Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Windows 8 і 8.1 або дійсно зручна система для роботи і розваг

Гучна система Windows 8 була незаслужено холодно сприйнята користувачами, залишається сподіватися тільки, що Windows 8.1, яку можна охрестити, як "робота над помилками", виправдає очікування користувачів і зможе завоювати їх серця. Гучна система Windows 8 була незаслужено холодно сприйнята користувачами, залишається сподіватися тільки, що Windows 8

А адже раніше саме через це сиділи в інтернеті

Microsoft відома користувачам ПК в основному завдяки операційній системі Windows і пакету офісних програм Microsoft Office. Компанія захопила і практично монополізувала ринок ПК, при такому положенні справ дрібном'який (Micro - невеликий, soft - м'який) відчували себе дуже навіть комфортно. Однак Стів Джобс познайомив людей не тільки з абсолютно новим Відін розумних телефонів, але і познайомив маси з планшетами (справедливості заради варто відзначити, що перший такий пристрій першими представили саме дрібном'який, але було воно дуже важке і незручне, так що Apple відполірували їх ідею і вона вистрілила, результат всім нам відомий), таким чином Стів підвів світ до епохи пост-ПК, про яку він сам раніше не раз говорив. Звичайні користувачам дуже навіть сподобалося використовувати планшети для розваги і споживання контенту, ПК же залишилися виключно для роботи, з якої планшетники були просто не в змозі впоратися. Однак різкий і затяжний спад на ринку ПК привів до погіршення справ у Microsoft, природно їм це не сподобалося і єдиним засобом боротьби з цим було створення операційної системи, орієнтованої на сенсорне управління і планшети. Таким чином і з'являючись Windows 8, система для планшетів від Microsoft.

Два пристрої перевернули мобільну індустрію

Microsoft хотіла створити операційну систему для планшетних комп'ютерів з сенсорним управлінням і треба визнати, що це їм не до кінця вдалося, хоча вийшла ні на що не схожа операційна система, яка ще може показати своє бачення пост-ПК. Microsoft цілком правильно вирішили створити версію планшетній системи під x86 і amd64 (x86-64) процесори, адже ця система могла володіти сумісністю з усіма додатками створеними раніше для всієї екосистеми Windows (а це вже не маловажний фактор), тільки от в прагненні створити операційну систему для сенсорного управління і позбутися від усього зайвого, вони трошки перестаралися. Modern (колишнє Metro) оточення Windows 8 виявилося дійсно дуже зручно для використання з сенсорними екранами, чого не можна сказати про режим робочого столу, сумісність з додатками круто, але працювати з сенсорним екраном на робочому столі зовсім не круто і не зручно (ця проблема правда легко вирішувалася, адже більшість пристроїв для Windows з сенсорними екранами були трансформерами, ультрабуками або ноутбуками, де був тачпад), проте була й інша сторона медалі. Modern, хоч і розраховуються на використанні не тільки в сенсорному оточенні але і в традиційному (старі добрі мишки і клавіатури), виявився незручним для використання мишкою і клавіатурою, адже дрібном'який прибрали кнопку пуск і розмазали все її можливості тонким шаром по новому інтерфейсу, тільки ось користувачі не знали що і де знаходиться, а туторіали від творців було катастрофічно мало, але ж саме пристроїв без сенсорного екрану на Windows було найбільше, та й виробники не стали відразу ж всюди встановлювати по дефолту сенсо ні панелі, що в підсумку зіграло фатальну роль для всієї Windows 8. Windows 8 RT була створена для ARM планшетників і відрізнялася від 8 тільки неможливістю запускати старі настільні додатки (хоча деякі Modern додатки на цій системі теж не працювали).

Перший планшет на повноцінної Windows 8

Пристрій з сенсорним управлінням на Windows 8 у мене з'явилося не відразу, так що перший час цією системою я користувався на самому звичайному мультимедійному ноутбуці. Чесно сказати у мене не було ніяких незручностей з керуванням, після того як я звик нового інтерфейсу і зрозумів що і де знаходиться, більш того інтерфейс Modern виявився набагато більш продуманий для використання мишею, ніж це здавалося спочатку, хоча все одно деякі моменти залишалися не настільки зручними як на старому інтефейс, правда до цього швидко звикаєш, тому можу з упевненістю сказати (і не я один так вважаю), що Modern не так зручний, як багато хто стверджує, більше незвичний.

Звичайний ноут без сенсорного екрану (тоді ще навіть ультрабуків не було)

Але для мене багато що змінилося з появою появою трансформера-слайдера Sony VAIO Duo 11. Це пристрій з'явився завдяки створенню Windows 8. Як тільки я почав пользовваться сенсорним екраном, я зрозумів наскільки насправді зручна Windows 8, багато звичні дії стали набагато простіше, я поколов весь iMac одному, адже сенсорний екран це не просто зручно, це приємно і нативної, природно. Так що отримавши в руки цей пристрій я відразу забув про бажання придбати ще більш мобільний планшет. Додатки для Modern дозволяли користуватися цим пристроєм як планшетом, хоча Sony і виявився трошки важкуватий (через що в основному використовується в розкладеному стані, але все одно юзаю сенсорний екран, а не гризуна). Можу відразу сказати, що цей пристрій стало для мене заміною планшета і ПК. Якщо мені треба посидіти в інтернеті і почитати що-небудь (подивитися і т.п.) 11.6 "екран для цього підходить якнайкраще, а додатки для сенсорного екрану роблять процес гри, лазіння в інтернеті, споживання контенту або ж просто розваги (прослуховування музики, перегляду відео і т.п.) неймовірно зручним і приємним, в той же час я можу переклюіться в режим робочого столу і працювати, що дуже важливо, адже на планшетах від Apple або на android не взяли участі. В результаті єдине, то мене засмучує - велику вагу і малий час автономної роботи, проте з цим я готовий миритися в замін на ті можливості, що я отримую, програми, з якими просто неможливо нормально працювати на інших системах (тому їх там і немає ), і наявність можливості роботи в звичному оточенні зі звичними програмами, аналоги яких є на інших системах. Окремо відзначу активний стилус з визначенням різних ступенів тиску, це не тільки зручно якщо потрібно працювати з робочим столом, а й дозволяє роботать з професійними графічними програмами прямо на планшеті без додаткових причандалля, а це просто чудово і дуже приємно.

Дуже цікавий трансформер, хоча одне з не найкращих рішень на ринку

Але час не стоїть на місці і Microsoft викотила Windows 8.1, роботу над помилками. Я вже досить довго користуюся цією системою і можу сказати з упевненістю що їй стало неймовірно простіше користуватися, навіть на сенсорному екрані, це і нові жести в системі для прискорення використання, це і косметичні зміни. Але головна магія в лабораторії Microsoft творилася саме для мишки з клавіатурою. Якщо у вас немає сенсорного екрану і ви не збираєтеся користуватися додатками Modern ви можете відключити завантаження в режим Modern і після розблокування будете відразу потрапляти на робочий стіл, так само після натискання кнопки "Пуск" можна відразу потрапляти на екран всіх встановлених прложеній, де можна переставити традиційні додатки вперед Modern, плюс стрілка на екрані "Пуск" яка дозволяє швидко перейти до списку всіх встановлених додатків, можна сперечатися але навіть таке косметична зміна як зрушення "чудо кнопок" до кута де знаходиться миша робить використання системи мишею і клавіатурою набагато зручнішим. Для повного задоволення бажань користувача можна навіть повністю прибрати активні кути з системи і більше ои не реагуватимуть на мишку. Велика кількість інших косметичних змін, а так само поява нового розміру плиток роблять систему набагато більш дружелюбною для мишок і клавіатур, тепер всі претензії користувачів будуть просто небажанням звикати до нового, ви завжди можете і далі сидіти на старому софт, але не повинна ж з- за вас Microsoft переставати рухатися вперед, за планшетами майбутнє проте необхідно пояснити і показати користувачам, що можливості кнопки "пуск" нікуди не поділися і просто поміняли своє місце розташування, тому що користувачі в Window s 7 дійсно перестали використовувати меню Пуск, я сам за собою це помітив (використовував його лише зрідка для пошуку програм (якщо ярлика не було на робочому столі), відкриття провідника і control panel), так що для мене заміна цього меню на новий плавний і приємний інтерфейс для сенсорних екрнаов і миші є просто подарунком долі.

Режим відображення всіх устанволенних додатків (і Modern і для робочого столу)

Режим відображення всіх устанволенних додатків (і Modern і для робочого столу)

"Зміна" "чудо кнопок" під різне положення курсора (якщо "чудо кнопки" були активовані з верхнього правого кута)

Microsoft добре потрудилися, допілівая свою систему, і тепер вона повинна більше сподобатися всім користувачам, адже вона стала набагато краще для управління мишкою, і її тепер з'явилося більше можливостей налаштування зовнішнього вигляду (чого вартий тільки воможность поставити один і той же фон для робочого столу і екрану з плитками і, якщо у вас на робочому столі кілька фонів змінюють один одного, тут вони теж будуть змінюватися). Придивіться кWindows 8.1 це не панацея, але дуже зручне і по-своєму унікальне рішення і для розваги (ігри, інтернет, музика, відео та багато багато іншого) і для роботи (навіть серйозної, спасибі за це робочого столу). Windows 8 і 8.1 це новий клас систем для Microsoft, абсолютно нове їх рішення, не варто їх так холодно приймати через те, що вони не схожі на те, що було до них.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки