Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

MacBook або звичайний ноутбук на Windows. Що вибрати?

Я часто працюю за ноутбуком сидячи в кафе або коворкінг. Кожен раз, спостерігаючи за іншими людьми, мимоволі помічаю наскільки користувачів Mac менше, ніж власників інших ноутбуків. Всіляких Asus, Sansung, Acer, HP і багатьох інших брендів. Лише в небагатьох - MacBook (Air, Pro). Чи замислювалися ви раніше, чому шанувальників Apple лептопів в десятки разів менше? Але ж причини є і вони досить неоднозначні. Давайте в них розберемося.

Згідно з офіційною статистикою, комп'ютери працюють на Microsoft Windows займають приблизно 91% всього ринку, в той час як пристрої на macOS - всього 8%. Що за страшні цифри запитаєте ви? Так, дійсно, у цінителя Mac ні викликають подив. Невже така статистика натякає, що macOS гірше ніж Windows? Або сама комп'ютерна техніка Apple поступається в якості іншим брендам? Звичайно ж ні, причини набагато більш прозаїчні.

Читайте також про різниці між macOS і Windows

Основна причина в тому, що операційна система macOS встановлюється суто на техніку Apple Mac, в той час як Windows «вільна» операційка, і її встановлюють на свої комп'ютери десятки виробників. Іншими словами, макбуков може бути більше ніж ноутбуків будь-якого іншого бренду, але якщо брати в загальному, то армія Віндовс ПК - набагато перевершує за чисельністю.

Друга причина полягає в іміджі MacBook як «дорогої техніки». З огляду на, що часто яблучні лептопи коштують у кілька разів дорожче самих топових ноутбуків інших марок - це позначається на кількості покупців. Багатьом здається, що подібна цінова політика невиправдана. Я не буду сперечатися, зауважу лише, що якість збірки, продуктивність і довговічність ноутбуків Apple - значно вище ніж продукція інших брендів. А додайте до цього сучасний естетичний дизайн, ергономіку, стиль в кінці кінців! В результаті і отримуємо більш дорогий пристрій.

І, нарешті, третя причина, - це страх нових користувачів перед операційною системою macOS. Ще з післярадянських часів жителі сучасного СНД звикли до Windows. Згадайте, як жваво обговорювалося будь-яке оновлення системи, як в більшості своїй, на комп'ютери ставилися піратські версії програми ... Про Mac OS в той час ніхто практично не чув, та й не дивно. Адже продукція Apple в основному набула поширення в США, до того ж, компанія дуже серйозно ставилася до захисту своїх програмних продуктів. Тому переважна більшість населення щільно «підсіло» на Майкрософт Віндовс, а відповідно і програми написані під неї.

Так що ж все таки краще вибрати Макбук або ноутбук іншого бренду? Однозначної відповіді на це питання немає, все залежить від особистих переваг користувача і завдань, які необхідно вирішувати. Крім того, важливим є ставлення власника ноутбука до його надійності і довговічності. Як правило пристрої Apple «живуть» довше, а значить їх рідше доводиться міняти. У той же час є користувачі, що не проти оновлювати техніку щороку або кілька.

Якщо в цілому резюмувати, то я б позиціонував ноутбуки Епл як бізнес пристрою. Тобто перевагу їм віддають люди, чия професійна діяльність тісно пов'язана з використанням комп'ютера. З іншого боку, не секрет, що, наприклад, для ігор краще підходять лептопи інших брендів. Це позначається на виборі техніки. Бізнесмени, творчі люди і вузькі фахівці віддають перевагу MacBook за його безвідмовність, хорошу продуктивність і зовнішній вигляд. А користувачі які використовують ноутбук в побутових цілях або для стандартних завдань, не бачать сенсу переплачувати за яблуко на кришці.

Тому, як то кажуть - «думайте самі, вирішуйте самі». Єдине, що хотів донести - не варто боятися Apple-устойств як складних і дорогих в обслуговуванні. Насправді операційна система macOS багато в чому перевершує Windows, вона більш стабільна і безпечна. До неї варто лише звикнути, і через короткий час ви зможете повноцінно використовувати всі можливості, що відкрилися. А для обслуговування та ремонту MacBook існують спеціалізовані сервісні центри. Один з них можу відразу порекомендувати як надійну і професійну компанію. це сервіс Apple BashMac в Києві.

Чи замислювалися ви раніше, чому шанувальників Apple лептопів в десятки разів менше?
Що за страшні цифри запитаєте ви?
Невже така статистика натякає, що macOS гірше ніж Windows?
Або сама комп'ютерна техніка Apple поступається в якості іншим брендам?
Так що ж все таки краще вибрати Макбук або ноутбук іншого бренду?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки