Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляд Sony GTK-XB60 - Bluetooth-колонка з потужним і красивим звуком

  1. Що в коробці?
  2. Апаратні засоби Sony GTK-XB60 EXTRA BASS
  3. якість звуку
  4. Час роботи від батареї
  5. Підключення до Sony GTK-XB60 EXTRA BASS
  6. підсумок
  7. Колонка SONY GTK-XB60 VS MAC AUDIO MRS 555 - відео порівняння

Sony GTK-XB60 EXTRA BASS має гарну потужністю завдяки 5-дюймовий НЧ і 2-дюймовим ВЧ динаміків. Технологія ClearAudio + від Sony дозволяє колонці відтворювати музику на великій гучності, не спотворюючи звук.

Технологія ClearAudio + від Sony дозволяє колонці відтворювати музику на великій гучності, не спотворюючи звук

Колонка GTK-XB60 має кілька виходів, включаючи роз'єм Audio-In (RCA), роз'єм для мікрофона і порт USB. Sony додала можливість з'єднувати кілька XB60 разом. Особливістю пристрою є світлодіодне підсвічування на корпусі і стробоскопи, які блимають під музику і створюють клубну атмосферу.

  1. Що в коробці
  2. Апаратні засоби
  3. якість звуку
  4. Час роботи від батареї
  5. підключення
  6. Чи варто купувати

Що в коробці?

Sony GTK-XB60 EXTRA BASS досить великий гаджет (важить близько 8 кг) і поставляється у великій коробці. Ми отримуємо сам XB60, кабель живлення і інструкцію користувача.

Читайте також:   Огляд Harman Kardon Invoke - Цей розумний динамік з Cortana навіть звучить Читайте також: Огляд Harman Kardon Invoke - Цей розумний динамік з Cortana навіть звучить

Апаратні засоби Sony GTK-XB60 EXTRA BASS

Тестований Sony GTK-XB60 EXTRA BASS був синього кольору, тут також доступний варіант в чорному. Корпус пластиковий, решітка передній панелі металева, а всі елементи управління знаходяться у верхній частині корпусу і легко доступні.

Кнопка живлення GTK-XB60, при включенні спалахує зеленим кольором, поруч клавіша пауза / відтворення, яку можна використовувати для відповіді на дзвінки через вбудований мікрофон. З правого боку знаходяться клавіша гучності і Extra Bass.

З правого боку знаходяться клавіша гучності і Extra Bass

Активація режиму Stamina дозволяє продовжити термін служби батареї. Ця функція є і на смартфонах Sony. Є клавіша перемикання між Bluetooth, USB і Audio-in, про включення яких сигналізує індикатор. Колонка XB60 від Sony може працювати близько 14 годин в автономному режимі.

якість звуку

Колонка Sony GTK-XB60 EXTRA BASS в першу чергу орієнтована на ті вечірки, де джерело живлення недоступний. Маючи свою звукозаписну компанію, Sony прагне до якісного звуку на власних продуктах.

GTK-XB60 EXTRA BASS - один з кращих прикладів, коли справа доходить до якості звуку. У обладнання дуже велика гучність, навіть половини достатньо, щоб заповнити звуком всю квартиру.

Основна увага тут приділяється басу, тому була додана функція Extra Bass. Навіть без її активації добре відчуваються низькі частоти. Extra Bass в Sony GTK-XB60 додає додаткову глибину, середні і високі частоти добре звучать завдяки подвійним ВЧ-драйверів.

Extra Bass в Sony GTK-XB60 додає додаткову глибину, середні і високі частоти добре звучать завдяки подвійним ВЧ-драйверів

Щоб скористатися всіма перевагами GTK-XB60, необхідно завантажити додаток Sony Music Center на свій смартфон або планшет. Додаток підключається через Bluetooth, а при його запуску з'явиться кілька варіантів для програвання, включаючи бібліотеку, яка покаже музику, завантажену на вашому пристрої. Додаток навіть має настройку освітлення і регулювання еквалайзера. В налаштуваннях освітлення можна налаштувати частоту миготіння, а також колір світлодіодів.

Час роботи від батареї

Sony заявляє, що GTK-XB60 пропрацює до 14 годин в режимі безперервного відтворення, коли система підсвічування вимкнена, а рівень гучності встановлено на 17 одиниць. При максимальному звуці і включеної підсвічування, Sony XB60 може працювати майже 3 години.

Підключення до Sony GTK-XB60 EXTRA BASS

З'єднання по Bluetooth стабільне, діапазон приблизно близько 20 метрів. Я його точно не вимірював, але відійшовши на яку з підключеним пристроєм, зв'язок не переривався.

Sony додає NFC до всіх своїх динаміків, воно є і на GTK-XB60 EXTRA BASS. У верхній частині колонки є логотип NFC, при торканні його смартфоном, з'являється запит на підключення.

У верхній частині колонки є логотип NFC, при торканні його смартфоном, з'являється запит на підключення

підсумок

Sony GTK-XB60 EXTRA BASS підійде любителям гучного звуку і глибокого баса. Офіційно, колонка не підтримує звук з високою роздільною здатністю, а перетворює його в якісне звучання завдяки своїм внутрішнім компонентам.

XB60 - відмінне обладнання, щоб слухати музику вдома або на вечірці, але з ціною в 350 $ (20 000 р.) Вона буде не найдешевшою Bluetooth-колонкою.

Колонка SONY GTK-XB60 VS MAC AUDIO MRS 555 - відео порівняння

Якщо ви знайшли помилку, не працює відео, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Що в коробці?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки