Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляд і тестування зовнішнього жорсткого диска Transcend StoreJet 25MC 1TB (TS1TSJ25MC)

  1. Технічні характеристики
  2. Зовнішній вигляд і розбір
  3. Конфігурація тестового стенда
  4. Програмне забезпечення
  5. тестування
  6. висновок
  7. переваги:

Час відмови від жорстких дисків ще не настав. Головний конкурент в особі твердотільних накопичувачів хоч і обходить старі добрі HDD по продуктивності, але значно поступається за вартістю та обсягом.

Йдучи в ногу з часом, розробники вдихають друге життя в жорсткі диски, а мобільність і захищеність від падінь і ударів задають нові вимоги. Відповідаючи даним критеріям, з'являються продукти на кшталт Transcend StoreJet 25MC. Накопичувач отримав три рівня захисту, зовнішній бокс для перенесення і сучасний роз'єм для підключення USB Type-C.

Технічні характеристики

  • Виробник: Transcend
  • Серія: StoreJet
  • Модель: 25MC
  • Ємність 1000 ГБ
  • Швидкість читання: 98 МБ / с (ATTO)
  • Швидкість запису: 94 МБ / с (ATTO)
  • Форм-фактор накопичувача: 2.5 "
  • Інтерфейс: USB Type-C
  • Харчування: від USB
  • Робоча температура: від 5 ° C до 55 ° C
  • Габарити: 130 x 82 x 20 мм
  • Вага: 216 г
  • Ціна: від 4 100руб.

Упаковка і комплектація

До нас в лабораторію потрапила модель Transcend StoreJet 25MC об'ємом 1000 Гбайт. Новинка поставляється в невеликій біло-чорній упаковці з віконцем для демонстрації дизайну жорсткого диска. На лицьовій стороні розробники відзначили головні переваги продукту:

  • Підключення USB 3.0 Type-C;
  • Перевірка краш-тестом;
  • Кнопка резервного копіювання;
  • Можливість шифрування даних;
  • Розширена трирічна гарантія.

0 Type-C;   Перевірка краш-тестом;   Кнопка резервного копіювання;   Можливість шифрування даних;   Розширена трирічна гарантія

На звороті коробки розміщена докладна інформація про портативному жорсткому диску. Transcend StoreJet 25MC супроводжується трьома фірмовими утилітами для відновлення даних, бекапов і управління базовими параметрами, такими як форматування і сканування. Наведено технічні характеристики, список підтримуваних операційних систем, можливість синхронізації пристрою з хмарними сховищами.

Наведено технічні характеристики, список підтримуваних операційних систем, можливість синхронізації пристрою з хмарними сховищами

Transcend StoreJet 25MC поставляється в пластиковій прозорій упаковці. Комплектація включає керівництво користувача, гарантійні зобов'язання і брошуру з продуктами компанії.

Комплектація включає керівництво користувача, гарантійні зобов'язання і брошуру з продуктами компанії

Крім паперової частини разом із зовнішнім жорстким диском можна виявити такий необхідний атрибут як USB-кабель для підключення новинки. З одного боку він оснащений симетричним роз'ємом Type-C для пристроїв нового покоління, з іншого - microUSB 3.0.

З одного боку він оснащений симетричним роз'ємом Type-C для пристроїв нового покоління, з іншого - microUSB 3

Зовнішній вигляд і розбір

Зовнішній вигляд Transcend StoreJet 25MC відрізняється від своїх побратимів силіконовим чохлом і яскравими зеленими вставками по контуру корпусу. Модель отримала кілька ступенів захисту від механічних пошкоджень під час транспортування, про які ми поговоримо докладніше.

Силіконова форма є першому рубежем оборони портативного накопичувача. Через свою прогумованої структури чохол неохоче знімається з пластикового боксу, до того ж він наділений однієї засувкою в передній частині. Центральна частина отримала проріз для напису найменування компанії Transcend на лицьовій панелі.

Єдиний регулятор управління - кнопка - отримала синю світлодіодну індикацію. Вона відповідає за перепідключення до ПК чи іншого пристрою, а при встановленому фірмовому ПО її можливості розширюються до операції резервного копіювання.

Вона відповідає за перепідключення до ПК чи іншого пристрою, а при встановленому фірмовому ПО її можливості розширюються до операції резервного копіювання

Жорсткий диск закріплений в пластиковому контейнері. На верхній кромці розміщена наклейка з технічною інформацією, датою і місцем виробництва, серійним номером і найменуванням лінійки Transcend StoreJet. Лицьова панель отримала рельєфну поверхню і роз'єм підключення microUSB 3.0.

Лицьова панель отримала рельєфну поверхню і роз'єм підключення microUSB 3

Для подальшого розбору зовнішнього боксу необхідно пошкодити дві гарантійні пломби і відкрутити три гвинтика по периметру. Жорсткий диск надійно зафіксований в гумовій основі всередині корпусу - це останній елемент надійного збереження HDD від зовнішніх впливів. На офіційному порталі компанії Transcend розробники повідомляють, що всі докладені заходи відповідають стандарту MIL-STD-810G 516.6.

Жорсткий диск формату 2.5 дюйма міцно зафіксований в гумовій формі.

Він підключений до зовнішньої платі і закріплений металевим кронштейном.

На друкованій платі зеленого кольору розпаяна кнопка перепідключення і контролер ASM1153 компанії Asmedia, в якому об'єднані інтерфейси USB 3.0 і SATA.

Перед нами класичний представник світу 2.5 дюймових пристроїв. Такі жорсткі диски найчастіше можна відзначити в Slim-продуктах через своїх розмірів: ноутбуки, HTPC, моноблоки.

Такі жорсткі диски найчастіше можна відзначити в Slim-продуктах через своїх розмірів: ноутбуки, HTPC, моноблоки

Transcend StoreJet 25MC використовує жорсткий диск компанії Seagate, модель - Mobile HDD ST1000LM035 об'ємом 1 Тбайт. Прошивка SBM3, при силі струму 1 А і напрузі 5 В споживання накопичувача може досягати 5 Вт. Наш зразок Seagate ST1000LM035 виготовлений в Китаї 20 січня 2017 року.

Наш зразок Seagate ST1000LM035 виготовлений в Китаї 20 січня 2017 року

Конфігурація тестового стенда

  • Процесор: Intel Core i7-7700K;
  • Материнська плата: ASUS ROG STRIX Z270E;
  • Термоінтерфейс: Arctic Cooling MX-2;
  • Пам'ять: G.Skill Trident Z RGB 3000 МГц 16 ГБ (2x8 ГБ);
  • Блок живлення: Corsair RM750x;
  • Корпус: AeroCool P7-C1 Tempered Glass White;
  • Монітор: BenQ GW2460HM;
  • Операційна система: Windows 10 64-bit.

Операційна система встановлена ​​на твердотільний накопичувач ADATA SU800 256 Гбайт.

Програмне забезпечення

На жорсткому диску можна виявити три фірмові утиліти від компанії Transcend, що дозволяють відформатувати накопичувач, зробити бекап і відновлення, синхронізувати з хмарними сховищами.

тестування

Для початку подивимося інформацію, яку нам надасть усіма відома діагностична програма CrystalDiskInfo. Всі тести проводилися з стороннього носія з встановленою операційною системою.

У режимі бездіяльності температура Transcend StoreJet 25MC перебувала на позначці 27 ° С, він був зафіксований на верхній кришці корпусу AeroCool P7-C1.

Наводимо результати популярних тестових програм: AS SSD Benchmark, ATTO Disk Benchmark, CrystalDiskMark і Anvil's Storage Utilities.

AS SSD Benchmark - програма-бенчмарк для тестування швидкості читання / запису жорстких дисків і SSD накопичувачів. AS SSD Benchmark стала фактично стандартом завдяки своїм синтетичним тестам на швидкість читання і запису, системи скорингу і трьох окремих тестів копіювання даних в реальному оточенні.

Тест AS SSD Compression Benchmark записує випадкові тестові блоки даних, використовуючи різні рівні стиснення.

Тест AS SSD Compression Benchmark записує випадкові тестові блоки даних, використовуючи різні рівні стиснення

ATTO Disk Benchmark - стара, але перевірена часом програма для тестування швидкості читання / запису жорстких дисків і твердотільних накопичувачів (SSD), яка дозволяє виставити розмір блоку і кількість файлів в блоці.

ATTO Disk Benchmark - стара, але перевірена часом програма для тестування швидкості читання / запису жорстких дисків і твердотільних накопичувачів (SSD), яка дозволяє виставити розмір блоку і кількість файлів в блоці

CrystalDiskMark - це ще одна дуже популярна утиліта для тестування продуктивності, як і жорстких дисків, так і твердотільних накопичувачів. Особливість програми в тому, що крім кількості прогонів ви можете виставити обсяг даних, з якими вона буде працювати, в даному випадку - 50, 500 і 4000 Мбайт.

Особливість програми в тому, що крім кількості прогонів ви можете виставити обсяг даних, з якими вона буде працювати, в даному випадку - 50, 500 і 4000 Мбайт

Anvil's Storage Utilities - один з нових бенчмарков. Тест дозволяє відстежити і перевірити відгук накопичувача, а також переглянути системну інформацію. Утиліта володіє великим набором вбудованих параметрів, які дозволяють провести тестування в великому діапазоні.

Утиліта володіє великим набором вбудованих параметрів, які дозволяють провести тестування в великому діапазоні

До кінця тестування, що тривав більше години, температура жорсткого диска Transcend StoreJet 25MC піднялася до позначки в 40 ° С.

До кінця тестування, що тривав більше години, температура жорсткого диска Transcend StoreJet 25MC піднялася до позначки в 40 ° С

висновок

Зовнішній накопичувач Transcend StoreJet 25MC об'ємом 1 Тбайт характеризується симпатичним дизайном і надійною конструкцією. Для захисту внутрішнього жорсткого диска від струсів, ударів і падінь використовується триступенева захист: амортизує основа, ударостійкий пластиковий бокс і силіконовий чохол. Ці заходи відповідають стандарту MIL-STD-810G 516.6.

Нетиповим для пристрою такого типу є інтерфейс харчування і передачі даних - USB Type-C. Показники продуктивності знаходяться на достатньому високому рівні: швидкість послідовного читання і запису даних досягає 90 Мбайт / с. При цьому плата-перехідник реалізована на хорошому рівні і особливо не впливає на швидкодію.

Істотних недоліків в процесі роботи і тестування з Transcend StoreJet 25MC виявлено не було. А до достоїнств можна дописати підтримку фірмового ПО, розширену трирічну гарантію і демократичну вартість.

переваги:

  • Захист внутрішнього накопичувача від падінь і ударів;
  • Приємний дизайн;
  • Продуктивність на своєму рівні;
  • Підтримка фірмового ПО;
  • Трирічна гарантія.

недоліки:

  • Істотних не виявлено.

особливості:

  • Інтерфейс підключення USB Type-C.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки