Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Телевізори Samsung M серії Full HD

Роль телевізора в сучасному житті середньостатистичної людини важко перебільшити, даний пристрій зайняло почесне місце в кожному будинку і стало чи не головним його атрибутом. Телебачення з давніх часів є своєрідним віконцем у великий світ, з ним ми дізнаємося останні новини і залишаємося в курсі подій, що відбуваються від маленького населеного пункту до всесвіту, підвищуємо рівень знань за допомогою наукових і загальноосвітніх програм або просто відпочиваємо після роботи, переглядаючи улюблені фільми і розважальні телепередачі. Телевізори торгової марки Samsung, виготовлені за передовими технологіями з постійним використанням різноманітних інновацій, заслужено визнані одними з найбільших лідерів з продажу на світовому ринку електронної техніки. Основними заслугами, за які вони так полюбилися споживачеві, стали неповторний елегантний дизайн, гарантовано задовольняє будь-які естетичні вимоги, найвищу якість збірки, що відповідає європейським стандартам і багата функціональність, що відкриває щасливому володареві нові можливості.

В даному огляді ми розглянемо модельний ряд телевізорів Samsung серії М з роздільною здатністю Full HD (1920x1080 пікселів). Лінійка і справді гідна: кожен пристрій відрізняє неповторний вигляд, переповнений лоском і витонченістю - такий вишуканий предмет інтер'єру буде вдало гармоніювати з плануванням будь-якого стилю, а вкупі з різноманіттям можливостей і приголомшливою якістю картинки, пропонованої нам на екрані, стане епіцентром відпочинку та розваг. Що ж, розглянемо найцікавіші з них.

Перший з представників лінійки, телевізор Samsung моделі UE32M5000AK, має 32-дюймову діагональ екрану, укладеного в чорний корпус з тонкими рамками, завершеності суворому, але, в той же час, стильному дизайну Slim Edge Mold, надають дві стійкі ніжки-підставки, на яких кріпиться пристрій. Як і побратими з 40-дюймовою і 49-дюймовою діагоналлю, Samsung UE32M5000AK отримав ряд модифікацій, у порівнянні з попередньою серією. Насамперед, покращилася якість зображення, і, як наслідок, одержувані від нього враження. Технологія Wide Colour Enhancer в корені міняє уявлення про реалістичність картинки, максимально покращуючи передачу кольору і контрастність зображення, тепер ви зможете побачити найдрібніші нюанси і раніше невидимі деталі.

Застосувавши в розробці технологію Ultra Clean View, виробник підняв чіткість на новий рівень, знизивши спотворення картинки практично до межі, до слова, завдяки широким кутах огляду, якими може похвалитися дана модель телевізора, спотворення відсутні, під яким кутом не подивися. Відмінною деталізації під час динамічних сцен вдалося досягти з хорошим показником частоти оновлень в 200 Гц.

Другим, не менш цікавим персонажем, стала модель телевізора UE55M6550AU, з діагоналлю дисплея 55 дюймів, який також випускається з 49-дюймовою діагоналлю. Основна особливість пристрою - зачаровує дизайн, основним елементом якого стає вигнутий екран. Варто вам обзавестися таким космічним апаратом і, будьте впевнені, - кількість гостей у вашому будинку значно зросте. Але, на цьому достоїнства угнутості не закінчуються: наступним з них стає ефект присутності, що створюється під час перегляду. Дійсно, захоплююче видовище, варто приступити до перегляду якого-небудь бойовика, фантастики або трилера і мимоволі стаєш героєм відбувається на екрані. З технологією збільшення просторової глибини Auto Depth Enhancer, що оптимізує контрастність на передньому і задньому плані, рівень занурення в сюжет значно зростає.

Про якість картинки в найтемніших і світлих ділянках подбала технологія локального затемнення Micro Dimming Pro, збільшивши їх деталізацію. Як і інші моделі з цієї серії, Samsung UE55M6550AU підтримує технології поліпшення чіткості і передачі кольору Ultra clean view і PurColour. Підтримка Smart TV надає можливість інтернет-серфінгу прямо на блакитному екрані, завдяки покращеному Smart Hub, весь контент буде знаходиться в одній точці, варто вам включити телевізор, можна відразу ж переходити до обраним віджетів і закладок. За допомогою програми Smart View можна швидко і легко передавати контент з мобільного пристрою на екран.

Вигнутий телевізор Samsung UE55M6500AU, представлений в 55-дюймової і 49-дюймової діагоналі, багато в чому схожий з моделлю Samsung UE55M6550AU. Над дивовижною якістю картинки попрацювали раніше згадані технології Ultra clean view, Auto Depth Enhancer, Micro Dimming Pro, PurColour. Smart TV з новим Smart Hub теж не пасе задніх, при численних тестуваннях відзначено високу швидкість і мультизадачність, над якими попрацював потужний 4-ядерний процесор. Основною родзинкою стає дизайн - тут вигнутий екран обрамляють ультратонкі рамки, які не відволікають під час перегляду, стійка металева підставка зі специфічним фірмовим видом додає загальній картині додаткових фарб.

Представник модельного ряду телевізорів Samsung серії М UE32M5550AU може бути представлений в трьох варіантах: з діагоналлю 32, 43 і 49 дюймів. Гладка текстура сріблястого корпусу, що кріпиться на стильною підставці, стане ідеальним доповненням вашого інтер'єру. Крім основних технологій, що вплинули на якість картинки телевізорів даної серії, в UE32M5550AU з'явилася така технологія, як Contrast Enhancer, що надає зображенню об'ємності, завдяки ефекту перспективи, створюваним з посиленням контрастності на задніх планах. Тут теж є Smart TV з біса зручним Smart Hub, без усіляких пригальмовування і вильотів. Легко знайти необхідні зовнішні пристрої допоможе функція Auto detection, з нею телевізор автоматично відображає назви підключених пристроїв. Ще порадувала об'ємність звуку з відмінним запасом гучності, два динаміки потужністю 20 Вт справляються зі своїми основними обов'язками на «ура». Телевізор UE55M5510AU з 55-дюймовою діагоналлю дисплея можна знайти ще в 43 "і 49" діагоналі. Виділяється він серед усього сімейства благородним і елегантним білим кольором, гладким безшовним корпусом і тонкими рамками. Пристрій підтримує функцію Smart TV з Smart Hub, тому стане гідним аналогом ПК або ноутбука. Реалістичне, деталізоване і контрастне зображення досягнуто з технологіями Ultra clean view, Contrast Enhancer, Micro Dimming Pro, PurColour, за допомогою універсального пульта One remote Control здійснюється повний контроль над всіма підключеними до телевізора пристроями, також, є голосове управління.

Всі моделі телевізорів Samsung серії М з роздільною здатністю Full HD (1920x1080 пікселів) оснащені рядом портів і роз'ємів, серед яких є HDMI, USB, компонентний і композитний входи, оптичний аудіовихід, Ethernet (LAN), антенний вхід, Wi Fi і інші. Для любителів перегляду телевізійних каналів у високій якості є кілька вбудованих тюнерів.

Підсумувавши наш огляд, можна зробити висновок, що телевізори з лінійки Samsung серії М - хороший вибір для тих, хто вважає за краще справжню якість і передові технології.

У каталозі інтернет-магазину техніки ТВ Мир представлений великий вибір телевізорів Samsung серії М з роздільною здатністю Full HD, серед яких ви знайдете такі моделі: Samsung UE32M5502 , Samsung UE43M5502 , Samsung UE43M5572 , Samsung UE49M5002 , Samsung UE49M5582 , Samsung UE49M567 2, Samsung UE49M5502 , Samsung UE49M5512 , Samsung UE49M6302 , Samsung UE55M5502 , Samsung UE55M5512 , Samsung UE55M5582 , Samsung UE55M5572 , Samsung UE55M5672 .

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки