Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляд смартфона Ulefone Tiger: модель з металевим корпусом і ОС Android 6.0 за ціною $ 100

Ulefone Tiger став ще одним недорогим смартфоном від компанії Ulefone, що отримав металевий корпус. Судячи з усього, ця модель розташовується на щабель нижче розглянутого раніше смартфона Ulefone Metal , Хоча новинка і отримала екран більшої діагоналі. Але на зміну восьмиядерною SoC MediaTek MTK6753 прийшла чотирьохядерна MTK6737, а обсяг ОЗУ знизився з 3 до 2 ГБ. Зате зросла ємність акумулятора, що має забезпечити гідний термін автономної роботи навіть при що збільшився дисплеї. Як зміна платформи позначиться на продуктивності і терміни автономної роботи Ulefone Tiger? Давайте дізнаємося.

Характеристики

SoC: MediaTek MTK6737 (чотири ядра Cortex-A53 частотою до 1,3 ГГц, GPU Mali-T720);
ОЗУ: 2 ГБ LPDDR3;
Флеш-пам'ять: 16 ГБ;
Карта пам'яті: слот microSD, до 128 ГБ;
Дисплей: 5,5 дюймів, 1280х720 пікселів, покриття Corning Gorilla Glass 3;
Камера: тилова 8 Мп (Sony IMX219), фронтальна 5 Мп (Samsung SE5K2);
Мобільна мережа: GSM 850, 900, 1800 і 1900, WCDMA 900 і 2100 (band8, band1), FDD-LTE 800, 900, 1800, 2100 і 2600 (band20, band8, band3, band1, band7);
Комунікації: GPS, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.0;
Акумулятор: вбудований, літій-полімерні елементи Sonyемкостью 4200 мА ∙ год;
Додатково: датчик відбитків;
Габарити: 156 x 78 x 9,3 мм;
Маса: 155 г.

Упаковка і комплектація


Смартфон Ulefone Tiger поставляється в непоказною коробці чорного кольору, на лицьовому боці якої зазначено назву моделі, а на одному з торців вказані коди IMEI. На упаковці в цей раз заощадили - поролоновою захисної вставки над дисплеєм немає, а в нижньому відділенні для аксесуарів немає спіненої прокладки, в виїмки якої раніше ці самі аксесуари укладалися. У підсумку вони бовтаються в своєму відсіку без діла і шумлять, якщо коробку потрясти. Нічого кримінального, але китайські виробники за останні пару років стали приділяти більше уваги упаковці своїх виробів.

У комплект входить все необхідне: універсальна інструкція, кабель microUSB і зарядний пристрій з вихідними параметрами 5 В, 1,5 А. Потужність ЗУ в 7,5 Вт звичайно краще стандартних 5 Вт, але для смартфона з акумулятором ємністю 4200 мА • год хотілося б бачити вже 2 А.

Зовнішній вигляд і конструкція

До мене на тест потрапив смартфон в колірному оформленні Sky Black, крім нього доступні Space Grey і Champagne Gold. На мій погляд в сірому кольорі металева задня кришка виглядає найбільш вдало, до того ж на ній непомітні відбитки пальців. Варіант Sky Black хоча і збирає відбитки, але видно вони не дуже сильно завдяки напівматової поверхні металу. Вгорі і внизу розташовані пластикові вставки, за якими знаходяться комунікаційні антени.

Суб'єктивно дизайн Ulefone Tiger вийшов не настільки органічним, як у Ulefone Metal, такі елементи, як випирає модуль камери запозичені у перших моделей компанії . Радує, що в цей раз концентрическая окантовка камери захована під скло і не збирає пил, як це було раніше. Завдяки невеликій підйому корпус смартфона не дряпається, лежачи на столі, але при цьому може соватися по столу при використанні, так як площа зчеплення стала зовсім невеликий. Датчик відбитків пальців і здвоєна світлодіодна спалах втоплені в корпус, їх окантовка приємно грає на світлі природним металевим блиском.

Торці корпусу і кнопки вимикання і регулювання гучності зроблені з пластика. Самі кнопки розташовані на правій боковині, ліва повністю пустує. На верхній торець винесено порт microUSB і роз'єм для навушників, на нижньому є малопомітне отвір голосового мікрофона. Передня панель захищена склом Corning Gorilla Glass 3 з округленими краями. Три системні клавіші винесені за межі екрану, фронтальна камера розташована зліва від розмовного гучномовця. На екран вже нанесена захисна плівка, користувачеві залишається тільки зняти верхній транспортувальний шар.


Для смартфона Ulefone Tiger виробник додатково пропонує чохол-книжку чорного або білого кольору. Поверхня чохла вдало імітує зовнішній вигляд і навіть запах натуральної шкіри, але Ulefone чесно заявляє, що це кожзам на поліуретановій основі. Задня кришка чохла має жорстку пластикову основу з симпатичним вирізом для камери і датчика відбитків пальців, є проріз і для викличного динаміка. Краї всіх прорізів пластикові а не тканинні (за винятком голосового динаміка), а значить, вони не потягнуться і не втратять форму з часом. Поверхня чохла навіть в чорному варіанті не мазка.


Цікавою особливістю чохла-книжки стало вікно на передній стороні, через яке можна управляти деякими функціями смартфона, що не розблокуе його і не відкриваючи чохол. На міні-екран можна виводити годинник, кнопки управління стандартним музичним плеєром і кнопки прийому / скидання викликів. Це дуже зручно, таке продумане рішення в бюджетному сегменті радує.

Смартфон Ulefone Tiger став однією з небагатьох сучасних моделей, які отримали розбірний корпус. Для користувача це дає дві переваги: ​​спрощену можливість заміни акумулятора і наявність окремого слота для карти пам'яті. Друге ще більш важливо, так як тепер не доведеться вибирати між установкою другий SIM-карти або збільшенням обсягу флеш-пам'яті.

Навіть зі знімною задньою кришкою якість збірки Ulefone Tiger можна назвати високим. Підгонка пластикових і металевих деталей виконана рівно і без зазорів, корпус не скрипить при стисненні, хіба що при поздовжньому скручивании він згинається трохи більше, ніж хотілося б.

Екран і звук

Смартфон Ulefone Tiger відноситься до недорогого сегменту, тому він отримав дисплей роздільною здатністю 1280 х 720 пікселів, яке дає помітну оці зернистість при діагоналі 5,5 дюймів. Мінімальна яскравість досить низька і комфортна для роботи при поганому освітленні, а ось максимальна її значення може виявитися недостатнім для роботи в яскравий сонячний день, або тим більше, при прямому сонячному освітленні. Передача кольору непогана, але помітний невеликий відхід у жовто-зелені тони. При погляді під кутами зображення помітно жовтіє або вицвітає, не дивлячись на використовувану матрицю IPS LTPS виробництва AUO. Автоматичне регулювання яскравості змінює підсвічування плавно, без видимих ​​оку «сходинок».

Як і в багатьох інших смартфонах на платформах MediaTek, тут впроваджено технологію Miravision, що дозволяє управляти динамічною контрастністю, різкістю, яскравістю, насиченістю і іншими параметрами зображення. Розмір шрифту налаштовується чотирма значеннями, причому максимальний розмір напевно відмінно підійде для людей з порушеннями зору.

У аудіотракт смартфона Ulefone Tiger включена мікросхема Awinic AW8739, яка ймовірно представляє з себе поєднання DSP, ЦАП і операційного підсилювача. Як би там не було, реалізацію викличного гучномовця можна похвалити: динамік відрізняється хорошою (але не видатної) гучністю і навіть на максимальному рівні звучання залишається приємним і розбірливим, без спотворень і «крикливих» ноток. Вокал і високі частоти передаються досить натурально, є і чисто символічний натяк на низькі частоти.

У навушниках фоновий шум незначний, хоча він і прослуховується в тихих моментах композицій. Запасу гучності вистачає для внутріканальних моделей, з більш «примхливими» моделями можливі варіанти. Взагалі вихід для навушників реалізований досить грамотно, явних недоліків немає.

фото

Смартфон Ulefone Tiger отримав основну і фронтальну камери з датчиками Sony IMX219 і Samsung SE5K2 роздільною здатністю 8 і 5 Мп відповідно. В обох випадках використовується інтерполяція і максимальний дозвіл програмним шляхом збільшено з 8 до 13 Мп і з 5 до 8 Мп. Добре що дозвіл можна зменшити; для того, щоб виставити фактичний дозвіл сенсора (8 Мп), в меню потрібно поміняти пункт Попередній перегляд, виставивши значення 4: 3.

Порівняємо фото, зроблені смартфоном Ulefone Tiger і Nubia Z7 mini, виставивши на них однакове дозвіл 8 Мп. У кожній парі знімків верхнє фото належить Ulefone, нижнє - Nubia:

Фрагменти фото зі збільшенням 100%

Фрагменти фото зі збільшенням 100%


Незважаючи на іменитий датчик Sony IMX219 якість фото у оглядає смартфона складно назвати хорошим. В очі відразу кидається помітний ухил то в зелені і сині, то в червоні тони, через що зображення втрачає натуральність. Іншою серйозною проблемою стала низька деталізація: навіть поблизу дрібні деталі розмиваються, а на середніх і далеких планах вони зовсім перетворюються в кашу. При цьому розмитість помітніше в лівій частині кадрів і по центру, а справа все виглядає порівняно пристойно, так що, схоже, винна оптична система, а не сенсор або програмна обробка. В цілому перед нами наочний приклад, що від смартфона ціною $ 100-120 якісних фото чекати не варто. Всі фото з двох смартфонів доступні в вихідній якості за посиланням .

ОС і інтерфейс

Програмної основою смартфона Ulefone Tiger стала ОС Android 6.0 з невеликими косметичними змінами інтерфейсу і оболонкою Launcher3. Виробник додав нові шпалери на робочий стіл і іконки для системних додатків, також меню системних налаштувань тепер відображається не списком, а у вигляді піктограм, економлячи місце на екрані. Підтримується оновлення «по повітрю», під час написання огляду цю функцію вдалося один раз випробувати - невелике оновлення розміром під 50 МБ загрузилось і встановилося без проблем і без втручання користувача в процес.

Після завантаження «чистої» ОС доступний обсяг ОЗУ становить близько 800 МБ, з 16 ГБ вбудованої флеш-пам'яті користувачеві доступні 11 ГБ. Можливості міняти системний шрифт в цій моделі, як в Ulefome Metal, немає. Зате є жести Smart Wake, зручно згруповані в один пункт системного меню. З їх допомогою можна розблокувати смартфон спеціальними жестами, змальованих пальцем на вимкненому екрані, на деякі жести можна призначити запуск будь-яких системних або призначених для користувача додатків. Це зручно, якщо у вас багато встановлених програм, але тільки до кількох із них потрібен постійний і швидкий доступ. У такому випадку вже не потрібно нишпорити по меню, розшукуючи заповітну іконку.

Датчик відбитків пальців ефективно розпізнає відбитки під будь-яким кутом і цей процес дійсно займає менше секунди. Ось тільки шанс на вдале спрацьовування приблизно 50/50, часто доводиться перекладати палець для успішного розпізнавання. Загалом, розблокування відбитками все ще потребує певного самоконтролю користувача і уваги до процесу: бажано правильно дозувати натискання і пам'ятати, яку ділянку подушечки пальця розпізнається найбільш успішно.

Апаратна платформа і продуктивність

В основі Ulefone Tiger лежить SoC MediaTek MTK6737, що володіє чотирма ядрами Cortex A53, які працюють на частоті 1,1-1,3 ГГц і GPU Mali-T720 MP2. Обсяг ОЗУ навіть в такому недорогому смартфоні вже становить комфортні 2 ГБ, так і флеш-пам'ять ємністю 16 ГБ недавно вважалася атрибутом більш дорогих моделей, а в діапазоні «близько $ 100» царювали пропозиції на 1/8 ГБ. У більш потужної SoC MediaTek MTK6753 є вже вісім ядер і її цілком можна було встановити в Ulefone Tiger, але тоді заради збереження собівартості в розумних рамках довелося б пожертвувати об'ємом ОЗУ, або камерою, або іншими компонентами. Та й для повсякденних завдань додаткова оперативна пам'ять зазвичай корисніше, ніж додаткові чотири ядра. Подивимося, що з цього приводу скажуть синтетичні тестові програми:

Загальний бал Ulefone Tiger в AnTuTu Benchmark не сильно відрізняється від показників Ulefone Metal, моделі на базі MTK6753. Хоча якщо придивитися результати в тривимірних тестах в два рази нижче. Не тільки в AnTuTu, але і в GFXBench, і в 3DMark. В PCMark з неігровий навантаженням ситуація згладжується, але розкид результатів в тесті Epic Citadel, не дуже-то відірваному від реальних ігрових додатків, дає підставу припускати, що «вузьким ланкою» виявляється не процесорна частина, а вбудований GPU. Навіть при скромному розмірі екрану в 1280 х 720 пікселів, де MTK6753 буквально розквітав, MTK6737 помітно пробуксовує. Радує в цій ситуації те, що тепловідвід в смартфоні Ulefone Tiger організований нормально і результати в тестах майже не знижуються після кількох циклів.

Може в реальних іграх ситуація виявиться краще і смартфон Ulefone Tiger покаже себе з іншого боку?

Ігровий процес в Real Racing 3 не можна назвати комфортним: якщо на пустельних трасах і з єдиною машиною гравця на екрані кадрова частота ще залишається прийнятною, то на міських трасах (де більше деталей) і при декількох авто на екрані гра майже перетворюється в слайд-шоу. Dead Trigger 2 більшу частину часу не викликає нарікань і працює плавно навіть на максимальних налаштуваннях графіки, але якщо матч затягнувся (а вони в грі зазвичай короткі), то можуть початися незрозумілі просідання FPS до некомфортного рівня. Asphalt 8 з максимальними настройками може пригальмовувати на початку гонки, але частіше за все кадрова частота тримається на достатньому рівні. Взагалі, запасу продуктивності в іграх у Ulefone Tiger практично немає, навіть в порівнянні з моделями на базі MTK6753. Хоча це стосується будь-яких смартфонів за ідентичну ціну (близько $ 100).

Комунікації

Смартфон Ulefone Tigerработает в мережах GSM 850, 900, 1800 і 1900, WCDMA 900 і 2100 (band8, band1), FDD-LTE 800, 900, 1800, 2100 і 2600 (band20, band8, band3, band1, band7). Є два слота для карт microSIM і окремий слот для карти пам'яті microSD об'ємом до 128 ГБ. Підтримується робота з бездротовими стандартами Wi-Fi 802.11n і Bluetooth 4.0.

Швидкість Wi-Fi тестувалася при з'єднанні з роутером TP-Link TL-WR1043ND (першої ревізії), для якого межею є 300 Мбіт / с на частоті 2,4 ГГц. Тарифний план передбачає швидкість до 100 Мбіт / с. Смартфон знаходився на відстані одного метра в прямої видимості від роутера:

Швидкість завантаження і віддачі при підключенні до різних серверів досягла 45 і 43 Мбіт / с відповідно. Середній результат, але цілком достатній для смартфона.

Модуль GPS знайшов достатню кількість супутників для встановлення стійкого з'єднання протягом півхвилини. При цьому рівень сигналу і кількість знайдених супутників можна оцінити як середнє.

Автономна робота

Чим Ulefone Tiger порадував, так це термінами автономної роботи. Акумулятор значної ємності 4200 мА • год в поєднанні з економічною платформою дійсно може забезпечити два дня в режимі середньої активності, при економному використанні можна розраховувати на три-чотири дні. Компанія відзначає, що акумулятор цієї моделі (як і всіх інших у Ulefone) укладено в міцний ізолюючий негорючий матеріал, основою АКБ служить літій-полімерний елемент виробництва Sony.

У тесті PCMark результат склав 8:35 хвилин - це відмінний показник, з урахуванням великого дисплея типовий результат зазвичай укладається в 5-6 годин. AnTuTu Tester теж добре оцінив даний смартфон.

підсумки

Смартфон Ulefone Tiger можна назвати типовою «робочою конячкою» для повсякденного використання. Невисока продуктивність в іграх і посередню якість фото звужує спектр завдань, для яких цей смартфон можна рекомендувати. Але ємний акумулятор і хороша чуйність в ОС і звичайних додатках будуть важливим аргументом для тих, хто використовує смартфон як робочий інструмент або засіб для виходу в мережу. Придбати Ulefone Tiger можна в офіційному магазині виробника:

Дізнатися ціну Ulefone Tiger

Смартфонів, на базі даної платформи безліч, але більш дешеві пропозиції найчастіше мають ОЗУ і флеш-пам'ять об'ємом всього 1 і 8 ГБ, чого вже мало на сьогоднішній день. Винятком можна назвати Oukitel U7 Plus, THL T9 Pro або Doogee X5 Max Pro, але у першій і другій моделі набагато менше ємність акумулятора, а у другій менше діагональ дисплея. Загалом, Ulefone Tiger виглядає вдало за ціну близько $ 100 і може запропонувати гідне поєднання характеристик в своєму класі.

Як зміна платформи позначиться на продуктивності і терміни автономної роботи Ulefone Tiger?
Може в реальних іграх ситуація виявиться краще і смартфон Ulefone Tiger покаже себе з іншого боку?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки