Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Інноваційна гарнітура Hint і інші новинки Motorola

Компанія Motorola Mobility на прес-конференції в Чикаго показала ряд "свіжих" пристроїв. У їх число увійшли флагманський смартфон Moto X, більш доступна модель Moto G і Bluetooth-гарнітура Hint. Всупереч чуткам, виробник не став привласнювати "трубках" такі імена і цифри, як Moto X + 1 або G2, - вони були названі просто "новими".

Всупереч чуткам, виробник не став привласнювати трубках такі імена і цифри, як Moto X + 1 або G2, - вони були названі просто новими

Moto X

Moto X (зразка 2014 роки) комплектується 5,2-дюймовим AMOLED-дисплеєм (1920х1080 пікселів), 4-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 801 з тактовою частотою 2,5 ГГц і акумулятором на 2300 мА * ч. Апарат має 2 гігабайти оперативної пам'яті і 16/32 ГБ на внутрішньому накопичувачі.

У порівнянні з попередником, Moto X поважчав на 5 грамів (144 м). Роздільна здатність основної камери підросло з 10 до 13 мегапікселів. Є світлодіодний спалах, підтримка запису 4K-відео і 4-кратний зум. Ззаду розташовується 2-мп "око". Управляється смартфон на найновішій версії Android - 4.4.4 (KitKat) з можливістю оновлення до релізу L (очікується восени). Під час укладання договору з оператором (AT & T і Verizon в США) Moto X буде коштувати 100 доларів, без нього - 500 доларів.

Під час укладання договору з оператором (AT & T і Verizon в США) Moto X буде коштувати 100 доларів, без нього - 500 доларів

Moto G

Moto G 2-го покоління - це смартфон-бюджетник, який буде продаватися за 180 доларів. Він оснащується 5-дюймовим екраном з роздільною IPS-матрицею (1280х720 пікселів), 4-ядерним чіпом Snapdragon 400 (1,2 ГГц) і графікою Adreno 305. Під його кришкою також розташовані 1 ГБ "оперативки" і флеш-пам'ять об'ємом від 8 до 16 ГБ. Підключатися до LTE-мереж Moto G не вміє.

На відміну від моделі 1-го покоління, до новинки можна підключати microSD-карти (правда, обсягу до 32 ГБ). Ємність акумулятора - 2070 мА * ч. Чи вийдуть дві версії Moto G: з підтримкою однієї і двох SIM-карт.

Чи вийдуть дві версії Moto G: з підтримкою однієї і двох SIM-карт

Motorola Hint

Скоєному новим пристроєм Motorola оказалсь Bluetooth-гарнітура Hint. Вона оптимізована під новий Moto X, хоча може працювати з будь-яким пристроєм на версії Android від 4.3. Призначення аксесуара - повноцінне "спілкування" зі смартфоном за допомогою голосових команд. З його допомогою можна публікувати записи Facebook, приймати і здійснювати дзвінки, дізнаватися погоду, диктувати СМС, звірятися з маршрутом поїздки і т.д. Hint сумісний як зі штатними (помічник Google Now, голосовий пошук Google), так і сторонніми додатками.

За враженнями Девіда Пірса з The Verge, компактний навушник зручний, легкий і надійно "сидить" у вусі. Вага та розміри у нього такі ж, як у 25-центовой монети (діаметр: близько 24,3 міліметра, маса - 5,7 грама). Ніяких кнопок у Hint немає: тільки ємнісний тачпад, який реагує на дотики, і сенсор. Коли гаджет вставляють у вухо, він самостійно вмикається і з'єднується з Android-смартфоном. Вимкнення також відбувається автоматично.

У режимі очікування аксесуар "проживе" до 100 годин, в режимі розмови - близько 3,5 години. За допомогою портативного акумулятора, який йде в комплекті, Hint можна зарядити двічі. Так, загальний час розмови може досягати 10 годин. Реліз новинки запланований на осінь, сказали в Motorola. Коштувати вона буде близько 150 доларів.

Крім цього, було оголошено про старт продажів "розумних" годин Moto 360 з 1,56-дюймовим дисплеєм. Починаючи з сьогоднішнього дня їх можна купити за 250 доларів в США (в комплекті з шкіряним ремінцем). Час роботи без підзарядки - близько доби. Дорожча версія, з металевим браслетом, вийде пізніше і буде коштувати дорожче - близько 300 доларів.

джерела: Motorola.com , The Verge

Поділіться новиною:

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки