Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Драйвера для Asus A6R

  1. Короткий зміст
  2. Інформація про драйвери для ноутбуків Asus A6R і A6RP
  3. Набір програм для Asus A6R і A6RP
  4. Комплект драйверів для ноутбуків Asus A6R і A6RP для Windows XP
  5. Драйвер для чіпсета AMD
  6. Драйвер для відеокарти ATI
  7. Драйвер для звукової карти
  8. Драйвер для мережевої карти Realtek
  9. Драйвер для Wi-Fi адаптера
  10. Драйвер для картридера на чіпах Ricoh
  11. Драйвер для Web-камери ноутбука
  12. Драйвер для модему
  13. Драйвер для тачпада ноутбука Asus A6R і A6RP
  14. Набір утиліт для ноутбуків Asus A6R і A6RP
  15. Повний набір драйверів для Asus A6R і A6RP для Windows Vista і Windows 7
  16. Драйвер для чіпсета AMD
  17. Драйвер для відеокарти
  18. Драйвер для звукової карти Realtek AC97
  19. Драйвер для мережевої карти Realtek
  20. Драйвер для Wi-Fi адаптера Atheros
  21. Драйвер для картридера Ricoh
  22. Драйвер для Web-камери ноутбука
  23. Драйвер для тачпада Synaptics
  24. Драйвер для модему
  25. Набір фірмових утиліт Asus для ноутбуків Asus A6R і A6RP

Короткий зміст

Повний набір всіх драйверів і утиліт для ноутбуків Asus A6R і Asus A6RP для 32 і 64-бітових версій операційних систем Windows XP, Windows Vista і Windows 7.

Інформація про драйвери для ноутбуків Asus A6R і A6RP

На даній сторінці підібраний повний набір драйверів для всіх комплектацій ноутбуків Asus A6R і Asus A6RP. Дані ноутбуки засновані на наборі системної логіки ATI, яка включає північний міст ATI RC410MD і південний міст ATI SB400. Asus A6R і Asus A6RP оснащуються в основному процесорами Intel Celeron. Як відео використовується вбудована в північний міст графіка ATI Mobility Radeon X200M. Перейдемо тепер до драйверів для даних ноутбуків.

Спочатку пару слів про версії. Версія драйвера і для якої операційної системи він підходить зазвичай вказується в назві архіву. Якщо в назві не вказана операційна система, то драйвер однаково підходить як для Windows XP, так і для Windows Vista і Windows 7. Якщо в назві не вказана розрядність операційної системи, то драйвера підходять як для 32-бітної (x86), так і для 64-бітної (x64) версії Windows. Більш детальну інформацію про версії Windows і відмінності між ними ви можете почерпнути в даних статтях: Порівняння Windows XP, Windows Vista і Windows 7 і Що краще: 32-бітна Windows або 64-бітна? . Яка версія Windows встановлена на вашому ноутбуці ви можете дізнатися в Свойствах системи (Панель управління - Система).

Представлені тут постійно оновлюються до останніх доступних і стабільно працюючих версій. Для деяких системних пристроїв на вибір надається як свіжа версія драйвера, так і попередня версія. Це зроблено для вашої зручності. Якщо у вас на ноутбуці раптом виникнуть проблеми зі свіжими драйверами, то ви завжди можете спробувати встановити попередню версію. Велике прохання негайно повідомити про проблеми з драйверами в відповідній темі форуму (її ви можете знайти за допомогою путівника по форуму для новачків ). Перш ніж звертатися з питаннями на форум будь ласка ознайомтеся з темами форуму. Особливу увагу зверніть на перші повідомлення тим з відповідями на найбільш часті питання. Цілком ймовірно, що ваше запитання вже піднімався відвідувачами і було вирішено. Так ви сильно заощадите свій час.

Процес установки утиліт і драйверів на ноутбуки Asus A6R і Asus A6RP детально викладено в даному матеріалі: Установка драйверів і утиліт на ноутбуки Asus . Там описано в якому порядку і як встановлювати драйвера і утиліти, а також різні нюанси. Фірмові утиліти ноутбуків Asus обговорюються тут: Опис і рішення проблем з утилітами для ноутбуків Asus .

Набір програм для Asus A6R і A6RP

Крім драйверів вам також знадобляться і додатки. Набір необхідних безкоштовних додатків ви можете завантажити за даними адресами: завантажити / завантажити .

Більш детальну інформацію про набір програм по посиланнях вище ви можете дізнатися тут: Добірка необхідних безкоштовних програм .

Комплект драйверів для ноутбуків Asus A6R і A6RP для Windows XP

Для установки Windows XP на Asus A6R і Asus A6RP ви можете скористатися цим керівництвом: Установка Windows XP без інтеграції драйверів SATA . У вашому випадку драйвера SATA інтегрувати не потрібно. Якщо у вас раптом виникнуть питання щодо встановлення Windows XP, то ви можете їх викласти в даній темі форуму: Рішення проблем з установкою Windows XP на ноутбук .

Драйвер для чіпсета AMD

Завантажити драйвер: завантажити / завантажити

Опис драйвера і як встановлювати: даний драйвер потрібен для правильної роботи багатьох системних пристроїв. До таких належить контролер інтерфейсу SMBus. Сам інтерфейс відповідає за конфігурацію пам'яті, правильну роботу ноутбука з акумулятором і енергозбереженням в загальному. Штука потрібна. Встановлювати на Asus A6R і Asus A6RP даний драйвер потрібно обов'язково. Установка гранично проста: завантажуємо архів, розпаковуємо і запускаємо setup.exe.

Драйвер для відеокарти ATI

Завантажити драйвер для відеокарти ATI: завантажити / завантажити

Завантажити іншу версію драйвера для відеокарти ATI: завантажити / завантажити

Опис і як встановлювати: як уже згадувалося вище, в даном ноутбуці встановлена відеокарта ATI Mobility Radeon X200M. На жаль, випуск нових драйверів для цієї відеокарти був припинений в кінці 2009 року. За посиланнями вище розміщені останні працюють версії. Установка драйвера цілком стандартна і не повинна викликати складнощів. Все повинно встановитися. Проблеми з установкою драйвера можуть виникнути при використанні замість чистих MSDN збірок Windows XP SP3 збірок на кшталт Zver, Loner, Lite, Xtreme і інших. Ця обставина пов'язана з тим, що в таких збірках автори часто вбудовують драйвера для настільних відеокарт. Це як раз і призводить до помилок на етапі установки мобільних драйверів. У разі виникнення проблем з драйверами для відеокарти звертайтеся сюди: Вирішення проблем з драйверами на відеокарту

Драйвер для звукової карти

Завантажити драйвер: завантажити / завантажити

Опис драйвера і його установка: в даних моделях ноутбуків встановлений аудіочіп виробництва Realtek AC97. Установка цілком стандартна. Розпаковуємо архів і запускаємо Setup.exe. Всі питання по драйверам на звук прошу адресувати сюди: Вирішення проблем з драйверами для звукової карти .

Драйвер для мережевої карти Realtek

Завантажити драйвер: завантажити / завантажити

Опис драйвера: в ноутбуках Asus A6R і Asus A6RP встановлена досить стара мережева карта на чіпі Realtek. Установка драйвера на дану мережеву карту цілком стандартна. Проблеми з драйверами на мережеву карту ви можете вирішити за допомогою цієї теми форуму: Вирішення проблем з драйверами для мережевої карти і Wi-Fi .

Драйвер для Wi-Fi адаптера

Завантажити драйвер для Wi-Fi адаптера на чіпі Atheros: завантажити / завантажити

Установка і опис драйвера: в Asus A6R і Asus A6RP встановлюються адаптери на основі чіпів Atheros. Установка драйверів для адаптерів Atheros не повинна викликати складнощів. Драйверів на Wi-Fi присвячена дана тема форуму: Вирішення проблем з драйверами для мережевої карти і Wi-Fi .

Драйвер для картридера на чіпах Ricoh

Завантажити драйвер: завантажити / завантажити

Опис драйвера і як встановлювати: як і у випадку з звуковою картою, картрідер даного ноутбука заснований на чіпах виробництва Ricoh. Установка драйвера також не повинна викликати проблем Питання за даними драйверам викладаємо тут: Рішення проблем з пошуком і установкою драйверів .

Драйвер для Web-камери ноутбука

Завантажити набір драйверів для камери з інструкцією по установці: завантажити / завантажити

Опис драйвера і як встановлювати: даний драйвер потрібен для нормальної роботи веб-камери ноутбука. Інструкція по установці є в архіві з драйвером. Також ви можете ознайомитися з цією інструкцією: Пошук і установка драйвера для веб-камери . Там все детально описано. Питання по Web-камерам обговорюються тут: Рішення проблем з Web-камерами .

Драйвер для модему

Завантажити драйвер: завантажити / завантажити

Опис драйвера і як встановлювати: дані драйвера потрібні для роботи вбудованого Dial-up модему. Установка також стандартна: розпаковуємо архів і запускаємо відповідний файл.

Драйвер для тачпада ноутбука Asus A6R і A6RP

Завантажити драйвер для тачпада Synaptics: завантажити / завантажити

Опис драйвера і процесу його установки: драйвер для тачпада ноутбука. Якщо ви хочете використовувати смуги прокрутки і інші функції, то потрібно обов'язково встановити цей драйвер. Разом з даними драйвером встановлюється утиліта для настройки тачпада.

Набір утиліт для ноутбуків Asus A6R і A6RP

Завантажити Основний набір утиліт: завантажити / завантажити

Завантажити додатковий набір утиліт: завантажити / завантажити

Опис і установка утиліт Asus: в архіві з основним набором утиліт розміщені такі утиліти: ATK 0100, ATK Package, ATK Hotkey, ATK Media, ATK OSD, KBFilter, Asus LiveFrame для камери, Asus Generic Function Service, Asus Wireless Console і Asus Power 4 Gear. Їх потрібно обов'язково встановлювати. Дані утиліти описані в керівництві: Установка драйверів і утиліт на ноутбуки Asus . Додаткові утиліти Asus ви можете знайти в другому наборі утиліт. Питання по подібним утилітам ви можете викласти тут: Опис драйверів і утиліт для ноутбуків Asus .

Повний набір драйверів для Asus A6R і A6RP для Windows Vista і Windows 7

Установка Windows Vista і Windows 7 на ноутбуки Asus A6R і Asus A6RP досить. Процедура установки детально описана в керівництві: Установка Windows Vista для новачків і Установка Windows 7 .

Драйвера для Windows Vista і Windows 7 підбиралися таким чином, щоб вони однаково добре підходили як до одній операційній системі, так і до іншої. У деяких випадках драйвера для Windows 7 і Windows Vista йтимуть окремо.

Драйвер для чіпсета AMD

Завантажити драйвер: завантажити / завантажити

Опис драйвера і як встановлювати: даний драйвер потрібен для правильної роботи багатьох системних пристроїв. До таких пристроїв в першу чергу відноситься контролер інтерфейсу SMBus. Даних інтерфейс відповідає за конфігурацію оперативної пам'яті, за правильну роботу ноутбука з акумулятором і енергозбереженням в загальному. Встановлювати даний драйвер потрібно обов'язково. Установка гранично проста: завантажуємо архів, розпаковуємо і запускаємо setup.exe.

Драйвер для відеокарти

Завантажити драйвер для відеокарти ATI: завантажити / завантажити

Завантажити іншу версію драйвера для відеокарти ATI: завантажити / завантажити

Опис драйвера і як встановлювати: як уже було сказано на початку статті, в Asus A6R і Asus A6RP встановлена відеокарта ATI Mobility Radeon X200M. Компанія AMD припинила підтримку даних відеочипів починаючи з 10 версії своїх драйверів Catalyst. За посиланнями вище розміщені останні працюють версії. Установка драйвера цілком стандартна: запускаємо setup.exe, ставимо і перезавантажуємо ноутбук. На відміну від Windows XP, драйвера для відеокарт ATI під Windows Vista і Windows 7 більш терпимі до неоригінальним збірок Windows. У будь-якому випадку, якщо виникнуть проблеми з драйвером відеокарти, то звертаємося сюди: Вирішення проблем з драйверами на відеокарту . Перш ніж поставити питання читаємо тему.

Драйвер для звукової карти Realtek AC97

Завантажити драйвер: завантажити / завантажити

Опис драйвера і процесу установки: в даних моделях ноутбуків встановлений аудіочіп виробництва Realtek. Установка драйвера цілком стандартна. Розпаковуємо архів і запускаємо Setup.exe. Все як завжди. Питання по драйверам на звук прошу адресувати сюди: Вирішення проблем з драйверами для звукової карти .

Драйвер для мережевої карти Realtek

Завантажити драйвер: завантажити / завантажити

Опис драйвера: в ноутбуках Asus A6R і Asus A6RP встановлена досить екзотична мережева карта на чіпі Realtek. Установка драйвера цілком стандартна. Проблеми з драйверами на мережеву карту вирішуються в даній темі форуму: Вирішення проблем з драйверами для мережевої карти і Wi-Fi .

Драйвер для Wi-Fi адаптера Atheros

Завантажити драйвер для Wi-Fi адаптера Atheros: завантажити / завантажити

Опис драйвера і установка: в ноутбуках Asus A6R і Asus A6RP часто зустрічаються адаптери на основі чіпів Atheros. Установка драйверів для Wi-Fi адаптера також не повинна викликати складнощів. За драйверам для Wi-Fi існує ціла тема форуму: Вирішення проблем з драйверами для мережевої карти і Wi-Fi .

Драйвер для картридера Ricoh

Завантажити драйвер: завантажити / завантажити

Опис драйвера і способів установки: картрідер ноутбуків Asus A6R і Asus A6RP побудований на чіпах Ricoh (чіпи R5C476, R5C592 і R5C822). Для їх роботи потрібні драйвера. У диспетчері пристроїв невстановлений картрідер часто відображається як декілька PCI-контролера пам'яті з жовтенькими знаками оклику. Установка драйвера також не повинна викликати проблем. Розпаковуємо архів, запускаємо установку. Питання за даними драйверам викладаємо тут: Рішення проблем з пошуком і установкою драйверів .

Драйвер для Web-камери ноутбука

Завантажити набір драйверів для камери з інструкцією по установці: завантажити / завантажити

Опис драйвера для веб-камери і як встановлювати: даний драйвер потрібен для нормальної роботи веб-камери ноутбука. Інструкція по установці є в архіві з драйверами по посиланнях вище. Також рекомендую ознайомитися з цим посібником: Пошук і установка драйвера для веб-камери . Питання по Web-камерам прошу викладати тут: Рішення проблем з Web-камерами .

Драйвер для тачпада Synaptics

Завантажити драйвер для тачпада Synaptics: завантажити / завантажити

Опис драйвера і процесу його установки: драйвер для тачпада ноутбука. Він потрібен якщо ви бажаєте використовувати смуги прокрутки і інші додаткові функції. Разом з даними драйвером встановлюється утиліта для настройки тачпада.

Драйвер для модему

Завантажити драйвер: завантажити / завантажити

Опис драйвера і як встановлювати: дані драйвера потрібні для роботи вбудованого Dial-up модему. Установка також стандартна: розпаковуємо архів і запускаємо відповідний файл.

Набір фірмових утиліт Asus для ноутбуків Asus A6R і A6RP

Завантажити Основний набір утиліт: завантажити / завантажити

Завантажити додатковий набір утиліт: завантажити / завантажити

Опис і установка утиліт Asus: в архіві з основним набором утиліт розміщені такі утиліти: ATK 0100, ATK Package, ATK Hotkey, ATK Media, ATK OSD, KBFilter, Asus LiveFrame для камери, Asus Generic Function Service, Asus Wireless Console і Asus Power 4 Gear. Їх потрібно обов'язково встановлювати. Дані утиліти, їх установка і інша інформація подана в керівництві: Установка драйверів і утиліт на ноутбуки Asus . Решта утиліти Asus ви знайдете в архіві з додатковим набором утиліт. Всі питання по подібним утилітам прошу адресувати сюди: Опис драйверів і утиліт для ноутбуків Asus .

На цьому все.

Якщо у вас виникнуть питання, то ознайомтеся спочатку з відповідями на часті питання , А потім з відповідною темою форуму. Її ви можете знайти за допомогою путівника по форуму для новачків .

З повагою, автор матеріалу - Тонієвич Андрій. Публікація даного матеріалу на інших ресурсах вирішуються виключно з посиланням на джерело та з зазначенням автора.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки