Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Збільшити час роботи акумулятора телефону- [Гайд]

  1. Чохол з вбудованим акумулятором
  2. Сонячне зарядний пристрій для телефону
  3. Зовнішній акумулятор для гаджетів
  4. Телефон з потужним акумулятором

Як часто у вас зривалися важливі дзвінки або вам не вдавалося подивитися в смартфоні будь-які дані через те, що у вас просто сідала батарейка? Здавалося б, така дрібниця, а так сильно може вплинути на ту чи іншу ситуацію. Сьогодні РосКейс розповість вам про те, які існують способи для збільшення часу роботи телефону.

Сьогодні РосКейс розповість вам про те, які існують способи для збільшення часу роботи телефону

Чохол з вбудованим акумулятором

Раніше ми вже давали 11 порад про те, як збільшити час роботи смартфона без підзарядки .

Сьогодні ми розглянемо варіанти з використанням додаткових засобів. Такими засобами є додаткові акумулятори. Вони можуть бути вбудовані в чохол або мати вигляд окремого пристрою. Якщо ви бажаєте поєднати захист з додатковою батареєю, то вам підійде чохол батарея на смартфон. Такі девайси бувають різних видів. У них може бути різна ємність акумулятора, вони представлені для різноманітних моделей девайсів.

У нашому магазині RosCase ви знайдете чохол з акумулятором від компанії PowerSkin . Він призначений для використання з iPhone 3, 3GS, 4 / 4S і iPod Touch 2, 3 і 4 версій. Даний аксесуар має акумулятор з ємністю 2050 mAh і дозволяє продовжити термін роботи пристрою практично в два рази. З ним ви зможете грати в ігри, дивитися фільми, годинами сидіти в інтернеті - батарейка протримається дуже довго. А в тому випадку, якщо додатковий акумулятор в даний момент не потрібен, можна просто натиснути на кнопку на його корпусі - і відключити, перетворивши аксесуар в звичайний чохол.

Якщо ви вибираєте чохол акумулятор, відгуки і ціна для вас повинні бути основними факторами. Не варто брати найдешевші. Адже ціна безпосередньо залежить від ємності акумулятора. Такі чохли продовжать «життя» вашого смартфона зовсім ненадовго. Візьміть краще аксесуар із середніми або високими показниками. Цим самим ви забезпечите вашого пристрою досить тривалий термін роботи.

Що ж стосується відгуків, то, безсумнівно, потрібно їх вивчати для того щоб зрозуміти, який краще вибрати чохол з акумулятором. Але пам'ятайте, остаточний вибір за вами - і не завжди потрібно вірити всьому, що пишуть люди. Займіться самостійним вивченням питання, якщо вас мучать сумніви.

Займіться самостійним вивченням питання, якщо вас мучать сумніви

Сонячне зарядний пристрій для телефону

Для любителів подорожей існує зарядка на сонячних батареях для телефону. Коли під рукою немає розетки, а ваш гаджет вже хоче «їсти», то даний аксесуар - це справжня знахідка! Не варто, звичайно, сподіватися, що використану зарядку вдасться швидко зарядити на сонці, але час, витрачений на очікування, дозволить заощадити електрику або ж забезпечити роботу вашого апарату, якщо доступу до електрики немає. Якщо ви любите походи - цей аксесуар - це друга річ, яку потрібно взяти з собою (після намети).

Розглянемо, як же виглядає таке сонячне зарядний пристрій. Воно складається з акумулятора, сонячної батареї і контролера заряду. Аксесуар перетворює потрапляють на спеціальну панель сонячні промені в електричний заряд - і накопичує його в акумуляторі. Час заряду безпосередньо залежить від погодних умов, а також від потужності батареї. Недорогі зарядки з потужністю 02-04 Вт можуть заряджатися від 10-ти до 15-ти годин. Акумулятори більш високого класу з потужністю 1-3,5 Вт поповнять заряд протягом 4-5 годин. Ви можете знайти пристрої як з одним, так і з двома USB-роз'ємами.

Зовнішній акумулятор для гаджетів

Якщо ви віддаєте перевагу більш традиційний спосіб зарядки вашого девайса і не ходите в довгострокові походи, то вам напевно стане в нагоді додатковий акумулятор на гаджет. Зовнішній акумулятор універсальний, він підійде для будь-якого пристрою - досить до нього підключити відповідний кабель. Зарядити аксесуар можна досить швидко від ПК.

Завдяки зовнішньому акумулятора ви зможете поповнити заряд вашого пристрою в будь-який час в будь-якому місці. Як правило, ці девайси мають досить компактні розміри і легко поміщаються навіть в невеликій дамській сумочці. Найчастіше виробники поєднують їх з такими корисними речами, як ліхтарик , брелок або ж просто надають їм химерну форму, як наприклад акумулятор у вигляді золотого злитка .

На сторінках нашого інтернет-магазину ви зможете знайти різноманітні зовнішні акумулятори і підібрати аксесуар в залежності від своїх уподобань. Різні форми, кольору, ємність, кількість USB-портів - у нас є вибір на будь-який смак.

Телефон з потужним акумулятором

У нас для вас є ще один варіант вирішення проблеми швидкої розрядки акумулятора. І він полягає у виборі телефону з потужною батареєю. Представляємо вашій увазі трійку лідерів - смартфони, які протрималися рекордну кількість часу на одному акумуляторі без підзарядки.

Третє місце зайняв смартфон Sony Xperia Z3 з ємністю батареї 3100 mAh. Він пропрацював без перерви 18 годин і 35 хвилин.

На другому місці опинився Samsung Galaxy Note 4. При ємності акумулятора 3220 mAh йому вдалося протриматися 18 годин і 55 хвилин.

Лідером став телефон з найпотужнішою батареєю - Sony Xperia Z3 Compact. Не дивлячись на те, що по суті ємність акумулятора нижче, ніж в попередніх двох моделях (всього 2600 mAh) цей малюк побив усі рекорди - і посів перше місце. Час роботи склав 18 годин і 57 хвилин. І нехай це всього лише на 2 хвилини більше, ніж Note 4, але все ж він пропрацював довше. Компанія Sony створила компактний девайс з довгограючою батареєю, який напевно сподобається багатьом користувачам.

Купити зовнішні акумулятори для телефону на РосКейс

Ми запропонували вам кілька способів продовження терміну роботи вашого апарату. Який з них віддасте перевагу ви - це ваш вибір. А ми бажаємо, щоб ваші девайси ніколи не відключалися в самий невідповідний момент.

Раніше писали - " Поради: якщо телефон не бачить карту пам'яті "

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки