Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляд контролера управління вентиляторами BitFenix ​​Recon

  1. Комплект поставки і зовнішній вигляд

Матеріал ABS пластик з SOFTOUCH покриттям, сталь Габарити (Ш х В х Г), мм 147 х 43 х 67 Кількість температурних каналів х5 Кількість каналів вентиляторів х5 Максимальна потужність / канал, Вт 10 Частота вимірювання, секунд 0.1-0.4 Діапазон температур аварійної сигналізації, ° C 30-90 Діапазон температур, ° C 0 ° -100 Екран, см 12 (4.7 ") сенсорний LCD Форм-фактор 1 х 5.25" Варіанти колірної гами рамки Білий / чорний

В якості особливостей і переваг вироби виробник виділяє наступне:

  • Управління контролером через інтернет. Дана технологія реалізується через будь-який підключений до інтернету пристрій (комп'ютер, планшет, смартфон) і не залежить від програмної платформи (за допомогою веб-браузера). Природно, що доступ до мережі повинен бути і у ПК з реобасом.

  • Сенсорне керування. Яскравий, інтуїтивно зрозумілий інтерфейс сенсорного екрану дозволяє простими дотиками отримати доступ до основних функцій пристрою.

  • Моніторинг стану системи. Інформація про температурах, одержуваних з датчиків, і швидкості вентиляторів (в цифровій і графічній формі) оперативно відбивається на екрані контролера.

  • Контроль п'яти каналів вентиляторів і температур. Реобас дозволяє регулювати обороти п'яти вентиляторів зі споживанням не більше 10 Вт на канал в залежності від показань парних термодатчиков (в автоматичному режимі) або призначених для користувача налаштувань (ручний режим).

  • Доступні для налаштування режими - програмний інтерфейс контролера дозволяє вручну налаштувати до трьох профілів і застосовувати їх в залежності від ступеня навантаження на систему.

  • Обробка пластику покриттям SOFTOUCH. Дана технологія надає матовість поверхні пластика і відчуття тактильної еластичності.

Комплект поставки і зовнішній вигляд

BitFenix ​​Recon поставляється в невеликій картонній упаковці з хорошою поліграфією, яка демонструє як зовнішній вигляд пристрою, так і його функціональні характеристики.

BitFenix ​​Recon поставляється в невеликій картонній упаковці з хорошою поліграфією, яка демонструє як зовнішній вигляд пристрою, так і його функціональні характеристики

Уважні читачі, напевно, вже звернули увагу, що дані про максимальної потужності на канал, зазначені на упаковці контролера (30 Вт), відрізняються від даних, наведених на сайті BitFenix ​​і процитованих вище (10 Вт). При підготовці статті я спеціально уточнив у дистриб'ютора, яка величина є є вірним. З'ясувалося, що відомості на коробці (30 Вт) - проста помилка (швидше за все, виникла через плутанину з іншим реобасом виробництва BitFenix ​​- Hydra Pro ).

Вміст коробки щільно зафіксовано двома вставками зі спіненого поліетилену. Всі комплектуючі акуратно покладені в червоний антистатичний пакет, а поверх накриті документацією на пристрій.


Усередині пакета виявляється сам контролер з комплектом підключених шлейфів, а також окремі додаткові шлейфи: два для підключення вентиляторів і два термодатчика. Якщо наявність перших можна пояснити турботою про можливе подовження шлейфів при установці вентиляторів, то додаткову пару термодатчиков можна розглядати виключно як запасну.

Якщо наявність перших можна пояснити турботою про можливе подовження шлейфів при установці вентиляторів, то додаткову пару термодатчиков можна розглядати виключно як запасну

Подбав виробник і про зручність монтажу реобаса - в пакет вкладені липкі стікери для фіксації термодатчиков і чотири гвинти М3.

Подбав виробник і про зручність монтажу реобаса - в пакет вкладені липкі стікери для фіксації термодатчиков і чотири гвинти М3

Рамка лицьовій панелі BitFenix ​​Recon виконана з білого пластику з покриттям SOFTOUCH. Дана технологія надає поверхні тактильне відчуття м'якої еластичності, а візуально робить її матовою. До цього подібний матеріал мені зустрічався лише на задніх кришках деяких моделей смартфонів HTC. З огляду на, що і сам корпус отримав аналогічну обробку, в цілому покриття SOFTOUCH можна визнати вдалим конкурентною перевагою BitFenix.


Сам сенсорний екран виробник завбачливо закрив захисною плівкою.

Торцева сторона контролера виконана зі сталі і відрізняється невеликою глибиною (всього 67 мм), що у випадках обмеженого простору системного блоку може бути корисним. Виробником передбачено два ряди отворів для кріплення під гвинти М3.

Виробником передбачено два ряди отворів для кріплення під гвинти М3

На зворотному боці реобаса можна побачити друковану плату з електронними компонентами і роз'ємами для підключення будь-яких телекомунікаційних шлейфів. У верхньому лівому куті розташовані два 3-pin роз'єму для підключення каналів вентиляторів, трохи правіше - п'ять пар термодатчиков. По інший бік друкованої плати змонтовані залишилися три 3-pin роз'єму каналів вентиляторів і чотирьохконтактний Molex роз'єм для живлення самого контролера. У нижньому лівому куті є гніздо USB 2.0, а правіше від нього невеликі алюмінієві радіатори регуляторів напруги по кожному з каналів вентиляторів.


Круглий елемент в правій частині друкованої плати - динамік. Вся елементна база характеризується акуратною пайкою і розміщенням компонентів.

Звісно ж, що невеликі за габаритами радіатори є пропорційними заявленої виробником потужності на канал (10 Вт). Слід зазначити, що в процесі тестування будь-якого їх істотного нагрівання не зазначено.

Слід зазначити, що в процесі тестування будь-якого їх істотного нагрівання не зазначено

Оскільки споживана потужність більшості сучасних комп'ютерних вентиляторів не перевищує 2-3 Вт, то потенційно при наявності перехідників до BitFenix ​​Recon можна підключити аж до двадцяти п'яти подібних пристроїв (до п'яти на кожен канал). З цієї причини зазначені характеристики каналів для вентиляторів є цілком достатніми для більшості можливих конфігурацій.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки