Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Привабливість телефону не залежить від його ціни

Портал BFM.ru і сервіс «Яндекс.Маркет» продовжують публікацію «рейтингів популярних гаджетів». На основі даних «Яндекса» ми розповідаємо про товари хай-тек, які викликають найбільший інтерес у російських користувачів Портал BFM

Особливих змін в інтересах користувачів розділу «мобільні телефони» на «Яндекс.Маркеті» в січні не відбулося. Фото: Григорій Собченко / BFM.ru

Портал BFM.ru і сервіс «Яндекс.Маркет» продовжують публікацію «Рейтингів популярних гаджетів» . На основі даних «Яндекса» ми розповідаємо про найпопулярніші товари хай-тек, якими користувачі «Маркета» цікавляться частіше за інших за певний період часу. Виходячи з аналізу користувацьких переваг, ми складаємо рейтинг популярності тих чи інших пристроїв. Даний рейтинг ми присвятили розділах «планшетні комп'ютери», «ноутбуки» та «мобільні телефони».

Apple iPad з підтримкою 3G і 64 Гб пам'яті залишився на першій сходинці рейтингу і в період новорічних свят. Його найпомітніший на даний момент конкурент - Samsung Galaxy Tab (16 Гб) - зайняв друге місце по результатам пошуку, поступившись лідеру всього 4% і набравши додатково 7% в порівнянні зі своїм результатом початку грудня. Він перебував в минулому місяці на другій сходинці рейтингу 16-гігабайтний iPad без підтримки 3G опустився на третє місце. Інтерес до цього пристрою буквально за місяць знизився більш ніж в 2 рази - на цей раз гаджету дісталося тільки 45% переглядів.

Ще одна модель Apple iPad (16 Гб, 3G) розділив четверте місце з планшетником RoverPad 3W G70 з пам'яттю 2 Гб. Останній вперше з'явився в рейтингу і вже обігнав на 1 рядок і 5% переглядів свого побратима - RoverPad 3W G70 з 4 Гб пам'яті. Новачок Viewsonic ViewPad 10 закриває п'ятірку лідерів рейтингу. На входження в Топ-5 претендують ще два нових пристрої - Prestige Colibri і Samsung Galaxy Tab (32 Гб), які набрали 23 і 22% переглядів відповідно.

Ноутбуки

Падіння інтересу до недорогих ноутбуків, зазначене на «Яндекс.Маркеті» напередодні новорічних свят, як і прогнозував BFM.ru , Виявилося тимчасовим. Apple MacBook 13 Mid 2010 MC516 довелося пробути лідером переглядів менше місяця. У січні його змінив цілком бюджетний нетбук Samsung N145, який злетів на перше місце з дев'ятого. Вартість N145 - близько 11 тисяч рублів, а характеристики нічим не поступаються аналогічним пристроям даної цінової категорії.

Нетбук Sony Vaio VPC-M13M1R (середня ціна - 17 тисяч рублів) стабільно зберігає другу позицію, правда тепер нарівні з ним виявився новачок рейтингу - ноутбук HP Pavilion dv6-3125er.

Згадуваний Apple MacBook 13 Mid на третьому місці. Четверту і п'яту сходинку з відривом один від одного в 2% зайняли Sony Vaio VPC-EB2E1R і Sony Vaio VPC-EB3S1R.

Toshiba AC100-117, Asus Eee PC 1201N і Acer Aspire One AOD255-2BQkk залишаються в десятці лідерів переглядів.

Мобільні телефони

Особливих змін в інтересах користувачів розділу «мобільні телефони» на «Яндекс.Маркеті» в січні, судячи з усього, не відбулося. У десятку лідерів як і раніше входять пристрої Nokia, Apple і HTC. Правда, в список повернувся один з смартфонів Samsung, який не потрапив в грудневий рейтинг.

У першій трійці змін не відбулося. Смартфон Nokia N8, який став лідером переглядів в листопаді, до сих пір залишається на першій сходинці. При тому, що вартість цього мобільного пристрою не можна назвати низькою, а в середньому вона становить близько 21 тисячі рублів, інтерес до N8 не згасає.

Ще один не дешевий апарат - Apple iPhone 4 (16 Гб) все також займає друге місце, правда з невеликою втратою частки переглядів - на 9% до 80%. Інтерес до Nokia 5530 XpressMusic також знизився в порівнянні з попереднім місяцем - на 5%, при цьому модель зрівнялася з iPhone 4 і розділила з ним другий рядок. Слідом за ними розташувалася Nokia 5230. Ще одна модель Nokia - 5228, посунувши конкурента від HTC, зайняла п'яту позицію.

Дві моделі смартфонів HTC - Desire і Desire HD, набрали однакову кількість переглядів і розмістилися на шостому-сьомому місцях.

Повернувся до рейтингу Samsung GT-I9000 Galaxy S - 55% переглядів в розділі «мобільні телефони» в період з кінця грудня по початок січня дісталися йому.

Інтерес до Nokia 5800 XpressMusic в порівнянні з минулим місяцем знизився на 16%. Рівне з цією моделлю положення з 54% переглядів зайняв новачок рейтингу, телефон Nokia C7-00, що закриває січневу десятку.

Додати BFM.ru в ваші джерела новин?

Ru в ваші джерела новин?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки