Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

ТОП-6 потужних смартфонів для ігор 2017 року: вибираємо «провідника» в віртуальний світ

  1. Яким повинен бути смартфон для ігор?
  2. продуктивність процесора
  3. графічна підсистема
  4. Об'єм пам'яті
  5. дисплей
  6. потужність акумулятора
  7. 1.Samsung Galaxy S8
  8. 2. One Plus 5
  9. 3. HTC U11
  10. 5. Sony Xperia XA1 Plus
  11. 6. Xiaomi Mi A1

У 2016 році вперше гри на мобільних пристроях зайняли лідируючі позиції на ринку розваг, залишивши позаду персональні комп'ютери і консолі, а в цьому році кількість геймерів перетнула позначку в 2 мільярди людей *

У 2016 році вперше гри на мобільних пристроях зайняли лідируючі позиції на ринку розваг, залишивши позаду персональні комп'ютери і консолі, а в цьому році кількість геймерів перетнула позначку в 2 мільярди людей *. Це означає, що смартфони здатні підтримувати 3D-ігри зі складною графікою і спецефектами, актуальні як ніколи.

Але який ігровий смартфон вибрати? Відповідь в нашій статті. Розглянемо ключові характеристики геймерского смартфона і топ найпотужніших android-фаблет 2017 року за версією експертів КТС.

ЗМІСТ:

  1. Важливі характеристики для ігрового смартфона
  2. Samsung Galaxy S8
  3. One Plus 5
  4. HTC U11
  5. Xiaomi Mi Note 3
  6. Sony Xperia XA1 Plus
  7. Xiaomi Mi A1

Важливі характеристики для ігрового смартфона   Samsung Galaxy S8   One Plus 5   HTC U11   Xiaomi Mi Note 3   Sony Xperia XA1 Plus   Xiaomi Mi A1

Яким повинен бути смартфон для ігор?

Практично всі сучасні смартфони орієнтовані на ігри, тому шукати доводиться серед звичайних на вигляд гаджетів. Щоб полегшити вибір, зверніть увагу на такі параметри.

продуктивність процесора

Для запуску ресурсоємних мобільних додатків знадобиться потужний процесор, тому варто враховувати кількість ядер, робочу частоту і архітектуру чіпа. Відмінну продуктивність в іграх демонструють чотирьох і восьмиядерні процесори з частотою від 1,2 ГГц і 64-бітної архітектурою.

графічна підсистема

На графічний відеочіп лягає основне навантаження під час гри, адже саме він відповідає за коректне відображення всіх текстур. Високою швидкістю обробки тривимірної графіки відрізняються NVIDIA, Mali, Adreno, PowerVR.

Об'єм пам'яті

Ігрові програми вимагають значних ресурсів, тому в запасі смартфона має бути від 3 ГБ оперативної (тимчасової) пам'яті і від 32 ГБ вбудованої.

дисплей

Екран - це «вікно» в віртуальний світ розваг і місце взаємодії користувача з інтерфейсом гри. Тому уважно придивіться до типу матриці, розширення і розміру дисплея. Реалістичну передачу кольору і відмінну деталізацію елементів забезпечать технології IPS і AMOLED з роздільною здатністю Full HD (1920 × 1080) або Quad HD (2560 × 1440), а ефектність гри - дисплей від 5,5 "з підтримкою Multi Touch.

потужність акумулятора

Потужність батареї безпосередньо впливає на тривалість гри, тому орієнтуйтеся на ємність від 3000-4000 мА / г. Величезним плюсом стане наявність олеофобним покриття, захисного скла, наприклад, Gorilla Glass і корпусу Soft Touch.

А тепер перейдемо власне до шістки смартфонів 2017 го, які виводять гри на мобільних пристроях на новий рівень.

1.Samsung Galaxy S8

Відкриває наш топ новинка від Samsung , Яка визнана кращим android-смартфоном серед всіх наявних гаджетів на сучасному ринку. Вважаємо, що справедливо.

Тут встановлено один з найбільш продуктивних процесорів Exynos 8895 з графічним чіпом Mali-G71 MP20 (є версії з Snapdragon 835 на Adreno 540), завдяки якому гри просто літають! Знайомий усім AMOLED-дисплей отримав розширення QHD і унікальне співвідношення сторін 18,5: 9, що створює ефект нескінченності.

Але геймери будуть в захваті не тільки від цього, а й від ігрового режиму Game Mode! Він включає Game Launcher, що може служити сховищем для всіх ваших ігор, і Game Tools, здатний змінювати розмір екрану для ігор, які не підтримують незвичні пропорції смартфона.

Крім цього, є можливість відключити повідомлення сенсорну кнопку «Додому» і насолоджуватися грою хоч цілий день!

Крім цього, є можливість відключити повідомлення сенсорну кнопку «Додому» і насолоджуватися грою хоч цілий день

Додаткові плюси:

  • акумулятор на 3000 мА / год;
  • 4 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої пам'яті;
  • додатковий слот для карти пам'яті до 256 ГБ;
  • підтримка 10 одночасних дотиків;
  • режим захисту зору;
  • захист корпусу IP68.

2. One Plus 5

One Plus 5 вражає потужним процесором Qualcomm Snapdragon 835 з графічним чіпом Adreno 540, 5,5-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD і 64 (128) ГБ вбудованої пам'яті. Але на другий рядок його привело зовсім інше.

По-перше, тут цілих 6 (8) ГБ оперативної пам'яті, що забезпечує неймовірну ігрову продуктивність. По-друге, можна включити режим «Не турбувати» (Do Not Disturb) і нейтралізувати будь-які випадкові торкання екрана. По-третє, опція зарядки смартфона під час гри (Dash Charge While Gaming) дозволяє підживлювати гаджет, не відриваючись від проходження квесту або чергової битви.

По-третє, опція зарядки смартфона під час гри (Dash Charge While Gaming) дозволяє підживлювати гаджет, не відриваючись від проходження квесту або чергової битви

Додаткові плюси:

  • підтримка 10 одночасних дотиків;
  • батарея на 3300 мА / год;
  • захисне скло екрану Gorilla Glass 5;
  • наявність олеофобним покриття.

3. HTC U11

HTC U11 - один з найшвидших смартфонів 2017 року, що підтверджують бенчмарк-тести AnTuTu (майже 175 тис. Балів) і 3DMark (3,6 тис. Балів). Те, що потрібно геймерам!

Завдяки топового процесора Qualcomm Snapdragon 835 з графічним відеоприскорювачем Adreno 540 (зауважте, таким же, як в Samsung Galaxy S8 і One Plus 5) йому під силу такі ігри, як Asphalt Extreme, The Banner Saga, Injustice 2.

Радує і 5,5-дюймовий екран: технологія Super LCD, 5 з розширенням 2560 × 1440 забезпечує чітке і насичене зображення з максимальними кутами огляду.

Додаткові плюси:

  • 4 (6) ГБ оперативної пам'яті і 64 (128) ГБ вбудованої пам'яті.
  • акумулятор на 3000 мА / год;
  • технологія швидкої підзарядки Quick Charge 3.0;
  • підтримка microSD;
  • захисне скло дисплея Gorilla Glass 5.

Якщо попередня трійка вам не по кишені, а грати дуже хочеться, то придивіться до Xiaomi Mi Note 3 . Тут встановлена ​​молодша версія процесора Qualcomm - Snapdragon 660 з графічним чіпом Adreno 512 і оперативною пам'яттю 6 ГБ, що цілком достатньо для відтворення сучасних мобільних 3D-ігор.

Хороший і 5,5-дюймовий дисплей. IPS-матриця з роздільною здатністю Full HD дає насичене і контрастне зображення, кольори якого можна підлаштувати вручну.

IPS-матриця з роздільною здатністю Full HD дає насичене і контрастне зображення, кольори якого можна підлаштувати вручну

Додаткові плюси:

  • обсяг вбудованої пам'яті 64 (128) ГБ;
  • батарея на 3500 мА / год;
  • технологія швидкої підзарядки Quick Charge 3.0;
  • олеофобним покриття екрану.

5. Sony Xperia XA1 Plus

доступний смартфон для ігор з купою переваг: 5,5-дюймовий IPS-дисплей з розширенням Full HD, восьміядерний процесор Helio P20 з графічним чіпом MediaTek, батарея на 3430 мА / год з функцією швидкої підзарядки.

З такими характеристиками можна пограти навіть в World of Tanks Бліц і Lara Croft: Relic Run (налаштувавши середні значення графіки). З менш вимогливими додатками справляється на «ура».

З менш вимогливими додатками справляється на «ура»

Додаткові плюси:

  • 3 ГБ оперативної і 32 ГБ вбудованої пам'яті;
  • 2,5 D скло із захистом Gorilla Glass.

6. Xiaomi Mi A1

Замикає нашу шістку ще один китаєць з братства Xiaomi . Що ж поробиш, якщо бренд відзначився в цьому році досить вдалими моделями. ☺

Чим він класний? 5,5-дюймовий IPS-дисплей смартфона підтримує до 10 одночасних дотиків (must-have для запеклого гравця), процесор Qualcomm Snapdragon 625 з графічним чіпом Adreno 506 працює стабільно і швидко, забезпечуючи чудову навігацію під час гри, а потужна батарея на 3080 мА / ч дарує до 5 годин безперервного ігрового сеансу.

5,5-дюймовий IPS-дисплей смартфона підтримує до 10 одночасних дотиків (must-have для запеклого гравця), процесор Qualcomm Snapdragon 625 з графічним чіпом Adreno 506 працює стабільно і швидко, забезпечуючи чудову навігацію під час гри, а потужна батарея на 3080 мА / ч дарує до 5 годин безперервного ігрового сеансу

Додаткові плюси:

  • 4 ГБ оперативної пам'яті і 64 ГБ вбудованої пам'яті;
  • наявність додаткового слота для microSD;
  • чистий Android 7.1.2;
  • захисне скло Gorilla Glass.

Перемог у віртуальних боях! А помічника знайти можна тут .

* Дані Newzoo, компанії, що спеціалізується на маркетингових дослідженнях ігрової індустрії

Читайте також:

Яким повинен бути смартфон для ігор?
Але який ігровий смартфон вибрати?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки