Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Mobile-review.com Моноблок Dell Inspiron 24 5477 AIO

  1. зміст Технічні характеристики позиціонування Зовнішній вигляд екран Мультимедіа Продуктивність...
  2. Зовнішній вигляд
  3. екран
  4. Мультимедіа
  5. Продуктивність і рівень шуму
  6. Загальні враження і висновки
  7. конкуренти
  8. Посилання по темі

зміст
  1. Технічні характеристики
  2. позиціонування
  3. Зовнішній вигляд
  4. екран
  5. Мультимедіа
  6. Продуктивність і рівень шуму
  7. Загальні враження і висновки
  8. конкуренти

Технічні характеристики

  • Процесор: Intel® Core ™ i5-8400T 8-го покоління (6 ядер, кеш 9 МБ, частота до 3.3 ГГц)
  • Операційна система: Windows 10 Домашня 64-bit (є варіанти c Ubuntu)
  • Графіка: NVIDIA GeForce GTX 1050 з 4 ГБ DDR5, Intel (R) UHD Graphics 630
  • Оперативна пам'ять: 8 ГБ DDR4-2666 DDR4 SDRAM (до 16 ГБ)
  • Жорсткий диск: 128 ГБ SSD M.2 + 1 ТБ HDD (5 400 об / хв)
  • Екран: 23.8 дюйма, IPS, покриття антивідблиску, Full HD, співвідношення 16: 9, є варіанти з сенсорним екраном
  • Звук: аудіосистема високої чіткості з ПО Waves MaxxAudio® Pro
  • Вбудована камера: вбудована широкоформатний веб-камера з роздільною здатністю HD (720p) і чотирма цифровими спрямованими мікрофонами; вбудована інфрачервона камера з роздільною здатністю Full HD (1080p), сумісна з Windows Hello і підтримуюча розпізнавання осіб
  • Інше: адаптер бездротової мережі Qualcomm QCA61x4A 802.11ac Wireless Adapter, Dual Band 2.4 & 5 GHz, 2x2, Intel (R) Ethernet Connection (7) I219-V з Bluetooth 4.1
  • Розміри: 413,7 x 540,2 х 52,8 мм, вага - 7.85 кілограма
  • Порти і датчики:
    На бічній панелі:
    - 1 порт USB 3.1 Type-C ™ 1-го покоління
    - 1 порт USB 3.1 1-го покоління з підтримкою технології PowerShare
    - 1 універсальний аудіороз'єм
    - 1 слот для карт пам'яті SD
    На задній панелі:
    - 1 вхідний роз'єм HDMI
    - 1 вихідний роз'єм HDMI 1.4
    - 1 роз'єм RJ-45 (Ethernet 10/100/1000 Мбіт / с)
    - 2 порти USB 2.0
    - 2 порти USB 3.1 1-го покоління
    - 1 лінійний аудіовихід
    - 1 роз'єм живлення постійного струму
  • Ціна: від 69 000 рублів

позиціонування

Dell Inspiron 24 5477 AIO - це відмінний комп'ютер для будинку. Упевнений, що він і в офісі себе добре проявить, але операційна система Windows 10 Домашня ніби натякає, що в першу чергу пристрій для домашнього використання. До речі, якщо кому не подобається Домашня, то завжди можна оновити до Pro. Також є версія з Ubuntu.

Такий моноблок відмінно підійде для школярів і студентів. У нього відмінний великий матовий екран, серйозна продуктивність, насичений звук. А так як це моноблок, то, на відміну від ноутбука, чадо його в ліжко не потягне, так що в якомусь плані і контролювати легше, і з'явиться чіткий поділ, що з комп'ютером працюємо за столом. Приблизно як їжа тільки на кухні, а не в вітальні.

Відмінно підійде моноблок і для невеликих квартир або просто шанувальників мінімалізму. Завдяки тонким рамкам комп'ютер вийшов компактним і дуже стильним, веб-камера захована в корпусі, для підключення потрібно тільки один провід в розетку, до інтернету через Wi-Fi, клавіатуру і мишку по Bluetooth.

Завдяки тонким рамкам комп'ютер вийшов компактним і дуже стильним, веб-камера захована в корпусі, для підключення потрібно тільки один провід в розетку, до інтернету через Wi-Fi, клавіатуру і мишку по Bluetooth

Весь тиждень, що комп'ютер був на тесті, я старанно за ним працював. Порти і роз'єм для SD-карти розташовані вдало, можна використовувати наосліп, великий 24-дюймовий екран, звичайно, незрівнянно краще, ніж 15 або 17 дюймів у ноутбуків. Продуктивності вистачає як для обчислень великих таблиць в Excel, так і для обробки відео в Adobe Premiere. А відеокарта відмінно підходить, щоб грати в усі доступні на сьогодні гри.

Окремо порадував звук. Великий запас гучності, а головне, саме звучання дуже насичене. Чи не покрівлю душею, сказавши, що саме якістю звуку моноблок здивував мене найбільше.

Зовнішній вигляд

Дизайн у комп'ютера лаконічний. При цьому здорово, що моноблок відмінно виглядає не тільки спереду, але і ззаду. Корпус виконаний з пластика.

Корпус виконаний з пластика

Велику частину передньої поверхні займає екран. У Dell зробили дуже тонкі рамки екрану і зовнішню облямівку. Завдяки цьому моноблок виглядає дуже компактним. Коли дістав його з коробки, то спочатку вирішив, що щось переплутали і прислали 21 дюйм, а не 24. Знизу - логотип Dell і перфорований пластик, по краях якого ховаються два динаміки. У правому кутку - кнопка включення з молочно-білим світлодіодом.

У правому кутку - кнопка включення з молочно-білим світлодіодом

З правого боку немає нічого, а з лівого знаходяться роз'єм 3.5 мм, слот для карт пам'яті, USB порт і USB Type-C.

5 мм, слот для карт пам'яті, USB порт і USB Type-C

Зверху сховалася веб-камера. У прибраному стані вона практично непомітна. Блок веб-камери такий великий, тому що обладнаний системою Windows Hello з інфрачервоними сенсорами, що дозволяють проводити авторизацію по фізіономії.

Блок веб-камери такий великий, тому що обладнаний системою Windows Hello з інфрачервоними сенсорами, що дозволяють проводити авторизацію по фізіономії

На задній панелі є вставка з сірого пластика.

На задній панелі є вставка з сірого пластика

А під нею - ще додаткові порти:

  • 1 вхідний роз'єм HDMI
  • 1 вихідний роз'єм HDMI 1.4
  • 1 роз'єм RJ-45 (Ethernet 10/100/1000 Мбіт / с)
  • 2 порти USB 2.0
  • 2 порти USB 3.1 1-го покоління
  • 1 лінійний аудіовихід
  • 1 роз'єм живлення постійного струму

Моноблок спочиває на товстій ніжці, на якій фіксується за допомогою гвинта. Викрутка не потрібна, так як в капелюшок гвинта вмонтована ручка, щоб було зручно закручувати.

Dell молодці, так як пристрій практично миттєво готовий до роботи. Дістав з коробки, закрутив ніжку, встромив у розетку, і готово. Ніяких зайвих проводів і рухів тіла. Є два види подібних моноблоків. З сенсорним екраном і без. Від цього залежить конструкція ніжки. Якщо екран сенсорний, то моноблок можна нахилити, щоб було зручніше працювати руками.

Мені взагалі подобається більшість варіантів дизайну від Dell, так як в компанії вважають за краще чистоту, простоту і раціональність. Ніяких складних вигадок і несподіванок, все чітко і по справі. Завдяки такому підходу пристрої виходять витонченими.

До змісту >>>

екран

Екран тут IPS LCD. Розмір - 23.8 дюйма, а дозвіл - Full HD. Яскравість екрану - близько 200 ніт. Екран матовий з покриттям антивідблиску. Ефективність останнього підтверджую, так як працював за моноблоком, коли на нього падали сонячні промені. При цьому на якість і сприйняття картинки це практично не впливало.

При цьому на якість і сприйняття картинки це практично не впливало

Ось такий от графік гами. По-моєму, він дуже хороший. І така передача кольору дозволить професійно працювати з фотографіями.

До змісту >>>

Мультимедіа

За мультимедіа в моноблоці відповідає технологія Dell Cinema. Dell Cinema складається з двох компонентів. Перший - це звук. В даному випадку просто процитую фірмову фразу-опис, так як не збрехали: «Технологія Waves MaxxAudio® Pro підвищує потужність звуку і робить чітким кожен тон». Звук дійсно глибокий і насичений. Моноблок відмінно підійде і для прослуховування музики, і для фільмів. Особливо для фільмів і серіалів, тому що другий компонент Dell Cinema- це передача потокового відео, тобто моноблок заточений на перегляд серіалів через онлайн-сервіси. CinemaStream - це софтові фішки, які допомагають нівелювати такі проблеми, як довга буферизация або розпадання відео на квадратики при малій інтернет-швидкості.

Веб-камера і інфрачервона камера розпізнавання осіб для Windows Hello заховані на верхньому торці моноблока. Конструкція проста і ефективна - натиснути на блок, і камери вилізли, рівно так само їх можна прибрати.

Завдяки системі Windows Hello я перейнявся до моноблоку теплотою і повагою. Прийшовши додому якось пізно ввечері, я включив моноблок, але труднощі прожитого дня схилили мене кудись в сторону, тому на екрані вітання висвітилася турботлива напис «Ми шукаємо вас». Вона зворушила до глибини. Я звернувся до моноблоку з вигуком: «Друже, спасибі, я теж шукаю себе!». Хотів було продовжити і обговорити з комп'ютером всю працю за життя, але тут прокинулася дівчина і сказала, що ще хоча б один шерех, і мене вже ніхто і ніколи не знайде ... І я зрозумів, що інший раз про нас дбають і нас розуміють абсолютно, здавалося б, сторонні компанії, такі як Dell і Microsoft, а не близькі люди. І потрібно це цінувати.

Якість веб-камери стандартне, 720p. У мене в цьому плані, звичайно, велике питання. Невже веб-камера так дорого коштує, що не можна вставити щось краще за якістю, особливо якщо ви робите варіант, обладнаний Windows Hello? Все-таки для стаціонарного пристрою, де не потрібно сильно економити місце, можна було встановити щось пристойніше.

До змісту >>>

Продуктивність і рівень шуму

Пристрій працює практично безшумно. Звук вентиляторів чути тільки кілька секунд на старті. Ймовірно, це якась перевірка всіх систем, так як навіть в іграх все тихо і мирно. У моноблока досить потужний процесор останнього, восьмого покоління від Intel. До слова, до покупки доступні варіанти на i3 і i7. І окремо хочу зауважити, що в моноблоці коштує не дієтичний процесор під літерою «U» на 4 ядрах, а дуже навіть зухвалий, що вийшов у другому кварталі 2018 року, i5-8400T з 6 ядрами і 9 МБ розумного кеша.

Також моноблок обладнаний двома відеокартами NVIDIA GeForce GTX 1050 з 4 ГБ DDR5 і Intel (R) UHD Graphics 630.

У даній мені версії була комбінація SSD на 128 ГБ і 1 ТБ HDD (5400 оборотів в хвилину). Як і у випадку з іншими пристроями від Dell, комп'ютер можна модифікувати. Для любителів злегка заощадити є варіант придбати моноблок тільки з HDD на 1 ТБ (7200 оборотів в хвилину), а потім в М.2 вставити самостійно куплений SSD. На Youtube можна знайти відео з розбирання моноблока. Корпус легко розбирається.

Для оцінки продуктивності за традицією скористався синтетичними тестами. Ось такий результат отримав моноблок в тесті Passmark, набравши 3 704 бали, тобто проявивши себе краще 76% інших машин, які пройшли цей тест.

А ось вкладка, що стосується швидкості пам'яті:

А ось вкладка, що стосується швидкості пам'яті:

А ось PCmark 10, що пропонує набір з 3 тестів: Essential, Productivity і Digital Content Creation.

Тест Essentials містить найбільш поширені способи використання ПК. Навантаження тестів включають перегляд веб-сторінок, відеоконференції, запуск додатків. Лептоп показав себе з хорошого боку. Потужний процесор, спритний SSD і багато оперативної пам'яті допомагають моноблоку отримати дуже пристойний результат.

Наступний тест, Productivity, відповідає за продуктивність системи при роботі з повсякденними офісними додатками. Навантаження тестів включають редагування документів та електронних таблиць. Результат відмінний. Для роботи в Excel ідеально. Цікаво, що бал за редагування документів гірше. Не можу ніяк це пояснити, тому що зазвичай все навпаки.

Не можу ніяк це пояснити, тому що зазвичай все навпаки

Digital Content Creation - це найскладніший тест. Він відповідає за вимоги до роботи з цифровим контентом і середовищем. Тести включають редагування фотографій, відео, рендеринг та візуалізацію. Його результати мене конкретно засмутили. І тільки потім я зрозумів, що бенчмарк використовував для оцінки вбудовану відеокарту Intel (R) UHD Graphics 630.

І тільки потім я зрозумів, що бенчмарк використовував для оцінки вбудовану відеокарту Intel (R) UHD Graphics 630

Через провал в третьому тесті загальний бал вийшов цілком середнім:

Через провал в третьому тесті загальний бал вийшов цілком середнім:

Але вже не знаю, кого моноблок зібрався обдурити, прикидаючись валянком, так як у нього «під капотом» NVIDIA GeForce GTX 1050 з 4 ГБ DDR5. А найкраща перевірка для такої карти - це Far Cry 5. Увійшовши в гру, я побачив, що і тут отримую 10-15 кадрів в секунду. До слова, цілком непоганий результат для вбудованої графіки. Перейшовши в налаштування, я перемкнув карту на GeForce і запустив вбудований бенчмарк на ULTRA налаштуваннях. Результат - в середньому 33 кадру в секунду. По-моєму, дуже гідно.

За допомогою вбудованого софту Windows записав відео. Якість графіки ви по ньому навряд чи зможете оцінити, а от плавність картинки - цілком:

І ще раз зазначу, що у моноблока відмінний звук. Видно, Dell спільно з Dolby якісно поколдовали над вбудованими динаміками - звук від літака, постріли, вибухи, сплески води звучать чудово і об'ємно. У навушниках грати зовсім не хотілося.

А ось приклад, як комп'ютер відкриває файл Excel на 54 МБ.

Файл досить складний, з безліччю вкладок, зв'язків і формул. Однак моноблок відкрив його граючи. І ніяких проблем при швидких скачках по вкладках. Але це, звичайно, заслуга не графіки, а швидкої оперативної пам'яті і шестиядерних Core i5 8-го покоління.

Якщо відкинути дискретну відеокарту, то моноблок від Dell - практично ідеальний комп'ютер для аналітиків: великий екран, потужний процесор, а оперативна пам'ять легко збільшується до 16 ГБ, що ще для щастя треба? Правильна відповідь: другий 24-дюймовий монітор. Його можна під'єднати за HDMI.

За продуктивність моноблоку тверда п'ятірка. Він підходить для будь-яких ігор, при цьому і вважати на ньому можна відмінно.

До змісту >>>

Загальні враження і висновки

На жаль, у мене моноблок Dell Inspiron 24 5477 AIO пробув всього тиждень. Цього цілком вистачило, щоб зрозуміти, що вдає із себе комп'ютер, але занадто мало часу, щоб насолодитися ним по повній.

Моноблок - досить специфічний форм-фактор. Багатьох зупиняє, що він не такий мобільний, як ноутбук. Хоча я за тиждень пару раз переміщував комп'ютер по квартирі. Відносив його на кухню, щоб кіно додивитися за вечерею.

Ще одна претензія, що моноблоки не піддаються апгрейду, на відміну від традиційних корпусів. І у випадку з Dell це абсолютно не так. По-моєму, це взагалі одна з головних фішок комп'ютерів Dell. Можливість легкого апгрейда. На офіційному сайті компанії є PDF-керівництво, в якому покроково розповідається, як замінити будь-яку деталь ноутбука, починаючи від жорсткого диска і Wi-Fi адаптера і закінчуючи материнською платою і процесором. Відповідно, моноблок Dell Inspiron 24 5477 AIO гарний і тим, що його можна буде потихеньку оновлювати. І якщо хочеться непоганий комп'ютер, який буде займати мінімум місця, але при цьому мати все необхідне, починаючи від якісного екрану і звуку і закінчуючи великим набором портів і Bluetooth, то варто звернути увагу на цей моноблок. У Dell є ще версія на 27 дюймів.


конкуренти

Поки що конкурентів не так багато, тому що у більшості моноблоків використовуються скромні процесори з приписками U, як, наприклад, Core i5-8250U. А це відразу мінус 2 ядра і зниження продуктивності.

Як конкурента можна розглянути моноблок 23.8`` ASUS Zen AiO Pro Z240IE. Але він на попередньому поколінні процесора, а стоїть на 5 тисяч дорожче.

Якщо трохи доплатити, то можна взяти свіжий OptiPlex 7460 від Dell. У нього схожий дизайн, зате процесор Windows Pro і Intel Core i7-8700K, тобто цей процесор піддається оверклокингу. Це основний конкурент моноблока зі статті. І, по-моєму, більш вигідна покупка.

І, по-моєму, більш вигідна покупка

А ось непоганий варіант від Lenovo - Lenovo IdeaCentre AIO 520-27. При схожою ціною тут більше екран (27 дюймів), але ось графіка гірше і процесор минулого покоління.

При схожою ціною тут більше екран (27 дюймів), але ось графіка гірше і процесор минулого покоління

Про конкурентів скажу так. Інші виробники поки що не встигли оновити свої моноблоки на нові процесори, тому Dell і виглядає так чудово. Через кілька місяців конкуренти теж оновляться. Сильна сторона Dell - це можливість подальшого апгрейда і відмінний екран, який підійде і для перегляду фільмів, і для фоторедактури. Начинка плюс-мінус у всіх буде однакова, а про дизайн у кожного своя думка. Наприклад, мені здається дивним рішення ASUS використовувати фірмовий орнамент з концентричних кіл в ASUS Zen AiO Pro Z240IE, а комусь здасться, що це круто.

У коментарях пишіть свою думку як про даний комп'ютер, так і про сам форм-фактор моноблоків.

До змісту >>>

Посилання по темі

Поділитися:

Ми в соціальних мережах:


Є, що додати ?! Пишіть ... [email protected]

Невже веб-камера так дорого коштує, що не можна вставити щось краще за якістю, особливо якщо ви робите варіант, обладнаний Windows Hello?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки