Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Що про смартфонах Nokia (2017) відомо вже сьогодні?

Новий 2017 рік принесе з собою нові телефони Nokia

Новий 2017 рік принесе з собою нові телефони Nokia

Все починалося майже як новорічна казка. Була, та й зараз є в Фінляндії компанія Nokia, і її телефони були дуже хороші. Вона радувала людей телефонами з антенами, які не стирчали назовні, і пропонувала мелодії-рінгтони замість звичайних дзвінків, і це було чималим прогресом для свого часу. Її телефони поставлялися з попередньо встановленими іграми, які були вельми цікаві. І ось телефони під її брендом знову повертаються, але вже в новому, відповідному трендам епохи як.

Недавня історія, яка здається далекою старовиною

Адже прийшла інша епоха. iPhone і Android в корені змінили уявлення про те, як повинен виглядати і функціонувати сучасний телефон, а Nokia не вдалося запропонувати гідну трендів часу альтернативу, хоча раніше користувачам дуже подобалися ті телефони, якими радувала їх Nokia. І в кінцевому підсумку Microsoft купила мобільний бізнес Nokia. Так з'явився модельний ряд Lumia, який виявився недостатньо успішним на тлі Apple і Samsung.

І з тих пір ім'я Nokia практично зникло з мобільного реальності. Зникло, але його не забули. І можливо, успіх цього бренду не тільки в недавньому минулому, але і в найближчому майбутньому.

Nokia - легенда триває

Зараз це вже не чутки - телефони Nokia будуть анонсовані в першій половині наступного року. Мова не йде про кнопкових телефонах, які так подобалися користувачам за свої водозахищені клавіатури і ліхтарики. Під брендом Nokia вийдуть на ринок смартфони нового покоління.

Ці нові девайси будуть пропонуватися не тієї компанією, яка принесла PureView, лінійку N і став легендою Nokia 3310. Бренд телефонів Nokia на 10 років ліцензований компанії HMD Global Oy. Виробництвом новинок стане займатися тайванська Foxconn - та ж компанія, якій Apple замовляє виробництво iPhone.

Лідери HMD Global

Зліва направо керівники HMD Global: генеральний директор Арто Наммела; директор по продуктах Юхо Сарвікас; президент компанії Флоріан Зайхе

Оскільки ім'я Nokia тепер в руках іншої компанії, користувачам буде цікаво дізнатися, хто її очолює. Ключові лідери HMD Global є колишніми керівниками і співробітниками Nokia. У їх числі генеральний директор Арто Наммела і директор по продуктах Юхо Сарвікас.

Арто Наммела працював в Nokia з 1994 року і брав участь в створенні продуктів, бізнес-менеджменті та маркетингу. Юхо Сарвікас займався менеджментом ключових продуктів, в тому числі виробництвом товарів і продуктової стратегії.

Президент HMD Global Флоріан Зайхе займав посади провідного віце-президента в Nokia і Microsoft. У число його завдань входили продажу і маркетинг мобільних девайсів на ринку Європи.

Що відомо про прийдешні телефонах Nokia?

На жаль, про очікувані в 2017 році новинки Nokia відомо небагато. HMD Global недавнім прес-релізом підтвердила лише те, що вони будуть. Оскільки слово телефони використовується в множині, можна вважати, що в новому році будуть анонсовані кілька телефонів Nokia. Вся інша інформація про ці аксесуарах відноситься до категорії чуток і припущень.

Перш за все, мова йде про Nokia D1C, про який чимало писали в Мережі. Не виключено, що це лише кодове ім'я для прототипів в лабораторії HMD і коли смартфон побачить світ, він буде називатися інакше.

Передбачається також, що прийдешні смартфони Nokia будуть працювати під управлінням близькою до стокової версії Android, позбавленої надлишкового програмного забезпечення.

Це припущення грунтується на словах глави HMD Global Арто Наммели, сказаних ним Bloomberg. Дана тема раніше вже розглядалася . Генеральний директор компанії зазначив:

Бренд Nokia відомий своєю простотою, зручністю у використанні, надійністю і якістю. Це елементи того, що ми разом поставимо [в поєднанні] з дивним промисловим дизайном.

Це повідомлення може бути інтерпретовано як вказівку на те, що програмне забезпечення прийдешніх девайсів Nokia буде відповідати викладеним принципам, тобто буде без ускладнюють роботу з девайсом «надмірностей».

Якщо говорити про апаратне забезпечення, то деякі «витоку» вказують і на його характеристики. Флагман Nokia може виявитися смартфоном з процесором Snapdragon 820 і камерою під брендом Carl Zeiss. Крім того, буде також бюджетний розумний телефон Nokia зі скромними технічними характеристиками - можливо, на базі Snapdragon 200 або порівнянного процесора. Втім, підтверджень цим чуткам в даний час немає.

Згідно з іншими недавнім чуткам, також нічим не підтвердженим, в 2017 році будуть випущені дещо інші телефони Nokia.

Перший з них стане характеризуватися 5-дюймовим екраном з роздільною здатністю 1080 х 1920 пікселів і 2-гігабайтної оперативною пам'яттю. Діагональ дисплея другого телефону складе 5,5 дюймів при такому ж дозволі і обсязі ОЗУ в 3 гігабайти. Рештою своїми характеристиками телефони імовірно відрізнятися не будуть.

Їх чіпсетом буде Snapdragon 430 з 1,4-гігагерцевим восьмиядерна центральним процесором Cortex-A53 і графічним процесором Adreno 505.

Роздільна здатність матриці його основної камери складе 13 мегапікселів. Передня камера девайса буде 8-мегапіксельною. Обсяг накопичувача новинок складе 16 гігабайт. Їх операційною системою стане Android 7 Nougat.

Користувачам, зрозуміло, дуже хотілося б знати, як будуть виглядати майбутні телефони. Але це поки невідомо. Втім, існує ряд можливих зображень, «показують», що корпус буде металевим, задня панель опуклою, а екран не стане зігнутим. Але ні про яку, навіть самої мінімальної впевненості у відповідності цих зображень реальності, не йде і мови.

Які телефони Nokia могли б сподобатися користувачам?

Які телефони Nokia могли б сподобатися користувачам

Примітний сам факт повернення на ринок бренду, який вже не перший рік майже не згадувався. Упевненості в тому, що анонс двох смартфонів середньої категорії - кращий шлях до успіху, немає. Адже це не ті телефони, які призводять користувачів в захват.

З іншого боку, Nokia 520 - досить простий телефон початкового рівня - був бестселером бренду в епоху Windows Phone. Тому підхід, при якому на ринок вийдуть два недорогих телефону Nokia, може виявитися не настільки невдалою ідеєю, як на перший погляд може здатися тим, хто цінує тільки продуктивні флагмани.

HMD Global буде представлена ​​на виставці Mobile World Congress в Барселоні, яка протягнуто з 27 лютого по 2 березня 2017 року. Швидше за все, девайс під брендом Nokia вперше буде показаний публіці саме там.

За матеріалами phonearena.com

Що відомо про прийдешні телефонах Nokia?
Які телефони Nokia могли б сподобатися користувачам?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки