Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Ремонт телефонів HUAWEI

  1. Терміновий ремонт телефонів HUAWEI в Києві Смартфони однієї з найбільших китайських компаній в сфері...
  2. Процес ремонту HUAWEI
  3. Чому ми?
  4. Вартість робіт з урахуванням запчастин

Терміновий ремонт телефонів HUAWEI в Києві

Смартфони однієї з найбільших китайських компаній в сфері телекомунікацій - справжнє поєднання якості за ціну, незрівнянну з тією, яку пропонують інші виробники аналогової продукції. У той же час за функціональними характеристиками і якістю вона не поступається пристроям більш дорогих компаній. Ремонт телефонів HUAWEI - процедура, від якої не застрахований жоден власник електроніки китайського виробника. Варто відзначити, що в переліку частих поломок зазначеної компанії вказані проблеми, які зустрічаються і у більшості сучасних смартфонів. Справа в тому, що провідні виробники портативної електроніки використовують дуже схожі технології, через що ремонт HUAWEI не сильно відрізняється від конкурентної техніки. Звичайно, ряд певних відмінностей все ж таки присутня і співробітники сервісних центрів повинні їх враховувати. Фахівці компанії Re: Store в Києві завжди готові надати якісне обслуговування портативної електроніки, незалежно від складності та виду несправностей.

Як зрозуміти, що Ваш телефон несправний?

Як зрозуміти, що Ваш телефон несправний

Ніхто не може бути застрахованим від поломки техніки. Найчастіше вона трапляється раптово, коли власник навіть не міг припустити про появу подібної проблеми. Яким би не був Ваш смартфон дорогим і надійним - хоч раз ремонтувати його все ж доведеться. Ремонт телефонів HUAWEI необхідний з наступних причин:

  • пристрій впало на підлогу і на екрані з'явилися дефекти у вигляді тріщин, плям і смуг;
  • апарат вимикається або перезавантажується;
  • повна або часткова відсутність звуку (в ситуації коли Ви не чуєте співрозмовника або навпаки, а також при прослуховуванні аудіо і відеофайлів)
  • появу дефектів на корпусі;
  • сповільненість в роботі системи, помилки в додатках, наявність системних повідомлень;
  • відсутність з'єднання з інтернетом.

Процес ремонту HUAWEI

Частина вищевказаних несправностей реально усунути, виконавши ремонт телефонів HUAWEI в Києві. Тріщину на захисному склі можна усунути за все за 20 хвилин - просто заздалегідь зателефонуйте за номером гарячої лінії (044) 333-60-78, вказавши точну модель смартфона і описавши проблему. Деякі збої в програмному забезпеченні можна вирішити самостійно, проте ми вкрай не рекомендує цього робити, якщо Ви не впевнені в своїх навичках і знаннях. Щоб уникнути негативних наслідків, рекомендуємо звернутися до фахівців сервісного центру Re: Store. Перед початком відновлювальних робіт, в обов'язковому порядку ми виконуємо діагностику телефонів HUAWEI в Києві. Процес перевірки апарату на несправності здійснюється відразу після звернення клієнта. Через кілька хвилин Ви отримаєте відповідь про результати діагностики з детальним планом відновлення функціональності техніки. За згодою власника пристрою, ми приступаємо до виконання ремонту і тестування готового результату. Про завершення процедур Вас сповістить оператор контакт-центру повідомленням або дзвінком.

Чому ми?

Якщо Вам необхідно швидке, якісне і недороге обслуговування портативної електроніки в Києві, то послуги нашого сервісного центру стануть для Вас справжньою знахідкою. Звертаючись в Re: Store, Ви можете бути впевненими в професіоналізмі та відповідальності нашої діяльності. Наша команда - кваліфіковані фахівці, здатні «повернути життя» пристрою навіть в самих нестандартних ситуаціях. Складність поломок зовсім не лякає нас, адже ми використовуємо якісні запчастини та новітнє обладнання, яке виключає можливість невдалого результату. На всі види послуг надається гарантія якості. Ми також ремонтуємо смарфтони Huawei в наших сервісних центрах у Львові, Кривому Розі та Одесі. Звертайтеся, нам під силу визначити і усунути будь-яку поломку!

Терміни: від 40 хвилин.

Інструменти: мікроскоп, монтажний фен, щітка, спеціальний розчин і безворсовие серветки для чищення, пластикова лопатка, вимірювачі, ультразвукова ванна, викрутки, паяльники.

Матеріали: запчастини від виробника, аналоги.

Гарантія: від 1 до 5 місяців.

Вартість робіт з урахуванням запчастин

Вид наданих робіт HUAWE Ascend HUAWEI Honor HUAWEI U-series HUAWEI G- series Заміна дисплея (екрану) HUAWEI 1000 грн 500 грн 300 грн 300 грн Заміна скла (тачскрін) на телефоні HUAWEI 700 грн 400 грн 200 грн 200 грн Зміна корпуса 700 грн 600 грн 300 грн 300 грн Механічний ремонт 100 грн 100 грн 100 грн 100 грн Заміна кнопки керування гучністю 300 грн 200 грн 300грн 300 грн вібромотор 300 грн 200 грн 200 грн 200 грн Заміна поліфонічного динаміка 300 грн 200 грн 650 грн 850 грн Голосового динаміка 350 грн 250 грн 250 грн 250 грн Заміна мікрофона 350 грн 250 грн 250 грн 250 грн Заміна акумулятора (батареї) HUAWEI 300 гр н 250 грн 200 грн 250 грн Заміна шлейфу кнопки включення 350 грн 250 грн 200 грн 200 грн Ремонт або заміна Wi-Fi модуля 400 грн 400 грн 400 грн 400 грн Ремонт або заміна GSM модуля 650 грн 600 грн 450 грн 450 грн Чістка- профілактика після потрапляння вологи 200 грн 200 грн 200 грн 200 грн Відновлення телефону після попадання вологи 400 грн 400 грн 400 грн 400 грн

* Вказані орієнтовні ціни. Щоб дізнатися точну стоімоть, виберіть Вашу модель телефону в верхньому меню сайту

Показати повністю » Як зрозуміти, що Ваш телефон несправний?
Чому ми?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки