Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Xiaomi Mi Power Bank 2 10000 mAh VXN4182CN Silver. "◁ [City.com.ua] ▷". Xiaomi Mi Power Bank 2 10000 mAh VXN4182CN Silver ᐈ Ціна, купити Xiaomi Mi Power Bank 2 10000 mAh VXN4182CN Silver за низькою ціною ᐈ відгуки, характеристики, огляд - Київ, Одеса, Дніпро, Харків, Львів, Запоріжжя, Україна

Характеристики Виробник Xiaomi Тип Зовнішній акумулятор (Power Bank) заряджати пристрої Смартфон, телефони, MP3, MP4 плеєри, iPod, iPhone, Android і інші Підключення пристроїв USB + кабель microUSB Напруга, В 5 Струм, А 2,4 Орієнтовний час заряду пристроїв, ч немає даних Ємність, мАч 10000 Технологія Li-Pol зарядка від USB Параметри заряду 5В, 2А Час перезарядження, ч 15 Кількість циклів перезарядження немає даних Швидка зарядка є Розмір, мм 130х71х14,1 Вага, г 217 Колір сріблястий Індикація індикатор активності заряду батареї захист захист від надлишкового струму OCP, захист від до ороткого замикання SCP, захист від повної розрядки батареї, захист від перезарядки, захист від короткого замикання і нагріву Додатково немає

показати всі приховати

Xiaomi Xiaomi Mi Power Bank 2 10000 mAh VXN4182CN Silver Середня оцінка покупцями: 4.5 5, на підставі 2 відгуків Xiaomi Xiaomi Mi Power Bank 2 10000 mAh VXN4182CN Silver Середня оцінка покупцями: 4 Виробник: Xiaomi, Тип: Зовнішній акумулятор (Power Bank), заряджати пристрої: Смартфон, телефони, MP3, MP4 плеєри, iPod, iPhone, Android і інші, Підключення пристроїв: USB + кабель microUSB, Напруга, В: 5, Струм, А: 2,4, Орієнтовний час заряду пристроїв, ч: немає даних, Ємність, мАг: 10000, Технологія: Li-Pol, Зарядка: від USB, Параметри заряду: 5В, 2А, час перезарядження, ч: 15, Кількість циклів перезарядження: немає даних, Швидка зарядка: є, Розмір, мм: 130х71х14,1, Вага, г: 217, Колір: сріблястий, Індикація: індикатор активності заряду батареї, захист: захист від надлишкового ток OCP, захист від короткого замикання SCP, захист від повної розрядки батареї, захист від перезарядки, захист від короткого замикання і нагріву, Додатково: немає, Ні в наявності! 359 грн. Центр Розпродаж Електроніки City.com Огляд Xiaomi Mi Power Bank 2 10000 mAh VXN4182CN Silver

Xiaomi Mi Power Bank 2 10000 mAh VXN4182CN Silver

Xiaomi Mi Power Bank 2 10000 mAh VXN4182CN Silver

Чи потрапляли ви в неприємності через що сів телефону? Можливо ви не змогли з кимось зустрітися або довелося переносити велику угоду, а можливо ви просто хотіли по дорозі додивитися улюблений фільми, а заряду батареї ледь вистачило на перегляд початкових титрів. Якщо так, то універсальна мобільна батарея Xiaomi Mi Power Bank 2 - те, що вам потрібно. Вона допоможе швидко зарядити телефон в будь-який час і в будь-якому місці. Ця популярна в Києві, і в інших містах в Україні модель коштує зовсім недорого.

Компактний і легкий

Xiaomi Mi Power Bank 2 неймовірно компактний. Його розмір становить всього 130 х 14.1 х 71 мм. Він з легкістю поміститися в сумці, рюкзаку або кишені дорожньої сумки. Його зручно брати з собою в подорож або ділову поїздку.

Універсальний в підключенні

Xiaomi Mi Power Bank 2 підключається за допомогою стандартного USB роз'єму і кабелю micro USB. Такий вид підключення підходить практично до будь-яких пристроїв. Ви можете зарядити за допомогою нього свій смартфон, планшет або електронну книгу. За допомогою USB роз'єму, використовуючи класичний кабель Lightning для техніки Apple, ви зможете без праці зарядити свій IPhone або IPad. Заряджайте свої Смартфон, телефони, MP3, MP4 плеєри і інші гаджети.

Велика ємність батареї

Портативний зарядний пристрій Xiaomi Mi Power Bank 2 неодноразово виручить вас в біді. За допомогою нього ви зможете не один раз зарядити ваш гаджет. Залежно від ємності акумулятора в вашому мобільному телефоні або смартфоні, заряду портативної «розетки» вистачить на 3-4 рази. Батарея Xiaomi Mi Power Bank 2 з ємністю 10000 mAh здатна кілька разів зарядити навіть смартфон з акумулятором великої місткості.

повноцінний заряд

Зарядка смартфона за допомогою Xiaomi Mi Power Bank 2 ніяк не вплине на працездатність вашого гаджета і не зменшить його продуктивності або терміну «життя» його рідного акумулятора. Заряд за допомогою портативного пристрою не позначиться і на часі роботи гаджета. Загалом використання для підзарядки Xiaomi Mi Power Bank 2 сприйметься гаджетом точно також, як звичайної розетки.

зручний індикатор

Xiaomi Mi Power Bank 2 оснащений світлодіодним індикатором активності заряду батареї. Він дасть вам зрозуміти підключився гаджет до зарядного блоку чи ні, і чи надходить в нього струм. При роботі з повербенкамі без такого датчика неможливо стежити заряджається пристрій чи ні, особливо, якщо у гаджета є проблеми з роз'ємом або з кабелем (часта проблема для власників техніки Apple).

Індикатор заряду батареї

Але як дізнатися, коли прийшла пора підзарядити Power Bank? Про це вам розповість світлодіодний індикатор, розташований на корпусі портативного зарядного пристрою Xiaomi Mi Power Bank 2. Якщо ресурс батареї під кінець, ви дізнаєтеся про це раніше, щоб встигнути зарядити гаджет перед виходом з дому. Залиште Power Bank підключеним до розетки на ніч, щоб він точно встиг зарядитися на всю, а так йому вистачає і пари годин.

Захист від перезарядки

Портативний акумулятор оснащений спеціальним захистом від перезарядки, короткого замикання або перегріву, завдяки чому вашому смартфону, планшету або плеєру нічого не загрожує. Зарядивши акумулятор на все ділення, Power Bank просто припинить подачу струму.

Відгуки

Написати відгук

Xiaomi Mi Power Bank 2 10000 mAh VXN4182CN Silver

Відгук: 4.5 - автор Марина, дата відкликання 2017-09-14

Залишилася задоволена покупкою Xiaomi Mi Power Bank 2 l. Телефон порадував своїм зовнішнім виглядом і функціоналом. Дякую за швидку доставку.

Залишилася задоволена покупкою Xiaomi Mi Power Bank 2 l. Телефон порадував своїм зовнішнім виглядом і функціоналом. Дякую за швидку доставку.

Xiaomi Mi Power Bank 2 10000 mAh VXN4182CN Silver

Відгук: 4.5 - автор Аліна, дата відкликання 2017-07-27

Купила Xiaomi Mi Power Bank 2 10000 mAh VXN4182CN Silver. Дуже задоволена. Очікування виправдалися. Доставка була проведена оперативно. Спасибі, City.com.ua!

Купила Xiaomi Mi Power Bank 2 10000 mAh VXN4182CN Silver. Дуже задоволена. Очікування виправдалися. Доставка була проведена оперативно. Спасибі, City.com.ua!

ви переглядали

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки