Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Користувачі виявили, що IPhone 6 Plus легко гнеться в кишені

В інтернеті з'явилися знімки деформованих смартфонів

Компанія Apple поки ніяк не прокоментувала цей недолік, проте незалежні інженери вже відзначили, що розробники перестаралися у прагненні зробити супертонкий апарат з цільного шматка алюмінію.

Компанія Apple поки ніяк не прокоментувала цей недолік, проте незалежні інженери вже відзначили, що розробники перестаралися у прагненні зробити супертонкий апарат з цільного шматка алюмінію

Продажі нових смартфонів Apple тільки почалися, а користувачі вже починають знаходити в ньому різного роду недоліки. І якщо спочатку багато скаржилися на розмір девайса ( "Тепер і айфоном можна копати !!", "Я дістаю із широких штанин дублікатом безцінного вантажу # IPhone6 ​​мій пан. Лопату, кому-небудь потрібно ?!", "В наступному році чекаємо роз'єм для держака і спеціальне фітнес-додаток для дачників ") і його дизайн (" # Iphone6 ​​- повний провал. Виступаюча камера, рамки навколо екрану + дизайн Китайфон вбивають все минуле "повагу" до елегантності I-пристроїв "), то тепер стали звертати увагу на більш суттєві дефекти.

Зокрема, з'ясувалося, що 5,5-дюймовий IPhone 6 Plus (перший великоформатний апарат виробника) легко гнеться в кишені. Причому один з власників нового смартфона зазначив в Twitter, що зігнув його, просто надягаючи захисний чохол. "У сумі мій IPhone 6 Plus знаходився в задній кишені близько18 годин, і в цей час я в основному сидів", - пише на форумі MacRumors автор теми про деформації нового продукту Apple.

В процесі обговорень цього явища в твіттері народився хештег #Bendgate , Де з'явилися знімки деформованих смартфонів. А один з користувачів YouTube провів експеримент з перевіркою iPhone 6 Plus на вигин і виклав відео з тестом в Мережу, який показав, що він дійсно досить легко гнеться, проте при цьому не ламається. Причому вдалося визначити, що слабке місце пристрою знаходиться на лівому боці поруч з клавішами гучності.

Провело свій стрес-тест і онлайн-видання Unbox Therapy, яка довела, що гаджет з легкість гнеться двома руками. "Це величезний шматок алюмінію, який згинається під тиском моїх рук. Цікаво, що скаже на це Apple", - заявив Льюїс Хілсенгетер з UT, закликавши всіх, чий смартфон "постраждав" від кишені, не соромитися і повідомляти про це відразу. дане відео зібрало за добу майже 3 мільйони переглядів на YouTube.

Компанія Apple поки ніяк не прокоментувала цей недолік, проте незалежні інженери вже відзначили, що розробники перестаралися у прагненні зробити супертонкий апарат з цільного шматка алюмінію, при цьому збільшивши його площу.

Примітно, що незважаючи на те, що обидві моделі зібрані в алюмінієвому корпусі, а iPhone 6 при цьому тонше, ніж iPhone 6 Plus (6,9 міліметра і 7,1 міліметра відповідно), користувачі поки скаржаться на ізгібаемость другого. Що стосується інших характеристик iPhone 6 Plus, то його екран має діагональ 5,5 дюйма з роздільною здатністю 920 на 1080 пікселів. Як обіцяє Apple, за швидкістю роботи нові гаджети перевершать моделі п'ятого покоління на 20%, їх графічна продуктивність виросла відразу на 50%, а час роботи від батареї не поступається iPhone 5S.

Продажі iPhone 6 і iPhone 6 Plus стартували 19 вересня о США, Великобританії, Австралії, Канаді, Франції, Німеччині, Гонконзі, Японії, Пуерто-Ріко і Сінгапурі. З 26 вересня вони будуть доступні в більш ніж 20 країнах, включаючи Росію, до кінця цього року число країн розшириться до 115.

Лопату, кому-небудь потрібно ?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки