Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Прямий конкурент. Чому iPhone X варто боятися Huawei P20 Pro

  1. Ложка дьогтю
  2. Що в підсумку

P20 Pro - новий флагманський смартфон компанії Huawei. Чому про нього так багато говорять експерти? Чи потрібен такий смартфон саме вам? Які його переваги і недоліки? На головні питання відповість наш експерт Дмитро Бевза. P20 Pro - новий флагманський смартфон компанії Huawei

Фото: портал Москва 24 / Дмитро Бевза

Після світової прем'єри, що відбулася 27 березня в історичній будівлі "Великого палацу витончених мистецтв" в Парижі, Huawei P20 Pro на якийсь час виявився найбільш обговорюваним смартфоном у світі. Взагалі компанія Huawei вже не перший рік робить хороші апарати. Більш того, різниця в класі між її флагманами і топовими девайсами лідерів мобільного ринку - Apple і Samsung -сокращалась щороку. Але саме після 27 березня стало ясно, що P20 Pro - смартфон рівня iPhone X і Galaxy S9 +. У чомусь він їм поступається, в чомусь навіть перевершує. Але в цілому - це їх прямий конкурент.

Технічні характеристики

Процесор: Hisilicon Kirin 970, 8-ядерний, 4 × Cortex A73 2,36 ГГц + 4 × Cortex A53 1,8 ГГц;
Пам'ять: 128 Гб - основна, 6 Гб - оперативна;
Екран: Amoled, здатність 1080 × 2240, 81.9% screen-to-body ratio, діагональ 6.1 дюйма, щільність пікселів 402 точки на квадратний дюйм.

камери:
Основна - потрійна: 40 Mп (f / 1.8, 1 / 1.7 ", OIS) + 20 Mп (f / 1.6) + 8 Mп (f / 2.4), Leica optics, 3-кратний оптичний 5-кратний гібридний зум, 4D предіктівий автофокус;
Фронтальна - 24 Mп, aвтофокус, f / 2.0.

Акумулятор: 4000 мАг, швидка зарядка SuperCharge;
Габарити: 155 × 73,9 × 7.8 мм;
Вага: 180 грамів;
Кольори: Twilight, Black, Midnight Blue, Pink Gold.

Huawei P20 Pro спроектований і зроблений за всіма канонами флагманів 2018 року. Корпус з ударостійкого скла Gorilla Glass 5, Amoled-дисплей зі співвідношенням сторін 18: 9, новітній процесор з блоком NPU (Neuronal Processing Unit), що підтримує ПО на базі штучного інтелекту, розблокування по розпізнаванню особи, 6 Гб оперативної і 128 Гб основної пам'яті, швидка зарядка, камера з оптичним зумом.
Чим же Huawei P20 Pro виділяється з ряду інших преміальних апаратів?

Перш за все, камерою. Це навіть не подвійна, а перша в світі потрійна камера з триразовим оптичним і п'ятикратним гібридним зумом.

Камеру оснастили дуже великим (розмір сенсора - 1 / 1.7) 40-мегапіксельним фотомодулем, 8-мегапіксельним додатковим телемодулем (відповідає за збільшення) і 20-мегапіксельним монохромним модулем, що відповідає за динамічний діапазон і інші нюанси освітлення.

Якщо не сильно вдаватися в технічні деталі це складною потрійний конструкції, то можна сказати, що ключовим елементом в роботі і синхронізації всіх елементів камери є процесор Hisilicon Kirin 970 і спеціальний софт з використанням елементів штучного інтелекту. При зйомці задіюються два або навіть всі три модулі камери, робиться безліч знімків і вже за допомогою складних алгоритмів, розроблених спільно з компанією Leica, вони "склеюються" в фінальний кадр.

Процесор за допомогою NPU-блоку сам визначає тип сцени (зараз їх 19: сніг, зелень, небо, квіти, їжа, портрет та інші), підбирає один з декількох сотень сценаріїв налаштування параметрів камери, кольору і обробки поста. В P20 Pro також реалізований предіктивне 4D-автофокус, що важливо при зйомці об'єктів, що рухаються. Як і в більшості топових смартфонів 2018 року в P20 Pro є режим сверхзамедленним відеозйомки (960 кадрів в секунду).

DxOMark - відомий ресурс, який займається тестуванням камер, поставив P20 Pro на перше місце в своєму рейтингу мобільних камер.

Головну роль в такій високій експертну грошову оцінку камери P20 Pro зіграла її відмінна робота в умовах недостатньої освітленості, а також блискуче реалізований триразовий оптичний і п'ятикратний гібридний зум.

Головну роль в такій високій експертну грошову оцінку камери P20 Pro зіграла її відмінна робота в умовах недостатньої освітленості, а також блискуче реалізований триразовий оптичний і п'ятикратний гібридний зум

Без зуму. Фото: портал Москва 24 / Дмитро Бевза

Фото: портал Москва 24 / Дмитро Бевза

3-кратний кратний оптичний зум. Фото: портал Москва 24 / Дмитро Бевза

Фото: портал Москва 24 / Дмитро Бевза

5-кратний гібридний зум. Фото: портал Москва 24 / Дмитро Бевза

Особливо добре інженерам Huawei вдався "Нічний режим", предназначнний для зйомок в умовах недостатнього освітлення. Коли він задіяний (це можна зробити вручну або автоматично), то протягом чотирьох секунд робиться кілька знімків об'єкта з різною витримкою, діафрагмою, значенням ISO (аж до 102400). І тільки потім вся отримана інформація об'єднується в один кадр.

Варто окремо сказати про дуже просунутій системі стабілізації зображення, де теж задіяний процесор Kirin 970 c нейросетвим модулем. Для нічної зйомки з довгою витримкою, це дуже важливо, тому що запобігає змазування зображення. На наш, ще раз підкреслимо, суб'єктивний погляд у вечірній і нічний час зйомки P20 Pro перевершив визнаних "нічних" лідерів мобільного фотографії - смартфони серії Samsung Galaxy S.

На наш, ще раз підкреслимо, суб'єктивний погляд у вечірній і нічний час зйомки P20 Pro перевершив визнаних нічних лідерів мобільного фотографії - смартфони серії Samsung Galaxy S

Фото: портал Москва 24 / Дмитро Бевза

Фото: портал Москва 24 / Дмитро Бевза

Фото: портал Москва 24 / Дмитро Бевза

А ось різниця при зйомці вдень між Huawei P20 Pro, iPhone Х, Samsung Galaxy S9 + і Google Pixel 2 XL вже не дуже помітна. Вона є, так як кожна компанія використовує свої алгоритми обробки поста зображення, але виділити когось важко. Всі топові смартфони днем ​​знімають дуже добре, і P20 Pro не виняток.

Фото: портал Москва 24 / Дмитро Бевза

Фото: портал Москва 24 / Дмитро Бевза

Фото: портал Москва 24 / Дмитро Бевза

Що стосується фронтальної 24-мегапіксельної камери, то не можна сказати, що вона нас розчарувала, але ми очікували від неї більшого. Більш того, робота портретних режимів фронтальної камери iPhone Х нам подобається більше. В P20 Pro трохи дратує той факт, що навіть при вимкненому бьютіфікаціі, програмні алгоритми досить агресивно намагаються зробити тебе "красивіше".

Фото: портал Москва 24 / Дмитро Бевза

Окремо відзначимо дуже ємний акумулятор 4000 мАг. Його вистачає приблизно на півтора дня. Для такого акумулятора це не дуже багато, особливо з урахуванням енергоефективного процесора Kirin 970 і Amoled-екрану з Full HD + дозволом. Напевно, "проблема" полягає не у фінальній версії прошивки нашого тестового зразка (час автономної роботи смартфона сильно залежить від програмної оптимізації). Ми сподіваємося, що інженери Huawei ще "допив" софт, так як з акумулятора такої ємності цілком можна вичавити два дні роботи без підзарядки. Проте, навіть зараз за час автономної роботи P20 Pro можна поставити п'ять з плюсом.

Смартфон буде продаватися з уже встановленим Android 8.1 (Oreo) і фірмової програмної оболонкою EMUI 8.1. На наш погляд, вона нічим не поступається за зручністю і юзабіліті iOS 11 і Samsung Experience 8.1.

В P20 Pro реалізовано кілька цікавих технологічний рішень, пов'язаних як з конструкцією смартфона, так і з оболонкою EMUI 8.1. Назвати їх оригінальними не можна, а ось зручними - цілком. По-перше, це монобровою. Так Так. Та сама "монобровою" над екраном а-ля iPhone X. Треба визнати, що це взагалі дуже вдале рішення, що дозволяє збільшити розмір екрану за рахунок того, що панель інструментів просто ділиться на дві частини, і значки панелі розташовуються праворуч і ліворуч від модуля камери . Відповідно, рамка над екраном стає вже. Порівняйте самі.

Huawei P20 Pro (зліва) і Galaxy Note 8 (праворуч). Фото: портал Москва 24 / Дмитро Бевза

Ті, кого дратує виділяється "монобровою", можуть вибрати чорний колір панелі інструментів (або контролера), і тоді модуль камери з нею просто зливається.

Фото: портал Москва 24 / Дмитро Бевза

Сканер відбитків пальців. Про нього варто розповісти докладніше.

По-перше, інженери Huawei примудрилися зробити його дуже компактним і розташували під екраном, а не на тильній поверхні смартфона. Це, звичайно, справа смаку, але сканер на фронтальній частині смартфона здається нам більш ергономічним. Інженери Apple, до речі, вважають також: немає жодної моделі iPhone cо сканером відбитків на тильній стороні.

По-друге, цей сканер можна використовувати не тільки для ідентифікації користувачів, але і для управління смартфоном за допомогою жестів, відповідно, прибравши в налаштуваннях EMUI 8.1 наекранной кнопки управління. Таким чином, ми ще більше збільшуємо корисну площу і без того великого екрану. Це дещо інша реалізація системи управління жестами ніж в iPhone, але вона теж дуже зручна.

Фото: портал Москва 24 / Дмитро Бевза

Як вишеньки на торті Huawei Зробити дуже незвичайну градиентную забарвлення корпусу - Twilight, при якій колірний перехід відбувається в залежності від точки, з якої дивишся на смартфон. Таке колірне рішення в смартфонах зустрічається вперше.

Що стосується продуктивності, то зрозуміло, що смартфон з новітнім топовим процесором і 6 Гб оперативної пам'яті працює з величезним запасом потужності. Це навіть не має сенсу обговорювати. Років зо три, як мінімум, такі характеристики зможуть забезпечувати комфортний рівень роботи.

Ложка дьогтю

Але якщо ви вирішили, що у P20 Pro немає недоліків, то це не так. Щоб сильно не розтягувати текст просто перерахуємо їх.

Програмні алгоритми фронтальної камери дуже агресивні. Ми впевнені, що 24-мегапісельним модуль селф-камери здатний на більше.

Акумулятор 4000 мАг. Для такої ємної батареї день-півтора роботи без підзарядки - це мало.

Незрозуміло також, навіщо було робити скляну задню панель корпусу, якщо в результаті в P20 Pro немає бездротової зарядки. Саме скляний корпус, на відміну від металевого, дозволяє реалізувати технологію бездротової зарядки в смартфоні.

Розблокування по обличчю. Тут P20 Pro поступається не тільки iPhone X, але і Samsung Galaxy S9 +. Особливо при поганому освітленні.

У P20 Pro немає аудіовиходу, що означає покупку бездротових навушників або використання вічно губиться перехідника для дротових вух.

Що в підсумку

Huawei P20 Pro - дуже хороший апарат. Швидкий, потужний, красивий, ергономічний. Ми чесно провели з ним два тижні в якості основного телефону і думаємо, що це один з кращих смартфонів, який можна зараз купити.

Так, ми знаємо, що ідеальних смартфонів не буває. Huawei P20 Pro - не виняток. Більш того, якщо взяти весь комплекс характеристик, то в нашому віртуальному рейтингу кращих сучасних смартфонів P20 Pro зайняв би третє місце після Galaxy S9 + і iPhone X. Однак по ряду характеристик (робота камери, ємність акумулятора, ергономіка) Huawei P20 Pro випереджає навіть визнаних лідерів ринку.

Ну і останнє. Можливо, не головне для преміального смартфона (а може і головне), але все ж дуже важливе. Ціна P20 Pro в Росії - 55 тисяч рублів. Це немало, але на 12/20 тисяч менше, ніж Samsung Galaxy S9 + і на 25/37 тисяч, ніж iPhone X.

Дмитро Бевза


Бевза Дмитро

Чому про нього так багато говорять експерти?
Чи потрібен такий смартфон саме вам?
Які його переваги і недоліки?
Чим же Huawei P20 Pro виділяється з ряду інших преміальних апаратів?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки