далі

Операційну систему Windows 7, реліз якої відбувся в 2009 році, компанія Microsoft представляла на той час як одну з найкращих з коли-небудь створених ОС для традиційних персональних комп'ютерів. Будучи наступником невдалої Vista і попередником ще більш невдалою Windows 8 , Операційна система Windows 7 продовжує бути унікальною ОС для тих, хто хоче працювати зі своїм ПК, але при цьому не має бажання витрачати свій час на вивчення нових функцій, які з'явилися в наступних версіях Windows, а також відчувати проблеми з продуктивністю.

Читати далі

Незважаючи на те, що Windows 7 є найпопулярнішою операційною системою, компанія   Microsoft   c 13 січня 2015 року припиняє основну підтримку «сімки»
Незважаючи на те, що Windows 7 є найпопулярнішою операційною системою, компанія Microsoft c 13 січня 2015 року припиняє основну підтримку «сімки».

Читати далі

На початку цього року фахівці IBM виявили критичну вразливість, яка існувала протягом кількох років в операційній системі   Windows
На початку цього року фахівці IBM виявили критичну вразливість, яка існувала протягом кількох років в операційній системі Windows . Однак не треба переживати, тому що компанія Microsoft вже виправила цю помилку. Але, незважаючи на це, варто про неї трохи розповісти.

Читати далі

Багатостраждальну операційну систему Windows 8 навіть через майже вісім місяців з моменту свого офіційного релізу критикують всі кому не лінь. У більшості випадків користувачі незадоволені тим, що нова ОС повністю зав'язана на сенсорному керуванні. Нові статистичні дані, підготовлені аналітичним агентством Net Applications, показують, що в даний момент Windows 8 встановлена ​​всього на 5,40 відсотка всіх комп'ютерів в світі.

Читати далі

Можете забути про простих оновлення для Windows XP . В майбутньому оновитися до наступних версій операційної системи буде складніше. Таке застереження висловили Windows-експерти, які прогнозують, що значна кількість великих фірм продовжить використовувати стару версію операційної системи навіть після припинення підтримки Windows XP. Компанія Microsoft планує відправити XP на пенсію 8 квітня 2014 року. виправлень уразливості систем безпеки більше не буде.

Читати далі

Статистика Net Applications показує, що вперше з моменту запуску ринкова частка операційної системи Windows 7 знизилася. Станом на сьогоднішній день частка Windows 7 на ринку настільних операційних систем впала до 44,48 відсотка. У грудні минулого року цей показник становив 45,11 відсотка. Тим часом, популярність Windows 8 росте. У січні зростання платформи склав близько 0,58 відсотка, збільшивши ринкову частку до 2,36 відсотка.

Читати далі

Прийшов час для нової статистики популярності тієї чи іншої операційної системи. Згідно з аналітичним агентству Net Applications до 13 січня 2013 року операційний система Windows 7 як і раніше займає перше місце серед всіх операційних систем.

Читати далі

Ну хіба таку кинеш?

Щоб Microsoft не робила, як би не намагалася вмовити людей в тому, що операційна система Windows XP , Якої, на хвилиночку, вже цілих 11 років, явно вже не кращий вибір і давно здає позиції в плані безпеки, у неї нічого не виходить.

Читати далі

Плитки мало кому цікаві

Нове дослідження проведене компанією Toluna QuickSurveys і опубліковане в газеті Huffington Post показало, що 28 відсотків від усіх користувачів комп'ютерів як і раніше віддають перевагу Windows 7 , А не нову операційну систему Windows 8. Навіть незважаючи на те, що Microsoft для її просування забезпечує виконання важливої ​​рекламну компанію.

Читати далі

Однією з особливостей недавно виданій гібридної операційної системи Windows 8 стала DirectX 11.1, остання версія набору API для роботи з 3D-графікою. Всі нові особливості DirectX 11.1 Microsoft відбила на окремій сторінці .

Читати далі

Незважаючи на те, що корпорація Microsoft вже випустила Windows 8, провідні виробники ноутбуків і раніше просувають лептопи на базі Windows 7. Компанії пояснюють це необхідністю скоріше «злити» залежалися запаси. Деякі гравці ринку навіть пропонують моделі початкового рівня в ціновому діапазоні від 359 до 399 американських доларів, повідомляють джерела в галузі.

Читати далі

На початку жовтня ми вам повідомляли , Що операційна система Windows 8 до запуску виявилася в п'ять разів менше популярна, ніж Windows 7 за той же період перед своїм релізом. Незважаючи на те, що Windows 8 вже встигла розійтися тиражем у 4 мільйони копій, картина популярності цих двох ОС залишається на колишньому рівні.

Читати далі

компанія Microsoft не збирається випускати пакет оновлень (SP2) для операційної системи Windows 7. Про це, за даними джерела, повідомили в команді розробників Microsoft. Таким чином, можна стверджувати, що правило випуску пакета оновлень кожні 2 роки буде порушено.

Читати далі

10. Чи можна зробити так, щоб це повідомлення перестало надалі відволікати користувача?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки