Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Дата виходу IPhone 7 - ціна, характеристика

  1. Дата виходу нового Apple гаджета
  2. Огляд IPhone 7: важливі переваги очікуваної новинки
  3. Чіпсет, продуктивність
  4. Діапазон обсягу пам'яті апарату
  5. Ємність акумулятора - чи буде смартфон довго функціонувати без підзарядки?
  6. Яким буде екран смартфона-IPhone 7
  7. Камера апарату
  8. Компактним або немає стане 7 смартфон?
  9. Кнопки і роз'єми апарату
  10. Аксесуари, які підійдуть новому iРhone

Шанувальники «творчості» Apple завжди з нетерпінням чекають виходу нового смартфона цієї фірми. Слово творчість було вжито не даремно, так як дійсно, розробка кожного девайса вимагає високої майстерності від його творців. Ось і сьогодні виникає наболіле питання: «Ну коли ж, коли вийде IPhone 7»?

коли вийде IPhone 7»

Дата виходу нового Apple гаджета

Поки що відомо, що сьомий IPhone з'явиться приблизно в другій половині серпня 2016 року. Про це говорять провідні аналітики Японії, Тайваню. Дата виходу IPhone 7 в росії за традицією буде через тиждень-півтори після офіційного старту продажів пристрою в світі.

До речі, може бути і таке, що розробники не встигнуть анонсувати апарат в серпні, це обов'язково станеться до початку вересня. Дані про I Phone 7, його дата виходу, фото і ціна - всі ці дані вже позначилися в мережі, але вони поки що неточні. Офіційна дата виходу IPhone 7 буде оголошена трохи пізніше, за місяць або кілька тижнів до його виходу на світовий ринок. Якщо говорити про вартість пристрою, за 60000 рублів можна буде купити звичайну версію смартфона, а за 70000 рублів - Pro, Plus-size версію. Знову-таки, коректну суму назвуть пізніше, поки все тримається в секреті, щоб розігріти зацікавленість покупців!

Огляд IPhone 7: важливі переваги очікуваної новинки

Apple все ще не підтвердила відомості про специфікації свого нового дітища. Але був проведений аналіз і зроблені висновки про те, якими рисами наділять смартфон-новинку. Давайте подивимося на них трохи детальніше. Відомо, що традиційно буде представлено 2 гаджета: iPhone 7 і iPhone 7 Plus (гаджет size-plus розміру). Аналітики заявляють, що розрив в технічних характеристиках між 2 версіями сьомого гаджета стане більш помітним і відчутним.

Чіпсет, продуктивність

Очевидно, девайс буде оснащений чіпсетом Apple A10 (A10X) з 4-ма ядрами. Найімовірніше, його робота буде базуватися під егідою 10-нм техпроцессора, є невеликі шанси використання техпроцессора 14 нм. Зменшиться на 0,2 товщина плати, а ось продуктивність навпаки збільшиться на 20%. FinFET-транзистори в поєднанні з InFO-технологією (Integrated Fan-Out) максимально ефективно і швидко відводить тепло, гаджет точно не перегріється.

Діапазон обсягу пам'яті апарату

Пам'ять 7 Айфона варіюється в залежності від його типу. Смартфон 7 Plus знайде 3Гб оперативної пам'яті, а девайс 7 версії - тільки 2 Гб. Апарат старшої версії буде працювати ефективніше, навіть на максимальних налаштуваннях 3D гри будуть працювати дуже швидко. Вбудована пам'ять смартфона також буде варіюватися 32, 128 і 256 Гб - а це досить великий простір для зберігання важливої ​​інформації.

Ємність акумулятора - чи буде смартфон довго функціонувати без підзарядки?

Такі дані є зараз: у девайса iPhone 7 буде акумулятор 1980 мАч, у iPhone 7 Plus - 3050 мАг, а також 3550 мАг у гаджета 7 Pro. Деякі експерти заявляють про те, що версію Про можуть взагалі не випустити - час покаже. Про те, скільки буде працювати кожен гаджет, стане відомо пізніше, після проведення тестів спеціальними експертами. Лише в Plus і Pro моделі очікується можливість бездротової підзарядки.

Яким буде екран смартфона-IPhone 7

5,5-дюймовий дисплей HD Retina знайде iPhone 7 Plus, такий, як і у iPhone 6s. Екран iPhone 7 буде 4,7 дюймів. Всі версії апарату будуть підтримувати 3D Touch, що розпізнає потужність натиску на сенсор. 2,5D-скло, яке використовується для захисту екрану, і велику Plus-модифікацію зробить зручною для управління однією рукою, краю дисплея не будуть тиснути на її кисть. OLED-матриця точно не очікується на нових apple-смартфонах. Офіційно підтверджено, Apple підписала договір з Samsung на постачання їх дисплеями з органічними світлодіодами, найімовірніше, не вкладуться в терміни з виробництвом до серпня / вересня, швидше за все нові екрани будуть вже в наступному поколінні пристроїв iPhone.

Камера апарату

У нового смартфона буде 2 модуля камери: фронтальна і основна. У базовій камери буде дозвіл 14 МП, а у фронтальній 5 МП. Задіяні лінзи останнього покоління, що поліпшують якість фотографій і відео. У девайсе 7 Pro буде подвійна камера (використання 2 матриць і 2 об'єктивів об'єднані в 1 систему, тому здійснюється постфокусіровка, наближається якість фотографій до професійного). FaceTime камера зі спалахом і f / 2.2 отвором оптичної системи буде на всіх модифікаціях нового пристрою.

Компактним або немає стане 7 смартфон?

Базове пристрій буде з параметрами 138,30x67,12x7,1 мм, а девайс iPhone 7 Plus - 158,22x77,94x7,3 мм. У смартфонів 6 версії (6 і 6S) такі ж розміри, аж до міліметрів. Майже не перетвориться дизайн девайса, тільки лише кільця об'єктивів мобільного камери пропадуть і, мабуть, все. Апарат представлять в чорному і білому, сірому, фіолетовому і рожевому кольорі. Заявлено, що корпуси всіх версій 7 апарату будуть захищені від вологи.

Кнопки і роз'єми апарату

Цілий шквал емоцій у користувачів викликала новина про відмову розробників від роз'єму 3,5 мм. У новому апараті буде отвір lightning і для навушників, доведеться почекати поки в продажу будуть більш дешева гарнітура такого формату, то що є зараз поки ще стоїть надто дорого. Користувачі навіть підписували прохання про неприйняття цього рішення Apple. Але і використання lightning отвори навушників є переваги. Його поява зменшить товщину апарату, з'явиться більше місця для батареї, тому збільшиться її обсяг, отже, ємність стане більше. Реалізується значна кількість нових функцій завдяки lightning роз'єму навушників. Зовнішній цифро-аналоговий перетворювач + технологія придушення шумів з кабельним живленням з'явиться у девайса. Другий динамік, відсутній на проектних ескізах, буде замість цього стандартного роз'єму. Можливо, minijack все ж з'явиться на iPhone 7, але в схемах CAD він не відзначений. Apple можливо комплектує сьомий iPhone бездротовою стереогарнітурою Bluetooth, або ж цього не станеться - чутки абсолютно різні. Передбачається, що iPhone 7 Plus з'явиться роз'єм Smart Connector, як і у планшета iPad Pro універсальний. Цей отвір під'єднує магнітну док-станцію, допустима ймовірність приєднання клавіатури (зовнішньої, для перетворення смартфона в повноцінний, досить компактний ноутбук). Але поки що все це - лише припущення.

Аксесуари, які підійдуть новому iРhone

Щоб робота зі смартфоном стала простіше, безпечніше і цікавіше, розумно купити чохол для IPhone 7 , А також цілий ряд аксесуарів: навушники, перехідник, карта пам'яті, підставка - всі вони з'являться в продажу відразу після виходу в світ нового гаджета. Поживемо, побачимо, що приготували для нас розробники Apple. Можливо, реальність буде навіть краще очікувань!

Можливо, реальність буде навіть краще очікувань

Ємність акумулятора - чи буде смартфон довго функціонувати без підзарядки?
Компактним або немає стане 7 смартфон?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки