Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Експедиційний смартфон Datang V90 з потужною зовнішньою антеною

На початку літа ми писали про кнопочному китайському смартфоні-рації Datang H91s . Тепер на сайті TENAA з'явився опис і перші фото сенсорного захищеного смартфона Datang V90, оснащеного потужною зовнішньою антеною для забезпечення супутникового і стільникового зв'язку у віддалених районах і в умовах поганої доступності стільникових веж. Модель розроблена китайською компанією Datang Telecom Technology для експедицій.

Смартфон працює в стандартах зв'язку GSM, TD-SCDMA, TD-LTE. Для виведення візуальної інформації використовується кольоровий сенсорний TFT дисплей діагоналлю 3,47 дюйма з роздільною здатністю 480 х 854 точки. Передбачено наявність двох камер - основний з датчиком 8 МП і 6-діодним підсвічуванням, і фронтальною з датчиком 3 МП.

Апаратна частина заснована на 4-ядерному процесорі з тактовою частотою 1,5 ГГц, оперативної пам'яті дісталося 2 Гб, постійної - 64 Гб. Так само підтримуються карти microSD місткістю 32 Гб. Робота здійснюється в програмному середовищі Android 4.4.4. Харчування функціоналу забезпечує досить непоганий акумулятор ємністю 4000 мА-ч.

Для локального підключення застосовані порт USB, роз'єм 3,5 мм і бездротовий модуль Bluetooth, підтримується WLAN. Для позиціонування застосована зовнішня антена GPS. З допоміжних сенсорів відомо про наявність датчиків гравітації, наближення і рівня освітлення, так само є місячний календар.

Розміри виробу складають 3,2 х 6,7 х 10,8 см при масі 290 грам. Тобто, при великій товщині довжина смартфона без урахування зовнішньої антени в півтора рази менше, ніж у призначених для користувача аналогів. На жаль, про вартість і можливості виходу Datang V90 на міжнародний ринок даних поки немає.

джерело: www.mobipukka.ru

- Увага! Перед покупкою товарів або послуг уважно читайте відгуки! - Виробники можуть змінювати їх без повідомлення! - Тому характеристики вірні на момент публікації матеріалу (див. Дату статті).

МИ ВКОНТАКТЕ:

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки