Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Кращі альтернативи смартфонам на Windows Phone

  1. Windows Mobile мертва, хай живе Android Саме час замислитися про альтернативні варіанти. Ми покажемо...
  2. Альтернативи камерафонах Microsoft Lumia 1020
  3. Альтернативи смартфону початкового рівня Microsoft Lumia 540

Windows Mobile мертва, хай живе Android

Саме час замислитися про альтернативні варіанти. Ми покажемо вам Android-смартфони, які підходять в якості заміни телефонами на Windows.

Windows Mobile, а відповідно, і телефони на Windows, ніколи не були комерційно успішними. Більш того, мобільний підрозділ Microsoft - це фінансова катастрофа, яка коштувала роботи багатьом співробітникам компанії.

І хоча дана операційна система зуміла в деяких таких країнах, як Італія або Франція, завоювати значну частку ринку (до 14%) завдяки безлічі доступних пристроїв, зараз від неї відвертаються навіть найвідданіші шанувальники. В обох згаданих країнах Microsoft втратила близько половини своїх користувачів - і це протягом одного року. В інших регіонах справи йдуть не краще.

Сторонні виробники теж не рвуться випускати пристрої, сумісні з Windows Mobile. Ситуація ускладнюється тим, що і без того мізерна підтримка додатків від великих розробників продовжує зменшуватися. Наприклад, одним з останніх постачальників послуг, які відмовилися від цієї платформи, стала платіжна система PayPal.

По суті справи, компанія Microsoft сама тягне за кільце гальмівного парашута - і те ж саме повинні зробити ви. Перехід на Android або iOS завдяки гарній підтримці додатків від Microsoft проблемою не стане. Але які пристрої є правильною альтернативою вашому старому віндофону?

Ми покажемо вам кілька популярних моделей, придатних для переходу на Android. Після таблиці ми представимо альтернативи Lumia 950 XL, 1020 і 540.

Альтернативи смартфону топового рівня Microsoft Lumia 950 XL

Galaxy S7: першокласна альтернатива Lumia 950 XL

Microsoft Lumia 950 XL на даний момент є кращим смартфоном з операційною системою Windows Mobile. Під час випробувань Lumia 950 XL демонструє свої сильні якості, перш за все, в таких тестових категоріях, як «Акумулятор», «Оснащення» і «Камера».

Одразу попереджаємо: рівноцінної заміни Lumia, з урахуванням нинішньої ціни (приблизно 40 000 рублів), просто так не знайти - вам доведеться залізти в гаманець трохи глибше. Який з альтернативних варіантів найбільше вам підходить, залежить перш за все, від того, які переваги пристроїв для вас є більш важливими.

Якщо хочете отримати апарат, який є найкращим «в цілому», при виборі на користь Samsung Galaxy S7 точно не помилитеся. Цей мобільний телефон має камеру, яка стала кращою за результатами випробувань в тестовій лабораторії. Крім того, він забезпечує максимальну продуктивність і має оснащення, в списку якого значиться навіть водонепроникний корпус.

Тим не менш, при покупці вам доведеться змиритися з двома недоліками в порівнянні з Lumia: дисплей розміром 5,1 дюйма замість 5,7 дюйма помітно менше (зате S7 зручніше), а акумулятор тут є незнімним. Galaxy S7 в даний час можна отримати, заплативши приблизно 45 000 рублів.

Якщо ви все-таки хотіли б зберегти можливість користуватися 5,7-дюймовим дисплеєм і концепцію «телефон і операційна система - з одних рук», правильним вибором стане Google Nexus 6P, який коштує приблизно 44 000 рублей. До речі, якщо Android вами не розглядається категорично, залишається тільки одна альтернатива: iPhone 6S Plus .

Альтернативи камерафонах Microsoft Lumia 1020

LG G4: перевершує Lumia 1020 по всім параметрам

Для багатьох шанувальників Nokia Lumia 1020 є одним з кращих смартфонів з операційною системою Windows, коли-небудь що поставлялися на ринок. Відмінна риса: теоретично камера може знімати з роздільною здатністю 41 Мпікс і оснащена ксеноновим спалахом. Крім того, в якості опції можна отримати чохол з інтегрованим акумулятором і кнопкою спуску затвора.

Однак Lumia 1020 представлений в 2013 році, вже морально застарів. Звичайно, він виділяється кількістю мегапікселів, але унікальним за якістю фотографій серед мобільних телефонів не є. Насправді існує досить багато хороших смартфонів, які здатні робити, щонайменше, такі ж гарні і чіткі знімки.

Ми радимо звернути увагу на LG G4, камера якого відноситься до п'яти кращим в нашому рейтингу смартфонів. Крім того, під час тесту цей смартфон був вельми переконливий своїми дисплеєм з високою роздільною здатністю і тривалим часом автономної роботи. Завдяки справедливою ціною (близько 32 000 рублів) LG G4 пропонує чудове співвідношення ціни і якості.

Однак від можливості користуватися фоточехлом, як у випадку з Lumia 1020 доведеться відмовитися. Якщо ви надаєте фотофункціям велике значення, слід придивитися до наступника, LG G5 з тим, що підключається модулем управління камерою.

Альтернативи смартфону початкового рівня Microsoft Lumia 540

Moto G, 3 покоління: немає функції Dual-SIM, як в Lumia 540, зате водонепроникний

Lumia 540 - це смартфон початкового рівня, який адресований користувачам, які шукають доступне пристрій з функцією Dual-SIM. Особливо високі вимоги пред'являти цього телефону не слід, так як варто Lumia всього близько 9000 рублів.

У 16 000 рублів, що дорожче, але все ще досить доступно, оцінюється Motorola Moto G (3 покоління). У порівнянні з Lumia 540 смартфон Moto G можна назвати «кроком вперед», так як у нього є явно більш сучасний процесор Snapdragon 400.

Але які пристрої є правильною альтернативою вашому старому віндофону?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки