Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Samsung показала "розумні" годинник Galaxy Watch з LTE

Компанія Samsung в рамках конференції Unpacked 2018 представила "розумні" годинник Galaxy Watch, які замінить собою лінійку Gear. Новинка підтримує LTE-мережі, заряджається без дротів, має круглим екраном Super AMOLED (360х360), захищеним склом Gorilla DX +, і водонепроникним (витримує тиск води в 5 атмосфер) корпусом - а значить, з ними можна буде не тільки плавати, але і пірнати .

Новинка підтримує LTE-мережі, заряджається без дротів, має круглим екраном Super AMOLED (360х360), захищеним склом Gorilla DX +, і водонепроникним (витримує тиск води в 5 атмосфер) корпусом - а значить, з ними можна буде не тільки плавати, але і пірнати

Зовні апарат схожий на модель Gear S2 Classic, але рамка навколо циферблата не так не впадає в очі. Galaxy Watch вийдуть в двох варіантах: у 1,3-дюймової моделі розмір корпусу складе 46 міліметрів (як у показаних восени 2016- го Gear S3), у 1,2-дюймової - 42 мм.

Galaxy Watch вийдуть в двох варіантах: у 1,3-дюймової моделі розмір корпусу складе 46 міліметрів (як у показаних восени 2016- го Gear S3), у 1,2-дюймової - 42 мм

Більша версія смарт-годин комплектується батареєю на 472 мАг і важить 63 грами без ремінця, більш компактна володіє менш ємним акумулятором на 270 мАг і важить 49 г. У будь-якому випадку, обіцяють в Samsung, акумулятор пристрою проживе до 80 годин без підзарядки.

У будь-якому випадку, обіцяють в Samsung, акумулятор пристрою проживе до 80 годин без підзарядки

Апарат сумісний з новою зарядної станції Wireless Charger Duo, яка здатна заряджати по бездротовій індуктивної технології два пристрої одночасно (два смартфона або один плюс смарт-годинник).

Апарат сумісний з новою зарядної станції Wireless Charger Duo, яка здатна заряджати по бездротовій індуктивної технології два пристрої одночасно (два смартфона або один плюс смарт-годинник)

Galaxy Watch працюють в LTE-мережах "в понад 15 країнах у понад 30 операторів зв'язку", але чи є серед них Росія, в компанії не уточнили. Стільниковий модуль дозволяє власникам годин, не маючи під рукою смартфона, дзвонити, відправляти повідомлення, слухати музику і відзначати своє метосположеніе.

Стільниковий модуль дозволяє власникам годин, не маючи під рукою смартфона, дзвонити, відправляти повідомлення, слухати музику і відзначати своє метосположеніе

Також новинка комплектується 2-ядерним процесором Exynos 9110 з тактовою частотою 1,15 ГГц, 4 ГБ вбудованої пам'яті, бездротовим модулем Bluetooth 4.2, Wi-Fi b / g / n, NFC і A-GPS / ГЛОНАСС. Працює гаджет на Tizen OS 4.0.

Вийдуть смарт-годинник в двох кольорах: "глибокий чорний" і "рожеве золото". Galaxy Watch можна буде підключити до смартфонів на Android 5.0 і пізніших версій, iPhone 5 і вище на iOS не нижче 9.0.

0 і пізніших версій, iPhone 5 і вище на iOS не нижче 9

У США новинку почнуть продавати 24 серпня, в Південній Кореї - 31 серпня. На інших ринках (чи є серед них РФ, неясно) годинник з'являться до 14 вересня. У США Bluetooth-версія з 42-мм корпусом буде коштувати $ 329,99, з 46-мм - $ 349,99. Розцінки на моделі з LTE не уточнюються.

Поділіться новиною:

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки