Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

5 важливих моментів при виборі промислового вентилятора

  1. 1. Температура переміщуваної повітряної маси, агресивність і наявність домішок
  2. 2. Кількість переміщуваного повітря і повний тиск
  3. 3. Частота обертання робочого колеса і споживана потужність
  4. 4. Рівень шуму і вібрацій
  5. 5. Якість матеріалів, компонентів, фарбування

промислові вентилятори забезпечують організацію комфортного трудового процесу не тільки на виробництві, а й у сфері сервісного обслуговування, в складських приміщеннях. Як вибрати промисловий вентилятор, щоб він коректно виконував свої функції і прослужив весь заявлений термін експлуатації?

Промисловий вентилятор - незамінне обладнання на будь-якому підприємстві. Він забезпечує не тільки нормальний повітрообмін в приміщеннях, але і може служити як очищувач повітря від домішок пилу, піску, стружки та інших твердих речовин (див. Фото 1)

Фото 1. Де застосовуються промислові вентилятори

Ось п'ять основних моментів на які варто спиратися при виборі промислового вентилятора:

1. Температура переміщуваної повітряної маси, агресивність і наявність домішок

Для вибору промислового вентилятора необхідно знати температуру переміщуваної повітряної маси, агессівность і наявність домішок, так як це може вплинути на матеріал виготовлення вентилятора і його тип (радіальний, осьовий або димосос).
Наприклад, вентилятори ВЦ підходять для переміщення взривонебезопасних сумішей. Пилові вентилятори типу ВЦП використовують для переміщення повітря з механічними домішками. Продукти горіння в повітрі відкачують за допомогою димососів.

2. Кількість переміщуваного повітря і повний тиск

При виборі вентилятора уточніть знати який обсяг м3 / год (або м3 / с) повітря вентилятор буде переміщати і повний тиск (Па). У приміщеннях з великим об'ємом воздухозабора зазвичай використовуються вентилятори осьові, для канальної вентиляції більше підходять відцентрові вентилятори.

3. Частота обертання робочого колеса і споживана потужність

Важливий момент це - частота обертання робочого колеса і споживана потужність. Ці показники впливають на те, з якою швидкістю буде рухатися повітря. Тому, зверніть увагу на потужність електродвигуна (номінальна, споживана) від цього залежить його енергоефективність (наприклад, вентилятори осьові ВО можуть бути ефективніше де потрібна швидкість в порівнянні з відцентровими).

Важливо! Відцентровий вентилятор із заломленими назад лопатями витрачає менше потужності, в порівнянні з вперед вигнутими лопатями.

4. Рівень шуму і вібрацій

На що ще варто звернути увагу - це рівень шуму і вібрацій. Для обмеження поширення структурного шуму і вібрацій промислові вентилятори часто ставлять на віброізолятори (див. Фото 2), корпус виготовляють зі спеціальних матеріалів (термопластик, поліпропілен) іноді ставлять шумопоглиначі в самому вентиляторі, а також знижують кількість обертів вентилятора.

Фото 2. Вентилятор з віброізоляторами

5. Якість матеріалів, компонентів, фарбування

Звертайте увагу на якість матеріалів (листовий, профільний прокат), компонентів (електродвигун, підшипники, віброізолятори, ремені і тд.) І фарбування вентилятора. Якість фарбування важливо, адже фарба буде захистом від корозії на довгі роки для вентилятора. На «грубої» фарбування буде видно всі дефекти, така фарба відлетить майже відразу при експлуатації. Все це можна дізнатися, подивившись фотографії вентиляторів на сайті виробника або прочитавши відгуки інших покупців.

Важливо! Обов'язково перевіряйте відповідність ГОСТам, ТУ і іншими нормативними документами технічні характеристики обраної моделі.

Багато в чому від вибору вентилятора залежить на скільки він зможе забезпечити високоефективну вентиляцію в приміщенні і створить сприятливі умови праці. З правильно підібраним (енергоефективним) вентилятором ви забудете про величезні рахунки за електроенергію. Термін служби високоякісного промислового вентилятора більше 11 років!

Тепер ви знаєте, як підібрати промисловий вентилятор. Весь асортимент вентиляторів нашого виробництва за посиланням.

Як вибрати промисловий вентилятор, щоб він коректно виконував свої функції і прослужив весь заявлений термін експлуатації?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки