Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляд Samsung Galaxy Grand 2 SM-G7102

  1. Зовнішній вигляд
  2. Продуктивність і програмне забезпечення
  3. екран
  4. Камера
  5. акумулятор
  6. Ціна

На початку цього місяця на російському ринку смартфонів з'явилася новинка - Samsung Galaxy Grand 2 SM-G7102. Новинку цілком можна назвати довгоочікуваною, так як її анонс відбувся ще в листопаді минулого року. В апараті збереглися загальні риси характерні для лінійки Galaxy і разом з цим, телефон володіє досить потужними технічними характеристиками. Одним з важливих достоїнств смартфона, є використання в роботі двох сім-карт одночасно.

Зовнішній вигляд

Корпус Samsung Galaxy Grand 2 класичний, він виконаний у вигляді прямокутника з закругленими краями. Незважаючи на великі габарити, телефон досить зручно лежить в руці і зручний в управлінні. На даний момент у продажу є тільки варіант білого кольору, пізніше в продаж надійде модель з чорного пластику. По краях смартфона проходить окантовка з блискучої рамки, зробленої під хром. Як і в більшості моделей Galaxy, на правому і лівому торцях розташовані кнопки виключення живлення і гучності. На верхньому торці телефону розташований роз'єм для підключення навушників, а роз'єм micro-USB знаходиться в нижній частині телефону. На лицьовій стороні телефону розташовані кнопки управління: дві сенсорні і одна механічна.

Задня кришка, як і в Galaxy Note 3, оформлена під шкіру, що в цілому виглядає досить привабливо і поки не приїлося користувачеві. На задній кришці телефону розташоване віконце камери і грати динаміка.

Розміри Galaxy Grand 2 146,9 x 75,3 x 8,9 мм, а вага - 163 гр.

Продуктивність і програмне забезпечення

Наш тест смартфон проходить добре і показує результат вище среднего.В смартфоні Samsung Galaxy Grand 2 G7102 встановлений 4-ядерний процесор Qualcomm MSM8226 Snapdragon 400, з частотою кожного ядра 1,2ГГц і графічна система Adreno 305. Об'єм оперативної пам'яті в новинці 1,5 Гб. Внутрішньої пам'яті - 8 Гб, також апарат підтримує установку слота пам'яті об'ємом до 64 Гб. Цих параметрів з запасом вистачає для використання будь-яких додатків та ігор.

Нова модель управляється операційною системою Android 4.3. Встановлено фірмовий інтерфейс від Samsung - TouchWiz.

У користувача є можливість створювати сім робочих столів і розміщувати на них віджети і іконки додатків. А також вперше з'явилася можливість багатозадачності, тепер ви можете відкрити 2 програми одночасно на екрані і наприклад копіювати фото з галереї відразу в поштове додаток.

Модель оснащена модулями Wi-Fi, GPS / ГЛОНАСС і Bluetooth. Wi-Fi добре і без перебоїв тримає сигнал, проблем при передачі даних не виникає. На жаль LTE і NFC Відсутнє.

Апарат підтримує роботу двох сім-карт (micro-SIM), перемикатися між якими можна з меню оповіщення. Існує можливість настройки пріоритетів SIM-карт, тобто можна одну застосовувати для викликів, а іншу використовувати для передачі даних.

Існує можливість настройки пріоритетів SIM-карт, тобто можна одну застосовувати для викликів, а іншу використовувати для передачі даних

екран

У порівнянні зі своїм попередником, в моделі Grand 2, дисплей став набагато краще. Як екран застосовується TFT-панель розміром 5,25 дюймів і роздільною здатністю 1280х720. Кольори зображення екрану яскраві та насичені. Зображення добре видно на сонці, незалежно від кута огляду.

Камера

У телефоні встановлено дві камери: фронтальна і основна. Фронтальна камера абсолютно звичайна і має дозвіл 1,9 мп. Роздільна здатність матриці основної камери 8 мп. Камера оснащена автофокусом і LED-спалахом. Камера робить якісні фотографії з здатністю 3264 × 2448 і записує відео у форматі Full HD. Як і в інших моделях Galaxy, у камері передбачено режимів зйомки.

Кілька прикладів як знімає камера Galaxy Grand 2.

акумулятор

Ємність акумулятора встановленого в смартфон Samsung Galaxy Grand 2 - 2600 мАг. При активному використанні апарату, граючи в ігри, користуючись додатками, і виконуючи інші операції, повного заряду акумулятора вистачить приблизно на один день роботи. При середньому рівні навантаження телефон пропрацює близько двох днів без підзарядки. Для того, щоб повністю зарядити акумулятор, потрібно близько трьох годин.

У порівнянні з попередньою версією, смартфон став краще за продуктивністю і обсягом акумулятора. Трохи в кращу сторону змінився дизайн - задня кришка набула більш привабливий вигляд. При цих змінах, радує те, що за ціною, апарат від першої версії відрізняється приблизно на 80 доларів.

Ціна

Ціна Samsung Galaxy Grand 2 становить 14990 рублів.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки