Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Чому я не куплю Nexus 6

В останній рік по Мережі щосили курсували чутки про те, що Google відмовиться від лінійки Nexus. Точних причин ніхто назвати не брався, але - були такі розмови . Можливо, одна з причин - свого роду бойкот з боку потенційних партнерів пошукача. Ціни на «Нексус» завжди були демпінговими, і взагалі вся ця історія для вендорів, мабуть, була не про бізнес, а швидше про імідж. Тому що купувати який-небудь LG G2 ще потрібно було «змусити», якщо поруч на полиці магазину стояло плюс-мінус те ж саме, але під назвою LG Nexus 5 і за мало не в два рази менші гроші. Точна бізнес-модель створення пристроїв серії Nexus покрита мороком: може, Google допомагала розробникам фінансово, компенсуючи збитки. А можливо і ні. Або допомагала, а потім перестала: на це побічно натякає інтерв'ю , Дане одним з топ-менеджерів LG і присвячене відмови від випуску Nexus 6.

LG свій імідж в області смартфонів підтягла і вирішила більше з «Нексус» не зв'язуватися. Компанія Samsung після вибухового зростання популярності смартфонів сімейства Galaxy також не вважає за потрібне знову створювати такий апарат, та й з іміджем у неї все будь здоров - як-не-як лідер за ринковою часткою. Зовсім вже дріб'язкові за мірками глобального ринку бренди віддані на відкуп програмі Android One (По суті, ті ж «Нексус», тільки з позаторішнім залізом і для країн, що розвиваються). Хто ж погодиться зробити чергове еталонне пристрій? Якраз ті «монстри минулих років», у яких останнім часом проблеми з відомістю і продажами. Ось HTC і Motorola і ризикнули.

Про продукт HTC, а саме Nexus 9 , як небудь іншим разом. А зараз - про Motorola Nexus 6 і про те, що цей апарат до відомої лінійці має дуже опосередкований стосунок, незважаючи навіть на ім'я.

Чим приваблював народ той же Nexus 5 від LG? На загниваючий Заході він коштував близько 350 доларів, пропонуючи по-справжньому топові специфікації. І хоча окремі вимогливі персонажі знаходили у нього певну кількість недоліків, ціна переважує всі недоліки. Причому навіть в Росії, де 350 доларів таємничим чином трансформувалися тисяч в 17 рублів. Тому що 17 тисяч - це не 25-30, які просили за близькі по ТТХ Samsung Galaxy S4 , HTC One M7 та інші флагмани минулого року. Тому піпл і хавал. І ретельно просив ще - очікувалося навіть, що Google і LG випустять злегка модифікований Nexus 5 c великим об'ємом пам'яті і трохи більше досвідченої камерою.

І ось тепер ми отримуємо Nexus 6, теж топовий по специфікаціям. І екран там QHD і AMOLED, і пам'яті оперативної 3 гігабайти, і Snapdragon 805 . Ці характеристики цілком еквівалентні тому, що пропонував Nexus 5 в 2013 році. Але є один нюанс. Ціна смартфона Nexus чомусь підскочила з 350 доларів до ... не до 450, і навіть не до 550, а аж до 650. Це найдорожче пристрій за всю історію лінійки. Більше того, для операторських ринків, де всі звикли брати смартфони з контрактом (грубо кажучи, це такий варіант кредиту) і першим платежем в 100-200 доларів, подібна ціна взагалі з роду геть. за чутками , Motorola Nexus 6 можна буде купити і з контрактом теж, але офіційних даних поки немає. Що до неоператорскіх ринків, то з ними все не дуже. Motorola-то до продажу Google, а потім і Lenovo пішла практічскі звідусіль. І з Росії теж. Власне, на один з найбільших ринків, де мобільники продаються без контрактів, Nexus 6 офіційно поставлятися не буде. Принаймні, поки що. А якби і поставлявся, то можна було б сміливо ванговать ціну на рівні тисяч 35 рублів.

Сірі поставки, зрозуміло, налагодять. І просити будуть аж під 40 - стільки зараз дехто намагається ломити за цілком собі мейнстрімний Motorola Moto X. Що можна купити за ці гроші? На думку відразу ж приходять флагманські фаблет начебто Samsung Galaxy Note 4 і iPhone 6 Plus . (Плюс чохол на здачу.) А вже вони-то, при всій повазі до Motorola, покладуть Nexus 6 на лопатки. На обидві одним махом.

До речі, про фаблет. Подейкують, що частка таких смартфонів - під «фаблет» пропонуємо розуміти апарат з діагоналлю від 5,5 дюйма і більше - в середньому в світі не перевищує 5-10 відсотків. Ну да, з виходом iPhone 6 Plus вона, ймовірно, дещо зросте. Але не сильно. (Плюс в Азії частка все ж напевно вище буде.) Так ось, в Nexus 6 встановлюють аж 6-дюймовий дисплей, не сильно при цьому піклуючись про зменшення габаритів. У якогось бюджетного 6-дюймового Lenovo S960 вони складають 170 x 87 х 8,7 мм, у Motorola Nexus 6, що є верхом технологічності, - 159 x 83 x 10,1 мм. Порівняно.

Чи новий «Нексус» орієнтований в основному на Азію - компанію Motorola там теж вже давно призабули. Чи його будуть добре купувати в Штатах - ціна для них лякає (хоча «контрактні» продажу, ймовірно, ситуацію дещо виправлять). Чи його будуть добре купувати взагалі - формфактор на любителя, плюс більш цікавих варіантів за такі гроші повно.

Навіщо було випускати Nexus 6 саме в такому вигляді і за такі гроші? Ризикнемо припустити, що це - прощальний уклін вельмишановне лінійки смартфонів від Google. Плюс спроба цієї самої Google відучити народ від халяви, до якої він звик. Пам'ятається, коли «анонімні і обізнані» джерела заговорили про можливу відмову від «Нексус», в Інтернеті піднявся шквал невдоволення. «Ну як же так - апарати Nexus круті, ми обожнюємо халяву вони нам шалено подобалися ... А ви з нами ось так».

Загалом, взяти і не випустити Nexus 6 було не можна - це удар по лояльності відданою аудиторії. Не питання! Давайте все ж випустимо, але ціну поставимо таку, що наступного покоління ніхто вже особливо чекати і не буде. Теж, звичайно, удар по лояльності, але в цьому випадку хоча б можна парирувати в стилі «не подобається - не беріть». Ось і вийде, що самі шалені гіки таки візьмуть, і навіть, швидше за все, будуть раді. А все решта подивляться в сторону продуктів інших виробників. При цьому Motorola від усього цього особливо і не постраждає - вона зараз взагалі в черговому (напевно, вже десятому за рахунком) перехідному періоді, і незначні за мірками Lenovo збитки на її долю серйозно не вплинуть.

Загалом, витончений поворот. Витончений - але не має відношення вже ні до бізнесу, ні навіть до іміджу. Ну а любителям «Нексус» можна порадити брати Nexus 5, який поки ще продається і навіть отримав пару нових колірних варіантів. Він точно варто своїх грошей. І запросто влазить в кишеню джинсів.

Хто ж погодиться зробити чергове еталонне пристрій?
Чим приваблював народ той же Nexus 5 від LG?
Що можна купити за ці гроші?
Навіщо було випускати Nexus 6 саме в такому вигляді і за такі гроші?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки