Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Складено дайджест найцікавіших новинок шоу електроніки CES 2012

смартфон

Lenovo K800 - перший в світі смартфон на платформі Intel Medfield

На виставці CES компанія Intel офіційно оголосила про доступність своєї мобільної платформи, раніше відомої під кодовою назвою Medfield.

На даний момент виробники можуть використовувати 32 нм систему-на-чіпі Atom Z2460, яка включає в себе одноядерний процесор з частотою 1,6 ГГц і технологією HyperThreading, а також графічний прискорювач Intel GMA, заснований на чіпі PowerVR SGX540 з частотою 400 МГц.

Крім цього, Atom Z2460 підтримує пам'ять LPDDR2 667-800 МГц і може кодувати відео 720р при 30 кадрах в секунду. Першим комерційним смартфоном на новій платформі стане смартфон від компанії Lenovo, який поки призначений для ринку Китаю.

Модель отримала назву К800, в ній використовується операційна система Android 4.0 для x86-платформ і, звичайно ж, система-на-чіпі Atom Z2460 з процесором частотою 1,6 ГГц.

Droid RAZR Maxx - «бритва» з дуже потужним акумулятором

Навіть в самому тонкому на ринку Android-смартфоні Droid RAZR компанія Motorola змогла розмістити досить серйозний акумулятор ємністю 1780 мАг, що забезпечує пристрою день-два роботи без підзарядки.

Нагадаємо, що товщина цього терміналу всього 7,1 мм. Але виробник не обмежився лише однією моделлю в відродженої лінійки RAZR, і наступний апарат отримав батарею на 3300 мАг, можливостей якої досить для 21 години розмов, що також є рекордом на ринку Android-смартфонів.

Новинка названа Droid RAZR Maxx. За технічними характеристиками вона практично не відрізняється від моделі XT910, але більш ємна батарея вплинула на габарити. Пристрій стало трохи товщі, хоча все ще зберегло дуже стрункий профіль в 8,99 мм.

Sony Xperia S: без Ericsson і з HD-дисплеєм

Перші чутки про новий флагманський смартфон Xperia Arc HD з'явилися ще в листопаді минулого року, в грудні вони підтвердилися, і стали відомі деякі характеристики. Тепер же апарат був анонсований офіційно, причому в процесі він втратив з назви слово «Ericsson», плюс отримав нове ім'я - Xperia S.

Так, новий апарат буде поширюватися під торговою маркою Sony, а не Sony Ericsson, що і було очікувано після придбання контрольного пакета акцій японським виробником і озвучування подальших планів щодо розвитку телефонного напрямки.

Характеристики Xperia S підтвердилися, як і його зовнішність з незвичайним світловим індикатором навколо всього пристрою. Апарат побудований на базі процесора з частотою 1,5 ГГц, доповненого 1 ГБ оперативної пам'яті і 16 або 32 ГБ флеш-пам'яті, яку, на жаль, розширити не вдасться - слота microSD немає, що дивно.

Nokia Lumia 900 - підтримка LTE, більш потужний процесор і 4,3-дюймовий дисплей AMOLED ClearBlack

Незважаючи на те, що пару місяців тому Nokia представила свій перший смартфон на Windows Phone 7 - Lumia 800, на виставці CES 2012 компанія показала більш просунуту модель в схожому дизайні, що отримала назву Lumia 900.

Це перший смартфон Nokia з підтримкою мереж LTE, і поки він буде поширюватися ексклюзивно в мережі північноамериканського оператора AT & T. Але, судячи з усього, в цьому році він з'явиться і в Європі.

Nokia Lumia 900 оснащується 4,3-дюймовим AMOLED ClearBlack-дисплеєм з роздільною здатністю 800х480 пікселів, одноядерним процесором Qualcomm Snapdragon APQ8055 з частотою 1,4 ГГц і графічним прискорювачем MDM9200.

У смартфоні встановлено 512 МБ оперативної і 16 ГБ вбудованої пам'яті, при цьому її не можна розширити за рахунок карт пам'яті. Крім підтримки передачі даних в мережах LTE (швидкість до 21 Мб / с), в Nokia Lumia 900 є модулі Wi-Fi 802.11 b / g / n і Bluetooth 2.0 + EDR.

Huawei Ascend P1 S: найтонший в світі Android-смартфон з 4,3-дюймовим дисплеєм

Останнім часом компанія Huawei проявляє активність на ринку цікавих і потужних портативних пристроїв на базі Android. У минулому році вона несподівано представила такі гаджети як Vision і MediaPad, а в році поточному на CES 2012 викликала справжній фурор зі смартфоном Ascend P1 S.

Цей апарат, по суті, є найтоншим пристроєм такого роду на ринку. Зокрема, товщина згаданого продукту складає всього 6,68 мм. Для порівняння, один з найбільш тонких смартфонів на рику аналогічного форм-фактора, Samsung Galaxy SII може похвалитися товщиною лише в 8,49 мм.

Також у Huawei є ще один термінал в новій лінійці - Ascend P1, він трохи товщі (7,69 мм), але при цьому володіє більш потужним акумулятором ємністю 1800 мАг (1670 мАг у флагмана), плюс є відомості, що відрізняється і тип дисплея . У Ascend P1 S встановлена ​​4,3-дюймова матриця Super AMOLED з роздільною здатністю 960х540 пікселів, а в другому смартфоні - ЖК. Обидва екрани прикриті склом Corning Gorilla.

Intel і Motorola будуть створювати смартфони з процесорами Atom і платформою Android

Корпорація Intel і компанія Motorola Mobility на виставці CES 2012 оголосили про укладення стратегічної угоди в сфері виробництва різних мобільних пристроїв, включаючи смартфони, поставки яких Motorola почне вже в цьому році.

Новинки будуть створюватися на базі процесорів Intel Atom і платформи Android.Ето співробітництво, яке також включає в себе виробництво планшетних ПК, об'єднає в собі розробки Intel в області напівпровідникових і обчислювальних технологій і досвід компанії Motorola в сфері проектування мобільних пристроїв.

Кінцевою завданням даного проекту стане створення пристроїв, які будуть мати високу продуктивність, тривалий час роботи і зручність використання.

ФОТОКАМЕРИ

Samsung впровадила в компактні цифрові камери модулі зв'язку Wi-Fi

До виставки CES 2012 компанія Samsung підготувала не тільки ноутбуки, але і кілька нових моделей компактних цифрових фотокамер. Серед них доступні довгофокусні пристрої з підтримкою Wi-Fi.

Моделі WB850F, WB150F, і ST200F на додаток до великого значення оптичного збільшення отримали вбудований модуль бездротового зв'язку Wi-Fi, який спрощує завантаження файлів в Інтернет і перенесення відзнятого матеріалу на комп'ютер.

Відзначається, що технологія SMART Wi-Fi покликана спростити процес фотографування і зберігання знімків, а також надає можливість відразу ж поділитися ними з друзями. Власникам нових камер немає необхідності шукати і підключати кабель, щоб перенести знімки на комп'ютер - про це подбає функція автоматичного резервного копіювання.

Fujifilm представила компактну беззеркальную камеру X-Pro1 з сенсором APS-C

В рамках проведення виставки CES 2012 компанія Fujifilm представила компактну беззеркальную цифрову камеру X-Pro1, що підтримує можливість використання змінних об'єктивів. У даній новинці застосовується 16,3-мегапіксельний сенсор APS-C X-Trans CMOS, фізичні розміри якого становлять 23,6х15,6 мм.

Крім того, пристрій містить процесор EXR, 3-дюймовий LCD дисплей з роздільною здатністю 1,23 млн точок, систему видалення пилу з матриці Ultra Sonic Vibration Sensor Cleaning System, гарячий башмак для установки зовнішнього спалаху.

Особливістю представленої моделі є використання гібридного видошукача Hybrid Multi Viewfinder, що дозволяє перемикатися між оптичним і електронним видошукачами, а також поєднувати зображення кожного з них.

Olympus представила на CES 2012 нові компактні фотокамери

Компанія Olympus розширила модельний ряд компактних цифрових фотокамер, продемонструвавши на виставці CES 2012 відразу кілька нових пристроїв в рамках різних серій. Однією з новинок є камера SP-620UZ, представлена ​​в класі супер-зум.

Вона оснащується об'єктивом з 21-кратним оптичним збільшенням (25-525 мм в 35-міліметровому плівковому еквіваленті), подвійною системою стабілізації зображення, 16-мегапіксельним CCD сенсором і 3-дюймовим LCD дисплеєм.

У даній моделі реалізовані творчі фільтри Magic Art Filters, що дозволяють редагувати знімки без використання комп'ютера. Також користувачеві доступні можливості отримання 3Dфотографій на основі двох знімків одного об'єкта і запису відео в HD дозволі.

Canon показала на CES компактну камеру PowerShot G1 X з 1,5-дюймовим сенсором

Компанія Canon розширила модельний ряд компактних цифрових камер лінійки PowerShot G Series, продемонструвавши на виставці CES 2012 нове флагманський пристрій PowerShot G1 X. Особливістю даної новинки є використання великого 1,5-дюймового 14,3-мегапіксельного сенсора.

Його фізичні розміри становлять 18,7 × 14 мм, що перевершує розміри сенсорів камер стандарту Micro Four Thirds і трохи поступається розмірам сенсорів формату APS-C, застосовуються в цифрових дзеркальних камерах.

Також в продемонстрованої моделі застосовується продуктивний процесор Canon DIGIC 5, поворотний 3-дюймовий LCD дисплей з роздільною здатністю 922 тис точок, вбудований спалах, гарячий башмак для підключення зовнішнього спалаху і об'єктив з 4-кратним оптичним збільшенням (28-112 мм в 35-міліметровому плівковому еквіваленті).

Polaroid створила фотокамеру з операційною системою Android

Компанія Polaroid на виставці CES 2012 представила портативну цифрову камеру SC1630 Smart Camera, яка працює під управлінням операційної системи Android. У ній встановлена ​​16-мегапіксельна матриця і об'єктив 36-108mm з можливістю 3-кратного оптичного збільшення.

У SC1630 Smart Camera інженери Polaroid встановили 3,2-дюймовий сенсорний екран, а під ним чотири сенсорні клавіші, необхідні для управління інтерфейсом Android. На відміну від смартфонів на цій ОС, в камері Polaroid немає модуля 3G, зате є Bluetooth і Wi-Fi, за допомогою якого можна підключатися до інтернету.

Отримані знімки користувач прямо з камери може відправити у Facebook, Twitter, Flickr або іншу соціальну мережу / фотохостинг.

НОУТБУКИ І ПЛАНШЕТИ

Dell представила свій перший ультрабук XPS 13

XPS 13 з товщиною корпуса 0,63 см в найтоншому місці є першим ультрабуком від Dell. Компанія обладнала його процесором Intel Core i5 або Core i7 другого покоління, опциональнимі твердотільними накопичувачами SSD ємністю 128 GB або 256GB і дисплеєм WLED (1366х768 пікселів) з яскравістю 300 ніт.

За словами представників Dell, 13,3-дюймовий екран XPS 13 вдалося розмістити в форм-факторі 11-дюймового ноутбука, що робить його найбільш компактним ультрабуком, так як інші 13,3-дюймові моделі пропонують таку ж область перегляду, але мають на 15 % більшу площу.

Дисплей XPS 13 покритий склом Gorilla Glass, яке здатне захистити його від пошкоджень під час падіння.

Razer анонсувала ігровий планшет з процесором Intel Core i7

В рамках проведення виставки споживчої електроніки CES 2012, яка проходить в ці дні в Лас-Вегасі, компанія Razer анонсувала концепт ігрового планшета, який отримав назву Project Fiona.

Відзначається, що на відміну від традиційних планшетів, призначених для виконання завдань загального характеру і казуальних ігор, в даній новинці реалізований дизайн, що дозволяє грати в сучасні популярні комп'ютерні ігри з максимально комфортним управлінням.

Відзначається, що на відміну від традиційних планшетів, призначених для виконання завдань загального характеру і казуальних ігор, в даній новинці реалізований дизайн, що дозволяє грати в сучасні популярні комп'ютерні ігри з максимально комфортним управлінням.

Lenovo IdeaPad Yoga: ноутбук, планшет і незвичайний трансформер на базі Windows 8

Lenovo скористалася виставкою CES 2012, щоб продемонструвати дуже незвичайний продукт, який вона розробляє спеціально для використання спільно з Windows 8. Компанія позиціонує IdeaPad Yoga як безкомпромісний гаджет, який здатний виконувати роль ноутбука і планшета.

Зовні він схожий на досить цікавий і тонкий 13,3-дюймовий ноутбук з IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 1600х900 пікселів і захисним склом, клавіатурою острівного типу з підсвічуванням, хоча вага пристрою досить пристойний як для ультрабука - близько 1,5 кг. Апарат явно виконаний з металу.

Фактично це і є цілком традиційний ноутбук, ось тільки дисплей у нього сенсорний, може визначати до десяти незалежних торкань одночасно. А ще є вкрай незвичайний шарнір, через якого апарат і отримав свою назву - Yoga.

Samsung анонсувала компактні ноутбуки Series 9 другого покоління

Під час проведення виставки CES 2012 компанія Samsung анонсувала випуск ноутбуків Series 9 другого покоління, які отримали ряд удосконалень у порівнянні з випущеними раніше пристроями. Нові моделі можуть застосовуватися як бізнес-користувачами, так і вимогливими домашніми користувачами.

Оновлені ноутбуки Samsung Series 9 виконані в тонких і компактних корпусах, виготовлених з алюмінію. Зокрема, заявляється, що пристрій з 15-дюймовим дисплеєм вдалося розмістити в корпусі, що використовується зазвичай для 14-дюймових моделей.

Також користувачам доступна ще більш компактна модель з 13-дюймовим дисплеєм. Для обох новинок максимальна яскравість зображення заявлена ​​на рівні 400 ніт (завдяки реалізації технології SuperBright Plus), а дозволу дисплеїв становить 1600х900 пікселів.

Lenovo IdeaPad K2110 - планшет на базі платформи Intel Medfield

Lenovo однією з перших використала платформу Intel Medfield в своїх пристроях, причому не тільки в смартфоні, але і в планшеті IdeaPad K2110, про який і піде мова нижче. Пристрій компактне і тонке.

Його товщина практично дорівнює такої у iPad 2 8,9 мм. Усередині новітня SoC від Intel на базі архітектури Medfield, тобто використовуються процесор Atom і графічний прискорювач GMA.

Діагональ дисплея становить 10,1 дюймів, але його дозвіл і технологія, по якій він виконаний, поки невідомі. Що стосується комунікативних можливостей, тобто слот microSD, вихід micro-HDMI, порт micro-USB і слот для SIM-карт.

HP Envy 14 Spectre: скляний ультрабук

Спочатку ультрабуки були задумані Intel як відносно недорогі, тонкі і легкі ноутбуки для широкого кола завдань, але HP вирішила привнести в цю категорію ряд особливостей. Зокрема, компанія анонсувала преміум-модель Envy 14 Spectre, яка виглядає дуже незвично - в її дизайні активно використовується міцне і, по ідеї, хімічно посилене скло (звичайне - занадто крихке для використання в портативній техніці).

Проблема в тому, що апарат дуже дорогий для такої категорії, як ультрабук, плюс має не найкращими масогабаритними характеристиками. Пристрій оснащується фірмовим 13,3-дюймовим РК-дисплеєм Radiance з роздільною здатністю 1600х900 точок і високим рівнем яскравості в 350 ніт - це добре.

Але в той же час маса ультрабука складає 1,72 кг, а товщина - 20 мм. Фактично Envy 14 Spectre є найбільшим представником молодого сімейства ультрабуків.

Acer Aspire S5: ультрабук з товщиною 15 мм і висувною Електропанель портів введення / виводу

В рамках CES 2012 компанія Acer представила не тільки пару тонких ноутбуків Aspire Timeline Ultra, але і незвичайний ультрабук Aspire S5. Апарат дуже тонкий, всього 15 мм в самому товстому місці, і володіє конструкцією з висувною електричної панеллю з портами і роз'ємами.

Новинка виконана в корпусі з дюралюмінієвого сплаву чорного кольору, а вага цього 13,3-дюймовго ноутбука становить 1,35 кг. Відзначимо клавіатуру острівного типу і дуже великий, як для Windows-лептопа, тачпад без механічних кнопок.

Показаний на CES 2012 зразок використовує процесори Intel Core другого покоління, але до моменту релізу в другому кварталі цього року Aspire S5 може отримати і чіпи на базі архітектури Ivy Bridge.

ASUS Transformer Prime TF700T: новий дизайн і дисплей з роздільною здатністю 1920х1200 точок

ASUS поспішала з анонсом свого нового планшета, Transformer Prime, і в результаті зробила його ще в листопаді минулого року, представивши перший пристрій на базі SoC NVIDIA Tegra 3.

Більш того, новинка вже надійшла в продаж в деяких регіонах, але не минуло й кількох місяців, як тайванський виробник показав черговий планшет в лінійці Transformer Prime - TF700T.

За начинку він практично ідентичний попередникові, але відрізняється зовні, плюс містить дуже просунутий за сучасними мірками дисплей з роздільною здатністю 1920х1200 точок. При цьому значне збільшення дозволу з здатністю 1280х800 пікселів негативно не вплинуло на якість матриці. ASUS продовжує використовувати IPS + з збільшеним рівнем яскравості і кутами огляду в 178 °.

Lenovo анонсувала на CES 2012 27-дюймовий моноблочний комп'ютер IdeaCentre A720

Крім ультрабуків і ноутбуків компанія Lenovo привезла на виставку CES 2012 також і моноблочний комп'ютер IdeaCentre A720. Дана новинка має діагональ дисплея 27 дюймів і позиціонується виробником як самого тонкого пристрою в своєму класі, що володіє таким розміром екрану.

Відзначається, що його товщина складає менше 1 дюйма - всього 24,5 мм. Цього вдалося досягти завдяки переміщенню основних компонентів системи з дисплейного блоку, як в більшості моноблоків, в підставку.

У моноблочному комп'ютері Lenovo IdeaCentre A720 використовується 27-дюймовий сенсорний дисплей, що підтримує multi-touch і здатний розпізнавати до 10 дотиків одночасно.

ТЕЛЕВІЗОРИ І ДИСПЛЕЇ

Qualcomm анонсувала процесор Snapdragon S4 для телевізорів

Компанія Qualcomm використовувала проходить виставку CES 2012 для анонса нового продуктивного процесора лінійки Snapdragon. Однак чіп Snapdragon S4 MPQ8064 призначений не для смартфонів і планшетів, як інші пристрої в рамках цієї серії, а для функціональних телевізорів Smart TV.

Відзначається, що анонсована новинка розроблена з урахуванням все зростаючих вимог до продуктивності телевізорів. Сучасні телевізорів вже перестали бути простими пристроями для прийому і відтворення телевізійних передач.

Тепер вони виконують багато функцій комп'ютерів: дозволяють відвідувати веб-сайти, спілкуватися в соціальних мережах, переглядати мультимедійний контент з мережі Інтернет, запускати розважальні та ігрові програми.

ViewSonic TDI2340: 23-дюймовий сенсорний дисплей з підтримкою Wi-Fi

Крім Samsung незвичайний монітор в цьому році представила і компанія ViewSonic. У моделі TDI2340 є кілька особливостей і сенсорна панель - не найголовніша з них. Новинка була показана на виставці CES 2012.

За словами представника ViewSonic, вона побудована на базі 23-дюймової IPS-матриці з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів. Вбудована сенсорна панель здатна визначати до десяти одночасних незалежних торкань.

Але цікавіше в даному випадку наявність модуля Wi-Fi. Він може застосовуватися, наприклад, для трансляції на дисплей картинки зі смартфона або ж для використання TDI2340 в якості додаткового екрану. Хоча поки не зовсім ясно, як все це реалізовано.

Гаджети та АКСЕСУАРИ

Toshiba FlashAir: SD-картка і сама собі точка доступу Wi-Fi

Днями організація SD Association рамках CES 2012 оголосила про впровадження нового стандарту, який може використовуватися в картах пам'яті SD / SDHC / SDXC і microSD / SDHC / SDXC. Йдеться про Wi-Fi. Тобто, давня ініціатива Eye-Fi з вбудовування в карти пам'яті бездротового модуля тепер стала загальноприйнятим стандартом.

Більш того, були показані перші продукти з підтримкою згаданого нововведення. Наприклад, Toshiba FlashAir.Стоіт відзначити, що японський виробник пішов трошки далі, ніж очікувалося.

Замість банального впровадження модуля Wi-Fi в 8-гігабайтну карту SDHC, він фактично зробив з неї точку доступа.Такім чином, завантажувати знімки з цього накопичувача можна через будь-який пристрій з веб-браузером і підтримкою Wi-Fi. Як тільки карта FlashAir потрапляє в камеру і отримує харчування, відразу ж запускається її власний веб-сервер.

MSI GUS II: зовнішній «Thunderbolt-кишеню» для будь-яких відеокарт

Компанія MSI привезла на CES 2012 дуже незвичайний продукт GUS II. Це не банальна відеокарта або наворочена материнська плата, а справжнісінький зовнішня кишеня для графічного адаптера.

З комп'ютером аксесуар з'єднується через інтерфейс Thunderbolt і підтримує відеокарти як від NVIDIA, так і від AMD. Єдине обмеження, полягає в енергоспоживанні графічного адаптера, який не повинен перевищувати 150 Ватт.

Плюс розмір теж має значення, хоча кишеню досить просторий для практично будь-якої сучасної відеокарти з зазначеним енергоспоживанням. Нагадаємо, що схожу конструкцію використовувала Sony в своєму флагмані VAIO Z.

У комплекті з цим ноутбуком поставляється док-станція з вбудованою зовнішньою відеокартою, яка підключається до лептопу через Light Peak (стара назва Thunderbolt), як вказувала компанія.

Список і час публікації будуть оновлюватися.

Список і час публікації будуть оновлюватися

Ті Ще не чітаєш наш Telegram ? А дарма! підпісуйся

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки