Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Перестав включаться ноутбук acer Aspire 5610. Сервісний ремонт південного моста після залиття

  1. Ноутбук Асер Aspire 5610 не включається
  2. відсутні ініціалізації
  3. Перезавантаження або виключення під час ініціалізації биос
  4. Ні завантаження з вінчестера
  5. Чи не стартує Віндовс, перезавантаження ноутбука при запуску операційки
  6. Немає зображення на жк екрані в ноутбуці Асер Aspire 5610
  7. Ні харчування від мережі в ноутбуці Асер Aspire 5610
  8. Ноутбук acer Aspire 5610 не бачить зарядку
  9. Чи не запускається від зарядної батареї або не робоча батарея
  10. Програмні поломки ноутбука Асер Aspire 5610
  11. Фізичні поломки ноутбуків
  12. Дисковод не розпізнає диски
  13. Відвал південного моста, північного моста або відеочипа
  14. Поломки монітора ноутбука Асер Aspire 5610
  15. Від згоряння внутрішнього або зовнішнього блоків живлення
  16. Залитий водою Асер Aspire 5610
  17. Вартість ремонту ноутбука Асер Aspire 5610

Подробиці Опубліковано 03 Березень 2014 Автор: Роман

Буває, приїжджаючи до нас сервіс, люди кажуть, що ноутбук acer Aspire 5610 не включається або не завантажується, але - це різні речі і означають різні несправності Буває, приїжджаючи до нас сервіс, люди кажуть, що ноутбук acer Aspire 5610 не включається або не завантажується, але - це різні речі і означають різні несправності. Не може завантажуватися Віндовс, а може взагалі не бути ініціалізації. Наведемо приклад, якщо у ноутбука acer Aspire 5610 відсутня харчування від розетки і не заряджається батарея - це як правило різні поломки, хоча ці терміни часто плутають. Давайте розберемося, які найбільш часті несправності ноутбука і їх прояви.

Ноутбук Асер Aspire 5610 не включається

Ноутбук перестав реагувати на натиснуту клавішу павер, тобто, не починає крутитися кулер, що не загоряються індикатори. При вимкненому положенні лампочка заряду батареї може, як горіти, так і бути виключеними. Цей факт при описі несправності варто згадувати. Причин такої поведінки може бути багато:

  • бита прошивка або відсутній прошивка BIOS
  • проблема у внутрішньому блоці живлення на головній платі. Тут варіацій може бути купа, короткий коротке замикання в ланцюгах харчування або батареї, згоріла мікросхема харчування, або чергового режиму
  • немає контакту в роз'ємі харчування в ноутбуці або в блоці живлення
  • поламаний блок живлення, , А батарея посаджена або відсутній. Якщо після натискання кнопки живлення у вас кілька разів загоряється лампочка підзарядки акумулятора, але ноутбук не включається, - це говорить саме про сіла батареї і відсутність харчування
  • коротке замикання в південному або північному мостах, наприклад через пробою по usb

відсутні ініціалізації

Якщо відсутня ініціалізації, мають на увазі наступне поведінка: при натисканні кнопки power, починає крутитися кулер і не зупиняється, обертається постійно на високих оборотах, загоряються лампочки включення і клавіші CaspLock і т.п., але не гаснуть, подальша завантаження не відбувається, монітор не світиться. Можливі варіанти з індикаторами, але єдиним залишається реакція кулера, відсутність зображення, відсутність світіння індикатора роботи hdd. Даний дефект не варто плутати з відсутністю зображення на екрані. Отже, причини:

Перезавантаження або виключення під час ініціалізації биос

Не плутати з рестарту при включенні Windows. Тут точно описати симптоми ноутбука важко, необхідна діагностика Acer Aspire 5610 , Проте можливі причини такі:

  • висока температура південного моста, як правило, через коротке замикання в ньому. Найбільш часто відбувається через пробою по usb
  • перегрів процесора, через забруднене сміттям радіаторної решітки або нещільного контакту радіатора, така поведінка спостерігається рідко, зазвичай, супроводжується великими оборотами кулера і зазвичай різними моментами виключення
  • відсутність харчування з зарядки, не працює в роз'ємі харчування, ноутбук намагається включиться від акумулятора, але так як вона розрядилася, він відразу вимикається
  • проблеми з bios

Ні завантаження з вінчестера

Не плутати з немає завантаження операційної системи. Зауважимо, що при даного дефекту, на відміну від попередніх, майже завжди виходить зайти в БІОС. Симптоми, які вказують в цю несправність, також відрізняються. Все може повиснути на заставці bios, може постійно повторювати спроби запуститься з мережевої плати, видати просто чорний екран з курсором або сказати що диск не системний. У такому випадку причиною є: поламаний накопичувач або чіп південного моста ноутбука . Перший варіант зустрічається набагато частіше, і причин поведінки накопичувача, таким чином, може бути безліч: починаючи від проблем з роз'ємом підключення, залипання головок, битих блоків, через те, що диск не відформатовано або чи не розбитий. Природно, методи вирішення теж різні.

Чи не стартує Віндовс, перезавантаження ноутбука при запуску операційки

Перезавантаження найчастіше через вірусів, іноді просто через збій ОС. Найчастіше простіше встановити заново Windows, ніж намагатися відремонтувати.

Немає зображення на жк екрані в ноутбуці Асер Aspire 5610

Як не дивно, але деколи проблеми досить банальні, та й проблемами з матрицею їх назвати неможливо. Але дуже часто потрібно заміна дисплея на ноутбуці . Найпопулярніші серед них:

  • поламалася, або запала кнопка виключення матриці при закриванні верхньої кришки.
  • проблема з інвертором матриці ноутбука
  • згоріла лампа підсвічування
  • проблеми з відеокартою, діагностувати можна підключенням зовнішнього екрана, якщо є така можливість. У разі несправності, необхідна відновлення відеокарти ноутбука .
  • перебиті шлейфи

Ні харчування від мережі в ноутбуці Асер Aspire 5610

Така несправність може бути окремим випадком дефекту "ноутбук не включається". В цьому випадку в ноутбуці батарея не заряджає, але ноутбук acer Aspire 5610 може і працює, але від батареї, в цьому випадку, в Віндовс про це буде сполучаться, зарядна батарея буде поступово сідає. причини:

  • проблеми в роз'ємі живлення або із зарядним пристроєм ноутбука
  • проблеми з контролером заряду

Ноутбук acer Aspire 5610 не бачить зарядку

Чи означає, що харчування від мережі йде. Windows відображає наявність харчування від мережі, але немає іконки заряду. Цей дефект зовсім не означає, що обов'язково у вас несправна батарея, але таке теж може бути. причини:

  • неробоча батарея
  • проблеми з контролером заряду
  • нестача потужності зарядного пристрою

Чи не запускається від зарядної батареї або не робоча батарея

Тут необхідно точно розуміти, що не включається від батареї означає, що коли немає блоку живлення ноутбук Acer Aspire 5610 не працює, це не може означати, що ноутбук працює 5-7 хвилин, потім вимикається.

  • найчастіше неробоча батарея, в такому випадку найчастіше зарядна батарея і не заряджається
  • проблема в контролером заряду

Програмні поломки ноутбука Асер Aspire 5610

За характером несправності ноутбуків можна поділити на програмні, апаратні та змішані. За статистикою програмний ремонт ноутбуків необхідний в 20% випадків. Решта випадків - це або чисто апаратні несправності ноутбуків, або, Windows. Симптоми програмних помилок - гальма Windows, поява різних повідомлень про помилки, віруси. Операційна система і Софт можуть не включаться зовсім, перезавантажуватися, зависати і т.д. Загалом, серед програмних типові несправності ноутбуків - багато сміття і завірусованность операційної системи. І майже завжди причиною програмних збоїв це сам користувач. Відкриття сайтів підозрілим контентом, запуск неперевірених файлів і програм, серфінг в мережі без антивіруса і відсутність навіть мінімальних профілактичних робіт з операційною системою - цього вистачить, щоб через короткий термін ноутбук перестав включаться.

Рішення програмних проблем полягає в лікуванні вірусів, відновлення робочого стану програм або повної її перевстановлення зі збереженням файлів.

Фізичні поломки ноутбуків

Апаратні поломки можна розділити на кілька типу - механічні та електронні. Механічні поломки ноутбука - це фізичні поломки, нанесені користувачем, такі як, вилита рідин, води, газованої води, чаю, алкогольних напоїв, кави і т.д., падіння ноутбука на підлогу, удари по ноутбуку, розбиття монітора або клавіатури сторонніми предметами, поломка роз'єму живлення і розриви дроти зовнішнього блоку живлення.

Крім пролиття рідини, яка в змозі вбити в ноутбуці все, що завгодно, найчастіше в ноутбуках ламаються екран і клавіші клавіатури. Монітор, б'ють при невдалому повороті кришки або під час закриття кришки, коли на клавіатурі є сторонні предмети, наприклад, флешки, олівці, ручки, мишка, ключі. А ось небезпекою клавіатури є маленькі діти, або які намагаються почистити клавіатуру будинку.

Дисковод не розпізнає диски

Несправності дисковода ноутбука в деяких випадках виходить, усунути чищенням лазерної головки, але частіше за все усуваються заміною приводу .

Відвал південного моста, північного моста або відеочипа

симптоми вигоряння південного моста на ноутбуці Асер Aspire 5610 - не працюють ЮСБ, точпад або клавіатура, ноутбук може стартувати, але не завантажуватися. При поломки відеокарти ноутбук Асер Aspire 5610 включається, але на екрані пропадає картинка, або спотворений; буває, що дисплей б'ється на багато частин. При таких симптомах потрібно ремонт ноутбуків третьої категорії складності - з установкою BGA-компонентів. Типові причини поломки ноутбука - неакуратне підключення флешок, перегрів ноутбука через засміченою пилом системи охолодження, перевантаження ноутбука відео-додатками і іграми, заводський брак. Для запобігання подібних несправностей, рекомендуємо проводити 2 рази на рік чистити ноутбук Асер Aspire 5610 .

Поломки монітора ноутбука Асер Aspire 5610

типові несправності екрана ноутбука - спотворення квітів, зображення з червоним відтінком, немає підсвічування, миготіння екрану. Якщо монітор зовсім темний, але щось видно під кутом, то це типові поломки інвертора ноутбука або лампи підсвічування. Якщо мерехтить - то 95% інвертор. Червоне зображення на дисплеї видає лампу підсвічування. Артефакти, смуги або перешкоди - поламаний шлейф матриці або дешифратор. Причина несправності - природне старіння, нестабільне харчування, перетирання шлейфа. Найбільш часта з несправностей - вихід з ладу лампи підсвічування.

Від згоряння внутрішнього або зовнішнього блоків живлення

Несправність блоку живлення ноутбука Асер Aspire 5610 призводять до того, що ноутбук взагалі не включається і не заряджає батарею. Внутрішній блок живлення виходить з ладу через вигоряння деталей обв'язки ланцюга харчування або контролера харчування. Проблеми в замикання ланцюга, в неякісному харчуванні, в відсутності заземлення і т.д. Якщо ноутбук acer Aspire 5610 не працює і не заряджається від мережі, значить потрібно шукати причину в несправності зовнішнього блоку живлення ноутбука. Часто в коннекторе просто розходяться контакти - варто їх подужати, і ноутбук знову в строю.

Залитий водою Асер Aspire 5610

Вилита вода на ноутбук Acer Aspire 5610 може завдати серйозної шкоди. Найважче, що може статися - це вихід з ладу системної плати. У цьому випадку необхідна заміна материнської плати ноутбука .

Щоб уникнути походу в сервісний центр, не пийте і не ставте рідини близько з ноутбуком. Не рекомендується їсти за ноутбуком. Якщо проблема вже трапилася - ніколи не розбирайте корпус. Це може привести до протікання води в материнську плату ноутбука або до пошкодження шлейфу. Дбайливе використання дозволить уникнути проблем з поломкою клавіатури і окремих клавіш.

Вартість ремонту ноутбука Асер Aspire 5610

Ціна ремонту залежить від вартості запчастин і роботи по їх заміні. Приблизну вартість можна дізнатися за контактним телефоном нашого сервісного центру або у відповідному розділі:


Додати коментар

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки